«Μου αρέσει πολύ να εκπροσωπώ την πατρίδα μου στο εξωτερικό. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που κατεβαίνω φέτος στα καλλιστεία για Σταρ Ελλάς, παρόλο που στο μυαλό μου το μόντελινγκ παραμένει ένα πολύ ευχάριστο και επικερδές χόμπι».
«Η υποκριτική είναι κάτι που με γεμίζει σαν άνθρωπο, με ολοκληρώνει. Αυτό θέλω να κάνω και για αυτό έχω πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα (σ.σ. για τη θεατρική σχολή Η Πρόβα όπου φοιτά) και έχω ρίξει μαύρη πέτρα πίσω μου στο κλάμπινγκ και στα λοιπά νυχτερινά σπορ».
«Το ξέρω ότι δε μου φαίνεται, αλλά στην πραγματικότητα είμαι πολύ ξενέρωτη. Δεν πίνω, δεν κάνω ναρκωτικά, δεν κάνω ξέπετες και πηγαίνω εκκλησία τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Αλλά, για κάποιο λόγο, κανείς δε με πιστεύει».
«Στα 18 μου είμαι ήδη οικονομικά ανεξάρτητη. Κι αυτό το θεωρώ τη μεγαλύτερη μαγκιά που έχω κάνει μέχρι τώρα στη ζωή μου. Διαφωνείς;»
«Στη ζωή μου έχω προλάβει να κάνω τρεις σχέσεις όλες κι όλες. Αλλά αυτό που έχω ήδη καταλάβει για τους άντρες είναι ότι αυτοί που ψάχνουν όντως για σοβαρές σχέσεις σνομπάρουν ατελείωτα τα μοντέλα. Απορείς, λοιπόν, που δηλώνω ηθοποιός;»
Καλύτερα να μην πάει εδώ ούτε για πλάκα.