Νέα

Καλοφαγαδες Θεσσαλονικεις και οχι μονο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα salonikios21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 981
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Καλημερα συναγωνιστες ειπα να ανοιξω αυτο το θρεντ γιατι απ οτι ειδα δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο παραμονο για πιτσαριες και σουβλατζιδικα...Ο κυριως λογος που ανοιξα αυτο το θρεντ ειναι οτι χθες εφαγα σε ενα ομορφο και ησυχο ταβερνακι στο Κορδελιο που η αληθεια ειναι οτι ειχα χρονια να φαω τοσο καθαρο-νοστιμο φαγητο σε ενα τοσο ομορφο κλιμα..Το μεζεδοπωλειο λεγετε ΕΔΕΜ και βρισκεται καπου στο Κορδελιο..Προτεινετε και εσεις κανενα καλο ταβερνακι

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.754
Πόντοι
3.656
Καλημερα συναγωνιστες ειπα να ανοιξω αυτο το θρεντ γιατι απ οτι ειδα δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο παραμονο για πιτσαριες και σουβλατζιδικα...Ο κυριως λογος που ανοιξα αυτο το θρεντ ειναι οτι χθες εφαγα σε ενα ομορφο και ησυχο ταβερνακι στο Κορδελιο που η αληθεια ειναι οτι ειχα χρονια να φαω τοσο καθαρο-νοστιμο φαγητο σε ενα τοσο ομορφο κλιμα..Το μεζεδοπωλειο λεγετε ΕΔΕΜ και βρισκεται καπου στο Κορδελιο..Προτεινετε και εσεις κανενα καλο ταβερνακι

τυπε ενας μονο τυπος μπορει να σου δωσει καταλληλες συμβουλες για καλοφαγαδες  :rockon:

Συνημμένα

• Karamanlis_May_2010.jpg
    Karamanlis_May_2010.jpg
    227,6 KB · Εμφανίσεις: 15
  • karamanlis4.png
    karamanlis4.png
    155,1 KB · Εμφανίσεις: 25

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Φιλε μου εγω συνηθως μετα τις καταθεσεις μου παω για πατσα στη ΝΕΑΠΟΛΗ και μετα κοιμαμαι σαν πουλακι  :zzzzz:

Επισκέπτης
:2funny: ωραια διαφημιση τυπε...επρεπε να πεις κανα δυο ακομα ετσι για το ξεκαρφωμα.  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:2funny: ωραια διαφημιση τυπε...επρεπε να πεις κανα δυο ακομα ετσι για το ξεκαρφωμα.  :grin:
σωστος.....

εγω παλι μαρτιου92 θα παω συνηθως για την καλυτερη μαγειριτσα των βαλκανιων,καλο πατσα,ωραιο κοκκινιστο μοσχαρι ,ζεστη κοτοσουπα και βραστο......παντα must μετα τα ξενυχτια σε μπουζουκια

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
σωστος.....

εγω παλι μαρτιου92 θα παω συνηθως για την καλυτερη μαγειριτσα των βαλκανιων,καλο πατσα,ωραιο κοκκινιστο μοσχαρι ,ζεστη κοτοσουπα και βραστο......παντα must μετα τα ξενυχτια σε μπουζουκια

Σκουληκοφωλιά...

OP
OP
S

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Λεω και εγω δεν θα πεταχτουν οι γνωστοι "αγνωστοι" να πουν τα δικα τους...Δεν κανω καθολου διαφημιση το θρεντ το ανοιξα με σκοπο να σας ενημερωσω διοτι μου εκανε εντυπωση η ποιοτητα και οι τιμες του μαγαζιου...Ουδε μια σχεση εχω με το εν λογω καταστημα αν ειναι δυνατον..

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
σωστος.....

gl με ολο τον σεβασμο , κανε και μια βολτα απο νεαπολη και θ' αλλαξεις γνωμη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom