Νέα

Καλοκαιρινός προορισμός για χαλαρές διακοπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 273
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Ωραιος. Και οι τιμες εκει υπολογιζω πρεπει ναναι λογικες..

tavroulis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2012
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
6
Τι κοσμο μαζευει συνηθως ταυρε..? εννοω και ηλικιακά ..  νιαμου μονα τους βλεπεις η γεροντια - ζευγαρακια..
φίλε έχει απολα Ιούλιο έχει πολύ 20_35 χρωνον μουνάκια που έρχονται παρέες εδώ θα βρείτε ότι θέτε όρεξη να έχεις κ όχι λεφτά γιατί όλη την ημέρα λιαζοντε

tavroulis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2012
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
6
Έχει Ιταλία Αγγλία Σουηδία......βαλκανιες όρεξη να έχεις

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Πραγματι.. καλα παντου ετσι ειναι το καλοκαιρακι στα νησια.. αλλα στην μυκονο πχ θες μια περιουσια για να μεινεις ανθρωπινα για μια βδομαδα.. οποτε το οικονομικο ειναι παραμετρος σημαντικη..

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
εξαρτάται αν θες χοτελ με πρωινό Ρουμ σέρβις.......... κατάλαβες να ζητάτε πάντα δωμάτια όχι κοντά σε θάλασσα

Ναι μωρε ξερω.. πιστευω βρισκεις σχετικα φθηνα εκει..

tavroulis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2012
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
6
Ωραιος. Και οι τιμες εκει υπολογιζω πρεπει ναναι λογικες..
εξαρτάται αν θες χοτελ με πρωινό Ρουμ σέρβις.......... κατάλαβες να ζητάτε πάντα δωμάτια όχι κοντά σε θάλασσα

tavroulis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2012
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
6
Πραγματι.. καλα παντου ετσι ειναι το καλοκαιρακι στα νησια.. αλλα στην μυκονο πχ θες μια περιουσια για να μεινεις ανθρωπινα για μια βδομαδα.. οποτε το οικονομικο ειναι παραμετρος σημαντικη..
εδώ ο ανιψιός μου 10 μέρες με δικό του δωμάτιο φουλ 400

tavroulis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2012
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
6
Έχουν εδώ δωμάτια καλές γαμηστονες σε υμηυπογεια ( μηλαμε λουξ έτσι 18_20 τμ φουλ) Αύγουστο με 50 ευρο

tavroulis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2012
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
6
:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:Προς ενημέρωση όλων...βάση νόμου απαγορεύεται η ενοικίαση ξαπλωστρων μπροστά από ξενοδοχεία . καλέστε το 100 κ αν έχουν απαγορεύεται κοντιτερα των 8 μέτρων από το κύμα .μην σας πίανουν το κωλο συνεχώς απόφαση του ΕΟΤ  2018
ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΤΕ ΑΥΤΟ!!

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Έχουν εδώ δωμάτια καλές γαμηστονες σε υμηυπογεια ( μηλαμε λουξ έτσι 18_20 τμ φουλ) Αύγουστο με 50 ευρο

Ωραιος ! οποιος κατεβει να σου στειλει πμ να τον καθοδηγησεις  :thumbsup:

Επισκέπτης
Μεγάλη τύχη να κατάγεσαι από νησί τουριστικό.

Επισκέπτης
Έχω δικό μου σπίτι σε μεγάλο νησί και δεν πληρώνω τίποτα. Φορτώνω τουρίστριες από τα κλαμπ και τις πηγαίνω στο χωριό για ξέσκισμα. Εβαλα κουφώματα  να μην  ξυπνάω  τους  γειτονες. Δύο δυο τις βλέπουν οι γιαγιάδες να βγαίνουν το μεσημέρι.

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Έχω δικό μου σπίτι σε μεγάλο νησί και δεν πληρώνω τίποτα. Φορτώνω τουρίστριες από τα κλαμπ και τις πηγαίνω στο χωριό για ξέσκισμα. Εβαλα κουφώματα  να μην  ξυπνάω  τους  γειτονες. Δύο δυο τις βλέπουν οι γιαγιάδες να βγαίνουν το μεσημέρι.

σε ποιο νησι? αφου ειναι ετσι γιατι ηθελες να φυγεις και να πας αγγλια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom