Νέα

Καλύμνου 36Α

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ripper
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ρεα ρεα με τα τσιμπουκια τα ωραια!!! πω πω τι λυσσαρα ηταν αυτη :cheesy:

εκει στην αγιου πετρου που λεει ο che θυμαται κανεις μια μελαχροινη ελληνιδα τη βικη?
Την Βικυ που λες δεν την θυμαμαι.

μια κοντουλα καστανοξανθη;;

Θυμαμαι ομως την Μαιρη, μια ξανθια μικροκαμωμενη Ελληνιδα, που εκανε super κρεβατι. Δουλευε επισης και στο Ικονιου που αναφερε πιο πριν ο Ζero.

Επισης λιγες επισκεψεις ειχα κανει και σε μια αλλη κοπελα την Δαναη (οχι την γνωστη trans) με μεγαλο στηθος και καλη περιποιηση.

Περασμενα μεγαλεια και θυμοντας τα να κλαις.....

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Με τελεια περιποιηση, γλυψιματα στο στηθος και σου μολιαζε τα @@ρια. Αψογη πιπα.
Πραγματικα μοναδικη .
Για μια φοτα ακομα συμφωνω 100% με τον Zero.
Kατι αναλογο εκανα και εγω τοτε, με την διαφορα οτι ημουν φανταρος αντι για φοιτητης.
Οχι πως σταματησα να πηγαινω οτανα πολυθηκα....

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ηταν  απο κρητη η κανω λαθος;;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.041
Πόντοι
42.697
Την Βικυ που λες δεν την θυμαμαι.

Θυμαμαι ομως την Μαιρη, μια ξανθια μικροκαμωμενη Ελληνιδα, που εκανε super κρεβατι. Δουλευε επισης και στο Ικονιου που αναφερε πιο πριν ο Ζero.

Επισης λιγες επισκεψεις ειχα κανει και σε μια αλλη κοπελα την Δαναη (οχι την γνωστη trans) με μεγαλο στηθος και καλη περιποιηση.

Περασμενα μεγαλεια και θυμοντας τα να κλαις.....
Θεσσαλονικη νομιζω, αλλα δεν βαζω το χερι μου στην φωτια.

και η Δανάη πολύ καλή!
γενικά το Καλύμνου και το σπιτάκι της Ικονίου ηταν πολύ ρεσπέκτ με φοβερές Ελληνίδες πουτάνες.

Εκείνο το καιρό οι ιερόδουλες απο την Θεσσαλονίκη ΄(4-5) ήταν στην πιάτσα τα έιχαν σπάσει στην κυριολεξία...!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
και η Δανάη πολύ καλή!
γενικά το Καλύμνου και το σπιτάκι της Ικονίου ηταν πολύ ρεσπέκτ με φοβερές Ελληνίδες πουτάνες.

Εκείνο το καιρό οι ιερόδουλες απο την Θεσσαλονίκη ΄(4-5) ήταν στην πιάτσα τα έιχαν σπάσει στην κυριολεξία...!
σορρι ρε παιδια αλλα μπορει οι ανατολικες να ειναι μουναρες αλλα πουτανες ειναι μονο οι ελληνιδες...

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
τη θυμηθυκα και αυτην τη μαιρη,μια κοντουλα ξανθια πολυ γλυκια και περιποιητικη!!!
η βικη που ανεφερα ηταν το 91-92 μαλλον,πρωινη αυτη και μετα η ρεα που ρουφαγε μπαλλες με μανια :cheesy:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Για να τιμησω το thread περασα χθες Παρασκευη 30/10 απογευμα να δω τι παιζει...

Ειναι ακομα η Νανα......

opelastra

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλα υπαρχει ακομη η Νανα?Την θυμαμαι πριν 20 χρονια στην Φυλης.Την ειχα παρει στην Καλυμνου προ εξαετιας.Τα κανει ολα αλλα και πολυ επικινδυνη.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Καλα υπαρχει ακομη η Νανα?Την θυμαμαι πριν 20 χρονια στην Φυλης.Την ειχα παρει στην Καλυμνου προ εξαετιας.Τα κανει ολα αλλα και πολυ επικινδυνη.
Ναι, για την ιδια κοπελα μιλαμε.

Ξανθια, αδυνατη, milg πλεον, που τα κανει ολα......

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Για οσους επιθυμουν μια αλλαγη απο την παρακμιακη ΑΛΛΑ προθυμη για ολα Νανα, υπαρχει εκει, συνηθως πρωι, η Φωτεινη, Σλαβικο MILF, με καλο 3αρι στηθος, καθαρη και με φιλικη διαθεση, "αφιλτρη" περιποιηση, η οποια παιζει εναλλακτικα στην Αλκαμενους.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.041
Πόντοι
42.697

για την Νανά έχει ακουστεί οτι δυστυχώς κάνει φουλ ακάποτα...(και γαμήσια..)
ελπίζω να μην ισχύει αν και το άτομο που μου το είπε ειναι εμπιστο..

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
για την Νανά έχει ακουστεί οτι δυστυχώς κάνει φουλ ακάποτα...(και γαμήσια..)
ελπίζω να μην ισχύει αν και το άτομο που μου το είπε ειναι εμπιστο..

δεν εχει απλα ακουστει...
Εδω και αρκετα χρονια το κανει(φουλ ακαποτα και γαμησια...)..

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
και πως περναει τους γιατρους ρε πουστη μου????????

για να μην εχει ακουστει κατι σημαινει πως δεν εχει "αγορασει"-"μεταδοσει" κατι...
τωρα το πως συμβαινει αυτο.......... ισως εχει βρει "την μαγικη συνταγη"...!!!

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Πλυσεις με κηροζινη !
Σε σοβαροτερο τονο τωρα, κανει "αφιλτρη" περιποιηση, αλλα η εντυπωση μου ειναι οτι τα πηδηματα προσφερονται  μονο σε "καλους"-γνωστους πελατες

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
( επειδή η  Νανα μπορεί να  έκανε  και  εως και  μια ώρα για να έρθει στο δωμάτιο ....)
Oποιος δεν έχει ακούσει εκει  φιλοσοφικες συζητήσεις του τσάτσου με τριτους ..  χανει.
καποιοι  πελάτες  παλια ,  περιμεναν γδυτοι επι ώρα  στο δωμάτιο  - 
αλλα  βαριοντουσαν -- &  ντυνόντουσαν  βγαιναν έξω για κουβέντα με τον τσατσο
και μετά ξαναέμπαιναν, και ξαναγδυνόντουσαν  και ξαναπερίμεναν  κλπ...!!  :headbang: :) :2funny:

Επισκέπτης
Καλημερα Τη γινεται παιδια. Λεω σημερα να επισκεφτω το συγκεκριμενο μπουρδελο. Τη παιζει ακομη. Εργαζεται ακομη η Νανα. Λεω να παω να ριξω 1 ορφανο ( πηδημα ). Επειδη μου αρεσουν παρα πολυ τα τριχωτα μουνακια . Μηπως παιζει τιποτε παρομοιο σε αλλο μπουρδελο με κοπελα με αξυριστο θαμνο. Εχω ενα προβλημα δεν με αναβει τελειος το ξυρισμενο γατακι . Εχω μεγαλωσει απο μικρος να βλεπω τις τσοντες της δεκαετιας 80΄s και του 70's με τριχωτους θαμνους και τωρα τα ξυρισμενα δεν με αναβουν και πολυ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom