Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
 Εχω δει πολλους ιδιοκτητες εκει στην Καλλιθεα που γνωριζω καλα,να βγαζουν τα σκυλακια  
 τους για χεσιμο στις νεραντζιες.Τα σκυλια φταινε;

Εδώ έχεις πολλά δίκια, τ' ομολογώ. Φόλα στ' αφεντικό και όχι στο σκύλο.

Πέρα από την πλάκα όμως, υπάρχει λύση: κλήσεις από τροχαία ή δημοτική αστυνομία.
Όταν φας 2-3 μωβ πρόστιμο, την επόμενη θα βγεις με γαντάκια και σακουλίτσα.
Αν είσαι ακόμα φιλόζωος και δεν παρατήσεις το σκύλο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Mην τα γραφεις αυτα ρε. Τι θελεις να αρχισει να πυροβολαει και Αφγανοπακιστανους τωρα ο φρατζεσκος ?
τυπε ο εχθρος του εχθρου μου ειναι φιλος μου :2funny:
βλεπω τον φραντζεσκο να φιλοξενει πακιστανους στην αυλη του για να τον προστατευουν απτα αδεσποτα :2funny:

Waaam

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ευθύνη σε οικόσιτα, ξέρω μόνο για τις ζημιές που προκαλούν.
Ευθύνη για προστασία τους, δεν έχω υπόψη μου.
Ειδικά απέναντι σε άλλα ζώα.

Εν προκειμένω τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Διέπραξε έγκλημα και υπάρχει λόγος άρσης του αξιοποίνου.
Case closed.

Άσε, που σιγά μην ασχοληθεί εισαγγελέας και αστυνομία με νεκρό σκύλο, ειδικά όταν δεν υπάρχει πτώμα και μάρτυρες.

Ο πελάτης σου έχει γραπτές ομολογίες εδώ, όπως και ομολόγησε το ότι το πτώμα το πήγαν στη χωματερή.
Δεν ξέρω τι θα κάνει ο εισαγγελέας, θα το παρακολουθήσουμε.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Απλά θα το πέταξαν εκεί, σιγά μην το έθαψαν.
Ναι στο καδο των απορριματων το ριξαμε μεσα σε μια μεγαλη σακουλα
επειτα περασε το απορριματοφορο και τα πηρε!!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
παιχτη και μενα δε μου παει να ντουφεκισω σκυλι. αλλα και του αλλου δε του παει να σκοτωσει λαγους και πουλια. προσωπικα δε μπορω να κρινω απο τη στιγμη που σκοτωνω για διασκεδαση και για λιχουδια. ενας λογος παραπανω οταν ο αλλος το εκανε εν βρασμω ψυχης που χαλανε τη περιουσια του.

1)Αφου δεν του παει να σκοτωνει λαγους και πουλια,γιατι εχει κυνηγετικο οπλο;

2)Η ενσταση μου δεν εγκειται στην πραξη αυτη καθαυτη αδελφε,αλλα τι εχει πραξει ο ιδιοκτητης των κοτοπουλων
   προ της πραξης....

Εν ολιγοις,και ο Γερος μου εχει στο χωριο 50-60 κοτες και κουνελια,αλλα εχει δωσει ιδιαιτερη προσοχη στην ΣΩΣΤΗ
 περιφραξη και σωστη ασφαλιση (γιατι εκει η περιοχη βριθει αλεπουδων..)...ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ,ΑΠΛΑ!!!!

Πεισθηκε δε αφου εχασε τις πρωτες 20 κοτες απο κατι (αλεπου;; νυφιτσα;;;)να προβει σε αυτο το εξοδοτης σωστης φυλαξης
 Και εννοειτε οτι γυρω γυρω απο το κουμασι με τα πουλια περιπολει ενα Ροτ (οχι αποκλειστικα για τις κοτες,αλλα με ευρυτερα
 καθηκοντα φυλαξης στο κτημα..).Εκτοτε απο το παθημα εγινε μαθημα,και η ροη φρεσκων αυγων και τροφαντων κουνελιων
 προς τα εγγονια ουδεποτε διακοπηκε ξανα...Αυτο εννοω

Κοτες και χυμα στο χυμα= ταισμα των αλεπουδων!!!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ο πελάτης σου έχει γραπτές ομολογίες εδώ, όπως και ομολόγησε το ότι το πτώμα το πήγαν στη χωματερή.
Δεν ξέρω τι θα κάνει ο εισαγγελέας, θα το παρακολουθήσουμε.

Το ξέρεις ότι η ομολογία στα ποινικά εκτιμάται ελεύθερα έτσι;
Άσε που αν φτάσει ποτέ μέχρι εκεί, εύκολα την ανακαλεί.
Τι θα κάνουν μετά, χωρίς τίποτα άλλο;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ναι στο καδο των απορριματων το ριξαμε μεσα σε μια μεγαλη σακουλα
επειτα περασε το απορριματοφορο και τα πηρε!!

τυπε δωσε περιγραφη της σακουλας. ελπιζω να ηταν απο αυτες με κορδονι και αρωμα βανιλιας για να μη βρωμανε τα σκουπιδια  :)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
 1)Αφου δεν του παει να σκοτωνει λαγους και πουλια,γιατι εχει κυνηγετικο οπλο;

2)Η ενσταση μου δεν εγκειται στην πραξη αυτη καθαυτη αδελφε,αλλα τι εχει πραξει ο ιδιοκτητης των κοτοπουλων
   προ της πραξης....

Εν ολιγοις,και ο Γερος μου εχει στο χωριο 50-60 κοτες και κουνελια,αλλα εχει δωσει ιδιαιτερη προσοχη στην ΣΩΣΤΗ
 περιφραξη και σωστη ασφαλιση (γιατι εκει η περιοχη βριθει αλεπουδων..)...ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ,ΑΠΛΑ!!!!

Πεισθηκε δε αφου εχασε τις πρωτες 20 κοτες απο κατι (αλεπου;; νυφιτσα;;;)να προβει σε αυτο το εξοδοτης σωστης φυλαξης
 Και εννοειτε οτι γυρω γυρω απο το κουμασι με τα πουλια περιπολει ενα Ροτ (οχι αποκλειστικα για τις κοτες,αλλα με ευρυτερα
 καθηκοντα φυλαξης στο κτημα..).Εκτοτε απο το παθημα εγινε μαθημα,και η ροη φρεσκων αυγων και τροφαντων κουνελιων
 προς τα εγγονια ουδεποτε διακοπηκε ξανα...Αυτο εννοω

Κοτες και χυμα στο χυμα= ταισμα των αλεπουδων!!!

παιχτη με λιγωσες. πεθαινω για φρεσκο αυγο απο το κοτετσι, τρυπα και ρουφηγμα  :dancing:

Waaam

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το ξέρεις ότι η ομολογία στα ποινικά εκτιμάται ελεύθερα έτσι;
Άσε που αν φτάσει ποτέ μέχρι εκεί, εύκολα την ανακαλεί.
Τι θα κάνουν μετά, χωρίς τίποτα άλλο;

Δεν πειράζει, ας μη γίνει τίποτα παραπάνω. Οτι θα έχουν χεστεί και ξοδευτεί μου αρκεί.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παιχτη με λιγωσες. πεθαινω για φρεσκο αυγο απο το κοτετσι, τρυπα και ρουφηγμα  :dancing:
προσεχε μονο μην πας να παρεις απτο κοτετσι του φραντζεσκο και σε περασει για σκυλο τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.myemoticons.com/images/patriotic-military/guns-ammo/automatic-weapon.gif[/img[/URL]]

:2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
παιχτη με λιγωσες. πεθαινω για φρεσκο αυγο απο το κοτετσι, τρυπα και ρουφηγμα  :dancing:

και ομελετα κιτρινη σαν χρυσος
 ο Γερος ειναι μερακλης,ολο καλαμποκι τις ταιζει
 και μετα οταν παει για τις χυλοπιτες απο τα δικα του αυγα,εκει να δεις χρωμα το ζυμαρικο...

Για να μην σου πω τι γινετε με κοκορα και χυλοπιτες !!!!!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
τυπε δωσε περιγραφη της σακουλας. ελπιζω να ηταν απο αυτες με κορδονι και αρωμα βανιλιας για να μη βρωμανε τα σκουπιδια  :)
Μια απλη μαυρη σακουλα σκουπιδιων ητανε σιγα μην το βαλουμε με κορδονακι και αρωματα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom