Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Aυτα τα κτηνη που κανουν αυτα τα πραγματα...θελουν ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ο δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς ζήτησε άμεσα την κλήση προς απολογία του συνεργείου απορριμματοφόρου, το οποίο καταγγελίες, φέρεται να ευθύνεται για τον θάνατο… σκύλου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Δημαρά, μετά τη διαδικασία των απολογιών, θα ακολουθήσει ένορκη διοικητική εξέταση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε από φιλοζωικό σωματείο, απορριμματοφόρο που εκτελούσε δρομολόγιο, μεταφόρτωσε στο όχημα μαζί με τα απορρίμματα που ήταν στον κάδο και ένα ζωντανό σκυλί, με αποτέλεσμα το ζώο να τραυματιστεί θανάσιμα.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Ταξίαρχος ΚΕΤΘ Αυλώνα: ''Απαγορεύεται το τάισμα των σκύλων - Αφήστε τα να ψοφήσουν'' - Καταγγέλια για βασανισμό.

Κρούσμα βασανισμού σκύλων στο ΚΕΤΘ Αυλώνας

Σοβαρή καταγγελία από την Αυλώνα και το ΚΕΤΘ (κέντρο εκπαίδευσης τεθωρακισμένων), δημοσιεύτηκε στο postin.gr.
Με εντολή του Ταξίαρχου Π. Β., αυστηρή και απόλυτη προς όλα τα στελέχη αλλά και τους απλούς φαντάρους απαγορεύεται αυστηρά να ταιστούν οι περίπου 10 σκύλοι του στρατοπέδου.

Η εντολή μάλιστα είναι επακριβώς "Αφήστε τους να ψοφήσουν" και οποιοσδήποτε φαντάρος παρακούσει κινδυνεύει με βαριά καμπάνα.

Το ζήτημα είναι πολύ σημαντικό μιας και η κατάσταση των ζώων κρίνεται κρίσιμη (υπάρχει ρινική αιμορραγία, ενώ τα ζώα είναι τελείως σκελετωμένα) και απαγορεύεται ακόμα και να ταιστούν από τα περρισεύματα του μαγειρίου.

Δε γνωρίζουμε για ποιο λόγο ο συγκεκριμένος αξιωματικός επιδεικνύει τέτοιο σαδισμό απέναντι σε ανυπεράσπιστα ζωντανά, αλλά είναι αναγκαία η παραδειγματική τιμωρία του συγκεκριμένου Ταξίαρχου.  www.freepen.gr/2013/12/blog-post_9833.html]http://www.freepen.gr/2013/12/blog-post_9833.html [/URL]

:(
Tον παλιοπουστα του ευχομαι συντομα να χασει την θεση του και να πεινασει....θα του αξιζει τετοιο κτηνος που ειναι :tickedoff: :tickedoff: >:( >:(  Κριμα τα ζωακια  πως μπορουν και κανουν αυτα οι παλιοβρωμιαριδες....θελουν κρεμασμα τα μουνοπανα που βασανιζουν ζωα :tickedoff:

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
οσοι δεν αγαπουν τα ζωα ειναι  οι χειροτερη ανθρωποι σκατοψυχοι ουστ

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Γάμησε τα τύπε.
Στο σφαγείο που δούλευα, είχαν δει τέτοια πολλά τα μάτια μου.
Εκεί μέσα τα κτήνη, έσφαζαν τα ζώα.
Οποτε λόγω δουλειάς χρειαζόταν να πάω στο μέσα στο σφαγείο να κάνω κάτι, μου γύριζαν τα έντερα, όχι τόσο από τη σφαγή, όσο από τους σφαγείς. Πραγματικά απορούσα πως μπορούσαν και έκαναν τέτοιο πράγμα.
Από την άλλη θα μου πεις, ότι επιτελούσαν έργο, μιας και θα έμεναν νηστικοί οι άνθρωποι αν δεν σφαζόντουσαν τα ζώα. Γι' αυτό ακριβώς το λόγο υπάρχουν οι αναισθησίες, ώστε να γίνεται όσο πιο ανώδυνα μπορεί η θανάτωση του ζώου. Βέβαια αυτές κόστιζαν και χρήμα και χρόνο. Αν ήταν δυνατόν λοιπόν τις απέφευγαν. Και τότε γινόταν το έλα να δεις... :S

Επισκέπτης
Γάμησε τα τύπε.
Οποτε λόγω δουλειάς χρειαζόταν να πάω στο μέσα στο σφαγείο να κάνω κάτι, μου γύριζαν τα έντερα, όχι τόσο από τη σφαγή, όσο από τους σφαγείς. Πραγματικά απορούσα πως μπορούσαν και έκαναν τέτοιο πράγμα.
Από την άλλη θα μου πεις, ότι επιτελούσαν έργο, μιας και θα έμεναν νηστικοί οι άνθρωποι αν δεν σφαζόντουσαν τα ζώα. Γι' αυτό ακριβώς το λόγο υπάρχουν οι αναισθησίες, ώστε να γίνεται όσο πιο ανώδυνα μπορεί η θανάτωση του ζώου. Βέβαια αυτές κόστιζαν και χρήμα και χρόνο. Αν ήταν δυνατόν λοιπόν τις απέφευγαν. Και τότε γινόταν το έλα να δεις... :S

Αμα σε χαλαχαν αυτα που εβλεπες κοψε το κρεας. Εγω αυτο θα εκανα. Αναισθησια σημαινει χημικα που θα περασουν στον ανθρωπο που θα φαει το κρεας.

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Αναισθησία σημαίνει ρεύμα ή σφήνα.
Καμία σχέση με χημικά.
Με το κρέας ποτέ δεν ήμουν φίλος. Τώρα με τη κρίση μπορώ να σου πω ότι τσακωθήκαμε κιόλας.

Επισκέπτης
Αναισθησία σημαίνει ρεύμα ή σφήνα.
Καμία σχέση με χημικά.
Με το κρέας ποτέ δεν ήμουν φίλος. Τώρα με τη κρίση μπορώ να σου πω ότι τσακωθήκαμε κιόλας.

Κια ποιος πληρωνει για αυτα ?
50 ευρω μου ζητησε κτηνιατρος για να ερθει σπιτι και να κανει ενεση σε γατο που που τον ειχε πατησει αμαξι.

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Η επιχείρηση. Ποιος άλλος;
Το ρεύμα κοστίζει σε χρήμα και οι άλλοι τρόποι σε χρόνο.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.270
Πόντοι
506
Ροδόπη: Ο σκύλος του τον έσωσε από τεράστιο νερόλακκο
Χθες το απόγευμα έλαβε χώρα επιχείρηση της πυροσβεστικής και της 4ης ΕΜΑΚ σε αγροτική περιοχή λίγο έξω από το χωριό Σύμβολα Ροδόπης.
Ένας άντρας 58 χρόνων, κάτοικος της περιοχής «χρωστάει» την ζωή του στο πιστό του σκύλο Ερμή, ένα μαύρο λαμπρατόρ.
Ο άντρας έπεσε σε μια τεράστια λακκούβα η οποία είχε περισσότερα από τέσσερα μέτρα βάθος και ήταν γεμάτη με νερό. Ο πιστός σκύλος δεν τον άφησε από κοντά του και γάβγιζε τόσο δυνατά με αποτέλεσμα να τον ακούσουν περαστικοί.
Άμεσα κινητοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία Κομοτηνής, ενώ στην επιχείρηση συνέδραμε και η 4η ΕΜΑΚ.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης διάσωσης ένας πυροσβέστης βούτηξε στα παγωμένα νερά και κατάφερε να ανασύρει τον συνταξιούχο δάσκαλο, ο οποίος παρουσίασε λιποθυμικές τάσεις και υποθερμία.
Τελικά, ο άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κομοτηνής σώος.

OP
OP
H

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Σήμερα το πρωί βρήκα χτυπημένο κουτάβακι και χωρίς 2η σκέψη το πηρα
και το πηγα σε γιατρο. Η διαγνωση εδειξε σπασμενο πισω ποδαρακι. Τη Δευτερα θα μπει γύψος. Μετά πρέπει να βρεθει οικογενεια να τον αγαπησει και να τον υιοθετησει!!
Όποιος/α ενδιαφερεται, μ' ενημερωνει

1497811_185932608269105_472537409_n.jpg

1517543_185932618269104_358513236_n.jpg

1472885_185932621602437_1929527109_n.jpg

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
και το πηγα σε γιατρο. Η διαγνωση εδειξε σπασμενο πισω ποδαρακι. Τη Δευτερα θα μπει γύψος. Μετά πρέπει να βρεθει οικογενεια να τον αγαπησει και να τον υιοθετησει!!

1497811_185932608269105_472537409_n.jpg

1517543_185932618269104_358513236_n.jpg

1472885_185932621602437_1929527109_n.jpg
Ωραίος είναι!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γάμησε τα τύπε.
:thumbsup:

Επισκέπτης

Υπερβολικός κόπος και δαπάνη ,
(όταν υπάρχουν παιδιά που πεινάνε)
για ένα ζώο.
Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να επιτρέπεται μια γρήγορη ευθανασία,
από εργαλείο που θα έπρεπε να επιτρέπεται σε όλους τους πολίτες.
357_Magnum.jpg

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
για ένα ζώο.
357_Magnum.jpg

Ε ρε κλοτσιες που θέλεις.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
για ένα ζώο.
357_Magnum.jpg
Και εγω πιστευω οτι θα επρεπε να επιτρεπεται μια γρηγορη ευθανασια,σε πολιτες που εχουν τα
ιδια μυαλα με εσενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom