Νέα

Καλλιστεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dfwk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 583
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
Δεν ειναι ετσι.
Και ακομα να δεχτω αυτο που λες σου απανταω:

Υπαρχουν βαθμιδες στο γουστο.

Ε λοιπον αυτοι εκπροσωπουν το κακο γουστο.

Αν το γουστο τους και ολο αυτο που περνανε στην κοινωνια ως ομορφια (αλλιωνουν κατα τον ορισμο τη ομορφιας--υποψην} ηταν εστω καλο θα το ελεγα πρωτος εγω.

ΟΚ! Με τη λογική σου! Για μενα οι Λατίνες είναι οι ωραιότερες γυναίκες, η τελευταία λατίνα πουτάνα θα μπορούσε να είναι χαλαρά μοντέλο στην Ελλάδα και όσοι δεν πιστεύετε ότι οι Λατίνες δεν είναι οι ωραιότερες απλά δεν έχετε γούστο, ή άντε έτσι χαριστικά...έχετε γούστο κατώτερης βαθμίδας!  :jerking: :jerking:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ΟΚ! Με τη λογική σου! Για μενα οι Λατίνες είναι οι ωραιότερες γυναίκες, η τελευταία λατίνα πουτάνα θα μπορούσε να είναι χαλαρά μοντέλο στην Ελλάδα και όσοι δεν πιστεύετε ότι οι Λατίνες δεν είναι οι ωραιότερες απλά δεν έχετε γούστο, ή άντε έτσι χαριστικά...έχετε γούστο κατώτερης βαθμίδας!  :jerking: :jerking:
και γω τις θεωρω πολυ ωραιες γυναικες αλλα με μια διαφορα! οτι η μεση λατινα οπως λεμε η μεση ελληνιδα π.χ δεν ειναι και πολυ ωραιες! εχουνε ωραια σωματα καμπυλες κλπ αλλα λιγο αγριες φατσες! ετσι μου φενονραι τουλαχιστον εμενα......επειδη μπορει να μην ειμαι και συνηθισμενος......εχουν αγρια ομορφια!

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Οι Λατινες ειναι ομορφες,αυτο που λες ισχυει και ειναι αποδεκτο,αν δειξουμε μια λατινα ομορφη και την πουν ασχημη τοτε αυτοι εχουν το προβλημα.
Καταλαβες τωρα τον τροπο που μιλαω.

Προσπαθω να κανω μια κουβεντα επιπεδου.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
For your information :cheesy: τη μπαλατσινού ούτε για promotion εντοιχισμένων Γερμανίας

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
και γω τις θεωρω πολυ ωραιες γυναικες αλλα με μια διαφορα! οτι η μεση λατινα οπως λεμε η μεση ελληνιδα π.χ δεν ειναι και πολυ ωραιες! εχουνε ωραια σωματα καμπυλες κλπ αλλα λιγο αγριες φατσες! ετσι μου φενονραι τουλαχιστον εμενα......επειδη μπορει να μην ειμαι και συνηθισμενος......εχουν αγρια ομορφια!

όχι εγώ έκανα απλά αναγωγή στη λογική του fff...
Oύτε εμένα μ αρέσει η μέση Ρωσίδα! Εχει χαρακτηριστικά που δε μ αρέσουνε

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

χαχαχχαχαχαχαχαχαχχααα όχιιιιιιι, Τζένη θεά, Ειρήνη κακαβιά  :cum: :cum: :cum: :cum:

αλλά τεσπα, το έχω χωνέψει ότι κανείς δε συμφωνεί μαζί μου  >:(
Είπα μήπως συμφωνούσε ο φφφ, μια και είναι λίγο παράξενος χαχαχχαχαχαχχχ  :2funny: :2funny: :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
Οι Λατινες ειναι ομορφες,αυτο που λες ισχυει και ειναι αποδεκτο,αν δειξουμε μια λατινα ομορφη και την πουν ασχημη τοτε αυτοι εχουν το προβλημα.

ότι θες κάνε! Εγώ με το επίπεδο έχω μαλώσει χρόνια τώρα! Απλά μη βαφτίζεις τις γυναίκεσ σαύρες/άσχημες κτλ μόνο και μόνο επειδή δεν αρέσουν σε σένα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Το διαφορετικό γούστο δεν είναι πρόβλημα. Εσύ το βλέπεις μονόπλευρα μου φαίνεται.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
χαχαχχαχαχαχαχαχαχχααα όχιιιιιιι, Τζένη θεά, Ειρήνη κακαβιά  :cum: :cum: :cum: :cum:

Είπα μήπως συμφωνούσε ο φφφ, μια και είναι λίγο παράξενος χαχαχχαχαχαχχχ  :2funny: :2funny: :2funny:

Η Σκλήβα είναι από τις ελάχιστες Ελληνίδες που κάνουν ΚΑΙ για το σαλόνι ΚΑΙ για το κρεβάτι!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

δεν ειναι παραξενος
ισα ισα αν εγω ειμαι αυστηρη 1 φορα
αυτος ειναι 10 χαχαχα

οποτε που πας να ζητησεις στηριξη στο γουστο?? αχαχαχα

οσο για μπαλατσινου vs σκληβα.... δεν τιθεται καν συγκριση
η σκληβα ειναι αλλο επιπεδο

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Η Σκλήβα είναι από τις ελάχιστες Ελληνίδες που κάνουν ΚΑΙ για το σαλόνι ΚΑΙ για το κρεβάτι!

και η Μπαλατσινού σε σαλόνια έχει μπει, άσε που αυτός που την πατρεύτηκε δε νομίζω να τη θέλει γιατί πιάνει το φλιτζανάκι του τσαγιού και σηκώνει δαχτυλάκι.

Μία δεν πιάνει μπροστά της η Ειρηνούλα   :rockon: :rockon: :rockon:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
και η Μπαλατσινού σε σαλόνια έχει μπει, άσε αυτός που την πατρεύτηκε δε νομίζω να τη θέλει γιατί πιάνει το φλιτζανάκι του τσαγιού και σηκώνει δαχτυλάκι.

Μία δεν πιάνει μπροστά της η Ειρηνούλα   :rockon: :rockon: :rockon:

Το θέμα δεν είναι αν μπαίνεις/σε βάζουνε στα σαλόνια, είναι αν σου αξίζουν και αν σου ταιριάζουν!

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Το διαφορετικό γούστο δεν είναι πρόβλημα. Εσύ το βλέπεις μονόπλευρα μου φαίνεται.

Θα το δεχομουν και το δεχομαι οταν βλεπω ανθρωπους με γουστο που εχει προελθει απο κριτηρια,κριτικη σκεψη,παρατηρηση και αισθητικη.

Γουστο δεν ειναι μου αρεσει κατι ετσι απλα,αυτο ειναι θαυμασμος.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Το θέμα δεν είναι αν μπαίνεις/σε βάζουνε στα σαλόνια, είναι αν σου αξίζουν και αν σου ταιριάζουν!

Αυτή μπήκε όμως, η Ειρήνη τι έκανε;  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

άσε που χέστηκα για τα σαλόνια και τ'αλώνια, η Τζένη είναι σκέτη κάβλα  :cum: :cum: :cum: :cum:
η Ειρήνη είναι φλώρα για μένα, τι να κάνουμε;

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
Αυτή μπήκε όμως, η Ειρήνη τι έκανε;  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

άσε που χέστηκα για τα σαλόνια και τ'αλώνια, η Τζένη είναι σκέτη κάβλα  :cum: :cum: :cum: :cum:
η Ειρήνη είναι φλώρα για μένα, τι να κάνουμε;

Τίποτα μην κάνεις! Απλά μην τα φτιάξεις με τη Σκλήβα!

Εκανε οικογένεια, έφτιαξε "σπίτι" αφού πρώτα κέρδισε και ένα Miss Κόσμος! Και κράτησε άψογο προφίλ!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Θα το δεχομουν και το δεχομαι οταν βλεπω ανθρωπους με γουστο που εχει προελθει απο κριτηρια,κριτικη σκεψη,παρατηρηση και αισθητικη.

Γουστο δεν ειναι μου αρεσει κατι ετσι απλα,αυτο ειναι θαυμασμος.

Γούστο είναι η ικανότητα κάποιου να εκτιμά το αισθητικά ωραίο, και η αισθητική είναι κάτι που διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, όπως και τα αισθητικά κριτήρια.

Θα δεχόμουν αυτό που λες αν μιλούσαμε π.χ. για προστυχόφατσες που σου ξυπνάνε άγρια ένστικτα αλλά δεν θεωρούνται όμορφες κατ'ομολογία όσων τις θαυμάζουν.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
κοριτσαρος!!!! :o :o

Συνημμένα

• IRINISKLIVAA.jpg
    IRINISKLIVAA.jpg
    7,9 KB · Εμφανίσεις: 34

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Τίποτα μην κάνεις! Απλά μην τα φτιάξεις με τη Σκλήβα!

Εκανε οικογένεια, έφτιαξε "σπίτι" αφού πρώτα κέρδισε και ένα Miss Κόσμος! Και κράτησε άψογο προφίλ!

Φλώρα πφφφ

Εντάξει, την αφήνω για την Μπάιτ  :2funny: :2funny: :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
Φλώρα πφφφ

Εντάξει, την αφήνω για την Μπάιτ  :2funny: :2funny: :2funny:

Φλώρα ξεφλώρα κάνει για σπίτι, για παιδιά, για οικογένεια και είναι και κούκλα...
Οι άλλες ας πάνε με πιο αλανιάρηδες...μακριά από δω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom