Νέα

Καλλιστεία 2007

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ρε παιδια εχετε διαβασει που μπηκατε??? bourdela. com. Οχι lifestyle.com ή celebrities.com. Αν σας ενδιαφερουν αυτα παρτε το ciao να ενημερωθειτε. Μου "αρεσει" η υποκρισια των Ελληνων. Δεν ασχολουμαστε με Ελληνιδες λενε, αλλα αφιερωνετε τοσο χρονο να τις κρινετε και να τις κατακεραυνωσετε και να τις απαξιωσετε! Κατα τα αλλα δεν σας ενδιαφερουν. Που τα πουλατε αυτα???

ʼμα μας κόψεις και το κράξιμο, τότε δεν έχω λόγο ύπαρξης... Είναι η μόνη μου εκτόνωση.

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Ολοι όσοι γράφετε εδω για φετες και μπαζα τις φιναλιστ του διαγωνισμου ειστε εσεις για τα μπάζα και κυρίως αρχικομπλεξικοι που σας εχει φαει η αγαμιαση!Ελεοςςςςς....
Ειδα προσωπικα 3 απο αυτες στο γκαλεα καθως φιλος μου εχει μια ξανθια φιναλιστ γκομενα και εμεινα εκπληκτος απο εμφανιση!Απο μυαλο δε θελω να μιλησω βεβαια γιατι μαλλον δεν υφισταται!
Μυαλο δεν υπαρχει! Σεξουαλικες εμπειριες? Διαθεση για σεξουαλικη ζωη? Διαθεση για "παιχνιδι" με αντρες που δεν ειναι πακεταδες ή δεν εχουν εκπομπη στην tv (celebrities) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ φιλε? Διαθεση για να σε ανακρινουν και να τους δωσεις "λογαριασμο" υπαρχει? Κομπλεξ υπαρχει?
Φιλε αν εισαι 16-19 αυτα που γραφεις ειναι απολυτα φυσιολογικα. Αν οχι, πιστευω υπαρχει προβλημα! Η ομορφια αρκει? Τα μωρα που εχω ρει στα strip δεν τα φτανουν ουτε στο μικρο δαχτυλακι. Κ μιλαμε για πραγματικες ΓΥΝΑΙΚΕΣ

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
εχω σταματήσει εδώ και πολλά χρόνια λόγω αντίληψης να ασχολούμε ΟΧΙ να θαυμάζω κιόλας γυναίκες illustration που το παίζουν ή και είναι ψωνάρες με την εμφάνισή τους αλλά και με άλλα στοιχεία (λεφτά, θέση). Θεωρώ ότι θα σε πουλήσουν ως γκόμενο, ως φίλο, ως σύζυγο ή ως συνάδελφο με την ΠΡΩΤΗ ευκαιρία για ψύλου πήδημα.
Δεύτερος και ίσως πιο βασικός λόγος είναι ότι το 90% και πλέον είναι ΨΕΥΤΙΚΕΣ, χάρτινες από τα φτιαξίματα, τα στοκαρίσματα και την περιποίηση που τους κάνουν (ούτε καν οι ίδιες δε μπορούν). Γυναίκες πραγματικές που έχουν βγει στη ζωή, έχουν παντρευτεί με όλη τη δουλειά στις πλάτες και ακόμα περισσότερο γέννησαν και 1-2 παιδιά και είναι ΑΚΟΜΑ καραΚΟΥΚΛΑΡΕΣ αυτές αξίζουν είτε λόγω κράσης, είτε γιατί έχουν λόγο και θέληση να προσέχουν.
ΤΡΙΤΟΝ εκ προσωπικής πείρας και αφήνοντας τελείως έξω το μυαλό που κουβαλάνε, στο θέμα της ερωτικής επαφής, του συναισθήματος η ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ γυναίκα είναι ψωνάρα και παγοκολώνα. Εμένα μου προκαλεί αηδία και πλήρη αποδιοργάνωση των αισθήσεων μου. Δε λέω να πάω με μπάζα, αλλά μια πολύ γλυκιά προς όμορφη με καλοσχημετισμένο σωμα, παιχνιδιάρα και λίγο ξύπνια ή ταλαντούχα με ΞΙΤΑΡΕΙ περισσότερο...Βέβαια γούστα είναι αυτά. Τώρα αν κάποιος έχει πάθος να πηδήξει κάποια celebrity αυτό εμπίπτει στην κατηγορία απωθημένων και δεν το κρίνω είναι σεβαστό...

Επισκέπτης
Παιδιά το θέμα είναι απλό τα καλλιστεία γίνονται για σκαουτινγκ πορνιδίων. Μαζεύονται οι σκάουτερς (μαστρωποί) και διαλέγουν και εμείς έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τις αυριανές πουτάνες (και θάναι και όλες τσίτα στη μόρφωση, καβλί και πτυχίο).

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Καλά όλα αυτά ρε μάγκες, καλό και το κράξιμο στα τσουλάκια, αλλά γιατί κάτι μου λέει ότι μόλις κάποιες από αυτές πιάσουν (μετά από μαραθώνιες τσιμπουκοδρομίες) καμία θεσούλα σε κανάλι, θα πάρουν αυτόματα θέσεις στις "μεγάλες εμπνεύστριες", "η πιο σέξυ παρουσιάστρια" κλπ; Έτσι, με το να λιβανίζουμε τις μαλακωτηλεορασούδες, δε γίνεται δουλειά και, κυρίως, δεν πέφτουν οι μύτες... :boobies:
Ευχαριστω θερμα για την διαφημιση του thread μου!!!

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Ευχαριστω θερμα για την διαφημιση του thread μου!!!

Φιλε να σε ρωτησω κατι: εισαι "δημοσιογραφος"? Εχεις μεσημεριανη εκπομπη στην tv? Γραφεις σε εφημεριδα-περιοδικο lifestyle?

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
δεν είναι ένα απλό σκάουτινγκ μελλοντικών πορνιδίων με "πτυχίο" και διαφήμιση. Εχετε χάσει το νόημα ότι πλέον ειδικά στα ΜΜΕ χρειάζεται να δώσεις ψυχή και σώμα πραγματικά για να πιάσεις θέση, να ανέβεις θέσεις και να διατηρηθείς όσο γίνεται όπου φτάσεις. Για γυναίκες και άντρες (που ψιλό...γέρνουν). Το ίδιο γίνεται και στο χώρο του μόντελινγκ και σε πολλές άλλες επαγγελματικές θέσεις. Ο υπερσεξουαλισμός και ο εκ παραλλήλου εξαναγκασμός είναι απαραίτητο στοιχείο ελέγχου της προσωπικότητας των εργαζομένων όπου φυσικά τους παίρνει αυτούς που τα κάνουν αλλά και που δυστυχώς τους παίρνει πάρα πολύ...

Κατά τα άλλα επαναλαμβάνω ότι όλες αυτές είναι ψεύτικες μέσα και έξω και γενικά ξενέρωτες. Εξαιρέσεις φυσικά θα υπάρχουν αλλά ο κανόνας είναι αυτό που ανάφερα. Πάντως το κοντούλι (σήμερα έπεσε μια σχετική φωτογραφία με τις τελικές νικήτριες) που βγήκε πρώτο πρώτο στους τίτλους δηλαδή πήρε το χειρότερο (;) προσωπικά μου άρεσε (κοντούλι, μελαχρινο, με ωραία πλούσια χειλάκια, καλό σώμα με φουσκωμένα στηθάκια και καλή σωματοδομή για το ύψος τουλάχιστον όπως φαινόταν στο φωτογραφικό χαρτί...Πιθανόν να είναι στα μελλοντικά "ΑΤΑΚΤΑ" κοριτσάκια σύντομα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom