Σήμερα είδα video. Θύμισε Σταρ Ελλάς άλλων δεκαετιών. Ιγροπούλου μάλλον πολύ καλύτερη.
σου διαφεύγει
Εξήγηση ζήτησα
σου διαφεύγει
Εξήγηση ζήτησα
Εντάξει άλλη φάση...η Τζούλια το έπαιξε ξεκωλάκι...η άλλη για την ώρα το παίζει πιο κυριλέ και κορίτσι από σπίτι!
Σου διαφεύγει
για οποιον διαφωνει περιμενω τον αντιλογο.
για οποιον διαφωνει περιμενω τον αντιλογο.
Το ότι σου αρέσουν γυναίκες του ανατολικού μπλοκ, είναι επιλογή σου και δικαίωμά σου!
Το να ονομάζεις όμως κακόγουστους ανθρώπους που δεν ασπάζονται τη γνώμη σου είναι ΑΚΥΡΟ!
Οι φετινές κοπέλες δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές, συμφωνώ και γω αλλά το τραβάς πολύ
Καλά δεν είπε κανείς ότι στα καλλιστεία πάνε οπωσδήποτε οι πιο όμορφες!
Γιατί η miss Russia είναι το πιο όμορφο Ρωσιδάκι αυτή την στιγμή?Η κοινη λογικη αυτο επιτασει.
Αν ειναι να αλλαξουνε τον τιτλο της διοργανωσης.
Δεν εχει να κανει με τη γνωμη μου.
Ειναι κακογουστοι γιατι διοργανωνουν το Σταρ Ελλας και οι διαγωνιζομενες ειναι επιεικως απαραδεκτες και δεν κανουν ουτε για τοπικα καλλιστεια.
Σε αυτη τη χωρα ο ορισμος της ομορφιας και του γουστου εχουν ευτελιστει παρα μα παρα πολυ.
Η Σταρ Ελλας που βγαζουν εκει δεν μπορει να σταθει πουθενα στο εξωτερικο κατα βασην και μη μου αναφερετε ενα-δυο παραδειγματα.
Γιατί η miss Russia είναι το πιο όμορφο Ρωσιδάκι αυτή την στιγμή?
Αλλο το ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ
Πυρετό έχεις; Πού πήγε η τιμημένη ελληνίδα μπαζόλα ρεεεε;
Nαι αλλά αυτό πρέπει να καταλάβεις ότι είναι ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΣΟΥ!
Το ότι δεν έχουμε διακριθεί στο εξωτερικό? Απλό είναι! Υπάρχουν ωραιότερες!
Αλλο το ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ
Πρεπει να καταλαβουν οτι δεν μπορουν να επιβαλλουν ενα κακο γουστο ως την τομη της ομορφιας.
Εκει εκροσωπειται το κακο γουστο και επισης τα εκατομμυρια ανθρωπων που το επικροτουν εχουν επισης κακο γουστο,ετσι ειναι τα πραγματα.
Το τελευταιο το εχω αναλυσει σε αλλα θρεντ.
Πρεπει να καταλαβουν οτι δεν μπορουν να επιβαλλουν ενα κακο γουστο ως την τομη της ομορφιας.
Εκει εκροσωπειται το κακο γουστο και επισης τα εκατομμυρια ανθρωπων που το επικροτουν εχουν επισης κακο γουστο,ετσι ειναι τα πραγματα.
Το τελευταιο το εχω αναλυσει σε αλλα θρεντ.
Αν το γουστο τους και ολο αυτο που περνανε στην κοινωνια ως ομορφια (αλλιωνουν και τον ορισμο τη ομορφιας--υποψην} ηταν εστω καλο θα το ελεγα πρωτος εγω.