baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
δε θα με χαλαγεθες να ειναι και αυτη σε κλουβι ?
δε θα με χαλαγεθες να ειναι και αυτη σε κλουβι ?
Κοιταξτε με ποση αθωοτητα μας κοιτάΣήμερα το πρωί βρήκα χτυπημένο κουτάβακι και χωρίς 2η σκέψη το πηρα
και το πηγα σε γιατρο. Η διαγνωση εδειξε σπασμενο πισω ποδαρακι. Τη Δευτερα θα μπει γύψος. Μετά πρέπει να βρεθει οικογενεια να τον αγαπησει και να τον υιοθετησει!!
Όποιος/α ενδιαφερεται, μ' ενημερωνει
Υπερβολικός κόπος και δαπάνη ,
(όταν υπάρχουν παιδιά που πεινάνε)
για ένα ζώο.
Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να επιτρέπεται μια γρήγορη ευθανασία,
από εργαλείο που θα έπρεπε να επιτρέπεται σε όλους τους πολίτες.
mlk αν σε δαγκωσει ακνας σκυλος θα ξεκινησεις παλι τις κωλοτουμπες
μη φοβασε μαν γι'αυτους περισευει ακομα μια σφαιρα
αν και χρειαζοται κατι πιο επιπονο γι'αυτους ;)
Αγαπη μου περαστικα σου!Τι γλυκο κουταβακι εισαι!Εγω σε θελω!Και για να έρθουμε στο θέμα μας...
Σήμερα 23/12 μπήκε ο γύψος. Όλα πήγαν μια χαρά. Σε 15 μέρες θα πάμε να τον βγάλουμε και θα δούμε την κατάσταση του ποδιού του.
Καλε γλυκουλι ποιος σου εκανε κακο να τονΚαι για να έρθουμε στο θέμα μας...
Σήμερα 23/12 μπήκε ο γύψος. Όλα πήγαν μια χαρά. Σε 15 μέρες θα πάμε να τον βγάλουμε και θα δούμε την κατάσταση του ποδιού του.
ουτε ο σκυλος της απαντα τυπεη άλλη έχει λυσσάξει που δεν της δίνει κανείς σημασία
Αγαπη μου που θα πας εσυ μωλε;Που θα σε δωσουνε καρδια μου τι καλο κουταβακιΣήμερα το πρωί βρήκα χτυπημένο κουτάβακι και χωρίς 2η σκέψη το πηρα
και το πηγα σε γιατρο. Η διαγνωση εδειξε σπασμενο πισω ποδαρακι. Τη Δευτερα θα μπει γύψος. Μετά πρέπει να βρεθει οικογενεια να τον αγαπησει και να τον υιοθετησει!!
Όποιος/α ενδιαφερεται, μ' ενημερωνει
ουτε ο σκυλος της απαντα τυπε
Αγαπη μου που θα πας εσυ μωλε;Που θα σε δωσουνε καρδια μου τι καλο κουταβακι
που ειναι το καημενο! :-* :-*
Ακριβως η στειρωση ειναι μια υπευθυνη πράξη την οποια πρεπει καθενας να κανει στο ζωο του για να μην γεμισουμε απο αδεσποτα κουτάβια.
αυτα τα μωλε , μωγιο μου και μαλακιες τετοιες
Καλε γλυκουλι ποιος σου εκανε κακο να τον
Και που ειναι τωρα το μωλακι μου;Που το χουνε μωλε; Εαν το ήξερα κοπελιά, θα το είχα ήδη κάνει ;)
Και που ειναι τωρα το μωλακι μου;Που το χουνε μωλε; Ε