Νέα

Καλλιστεία 2007

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αυτά είναι ακόμη χειρότερα ρε συ! Εκεί είναι ΟΛΕΣ ΚΑΡΑΨΩΛΕΣ του κερατά! Ξέρεις... κορίτσια για σπίτι και οικογένεια!!! (Μπουαχαχαχαχα, για ένα γαμήσι από τον κώλο και μετά πέταμα στα σκουπίδια!) :cheesy:

Meat market τα καλιστεία μάγκες...Όλο το τζέρτζελο γίνεται για να ανεβάσουνε μερικά καργιολάκια την τιμή τους :boobies:

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Υσταρα απο εγκυρη ενημερωση,ειδα το εκλεχθεν αυριανο allstar ψωλακι της ελληνικης showbiz.
Ομολογω οτι απο τα πουτσοσκαμπιλα που δεν εχει φαει ακομα εχει μια μικρη αθωοτητα.
Η πιο μουναρα παντως απο ολες ηταν η μανα της!Τρελο μιλφειγ!
Δευτερη στανταρ η τατιανα
Αναρωτιεμαι ποιος ματσοπουστης θα το πηδηξει μολις επιστρεψει απο εξωτερικο.
Τελικα ο παπους τα κακαρωσε που εκανε τα καλιστεια και ανελαβε ο γιοκας.
Ακομα και δω εχουμε περιπτωση κληρονομικης μπιζνας,α ρε ελλαδα αθανατη!
Ενα αξιοσημειωτο ηταν το ρητορικο ερωτημα που ετεθη..
-Πως νιωθεις αν βγεις μις ελλας?
-Δε θελω να το σκεφτομαι γιατι αγχωνομαι..(μεταφρ.Θα πεσει πολυ τσιμπουκωμα γερο,μεχρι να βρω τον καταλληλο μαλακα.Υπερωριες δηλαδη..)
Εν αναμονη λοιπον μπας και δουμε κανα βιντεακι της βλεπε αλεξανδρατου.
Αντε και πολλα μαθαμε.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.879
Πόντοι
3.506
Παντως εκεινο που μου εκανε εντυπωση,για λιγο που ειδα, ηταν, οτι σχεδον ΟΛΕΣ (με εξαιρεση μια διμετρη φοραδιτσα)ηταν πανομοιοτυπες...Ξανθιες,γαλανα ματια,ιδιο σωμα,ιδιο χτενισμα και οπως φανηκε και απο τις στημενες ερωτησεις-απαντησεις, και με το ιδιο μυαλο.Νομιζες οτι τα "καλλιστεια" γινονταν στη Σουηδια και οχι στην Ελλαδα.
Με τρακ,σχεδον τρεμοντας,προσπαθουσαν να πεισουν οτι εκτος απο ομορφια,εχουν και μυαλο...μιλωντας για καρριερες και υψηλους στοχους...οταν στο χωρο που διαλεξαν,(η μαλλον αλλοι διαλεξαν) αυτα δεν συμβαδιζουν.
Κανεις δεν τους ειπε, οτι απο καρριερα μετα απο λιγο, ισως το μονο που θα καταφερουν ειναι να λενε το καιρο στον ΑΝΤ1.
Το ασχημο ειναι οτι αυτα βλεπουν τα χιλιαδες κοριτσακια ανα το πανελληνιο και παιρνουν το μηνυμα οτι αρκει λιγο βυζι και λιγο κωλαρακι για να καταφερεις τα παντα στη ζωη σου...Για αυτο και μονο, πρεπει αυτο το meat market,τουλαχιστον οπως ειναι,να καταργηθει...

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
στα πρωτα καλλιστεια που διοργανωσε ο ΑΝΤ το ετος 1990 ,μια εκ των 12 φιναλιστ ηταν συμμαθητρια μου.το παρατσουκλι της στο σχολειο ηταν ''το τουβλο''.επιπεδο κατω του μηδενος σε ολα.οσο δε για καμακι σε οσους πηγαινε να κολλησει ετρωγε πορτα.
και ω του θαυματος την βλεπω στις 12 φιναλιστ.ακουσα καταπληκτος οτι γνωριζε απταιστα γαλλικα,ενω ειχε μεινει μεταξεταστεα στο συγκεκριμενο μαθημα.στη δε ερωτηση ποιος ειναι ο αγαπημενος της συγγραφεας η απαντηση ηταν ο αλεξανδρος δουμας.βεβαια κανεις δε την πληροφορησε οτι ο αλεξανδρος δουμας διαβαζεται απο ηλικιες κατω των 10 ετων
ποιο ειναι τωρα το τραγελαφικο?οτι οι μαγκες που την σνομπαραν παλαια,ετρεχαν σα τα σκυλια απο πισω της.μιλαμε για την απολυτη ξεφτιλα.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Εμένα, όλες σόμπες μου φάνηκαν. Όλες.
Τι μπάζα ήταν αυτά? Αυτές είναι οι πιο όμορφες "ελληνίδες" (-ελληνοποιημένες), τρομάρα τους.

Όλες στη σχολή του ΑΝΤ1 εν τω μεταξύ, και όλες γαλότσες?
Πάντως οι κόποι ανταμοίβονται σε αυτή την χώρα. Τόσα τσιμπούκια, τσουπ καριέρα από το πουθενά. Δεν πήγαν τζάμπα. Αξιοκρατία.

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
παντως εγω ολες τις γαμαγα αμα μου καθονταν και ας ειναι και τσιμεντολιθοι στο μυαλο. :uglystupid: :boobies: :dancing:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Αυτη η φωτο ειναι αφιερωμενη στα ψευτικα ειδωλα που εχουν μεσα στο κεφαλι τους τα περισσοτερα τσουλακια που μιλανε για καριερα στο μοντελινγκ και καταληγουν με ακριβα δωρακια.(ρολοι-χρηματα)σε καποιο κρεβατι ακριβου ξενοδοχειου..

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Η νικήτρια παίδες είναι κόρη του γνωστού τραγουδιστή

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Καλά τα καλλιστεία αλλά εάν είχε και κανένα στριπιζακι θα ήταν ποιο αξιοκρατικό το σύστημα επιλογής  γιατί ως γνωστό οι Μεταξωτές κυλόττες θέλουν και επιδέξιους Κώλους .

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Δε διάβασα τα προηγούμενα,αλλά εχθές το βράδυ είδα ένα μικρό απόσπασμα και συμπέρανα ότι όσες είδα ήταν σαβούρες.Μιλάμε για σαβουρογκόμενες που είμαι σίγουρος ότι αν τις δεις με blue jean στη στάση του λεωφορείου δε θα τις κοιτάξεις.Και ένα περίεργο πράγμα.Όλες έκαναν πρωταθλητισμό σε στίβο!Βέβαια,τα παχάκια δεξιά και αριστερά ήταν εμφανή.Μάλλον ως στίβο θα θεωρούν τα κρεβάτια διαφόρων.Εκεί παίρνουν χρυσό μετάλλιο.Ήμαρτον πια με τις μαλακισμένες.Και όλες ήξεραν 2-3 γλώσσες.Μάλλον τις γλώσσες τις μιλούν όταν παίρνουν τις ψωλές στο στόμα.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ρε παπ, άδικο έχω? Η μία είχε ένα προγούλι σαν μουλάρι και πόδια λουκάνικα, η άλλη ρούφαγε τον σκεμπέ της, η παρακάτω είχε προκοίλι και φαίνονταν τα κόκκαλά της, η δίπλα ήταν αλλήθωρη και τα δόντια της ήταν σαν το νύχι του μεγάλου μου δάχτυλου στο πόδι μάλιστα, η πιο πέρα ήταν αλβανό, και όλες είχαν μια φωνή τσιρίδα και εμμμ, ααααα, εεεεεε, τρεις λέξεις μαζί δεν έλεγαν, όλες δε δημοσιογράφοι... τστστς... Οι Όπρες...
17 χρονών λέγανε, και εγώ χθες έκλεισα τα 5...
η όλη δε κατάσταση ήταν παρακμιακή, προς το τέλος οι μισοί είχαν φύγει, οι άλλοι μισοί είχαν ταβλιαστεί από τα ξύδια και η Τατιάνα νόμιζε ότι είναι στο μεσημεριανό, ήμαρτον με τις τατιάνες.
Πάντως καλά κάνουνε, όπως λέει ο φίλος, αν της δεις στο δρόμο, έχεις αλλάξει πεζοδρόμιο, κάτι κάνανε στη ζωή τους, πιάσανε τα τσιμπούκια και κάπου τους έβγαλε, άλλες ρουφάν ρουφάν στην ψάθα μένουνε. Δίνουν ευκαιρίες οι άνθρωποι...
Η δε Μελέντη, πως την έκαναν έτσι??? Αυτή δεν ήξερε 345 διαλέκτους, αραμαϊκά, τη μέθοδο Μπράιγ κλπ?
Φιάσκο όπως όλα αυτά. Και τα Πλέυμαίητ μια από τα ίδια είναι πάντως. Ξεπλυμμένες πουτάνες, call girl, αλβανά, και τελειωμένα κοκάκια μπας και δουν άσπρη μέρα... Ξιπασιά και δεν βλέπεις και κανά μουνί να αλληθωρίσεις...  Κατέβηκε η Παπαντωνίου και έριχνε ένα κεφάλι σε όλα τα κρίτερς. Τα αρούρια.
Τι να μας πούνε τώρα... Που έχει γίνει δίκροκο το μάτι μας από τα στριπ.... Ο πήχης μπήκε ψηλά και αυτές τον έβαλαν στον κώλο τους.
Ένα Σάββατο να πας στο Balux, 200 θα δεις που δεν έχουν σχέση με τα μπάζα αυτα, αλλά αυτές έχουν πιάσει άλλο παραμύθι θα μου πεις... What a predicument!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
παντως εγω ολες τις γαμαγα αμα μου καθονταν και ας ειναι και τσιμεντολιθοι στο μυαλο. :uglystupid: :boobies: :dancing:

Ναι, αλλά σύμφωνα με τα σλογκανάκι που αναμασάνε για να υποστηρίξουν τις επιλογές τους, "πρέπει πρώτα  να τους γαμήσεις...το μυαλό" :2funny: :2funny: :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ρε παπ, άδικο έχω? Η μία είχε ένα προγούλι σαν μουλάρι και πόδια λουκάνικα, η άλλη ρούφαγε τον σκεμπέ της, η παρακάτω είχε προκοίλι και φαίνονταν τα κόκκαλά της, η δίπλα ήταν αλλήθωρη και τα δόντια της ήταν σαν το νύχι του μεγάλου μου δάχτυλου στο πόδι μάλιστα,

Κι άλλες με αυτιά σαν του Πάσπαλιε, και άλλες με μύτη σαν του Μπορμπόκη... :dancing:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Καλά όλα αυτά ρε μάγκες, καλό και το κράξιμο στα τσουλάκια, αλλά γιατί κάτι μου λέει ότι μόλις κάποιες από αυτές πιάσουν (μετά από μαραθώνιες τσιμπουκοδρομίες) καμία θεσούλα σε κανάλι, θα πάρουν αυτόματα θέσεις στις "μεγάλες εμπνεύστριες", "η πιο σέξυ παρουσιάστρια" κλπ; Έτσι, με το να λιβανίζουμε τις μαλακωτηλεορασούδες, δε γίνεται δουλειά και, κυρίως, δεν πέφτουν οι μύτες... :boobies:

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Ρε παιδια εχετε διαβασει που μπηκατε??? bourdela. com. Οχι lifestyle.com ή celebrities.com. Αν σας ενδιαφερουν αυτα παρτε το ciao να ενημερωθειτε. Μου "αρεσει" η υποκρισια των Ελληνων. Δεν ασχολουμαστε με Ελληνιδες λενε, αλλα αφιερωνετε τοσο χρονο να τις κρινετε και να τις κατακεραυνωσετε και να τις απαξιωσετε! Κατα τα αλλα δεν σας ενδιαφερουν. Που τα πουλατε αυτα???

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Καλά όλα αυτά ρε μάγκες, καλό και το κράξιμο στα τσουλάκια, αλλά γιατί κάτι μου λέει ότι μόλις κάποιες από αυτές πιάσουν (μετά από μαραθώνιες τσιμπουκοδρομίες) καμία θεσούλα σε κανάλι, θα πάρουν αυτόματα θέσεις στις "μεγάλες εμπνεύστριες", "η πιο σέξυ παρουσιάστρια" κλπ; Έτσι, με το να λιβανίζουμε τις μαλακωτηλεορασούδες, δε γίνεται δουλειά και, κυρίως, δεν πέφτουν οι μύτες... :boobies:

+1000

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom