εχω σταματήσει εδώ και πολλά χρόνια λόγω αντίληψης να ασχολούμε ΟΧΙ να θαυμάζω κιόλας γυναίκες illustration που το παίζουν ή και είναι ψωνάρες με την εμφάνισή τους αλλά και με άλλα στοιχεία (λεφτά, θέση). Θεωρώ ότι θα σε πουλήσουν ως γκόμενο, ως φίλο, ως σύζυγο ή ως συνάδελφο με την ΠΡΩΤΗ ευκαιρία για ψύλου πήδημα.
Δεύτερος και ίσως πιο βασικός λόγος είναι ότι το 90% και πλέον είναι ΨΕΥΤΙΚΕΣ, χάρτινες από τα φτιαξίματα, τα στοκαρίσματα και την περιποίηση που τους κάνουν (ούτε καν οι ίδιες δε μπορούν). Γυναίκες πραγματικές που έχουν βγει στη ζωή, έχουν παντρευτεί με όλη τη δουλειά στις πλάτες και ακόμα περισσότερο γέννησαν και 1-2 παιδιά και είναι ΑΚΟΜΑ καραΚΟΥΚΛΑΡΕΣ αυτές αξίζουν είτε λόγω κράσης, είτε γιατί έχουν λόγο και θέληση να προσέχουν.
ΤΡΙΤΟΝ εκ προσωπικής πείρας και αφήνοντας τελείως έξω το μυαλό που κουβαλάνε, στο θέμα της ερωτικής επαφής, του συναισθήματος η ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ γυναίκα είναι ψωνάρα και παγοκολώνα. Εμένα μου προκαλεί αηδία και πλήρη αποδιοργάνωση των αισθήσεων μου. Δε λέω να πάω με μπάζα, αλλά μια πολύ γλυκιά προς όμορφη με καλοσχημετισμένο σωμα, παιχνιδιάρα και λίγο ξύπνια ή ταλαντούχα με ΞΙΤΑΡΕΙ περισσότερο...Βέβαια γούστα είναι αυτά. Τώρα αν κάποιος έχει πάθος να πηδήξει κάποια celebrity αυτό εμπίπτει στην κατηγορία απωθημένων και δεν το κρίνω είναι σεβαστό...