Επισκέπτης
ναι αλλα εγω ειμαι αρενωπος, εχω πλατες και κανω και ωραια ντυσιματα. και αγαπαω και τα ζωα
Είσαι ελαφρύς; ;)
ναι αλλα εγω ειμαι αρενωπος, εχω πλατες και κανω και ωραια ντυσιματα. και αγαπαω και τα ζωα
και σε σενα το ιδιο αδελφε,σου ευχομαι πολλες γυναικες στο κρεβατι σου και πολλες ηττες την ομαδα σου.ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ.....
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΡΦΙ
Και η ΚΑΤΕΡΙΝΑ69 τα ειχε με αλλον .Μιλαμε για απολαυστικο σεξ ,οχι για δεσμευσεις .οχι,τα εχω με αλλον..............
ποιος στο πε αυτο????????καποιος γνωστος εδω?Και η ΚΑΤΕΡΙΝΑ69 τα ειχε με αλλον .Μιλαμε για απολαυστικο σεξ ,οχι για δεσμευσεις .
Αν ηξεραν οι συναγωνιστες τι ΒΥΖΑΡΕΣ εχεις ,δεν θα τολμουσαν να μιλησουν ,παρα μονον ευγενεστατα .
και σε σενα το ιδιο αδελφε,σου ευχομαι πολλες γυναικες στο κρεβατι σου και πολλες ηττες την ομαδα σου.
ποιος στο πε αυτο????????καποιος γνωστος εδω?
ποιος στο πε αυτο????????καποιος γνωστος εδω?
μαλιστα μηπως εμαθες οτι μου αρεσει και ναΟι ΒΥΖΑΡΕΣ σου ειναι εμφανεις .
Ειναι ενα "μυστικο" ,που...δεν κρυβεται !
Καθώς επισης το οτι θελεις ο αντρας να σου κανει μασαζ και μετα πολυ ωρα στοματικο ,για να το ευχαριστηθεις.
Και δυσκολα βρισκεις καποιον που μπορει να σε ικανοποιησει σε αυτα σου τα γουστα ,αφου χρειαζεται τεχνικη .
Εξαλλου με τετοιες ΒΥΖΑΡΕΣ ειναι δυσκολο να κρατηθει κανεις και να μην τελειωσει γρηγορα !
Χρειαζεται μεγαλη αυτοσυγκρατηση !
Οι ΒΥΖΑΡΕΣ σου ειναι εμφανεις .
Καθώς επισης το οτι θελεις ο αντρας να σου κανει μασαζ και μετα πολυ ωρα στοματικο ,για να το ευχαριστηθεις.
Και δυσκολα βρισκεις καποιον που μπορει να σε ικανοποιησει σε αυτα σου τα γουστα ,αφου χρειαζεται τεχνικη .
Εξαλλου με τετοιες ΒΥΖΑΡΕΣ ειναι δυσκολο να κρατηθει κανεις και να μην τελειωσει γρηγορα !
ΩΠΑ,
παιχτη ξερεις πολλα εσυ ........
μηπως εισαι κανας πρωην της ??????
δεν μας ειπες ομως εαν ειμαι λεπτη η χοντρη,ξανθια η μελαχρινη???????Οι ΒΥΖΑΡΕΣ σου ειναι εμφανεις .
δεν μας ειπες ομως εαν ειμαι λεπτη η χοντρη,ξανθια η μελαχρινη???????
Φιλε η Μαριαννα2004 ειναι ωραιοτερη απο την Εντβιζ Φενεκ ,την ηθοποιο που ειχε "τρελανει" τον τυπο που εχεις για αβαταρ ,και ειχε και αυτη φοβερους βυζους !μαριανα θα με παντρευτεις να σου κανω ολα αυτα που λεει ο ερευνιτης κι αλλα τοσα?
εγω παντως θα ειμαι ο επομενος
οτι ειμαι καπως αγρια σου το πανε η οχι ακομη????????Φιλε η Μαριαννα2004 ειναι ωραιοτερη απο την Εντβιζ Φενεκ ,την ηθοποιο που ειχε "τρελανει" τον τυπο που εχεις για αβαταρ ,και ειχε και αυτη φοβερους βυζους !
Κατσε καλα γιατι αν σου ριξει βυζοσκαμπηλο η Μαριαννα2004 ,θα πεσεις αναισθητος !
58 κιλά..... ;)