οριστε και η συνεντευξη απο τον "πρωταθλητη"
ΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
«Ο Ολυμπιακός δεν έχει... ανάγκη απο ευχές»
Ποια Barbie και… Bibibο; Ξεπερασμένα πράγματα! Η κούκλα της εποχής ονομάζεται Ρία Αντωνίου, είναι μόλις 19 ετών κι, εδώ και λίγες μέρες, Σταρ Πελοπόννησος, απόδειξη ότι το επίπεδο των τοπικών καλλιστείων έχει ανέβει… επικίνδυνα. Πέρσι αναδείχθηκε Μις Γιανγκ στα ίδια καλλιστεία, φέτος βγήκε πάλι πρώτη, και του χρόνου… ποιος ξέρει τι, με δεδομένο ότι η όμορφη Ρία ετοιμάζεται για το διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1, όπως δηλώνει στη συνέντευξη της, που συνοδεύεται από την πρώτη της φωτογράφηση μετά τη στέψη! Απολαύστε - ερωτευτείτε τη Ρία Αντωνίου!
Ρία, πού και πότε γεννήθηκες;
«Στις 14 Ιουλίου 1988, εδώ στην Αθήνα, αλλά έχω καταγωγή από Μάνη».
Και, πλέον, είσαι μια… Σταρ Πελοπόννησος;
(σ.σ. χαμογελάει) «Έτσι λέω…»
Πέρσι αναδείχθηκες Μις Γιανγκ Πελοπόννησος, φέτος Σταρ, πλέον ποιος είναι ο στόχος σου;
«Να κάνω καριέρα στο μόντελινγκ. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Έχω πολλές φιλοδοξίες κι ελπίζω να πετύχω τους στόχους μου.
Το μεγαλύτερο σου όνειρο;
«Μεγαλύτερο όνειρο μου είναι οι πασαρέλες του εξωτερικού, αλλά ξέρω ότι είναι λίγο… μακρινό. Θέλει δουλειά αλλά να έχεις και τύχη».
Στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 σκοπεύεις να πας;
«Το σκέφτομαι να πάω, του χρόνου. Εύχομαι να είμαι καλά, να συνεχίσω στο χώρο και βλέπουμε…»
Ποια είναι η σχέση σου με τα σπορ;
«Πηγαίνω γυμναστήριο αρκετά συχνά. Γενικά μου αρέσει το τρέξιμο και το κολύμπι. Μικρή έκανα και μπαλέτο»
Και… τι ομάδα είσαι εσύ;
«Είμαι ΑΕΚ! Θα σας απογοητεύσω αλλά…»
Επιτρέπεται για μια… πρωταθλήτρια της ομορφιάς να μην είναι με τους πρώτους;
(σ.σ. γελάει) «Δεν είμαι φανατική. Είναι και οι γονείς μου ΑΕΚ…»
Στο γήπεδο έχεις πάει ποτέ;
«Όχι, για να παρακολουθήσω αγώνα μεγάλης ομάδας… Μόνο τον αδερφό μου πήγαινα να δω, γιατί μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο σε ερασιτεχνικό επίπεδο» (σ.σ. ποιός είπε ότι οι μικρές κατηγορίες δεν έχουν την… ομορφιά τους;).
Αγαπημένοι σου ποδοσφαιριστές;
«Με πιάνεις λίγο αδιάβαστη. Παλιότερα μου άρεσε ο Νικολαΐδης, αλλά και πολλοί από την Εθνική. Ο Χαριστέας, ο Δέλλας, όλοι οι γνωστοί».
Από το εξωτερικό;
«Ο Κακά μου αρέσει, ο Ρονάλντο -ο Βραζιλιάνος- πάρα πολύ…»
Το σχόλιο σου για τον Ολυμπιακό;
«Ε, τι να πω για τον Ολυμπιακό… Δεν έχει… ανάγκη από ευχές, όλο πρωταθλήματα παίρνει»!
Διακοπές που πήγες;
«Δεν πήγα καθόλου, φέτος. Επειδή θα έπαιρνα μέρος στα καλλιστεία δεν ήθελα να παρασυρθώ, γιατί -όσο να ’ναι- οι διακοπές σε βγάζουν εκτός προγράμματος. Αποσυντονίζεσαι τελείως, αλλάζουν οι ώρες που κοιμάσαι με τα ξενύχτια…»
Γενικά είσαι γυναίκα του… γλεντιού-ξενυχτιού ή του σπιτιού;
«Περνάω διάφορες φάσεις κατά περιόδους… Μου αρέσει να βγαίνω, αλλά και η ησυχία. Να κάτσω σπίτι μου, να πάω γυμναστήριο, να γυρίσω να διαβάσω ένα βιβλίο και να κοιμηθώ νωρίς… Λατρεύω τον ύπνο. Όσο πιο νωρίς κοιμάμαι, τόσο το καλύτερο! Βασικά μου αρέσει η μέρα. Να ξυπνάω νωρίς και να κάνω πράγματα. Να βγαίνω έξω, να κάνω τις δουλειές μου…»
Ποιο βιβλίο διάβασες τελευταία;
«Τον Ξένο, του Αλμπέρ Καμί. Πάει λίγος καιρός η αλήθεια είναι -ένας μήνας σχεδόν- αλλά, όποτε προλαβαίνω, διαβάζω. Όταν κάθομαι σπίτι, άλλωστε, τι άλλο να κάνω; Βλέπω τηλεόραση εννοείται, πολλά DVD, αλλά διαβάζω κιόλας».
Αγαπημένη ταινία;
«Οι αναμνήσεις μιας γκέισας. Κι άλλες πολλές, αλλά έχω… ένα πρόβλημα με τους τίτλους. Ξεχνάω».
Εκείνοι, πάντως, που πιθανότατα δεν θα ξεχάσουν… εσένα, είναι οι αναγνώστες μας. Αλήθεια, οι θαυμαστές έχουν τύχη μαζί σου αυτήν την περίοδο;
«Βασικά, αυτήν την περίοδο θέλω να κάνω κάποια πράγματα για τον εαυτό μου, να αφοσιωθώ στους στόχους μου…»
Κι έχεις αφήσει στην άκρη τα αισθηματικά;
«Τουλάχιστον τώρα, από τη στιγμή που πάω να ξεκινήσω κάτι, πιστεύω δεν μπορούν να συνδυαστούν. Αργότερα ίσως, μόλις καταφέρω κάποια πράγματα… Ναι, γιατί όχι»;
Ποιος τύπος άνδρα σε ελκύει;
«Βασικά πρέπει να έχει προσωπικότητα. Δεν με νοιάζει πολύ η εμφάνιση. Εντάξει, με ενδιαφέρει να είναι νόστιμος, αλλά όχι απαραίτητα να είναι ο κούκλος. Πιο πολύ μετράει η προσωπικότητα, να μου κάνει το κλικ».
Ωραιότερο και χειρότερο φλερτ που έχεις να θυμάσαι;
«Ίσως φταίει και το ζώδιο μου (Καρκίνος), αλλά είμαι λίγο ρομαντική. Όταν πάει ο άλλος να μου την πέσει χυδαία και μου βγάλει κάτι άσχημο, εννοείται πως δεν θα δώσω σημασία και θα έχω τη χειρότερη εντύπωση γι’ αυτό το άτομο. Σε ότι έχει να κάνει με το ωραιότερο φλερτ, έχει τύχει να με προσεγγίσουν με διάφορους… στίχους – ποιηματάκια, αλλά και… πάλι, πρέπει να τον γνωρίσω τον άλλο για να δώσω σημασία. Κάποιος στο δρόμο, δηλαδή, που ξαφνικά έτυχε να με προσέξει… Δεν δίνω βάση».
Τις περισσότερες φορές σου την «πέφτουν» χυδαία;
«Ναι, ναι. Ειδικά στο δρόμο. Περπατάω και όταν περνάνε από δίπλα αμάξια, ε, εκεί τα… χαλάμε λίγο».
Εσύ, έχεις εκδηλώσει ποτέ το θαυμασμό σου για κάποιο αγόρι;
«Έχει τύχει να με ενδιαφέρει κάποιος γνωστός στην παρέα… Όταν με ενδιαφέρει κάποιος, κάνω το πρώτο βήμα, δεν έχω πρόβλημα σε αυτό».
Και πως εκδηλώθηκες;
«Ε, με το βλέμμα πρώτα και μετά συζητήσαμε κιόλας…»
Καταλήγοντας, ποιο είναι το μήνυμα που ήθελες να στείλεις στον κόσμο που έζησε την «πύρινη κόλαση» της Πελοποννήσου;
«Κουράγιο! Εύχομαι να γιατρευτούν το συντομότερο δυνατό οι ψυχολογικές πληγές που τους άφησε η καταστροφή και να σταθούν γερά στα πόδια τους, προκειμένου να φτιάξουν ξανά τη ζωή τους».
Ρία σε ευχαριστούμε πολύ και σου ευχόμαστε ότι καλύτερο στο μέλλον!
ΤΟ… ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
ΤΗΣ ΡΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ
ΙΔΙΟΡΡΥΘΜΗ
ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ
ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ
ΝΑΖΙΑΡΑ
ΤΟΛΜΗΡΗ
ΩΚΕΑΝΟΣ
ΝΤΡΟΠΑΛΗ
ΙΔΑΝΙΚΗ
ΟΥΡΑΝΟΣ