Επισκέπτης
οχι μια απλη 365!!!
Μη δινεις λεπτομεριες ρε. Αυτοι ειναι ικανοι να σου φορτωσουν ολα τα νεκρα αδεσποτα. Και φροντισε να εξαφανισεις τα οπλα το συντομοτερο.
οχι μια απλη 365!!!
Εν ολιγοις,και ο Γερος μου εχει στο χωριο 50-60 κοτες και κουνελια,αλλα εχει δωσει ιδιαιτερη προσοχη στην ΣΩΣΤΗ
περιφραξη και σωστη ασφαλιση (γιατι εκει η περιοχη βριθει αλεπουδων..)...ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ,ΑΠΛΑ!!!!
Μη δινεις λεπτομεριες ρε. Αυτοι ειναι ικανοι να σου φορτωσουν ολα τα νεκρα αδεσποτα. Και φροντισε να εξαφανισεις τα οπλα το συντομοτερο.
Το κοτετσι στα πατρικα του παντοφλα σε αποκλειστικότητα
http://[URL unfurl="true"]www.security-technologynews.com/upload/image_files/articles/images/companies/2540/barbed.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ποσο μαλακας αχρηστος μπορει να εισαι;
ειναι αυτο ασφαλες για κοτοπουλαδικο;
αυτο καταλαβαινεις οταν λεμε "σωστο κοτετσι";;;
αμ γιαυτο δε σου μενει κοτα για κοτα μαναμουνια μου!!!
αααααααααααχχααχχαχαχαχαχαχαχ
ποσο μαλακας αχρηστος μπορει να εισαι;
ειναι αυτο ασφαλες για κοτοπουλαδικο;
αυτο καταλαβαινεις οταν λεμε "σωστο κοτετσι";;;
αμ γιαυτο δε σου μενει κοτα για κοτα μαναμουνια μου!!!
αααααααααααχχααχχαχαχαχαχαχαχ
Αδερφέ και πάλι καλά να λες.
Κάνει βήματα προόδου.
Πάλι καλά που δεν πρότεινε να βάλεις πεινασμένονε κορκόδειλα να φυλάει τα πουλερικά!
To εχουμε καλα φυλαγμενο στην αποθηκη αν τυχον ξανα κανουν καμια <<επιδρομη>>Μη δινεις λεπτομεριες ρε. Αυτοι ειναι ικανοι να σου φορτωσουν ολα τα νεκρα αδεσποτα. Και φροντισε να εξαφανισεις τα οπλα το συντομοτερο.
To εχουμε καλα φυλαγμενο στην αποθηκη αν τυχον ξανα κανουν καμια <<επιδρομη>>
να τα ξανατουφεκισουμε!!!
Συγνωμη,
οταν Πλακωσω τον Παγκαλο
θα ειναι κακοποιηση ζωου ε?
Μαλλον οχι τυπε....Συγνωμη,
οταν Πλακωσω τον Παγκαλο
θα ειναι κακοποιηση ζωου ε?
δεν αφηνουν γαμωτο..
ακομα κι αν αγορασεις διπλη θεση, ωστε να το βαλεις διπλα σου.
κ το βιβλιαριο του να εχεις κοντα σου λεει ο οδηγος οτι αν παρουσιασει καποιος επιβατης αλλεργικη αντιδραση, μπορει να του κανει καταγγελια, οποτε δεν παιρνει το ρισκο.
Εσύ δεν έχεις αποκτήσει αλλεργία στο τρίχωμα της γάτας σου ?
Οχι της "γάτας " ,αλλά της γάτας σου .
Βασικα εγω κανω φασαρια και παντα με αφηνουν και αμα δεν πιασει το κολπο υπαρχει και η μανα μου η τρελη κεφαλονιτισσα, σε αυτην την περιπτωση οι οδηγοι βαζουν την ουρα στα σκελια και υπακουνδεν αφηνουν γαμωτο..
ακομα κι αν αγορασεις διπλη θεση, ωστε να το βαλεις διπλα σου.
κ το βιβλιαριο του να εχεις κοντα σου λεει ο οδηγος οτι αν παρουσιασει καποιος επιβατης αλλεργικη αντιδραση, μπορει να του κανει καταγγελια, οποτε δεν παιρνει το ρισκο.
Βασικα εγω κανω φασαρια και παντα με αφηνουν και αμα δεν πιασει το κολπο υπαρχει και η μανα μου η τρελη κεφαλονιτισσα, σε αυτην την περιπτωση οι οδηγοι βαζουν την ουρα στα σκελια και υπακουν