Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παλια ειχε πει οχι γιατι φοβαται μην κανει καμια ζημια
τωρα που εχουν αγριεψει πολυ τα πραγματα ομως σιγουρα θα εχει το σιδερικο του ετοιμος να γεμισει μολυβι οποιον τον πειραξει :2funny:
αγριεψε το φορουμ.....πρεπει να παρουμε και εδω οπλο...

bad-boy-devil.gif

Επισκέπτης
οχι ρε φιλε αλλα οπως εχουν πλεον τα πραγματα δεν θα κατσω να με φανε για να μου παρουν τα 100/200ε που θα εχω στην τσεπη μου το κουμπουρι το εχω για μενα οχι για χαιλικια και ψευτομαγκιες..

αχαχαχαχαχα! γι αυτο ψευτοαπειλεις κοσμο που θα τον κανεις να παρακαλα για τη ζωη του? αχαχαχαχα

Επισκέπτης
ααα σορρυ! δεν κανεις εσυ τις βρωμοδουλειες. στελνεις τους μπραβους σου :sunglasses:
αχαχαχαχαχα
ροοοομπες!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αχαχχαχαχαχχχαχαχχαχχαχαααααααααα

Επισκέπτης
Σε ειχα για πιο εξυπνη... το οπλο οταν το τραβας ριχνεις,εμενα ετσι με μαθαν, και ουτε το εχω τραβηξει ακομα και πιστευω οτι πολλη δυσκολα θα το κανω.. το τι λεω στο καθε βλακα ειναι αλλη ιστορια..Αφου αυτος ελεγε πιπες τυπου ελα να σε γαμησω κτλ κτλ απο το pc εγω τι περιμενες να του απαντησω σοβαρα??? ουτε 12 χρονον παιδακι δεν θα του ελεγε αυτο που του ειπα..Αν το καλοσκευτης θα καταλαβεις οτι τον επεζα..

πσσσσσσσ (για να το καταλαβεις καλυτερα)

εχμ πρωτα μαθαινουμε γραμματικη κι αν κι οποτε παιρνουμε οπλο και ξεκιναμε τα διαφορα γκειμς! χοπ χοπ!

Επισκέπτης
οταν κανεις παραθεση σε εμενα να εχεις το θαρος να μου μιλας στον ενικο..

Να λες ΡΟΜΠΑ!!! και οχι ρομπες.. διαβασε αυτο που σου εκανα παραθεση και θα καταλαβεις..

εχμ προφανες δεν ηταν? αχαχαχαχα
και μη λες ψεματακια! εσυ ειπες να γαμησεις και σου απαντησαν να βρεθειτε να ΤΟΝ γαμησεις κι οχι να ΣΕ γαμησει. αλλο τι θα γινοταν βεβαια.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εχμ προφανες δεν ηταν? αχαχαχαχα
και μη λες ψεματακια! εσυ ειπες να γαμησεις και σου απαντησαν να βρεθειτε να ΤΟΝ γαμησεις κι οχι να ΣΕ γαμησει. αλλο τι θα γινοταν βεβαια.
αστο βελβινι.επειδη γνωριζω τον μητσο πες του τυπα να κατσει στα αυγα του.

Επισκέπτης
αστο βελβινι.επειδη γνωριζω τον μητσο πες του τυπα να κατσει στα αυγα του.

αχαχαχα! ο μητσαρας να πει για καμια ρουμανα καλυτερα :sunglasses:

Ελα εισαι πολλη καλη... μαθε στη ζωη σου να απαντας με επιχειριματα και οχι να προσπαθεις να φανεις ανωτερη προσβαλοντας τον αλλον...

Υπαρχουν χιλιαδες πραγματα που γνωριζω και ειμαι σιγουρος οτι εσυ δεν εχεις καν ακουστα..και σαφως συμβενει και το αντιθετο κατι που εσυ γνωριζεις εγω να μην το ξερω.. λεει κατι αυτο???

σε προσβαλα λεγοντας σου να μαθεις την ελληνικη γλωσσα που τοσο κοπτεσαι αν κρινω απο το προηγουμενο αβαταρ σου?
απλα οταν λες μαλακιες και ψεματακια μην περιμενεις να σε ακουμε ετσι. οκ μπόυ?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μητσο εληξε το ζητημα ασε το θρεντ.βελβυ σεβασου αυτο το θρεντ και εσυ αν θελεις πειτε τα μεσω πμ με τον μητσο.

Επισκέπτης
Δεν εχω καμια διαθεση να τσακονομαι μαζι σου και δεν καταλαβενω γιατη μου τι λες συνεχεια??
Οπως εχω ξαναπει η γνωσις του καθενος δεν συμβαδιζουν με την ιδεολογια του..

Εγω ετσι για την ιστορια πριν 7 μηνες τα εγραφα ολα με ι και κανω πλεον πολλες προσπαθειες να μαθω,αυτα που για πολους λογους δεν εμαθα οταν επρεπε.
Ευχομαι να μην συμβει σε κανεναν αλλα οταν μπενει το δηλιμα σχολια η δουλεια πιστευω οτι η επιβιωση νικαει..

Οσο αφορα της ρουμανες θελω μονο να σου πω οτι μπορω καλιστα να μιλησω και για Ελληνιδες.. απλα δεν το κανω για δικους μου λογους..

με συγκινησε η ιστορια σου ομολογω.
στα διαλειμματα μεταξυ δουλειας και επιβιωσης, πας με τα πρωτοπαλικαρα και γαμας κοσμο? :2funny:

Επισκέπτης
μητσο εληξε το ζητημα ασε το θρεντ.βελβυ σεβασου αυτο το θρεντ και εσυ αν θελεις πειτε τα μεσω πμ με τον μητσο.

ας καθαρισουν τα θρεντς οι μοντς που το κανουν τοσο καλα και πετυχημενα..
πμ δεν μπορω, φοβαμαι για τη ζωη μου. :rolleyes:

Επισκέπτης
οκ οκ! ευτυχως που εχω κανει παραθεσεις και φαινονται.

ααα και το γουορντ που βγηκε με τη μια (οπως και το muted), με τετοιες ιστοριουλες το καταφερες?

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Διεγραψα τα ποστ μου πρωτον για να μην ενοχλουνται οι κυριες απο την αμαθεια και τα ορθογραφικα μου λαθη και δεφτερον γιατη δεν μου αρεσει να γαμαω την κουβεντα τον αλλον με ακυρα θεματα..

Επισκέπτης
Διεγραψα τα ποστ μου πρωτον για να μην ενοχλουνται οι κυριες απο την αμαθεια και τα ορθογραφικα μου λαθη και δεφτερον γιατη δεν μου αρεσει να γαμαω την κουβεντα τον αλλον με ακυρα θεματα..

καλα στειλε πμ με φωτο απο το κουμπουρι να σκιαχτουμε ολοι παρεα :2funny:
ααα και τη λεκανιτσα μην ξεχασεις! :rolleyes:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καλα στειλε πμ με φωτο απο το κουμπουρι να σκιαχτουμε ολοι παρεα :2funny:
ααα και τη λεκανιτσα μην ξεχασεις! :rolleyes:

μωρη καργια βαλε και λιγο γλωσσα μεσα. Αν δεν ηταν μιουτης ο αλλος παλι θα μπαινε στη μεση  :birdman:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Ελληνας φανταρος σε επιδειξη κομπλεξισμου.
Ο Γιάννης Μαντζικος καμαρώνει για το κατόρθωμα του στο video που ο ίδιος ανέβασε στο προφίλ του στο facebook. Στο video, κάνοντας μια επίδειξη αντρισμού (όπως πιστεύει ο ίδιος) ενώ εμείς θα λέγαμε μια επίδειξη των ψυχολογικών προβλημάτων του και του συνδρόμου κατωτερότητας που κάποιος του δημιούργησε, δελεάζει ένα πεινασμένο γατάκι το οποίο μπροστά στο φαγητό που του προσφέρει παραμερίζει το δικαιολογημένο φόβο που νιώθει ενστικτωδώς και πλησιάζει το μαύρο πρόβατο του Ελληνικού στρατού.
Ρωτώντας τον άνανδρο επίσης συνεργό του που βιντεοσκοπεί τη σκηνή, ρωτά ‘’τραβάς?’’ για να βεβαιωθεί ότι η κακοποίηση ζώου που διαπράττει το επόμενο δευτερόλεπτο καταγράφεται. Δυστυχώς για αυτόν, το όνομα του και το video έχουν προωθηθεί ήδη με επίσημο έγγραφο στο ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΓΕΣ) του κράτους μας.
Καμαρώστε τον φαντάρο και τους ομοίους του που χαζογελάνε αφού ο κ.Ματζικος κλώτσησε ένα απροστάτευτο πλάσμα,που το μόνο που ήθελε ήταν λίγο φαγητό

:ak: :ak:

TO SXETIKO VIDEO
:ak: :ak:

Επίσης η ντροπή την Κρήτης...
:knuppel: :knuppel:
ΑΜΑ ΜΠΙΑΣΩ ΚΑΝΑ ΓΚΑΡΓΙΟΛΗ ΝΑ ΒΑΡΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΘΑ ΤΟΘ ΓΚΑΜΙΣΩ ΤΗΝ ΓΚΩΛΑΘΡΑ!!
ΜΟΘΝΟΠΑΝΑ ΨΩΛΑΡΠΑΧΤΡΕΣ ΠΟΘΣΤΡΑΔΕΛΛΙΑ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom