μιας και λέμε για περίεργα σκηνικά.
Πριν χρόνια ήμουν με φιλαράκι στο αμάξι και γυρνάγαμε ή πηγάιναμε κάπου δε θυμάμαι ακριβώς.
Ήμουν τότε ελεύθερο πουλί και χωνόμουν πιο γρήγορα από ότι έπαιρνα αναπνοή.
Έτισ όπως πηγαίναμε με το αμάξι λοιπόν βλέπω σε ένα διπλανό αυτοκίνητο 2 τύπισσες και η μία πολύ δυνατό γκομενάκι.
Με τα πολλά πιάνω την κουβέντα καθώς οδηγούσαμε εν κινήση και ανταλλάσουμε κινητά.
Μιλάμε την επόμενη μέρα και λέγαμε να κανονίσουμε να βγούμε τετράδα. Κλείνουμε ραντεβού στην είσοδο ενός κλαμπ στην Αθήνα την τάδε ώρα και όλα ωραία.
Φτάνει η ώρα του ραντεβού και περίμενα με το φιλαράκι μου και τις παίρνω τηλέφωνο γιατί είχαν αργήσει. Τίποτα αυτές.
Ξαναπαίρνω.. πάλι τίποτα.
Με τα πολλά παίρνουμε χαμπάρι ότι φάγαμε δούλεμα.
Την πήρα μετα από λίγες μέρες γιατί ήθελα να τη βρίσω ή με πήρε αυτή θυμάμαι για να ζητήσει συγγνώμη, και παρόλο το καντήλι που έφαγε, μου έλεγε ότι αισθάνθηκε άσχημα με αυτό που έκανε γιατί ήταν ιδέα της φίλης της και ήθελε να βγούμε οι δύο μας για καφέ.
Τη συνάντησα την καριόλα γιατί ήταν ωραίο μουνί και πήγαμε για καφέ με τα πολλά.
Σε όλο το ραντεβού πραγματικά δεν κρατιόμουν και την έκραζα. Αφού κάποια στιγμή έλεγα μέσα μου ότι πραγματικά τι ήθελα και βγήκα αφού δεν έχει νόημα. Κάποια στιγμή σταματάω το μπινελίκι και η κουβέντα τσούλαγε νορμάλ.
Η τύπισα μου είπε ότι το έχουν ξανακάνει σε αρκετούς αυτό, και είναι πάντα ιδέα της άλλης. (η άλλη φαινόταν αγάμητη λεσβία).
Αυτή που είχα βγεί ήταν τριμέγιστη ψωνάρα.
εγώ είμαι 1.80 και η τύπισα φόραγε 10 πόντους γόβα και βάλε, και ήταν λίγο πιο κοντή από μένα.
Και μου λέει τι ύψος έχεις. Της λέω 1.80. Μου λέει αποκλείεται γιατί αυτή είναι 1.75 είπε (ποτέ και με καμία κυβέρνηση, η κοπέλα φόραγε παπούτσι στριπτιτζούς και πάλι της έριχνα και μου το έπαιζε μοντέλο).
Και της λέω κοίτα 1.80 είμαι χρόνια τώρα...
Και συνέχιζε η ψωνάρα και μου έλεγε αφού σε περνάω στο ύψος και αφού είναι εκείνη 1.75 άρα είμαι πιο κοντός. Ότι να ναι.
Ούτε κατά διάνοια δεν της πέρασε από το μυαλό ότι φοράει γόβες... και όυτε κατά διάνοια δεν έχει ιδέα πόσο ζώο είναι.
Με λίγα λόγια κουβέντα ότι να ναι, τη γείωσα, την έβρισα και αυτό ήταν.