Νέα

Καλλιστεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dfwk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 583
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εντάξει άλλη φάση...η Τζούλια το έπαιξε ξεκωλάκι...η άλλη για την ώρα το παίζει πιο κυριλέ και κορίτσι από σπίτι! :boobies:

Η Τζούλια ΕΙΝΑΙ ξεκωλάκι με το σπαθί της, και είναι ίσως η μόνη γκόμενα από καλλιστεία που έχει κάνει τους άντρες να κοιτάνε ΚΑΙ τη φάτσα της όταν βγάζει κώλο και βυζί.  :cum: :cum: :cum:

Η Τζούλια είναι φαινόμενο, είναι πολλά βήματα πάνω από το κάθε ξεκωλάκι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Έλα μωρέ, δεν είχε χαβαλέ το φόρουμ και είπα να μιλήσω στα κοινωνικοπολιτικά χαχαχαχαχχαχχχχ
ή λες για τις Ταϊλανδέζες; χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχααα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
για οποιον διαφωνει περιμενω τον αντιλογο.

Δεν διαφωνώ, μια ερώτηση θέλω να κάνω... συμφωνείς ότι η μις ρωσία θα μπορούσε να ήταν καλύτερη; ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΩΝ ΡΩΣΙΔΩΝ;  :grin:

Επίσης εδώ θέλω να πω ότι γενικά τα καλλιστεία έχουν μια παράξενη παράδοση ομορφιάς, όχι μόνο στην ελλάδα αλλά και αλλού. Πολύ έντονο είναι στις ΗΠΑ πχ, που ενώ είναι η χώρα της πλαστικής γκόμενας και εξυμνούνται τα πλαστικά βυζιά-χείλια-κώλος, στα καλλιστεία πάνε και βγάζουν κάτι θείτσες.

Δεν ξέρω, νομίζω άλλη είναι η ομορφιά για να πάρει μέρος κάποια στα καλλιστεία, άλλη για να γίνει μοντέλο, άλλη για να γίνει σελέμπριτι... ίσως εδώ στην ελλάδα τα έχουμε μπλέξει, έξω είναι κάπως πιο ξεκάθαρα.

(και όχι, δεν παρακολουθώ τα καλλιστεία, διάβαζα κάτι σχετικό πριν λίγο καιρό χαχαχχαχαχχχχχ)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και εγώ συνήθεια τις βρήκα, 30 ωραίες Ελληνίδες δε μπορούν να βρουν;

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Πρεπει να παραδεχτειτε ολοι οτι ηταν ακομα ενας διαγωνισμος ομορφιας που απουσιαζε η ΟΜΟΡΦΙΑ!
Υποτιθεται οτι εκει πηγαινουν οι πιο ομορφες απο ολη την Ελλαδα αλλα οπως ειδατε και βλεπετε εκει πηγαινουν οι πιο αδιαφορες η αν θελετε οι μη ομορφες.
Πολλες αλλοδαπες Ρωσσιδες και γενικα γυναικες απο τα ανατολικα κρατη που ερχονται εδω για να γινουν ιεροδουλες θα μπορουσαν ανετα να ειναι μοντελα,με τα δεδομενα της Ελλαδας.
Αυτος ο διαγωνισμος μονο την ομορφια δεν εκπροσωπει,επισης η μικροαστικη συνηθεια του βολεματος καλα κρατει γιατι μην ξεχνατε οτι ολες αυτες που παιρνουν τιτλους εχουν προνομια οπως να δουλεψουν στην τηλεοραση,επισης μην ξεχνατε οτι ενα μεγαλο ποσοστο απο παρουσιαστριες εκπομπων και πολλα ονοματα της τηλεορασης προερχονταν απο αυτον τον διαγωνισμο του Αντ1 σταρ Ελλας.
Δικαιωμα σας να κανετε οτι διαγωνισμο θελετε αλλα η ονομασια του να ειναι ανταξια και οχι Σταρ Ελλας για γυναικες που επιεικως βλεπονται,απο τον κοσμο εννοω.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885

Το ότι σου αρέσουν γυναίκες του ανατολικού μπλοκ, είναι επιλογή σου και δικαίωμά σου!
Το να ονομάζεις όμως κακόγουστους ανθρώπους που δεν ασπάζονται τη γνώμη σου είναι ΑΚΥΡΟ!
Οι φετινές κοπέλες δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές, συμφωνώ και γω αλλά το τραβάς πολύ

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλά δεν είπε κανείς ότι στα καλλιστεία πάνε οπωσδήποτε οι πιο όμορφες!Υπάρχουν κουκλάρες που δεν έχουνε περάσει ούτε έξω από τον ΑΝΤ1!Κάποιες πιο φιλόδοξες,ίσως και ψωνάκια και κάποιες που είναι πιο μπασμένες στον χώρο πάνε!Και μην ξεχνάς ότι τα περισσότερα είναι 17χρονα κοριτσάκια...πολύ αργότερα διαμορφώνονται όπως εσύ τις έχεις στο μυαλό σου για να τις γουστάρεις...

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Το ότι σου αρέσουν γυναίκες του ανατολικού μπλοκ, είναι επιλογή σου και δικαίωμά σου!
Το να ονομάζεις όμως κακόγουστους ανθρώπους που δεν ασπάζονται τη γνώμη σου είναι ΑΚΥΡΟ!
Οι φετινές κοπέλες δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές, συμφωνώ και γω αλλά το τραβάς πολύ

Δεν εχει να κανει με τη γνωμη μου.
Ειναι κακογουστοι γιατι διοργανωνουν το Σταρ Ελλας και οι διαγωνιζομενες ειναι επιεικως απαραδεκτες και δεν κανουν ουτε για τοπικα καλλιστεια.
Σε αυτη τη χωρα ο ορισμος της ομορφιας και του γουστου εχουν ευτελιστει παρα μα παρα πολυ.
Η Σταρ Ελλας που βγαζουν εκει δεν μπορει να σταθει πουθενα στο εξωτερικο κατα βασην και μη μου αναφερετε ενα-δυο παραδειγματα.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
Δεν εχει να κανει με τη γνωμη μου.
Ειναι κακογουστοι γιατι διοργανωνουν το Σταρ Ελλας και οι διαγωνιζομενες ειναι επιεικως απαραδεκτες και δεν κανουν ουτε για τοπικα καλλιστεια.
Σε αυτη τη χωρα ο ορισμος της ομορφιας και του γουστου εχουν ευτελιστει παρα μα παρα πολυ.
Η Σταρ Ελλας που βγαζουν εκει δεν μπορει να σταθει πουθενα στο εξωτερικο κατα βασην και μη μου αναφερετε ενα-δυο παραδειγματα.

Nαι αλλά αυτό πρέπει να καταλάβεις ότι είναι ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΣΟΥ!
Το ότι δεν έχουμε διακριθεί στο εξωτερικό? Απλό είναι! Υπάρχουν ωραιότερες!
Αλλο το ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Γιατί η miss Russia είναι το πιο όμορφο Ρωσιδάκι αυτή την στιγμή?

Ετσι οπως ειναι αυτο το συστημα μοντελα δεν γινονται οι πιο ομορφες αλλα οσες εχουν τα λεφτα να το κανουν,αυτο ειναι το βασικο μεγαλο ζητημα.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
Πυρετό έχεις; Πού πήγε η τιμημένη ελληνίδα μπαζόλα ρεεεε;   :s&m_1:  :2funny: :2funny:

Κοίτα να δεις! Σε γενικές γραμμές δε μ αρέσουν οι Ελληνίδες και σαν εμφάνιση και σαν συμπεριφορά. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ όμως να πω ότι δεν υπάρχουν κάποιες που είναι όμορφες

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Nαι αλλά αυτό πρέπει να καταλάβεις ότι είναι ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΣΟΥ!
Το ότι δεν έχουμε διακριθεί στο εξωτερικό? Απλό είναι! Υπάρχουν ωραιότερες!
Αλλο το ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ

Πρεπει να καταλαβουν οτι δεν μπορουν να επιβαλλουν ενα κακο γουστο ως την τομη της ομορφιας.
Εκει εκροσωπειται το κακο γουστο και επισης τα εκατομμυρια ανθρωπων που το επικροτουν εχουν επισης κακο γουστο,ετσι ειναι τα πραγματα.

Το τελευταιο το εχω αναλυσει σε αλλα θρεντ.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
Πρεπει να καταλαβουν οτι δεν μπορουν να επιβαλλουν ενα κακο γουστο ως την τομη της ομορφιας.
Εκει εκροσωπειται το κακο γουστο και επισης τα εκατομμυρια ανθρωπων που το επικροτουν εχουν επισης κακο γουστο,ετσι ειναι τα πραγματα.

όχι μεγάλε, απλά προσπαθείς ντε και καλά να επιβάλεις την αισθητική σου (που δεν είναι κακή) ΩΣ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΛΟΓΟΥΣΤΗ! Αυτό κάνεις με απλά λόγια

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Δεν ειναι ετσι.
Και ακομα να δεχτω αυτο που λες σου απανταω:

Υπαρχουν βαθμιδες στο γουστο.

Ε λοιπον αυτοι εκπροσωπουν το κακο γουστο.

Αν το γουστο τους και ολο αυτο που περνανε στην κοινωνια ως ομορφια (αλλιωνουν και τον ορισμο τη ομορφιας--υποψην} ηταν εστω καλο θα το ελεγα πρωτος εγω.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Eίσαι κι εσύ δικός μας μεγάλεεεεε
Μπαλατσινού φορέβα, τι Σκλήβα και πίπες λέγανε πριν  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αν το γουστο τους και ολο αυτο που περνανε στην κοινωνια ως ομορφια (αλλιωνουν και τον ορισμο τη ομορφιας--υποψην} ηταν εστω καλο θα το ελεγα πρωτος εγω.

ναι εντάξει τώρα, το γάμησες κι εσύ.
Για καλλιστεία μιλάμε, σιγά που αλλοιώνουν και το γούστο της κοινωνίας.

Να μίλαγες γι'αυτό που δείχνει η τηλεόραση, πάσο. Γι'αυτό που δείχνουν τα περιοδικά; Πάσο.

Αλλά όχι να λες και ότι μια παπαριά που προβάλλεται κάθε χρόνο για δυο ώρες και τη βλέπουν στα σοβαρά οι θείτσες και οι νοικοκυρές κατά κύριο λόγο διαμορφώνει και την αισθητική της κοινωνίας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom