Ρε παπ, άδικο έχω? Η μία είχε ένα προγούλι σαν μουλάρι και πόδια λουκάνικα, η άλλη ρούφαγε τον σκεμπέ της, η παρακάτω είχε προκοίλι και φαίνονταν τα κόκκαλά της, η δίπλα ήταν αλλήθωρη και τα δόντια της ήταν σαν το νύχι του μεγάλου μου δάχτυλου στο πόδι μάλιστα, η πιο πέρα ήταν αλβανό, και όλες είχαν μια φωνή τσιρίδα και εμμμ, ααααα, εεεεεε, τρεις λέξεις μαζί δεν έλεγαν, όλες δε δημοσιογράφοι... τστστς... Οι Όπρες...
17 χρονών λέγανε, και εγώ χθες έκλεισα τα 5...
η όλη δε κατάσταση ήταν παρακμιακή, προς το τέλος οι μισοί είχαν φύγει, οι άλλοι μισοί είχαν ταβλιαστεί από τα ξύδια και η Τατιάνα νόμιζε ότι είναι στο μεσημεριανό, ήμαρτον με τις τατιάνες.
Πάντως καλά κάνουνε, όπως λέει ο φίλος, αν της δεις στο δρόμο, έχεις αλλάξει πεζοδρόμιο, κάτι κάνανε στη ζωή τους, πιάσανε τα τσιμπούκια και κάπου τους έβγαλε, άλλες ρουφάν ρουφάν στην ψάθα μένουνε. Δίνουν ευκαιρίες οι άνθρωποι...
Η δε Μελέντη, πως την έκαναν έτσι??? Αυτή δεν ήξερε 345 διαλέκτους, αραμαϊκά, τη μέθοδο Μπράιγ κλπ?
Φιάσκο όπως όλα αυτά. Και τα Πλέυμαίητ μια από τα ίδια είναι πάντως. Ξεπλυμμένες πουτάνες, call girl, αλβανά, και τελειωμένα κοκάκια μπας και δουν άσπρη μέρα... Ξιπασιά και δεν βλέπεις και κανά μουνί να αλληθωρίσεις... Κατέβηκε η Παπαντωνίου και έριχνε ένα κεφάλι σε όλα τα κρίτερς. Τα αρούρια.
Τι να μας πούνε τώρα... Που έχει γίνει δίκροκο το μάτι μας από τα στριπ.... Ο πήχης μπήκε ψηλά και αυτές τον έβαλαν στον κώλο τους.
Ένα Σάββατο να πας στο Balux, 200 θα δεις που δεν έχουν σχέση με τα μπάζα αυτα, αλλά αυτές έχουν πιάσει άλλο παραμύθι θα μου πεις... What a predicument!