moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
μπραβο σου ρε κουκλιη σκυλα στη φωτο δικια μου ειναι ;)
τα μικρα ειναι αδεσποτα οπως και η μανα τους (μια λυκαινα) [size=20pt]και τα φροντιζω εδω και ενα μηνα(φαγητο,εμβολια,αμπουλες,βιταμινες κτλ) [/size]
δυστηχος ομως αργησα να τα ανακαληψω και το 4ο μικρο ενα κανελι κουκλί το πατησε αυτοκινητο :'(
και το τραγικο ειναι οτι η μανα τοχε παρει νεκρο και τοχε παει στη φωλια τους κατω απο ενα δεντρο και το νομιζε ζωντανο,
οταν το βρηκα και το πεταξα για να μην βρωμισει η περιοχη πηγενε πανω κατω σαν τρελλη και τοψαχνε :-
Και εγώ αδέσποτο είμαι.η σκυλα στη φωτο δικια μου ειναι ;)
τα μικρα ειναι αδεσποτα οπως και η μανα τους (μια λυκαινα) και τα φροντιζω εδω και ενα μηνα(φαγητο,εμβολια,αμπουλες,βιταμινες κτλ)
δυστηχος ομως αργησα να τα ανακαληψω και το 4ο μικρο ενα κανελι κουκλί το πατησε αυτοκινητο :'(
και το τραγικο ειναι οτι η μανα τοχε παρει νεκρο και τοχε παει στη φωλια τους κατω απο ενα δεντρο και το νομιζε ζωντανο,
οταν το βρηκα και το πεταξα για να μην βρωμισει η περιοχη πηγενε πανω κατω σαν τρελλη και τοψαχνε :-
Δεν μπορει μια φορα να τυχει και να τσακωσω κανεναν επ'αυτοφωρο να βασανιζει...
τα μουνοπαναΔεν μπορει μια φορα να τυχει και να τσακωσω κανεναν επ'αυτοφωρο να βασανιζει...
ο κοσμος εχεις καψει φλατζες...δεν εξηγειται αλλιως....βγαζουν ολα τα κομπλεξ τους και τα προβληματα τους ξεσποντας στα ανημπορα τα ζωντανα...Το χάσαμε το μυαλό πατριώτες..
Τι μπορείς να βρει κανείς κάνοντας βόλτα στο δάσος.. Το σκυλάκι που βλέπετε στις εικόνες, βρέθηκε δεμένο σε δασική περιοχή, απο τα μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου Καβάλας.. Ότι να΄ναι!! Ο ιδιοκτήτης του θέλησε να το τιμωρήσει για την ανυπακοή του και το κρέμασε στο.. δένδρο!!
Το τεσσάρων μηνών κουτάβι απομακρύνθηκε απο τον τρελό ιδιοκτήτη του και βρίσκεται πλέον σε ασφαλές μέρος..
να και κάτι που συμφωνούμεΜια πρόταση που ήδη άρχισε να ακούγεται είναι να γίνει κακούργημα η κακοποίηση ζώων....
να και κάτι που συμφωνούμε
Μια πρόταση που ήδη άρχισε να ακούγεται είναι να γίνει κακούργημα η κακοποίηση ζώων....
και πολύ το έχουν καθυστερήσει!Μια πρόταση που ήδη άρχισε να ακούγεται είναι να γίνει κακούργημα η κακοποίηση ζώων....
Tι λε ρε παπάρα?
Αν δείρουμε δλδ μπαόκια και μας πάνε μέσα??
γιατί μπρε αδελφέ, μας ξέβρεις?Μέχρι να δείρετε εσείς τα παόκια, σκύλοι-γάτες θα έχουν περπατήσει στα 2 πόδια.
Μέχρι να δείρετε εσείς τα παόκια, σκύλοι-γάτες θα έχουν περπατήσει στα 2 πόδια.
Νταξ'
Άντε τώρα να βρεις το gti και τον πένις να κάνετε ολομέλεια..