Νέα

Καλύτερα metal συγκροτήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rainmaker13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
AC/DC
DIO
IRON MAIDEN
ACCEPT
LOUDNESS
QUEENSRYCHE
JUDAS PRIEST
METALLICA
MANOWAR
DEEP PURPLE
SCORPIONS KROKUS (LIGHT)
ΚΑΙ Φυσικα ολα τα παραγωγα των purple rainbow.gillan κλπ...

Επισκέπτης
AC/DC
DIO
IRON MAIDEN
ACCEPT
LOUDNESS
QUEENSRYCHE
JUDAS PRIEST
METALLICA
MANOWAR
DEEP PURPLE
SCORPIONS KROKUS (LIGHT)
ΚΑΙ Φυσικα ολα τα παραγωγα των purple rainbow.gillan κλπ...

Παίδες ξέχασα τον DIO στο δικό μου post. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι ήταν ένα από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα (και είναι δηλαδή - δεν έχω σταματήσει να ακούω αυτά που άκουγα τότε).

DIO και τα μυαλά στα κάγκελα δηλαδή με Holy Diver και Last in Line, Dream Evil, Lock up the Wolves και δεν συμμαζεύεται... Το "All the fools sailed away" τι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ είναι ρε πούστη μου!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ειναι λιγο αχταρμας.....μιλαμε για μεταλ? power metal? death metal? συμφωνικη μεταλ? γκοθικ μεταλ?
λοιπον....απο τα παλια και κλασικα πραγματα νομιζω ο,τι μου αρεσει εχει προαναφερθει sabbath (μονο με ozzy ομως), maiden, priest, metallica, stratovarius, dio, sepultura, manowar, moonspell, nightwish, rhapsody, therion, paradise lost, anathema, twisted sisters, acdc και αλλα τα οποια εχουν και αυτα αναφερθει ηδη........slayer και megadeath οφειλω να πω δεν πολυ ακουγα μου πεφτανε λιγουλακι βαρια.....αν και σε περιοδους μεγαλης καφριλας τα ακουγα και αυτα :2funny:

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
GARY MOORE Τρομερη κιθαρα μαζι me BLACKMORE

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Παίδες ξέχασα τον DIO στο δικό μου post. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι ήταν ένα από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα (και είναι δηλαδή - δεν έχω σταματήσει να ακούω αυτά που άκουγα τότε).

DIO και τα μυαλά στα κάγκελα δηλαδή με Holy Diver και Last in Line, Dream Evil, Lock up the Wolves και δεν συμμαζεύεται... Το "All the fools sailed away" τι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ είναι ρε πούστη μου!!!

oπως και το "don't talk to strangers"!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Kαλως τηνα!!!!! που χαθηκες εσυ?

Ειμαι ελλαδα και δεν πολυμπαινω.....

λιωμα δεν ειπα οτι εχουν σχεση απλα και τα δυο μου πεφτουν λιγο βαρια (μιας και τα ανεφεραν καποιοι αλλοι)

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
GARY MOORE βεβαίως, ο αγαπημένος μου κιθαρίστας, μαζί με Blackmore έχουν κάνει σχολή (όπως και πολλοί άλλοι αξιόλογοι βεβαίως).  Σε συγκροτήματα με διπλές κιθάρες ο τρόπος που τις συνδύαζαν οι PRIEST και MAIDEN ήταν άκρως ενδιαφέρων

Επισκέπτης
λιωμα δεν ειπα οτι εχουν σχεση απλα και τα δυο μου πεφτουν λιγο βαρια (μιας και τα ανεφεραν καποιοι αλλοι)

Αυτό εννοούσα κι εγώ... οι Megadeth ουδέποτε ήταν βαρύ πράμα (όχι σαν slayer και sepultura τέλος πάντων - αυτοί ήταν thrash).

OP
OP
R

rainmaker13

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Παιδιά μια από τις υπέρτατες γκρουπάρες είναι οι Opeth.Παίζουν για μένα εκπληκτική μουσική.Metal με μυαλό!!Prog death.Για μενα το Blackwater park είναι από τους καλύτερους δίσκους των 90s.Μου αρέσουν γιατί μου θυμίζουν τους υπέρτατους DEATH.CHUCK..RIP..

TRIVIUM

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
AC DC
BLACK SABBATH
MEGADETH
METALLICA
IRON MAIDEN
JUDAS PRIEST

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αν δεν έχει αναφερθεί να προσθέσω

DRI εdit: έχει δίκιο ο Trivium
Peal Jam
The Cult

TRIVIUM

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Iron maiden, Slayer, Metallica, Wasp, Ozzy, Motorhead, Manowar, Bathory, Motley Crue, Nightwish, Running wild, Iced Earth, Savatage, Cradle of Filth, Acdc, Dio, ZZtop, Poison, Halloween, Gamma ray, Burzum, Pantera, Rotting christ, Meatloaf, και πολλα αλλα
εντάξει είπαμε να γράψουμε τα καλύτερα κατά την άποψή μας συγκροτήματα όλων των εποχών,όχι όλες τις μπάντες που ακούμε...

TRIVIUM

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
απλα μολις ξυπνησα και εγραψα οτι μου κατεβηκε, ειδα θεμα με metal και εγραψα τα δικα μου
παντως πολλα απο αυτα που εγραψα ειναι απ τα top

Ναί όντως,πολλές από τις μπάντες που γράφεις είναι κορυφαίες..Ξέχασα να βάλω και τους rush στη δική μου λίστα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom