baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.178
- Πόντοι
- 6.035
δε θα με χαλαγεθες να ειναι και αυτη σε κλουβι ?

δε θα με χαλαγεθες να ειναι και αυτη σε κλουβι ?
Κοιταξτε με ποση αθωοτητα μας κοιτάΣήμερα το πρωί βρήκα χτυπημένο κουτάβακι και χωρίς 2η σκέψη το πηρα
και το πηγα σε γιατρο. Η διαγνωση εδειξε σπασμενο πισω ποδαρακι. Τη Δευτερα θα μπει γύψος. Μετά πρέπει να βρεθει οικογενεια να τον αγαπησει και να τον υιοθετησει!!
Όποιος/α ενδιαφερεται, μ' ενημερωνει
![]()
![]()
![]()
Υπερβολικός κόπος και δαπάνη ,
(όταν υπάρχουν παιδιά που πεινάνε)
για ένα ζώο.
Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να επιτρέπεται μια γρήγορη ευθανασία,
από εργαλείο που θα έπρεπε να επιτρέπεται σε όλους τους πολίτες.
![]()
mlk αν σε δαγκωσει ακνας σκυλος θα ξεκινησεις παλι τις κωλοτουμπες
μη φοβασε μαν γι'αυτους περισευει ακομα μια σφαιρα
αν και χρειαζοται κατι πιο επιπονο γι'αυτους ;)
Αγαπη μου περαστικα σου!Τι γλυκο κουταβακι εισαι!Εγω σε θελω!Και για να έρθουμε στο θέμα μας...
Σήμερα 23/12 μπήκε ο γύψος. Όλα πήγαν μια χαρά. Σε 15 μέρες θα πάμε να τον βγάλουμε και θα δούμε την κατάσταση του ποδιού του.
![]()
Καλε γλυκουλι ποιος σου εκανε κακο να τονΚαι για να έρθουμε στο θέμα μας...
Σήμερα 23/12 μπήκε ο γύψος. Όλα πήγαν μια χαρά. Σε 15 μέρες θα πάμε να τον βγάλουμε και θα δούμε την κατάσταση του ποδιού του.
![]()
ουτε ο σκυλος της απαντα τυπεη άλλη έχει λυσσάξει που δεν της δίνει κανείς σημασία![]()
![]()
Αγαπη μου που θα πας εσυ μωλε;Που θα σε δωσουνε καρδια μου τι καλο κουταβακιΣήμερα το πρωί βρήκα χτυπημένο κουτάβακι και χωρίς 2η σκέψη το πηρα
και το πηγα σε γιατρο. Η διαγνωση εδειξε σπασμενο πισω ποδαρακι. Τη Δευτερα θα μπει γύψος. Μετά πρέπει να βρεθει οικογενεια να τον αγαπησει και να τον υιοθετησει!!
Όποιος/α ενδιαφερεται, μ' ενημερωνει
![]()
![]()
![]()
ουτε ο σκυλος της απαντα τυπε![]()
Αγαπη μου που θα πας εσυ μωλε;Που θα σε δωσουνε καρδια μου τι καλο κουταβακι
που ειναι το καημενο! :-* :-*
Ακριβως η στειρωση ειναι μια υπευθυνη πράξη την οποια πρεπει καθενας να κανει στο ζωο του για να μην γεμισουμε απο αδεσποτα κουτάβια.
αυτα τα μωλε , μωγιο μου και μαλακιες τετοιες![]()
![]()
![]()
Καλε γλυκουλι ποιος σου εκανε κακο να τον![]()
![]()
Και που ειναι τωρα το μωλακι μου;Που το χουνε μωλε; Εαν το ήξερα κοπελιά, θα το είχα ήδη κάνει ;)
Και που ειναι τωρα το μωλακι μου;Που το χουνε μωλε; Ε