easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Ωραιος. Και οι τιμες εκει υπολογιζω πρεπει ναναι λογικες..
φίλε έχει απολα Ιούλιο έχει πολύ 20_35 χρωνον μουνάκια που έρχονται παρέες εδώ θα βρείτε ότι θέτε όρεξη να έχεις κ όχι λεφτά γιατί όλη την ημέρα λιαζοντεΤι κοσμο μαζευει συνηθως ταυρε..? εννοω και ηλικιακά .. νιαμου μονα τους βλεπεις η γεροντια - ζευγαρακια..
εξαρτάται αν θες χοτελ με πρωινό Ρουμ σέρβις.......... κατάλαβες να ζητάτε πάντα δωμάτια όχι κοντά σε θάλασσα
εξαρτάται αν θες χοτελ με πρωινό Ρουμ σέρβις.......... κατάλαβες να ζητάτε πάντα δωμάτια όχι κοντά σε θάλασσαΩραιος. Και οι τιμες εκει υπολογιζω πρεπει ναναι λογικες..
εδώ ο ανιψιός μου 10 μέρες με δικό του δωμάτιο φουλ 400Πραγματι.. καλα παντου ετσι ειναι το καλοκαιρακι στα νησια.. αλλα στην μυκονο πχ θες μια περιουσια για να μεινεις ανθρωπινα για μια βδομαδα.. οποτε το οικονομικο ειναι παραμετρος σημαντικη..
ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΤΕ ΑΥΤΟ!!Προς ενημέρωση όλων...βάση νόμου απαγορεύεται η ενοικίαση ξαπλωστρων μπροστά από ξενοδοχεία . καλέστε το 100 κ αν έχουν απαγορεύεται κοντιτερα των 8 μέτρων από το κύμα .μην σας πίανουν το κωλο συνεχώς απόφαση του ΕΟΤ 2018
Έχουν εδώ δωμάτια καλές γαμηστονες σε υμηυπογεια ( μηλαμε λουξ έτσι 18_20 τμ φουλ) Αύγουστο με 50 ευρο
κ μηλαμε για Νυδρί πάνταΝαι μωρε ξερω.. πιστευω βρισκεις σχετικα φθηνα εκει..
κ μηλαμε για Νυδρί πάντα
Ωραιος ! οποιος κατεβει να σου στειλει πμ να τον καθοδηγησεις ότι θέλετε έγινε seciurity σε μεγάλο χοτελ κ νύχτα κατάλαβες.......
Ωραιος ! οποιος κατεβει να σου στειλει πμ να τον καθοδηγησεις ότι θέλετε έγινε seciurity σε μεγάλο χοτελ κ νύχτα κατάλαβες.......
ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΤΕ ΑΥΤΟ!!
Έχω δικό μου σπίτι σε μεγάλο νησί και δεν πληρώνω τίποτα. Φορτώνω τουρίστριες από τα κλαμπ και τις πηγαίνω στο χωριό για ξέσκισμα. Εβαλα κουφώματα να μην ξυπνάω τους γειτονες. Δύο δυο τις βλέπουν οι γιαγιάδες να βγαίνουν το μεσημέρι.