You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλύτερες πόρνες και γιατί;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Akis88888
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 19
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.113
- Πόντοι
- 11.146
...μαγκα, ξεχασες τις "σχιστοματες"!!!!Ποιες θεωρείται καλύτερες πόρνες σε μπουρδελο, studio και σε πιατσα; Ελληνίδες, Ανατολικό μπλοκ, Αλβανιδες, Λατινοαμερικανες ή Αφρικάνες;
Σωστά είναι αγάπες και αυτές Ταϊλάνδη, Φιλιππίνες....μαγκα, ξεχασες τις "σχιστοματες"!!!!
poutsarass
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Χαλαρά Ρωσίδες, με μεγάλη διαφορά. Όχι όλες φυσικά, αλλά μόνο με Ρωσίδα έχω νιώσει ότι η άλλη ζει για να σε κανει να νιωσεις αρχοντας εκεινα τα λεπτά
Intruder80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.648
- Πόντοι
- 456
Οι μανες των αιωνιων αντιπαλων....γιατι ετσι γαμαει η ομαδα...οικογενειακα!!!!
George100100
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2023
- Like
- 89
- Πόντοι
- 0
Οι καλύτερες πόρνες είναι αυτές που δεν φαίνονται που βλέπουμε έξω
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
call girls
Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.106
- Πόντοι
- 456
Αυτές που ξέρουν να γαμιούνται όπως πρέπει. Βρώμικα, τσαπατσούλικα, και δίνουν πόνο μέχρι να αδειάσουν τα αρχίδια του πελάτη τους. Τα υπόλοιπα είναι για να κάνουμε κουβεντούλα
μολδαβες , ρουμανεςΡωσίδες Ουκρανές Αλβανιδες
aunanisths
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2023
- Like
- 890
- Πόντοι
- 81
Τοπ στην Ευρώπη. Μεγαλώνουν σε μεγάλο ανταγωνισμό, κάνουν σκληρή προπόρνηση για να βελτιώσουν τα skills τους στο κρεβάτι. Δεν είναι υπερβολικά ακριβές και ψωνισμένες. Όλες αρκετά περιποιημένες και δεν έχουν πετύχει κάποια ξινογαμημένη που να μου χάλασε τη διάθεση προς το παρόν.μολδαβες , ρουμανες
Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.057
- Πόντοι
- 1.056
σωστοοσ.Αυτές που ξέρουν να γαμιούνται όπως πρέπει. Βρώμικα, τσαπατσούλικα, και δίνουν πόνο μέχρι να αδειάσουν τα αρχίδια του πελάτη τους. Τα υπόλοιπα είναι για να κάνουμε κουβεντούλα
Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.057
- Πόντοι
- 1.056
οι δομηνικανεσ πρωτεσ με διαφορα και ακολουθουν οι ρωσιδεσ.γιατι στην πλοιοψυφια τουσ και οι 2 κανουν το καλυτερο γαμησι.βεβεα αυτο δεν εχει εθνηκοτιτα αλλα αυτεσ οι 2 φαρεσ σχεδων παντα κανουν.
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.256
- Πόντοι
- 2.306
Ακριβώς όπως τα λες.Ρωσίδες Ουκρανές Αλβανιδες
Geroxekoutis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 21
- Like
- 10.584
- Πόντοι
- 2.036
Eπι χρήμασι: 1) Ρωσσίδες - Ουκρανές 2) Μολδαβές 3) Αλβανίδες. The rest is noise.
Σε φάσωμα: Γερμανίδες, Αγγλίδες, Σέρβες ιδίως υπό την επίρρεια αλκοόλ, βγάζουν το ζώο από μέσα τους.
Σε φάσωμα: Γερμανίδες, Αγγλίδες, Σέρβες ιδίως υπό την επίρρεια αλκοόλ, βγάζουν το ζώο από μέσα τους.
sinatra7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.109
- Πόντοι
- 371
Το στέμμα το παίρνουν οι αυθεντικές Ρωσίδες όταν υπήρχαν,και με διαφορά χιλιομέτρων από της άλλες. Ακολουθούν οι Ουκρανες -Μολδαβες, καλές αλλά πάσχουν από μεγαλομανία και φιλαργυρία,και για αυτό της κατατάσσω στην δεύτερη κατηγορία,εκτός από κάποιες εξαιρέσεις που συμπεριφέρονται σαν Ρωσίδες.Όλες της υπόλοιπες της κατατάσσω στην τρίτη κατηγορία, εκτός από της Λατίνο-αμερικανες και Αφρικανές,που δεν τους βάζω σε κατηγορία γιατί είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΊΠΟΤΑ, απλά δεν ξέρουν από Sex,και στης χώρες τους που έχω ταξιδέψει και έχω πάρει εκατοντάδες,είναι ακριβώς ίδιες ΑΧΡΗΣΤΕΣ για Sex.
Ναυτιλλόμενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 319
- Πόντοι
- 21
Προσωπικά με μερικές Λατινες και Αφρικανές που έχω πάρει έχω πόλυ καλή εμπειρία , ίσως απλά να είμαι τυχερός και να μην έχω φολιαστει ακόμα , ειδικά οι γαμημενες οι μαύρες στο στοματικό τα σπάνε .Το στέμμα το παίρνουν οι αυθεντικές Ρωσίδες όταν υπήρχαν,και με διαφορά χιλιομέτρων από της άλλες. Ακολουθούν οι Ουκρανες -Μολδαβες, καλές αλλά πάσχουν από μεγαλομανία και φιλαργυρία,και για αυτό της κατατάσσω στην δεύτερη κατηγορία,εκτός από κάποιες εξαιρέσεις που συμπεριφέρονται σαν Ρωσίδες.Όλες της υπόλοιπες της κατατάσσω στην τρίτη κατηγορία, εκτός από της Λατίνο-αμερικανες και Αφρικανές,που δεν τους βάζω σε κατηγορία γιατί είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΊΠΟΤΑ, απλά δεν ξέρουν από Sex,και στης χώρες τους που έχω ταξιδέψει και έχω πάρει εκατοντάδες,είναι ακριβώς ίδιες ΑΧΡΗΣΤΕΣ για Sex.
Οι λατινες δε με το που ξεκινήσουν τα ισπανικά τύπου papi , papasito και λοιπά στην καυλιαρικη γλώσσα τους εγω απευθειας θολώνω .
Βέβαια για να λες ότι έχεις πάει και στην χώρα τους κάτι θα ξέρεις παραπάνω !
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 110
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 75
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις