Νέα

Κακές και περίεργες εμπειρίες απο ραντεβού με γκομενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

FarNorth

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
20
Πόντοι
0
Όποτε εχω φερθεί "άσχημα" σε γυναίκες πάντως, μετα διανύω μεγάλη περίοδο γκομενικής γκίνιας!!!
Είναι bad karma... κατάρα... όπως θέλετε πείτε το! Ισχύει πάντως!!!
βρε μην τις λυπάσαι τις καριόλες σου λέω...δεν παθαίνουν τίποτα αυτές.
και την μάνα τους πουλάνε για να πετύχουν αυτο που έχουν στο μυαλό τους. λές να τις πειράξει που έφυγες εσύ απο το ραντεβού?
εγώ όποτε το έπαιξα σκληρός και τις έγραψα στα αρχίδια μου...με πήραν τηλέφωνο μετα απο 10 λεπτά..

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
πριν λιγα χρονια γνωρισα  μια γκομενα μεσω mirc..μιλουσαμε κανα 3αρι χρονια  στο τηλ ενω μου ειχε στειλει κατι φωτογραφιες μεσω κινητου που ισα ισα διακρινοταν μιας και μαλλον τις ειχε βγαλει απο κανα 2 μιλια αποσταση..μου ειχε κανει καλη εντυπωση απο τη συμπεριφορα της απο το τηλ ενω  μου ελεγε οτι τελευταια ειχε παρει 2-3 κιλακια...ζουσαμε και οι 2 σε κοντινες επαρχιακες πολεις ωσπου μια μερα μου λεει ερχομαι στη πολη σου για δουλεια θες να βρεθουμε?εγω χαρηκα επειδη εκεινη τη περιοδο ημουν μονος και φυσικα ειχα υψηλες προσδοκιες απο τη συναντηση..ετσι κανονιζουμε συναντηση στο σημειο αναφορας της πολης μου...εγω ντυθηκα σενιαριστικα ηπια και 3 ποτακια Serkova για να παρω θαρρος και ξεκινησα..οταν εφτασα στο σημειο συναντησης την παιρνω τηλ και της λεω που εισαι?μου λεει μπροστα σου σε βλεπω και ξαφνικα ξεπροβαλει πισω απο  ενα περιπτερο ενας τεραστιος βραχος με ποδια γυρω στο 1.80υψος μ ενα χυτο μαυρο φορεμα-μανδυας σαν την Μαρια Φαραντουρη..εκεινη τη στιγμη αν ετρεχα κατοσταρι θα βγαινα παγκοσμιος πρωταθλητης ομως δεν το κανα..σαστισα με δεος..δεν ειχα ξαναματαδει τοσο χοντρο ανθρωπο..με το ζορι περπατουσε...λεω μεσα μου ξεκολλα ενας καφες ειναι..ετσι συστηθηκαμε και πηγαμε σ ενα in cafe γεματο απο φοιτητες-τριες που κοιτουσαν κι αυτοι με δεος..παραλληλα εμενα μ ειχε κοψει κρυος ιδρωτας και κοιτουσα συνεχως το πατωμα..προσπαθησα να το παρω  χαλαρα ομως  οταν εκατσε διπλα μου μυριζε ξυνιλα σκατιλα μασχαλιλα και δεν μπορουσα ν ανασανω...αυτο ηταν που με χαλασε περισσοτερο..κρατουσα την αναπνοη μου και ενοιωθα λες και ειχα κανει καταδυση 30 μετρων...ξαφνικα δεν αντεξα και της  λεω δεν ειμαι αυτος που νομιζεις εχω νοσηλευτει σε ψυχιατρεια ειμαι ανεργος εχω ηπατιτιδα c και χιλιες δυο δικαιολογιες για να την αποφυγω..ετσι απο μονη της ενω την ειχα ζαλισει με ολα αυτα μου λεει παμε να φυγουμε πρεπει να προλαβω το λεωφορειο..με χαιρετησε κι απο τοτε δεν την ξαναειδα ουτε επικοινωνησαμε..ελπιζω τουλαχιστον να μη καταλαβε οτι ηθελα να την αποφυγω και να μην πληγωθηκε.

Σε αυτες τις περιπτωσεις το χειροτερο απ ολα ειναι η ρομπα που γινεσαι στους θαμωνες του καφε

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Όποτε εχω φερθεί "άσχημα" σε γυναίκες πάντως, μετα διανύω μεγάλη περίοδο γκομενικής γκίνιας!!!
Πράγματι ισχύει και εγώ κάπως έτσι το μεταφράζω..

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
πάντως και αυτές οι γκομενες έχουν τον τρόπο τους να μας καυλώνουν, μέχρι να γίνει η πρώτη συνάντηση...

FarNorth

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
20
Πόντοι
0
δεν φταίει το κάρμα, ούτε οι κατάρες, ουτε η μάυρη μαγεία, ούτε οι εξωγήινοι...αλλού ψάξε για το πρόβλημα..

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Πράγματι ισχύει και εγώ κάπως έτσι το μεταφράζω..

φιλε καποτε ειχα κανει ψευτικο προφιλ στο φβ με αληθινες φωτο αλλα ψευτικο ονομα ηλικεια προσωπικη ζωη δουλεια κλπ

βγηκα με 2 φασωθηκαμε αλλα δεν τις γαμησα

μετα εξαφανιστηκαν δεν ξαναβγηκαμε ποτε ουτε ξαναμιλησαμε

οποιος λεει ψεμματα πεφτει μες τα αιματα

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
φιλε καποτε ειχα κανει ψευτικο προφιλ στο φβ με αληθινες φωτο αλλα ψευτικο ονομα ηλικεια προσωπικη ζωη δουλεια κλπ

βγηκα με 2 φασωθηκαμε αλλα δεν τις γαμησα

μετα εξαφανιστηκαν δεν ξαναβγηκαμε ποτε ουτε ξαναμιλησαμε

οποιος λεει ψεμματα πεφτει μες τα αιματα
χαχα έτσι το κακό κάρμα...

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
πριν λιγα χρονια γνωρισα  μια γκομενα μεσω mirc..μιλουσαμε κανα 3αρι χρονια  στο τηλ ενω μου ειχε στειλει κατι φωτογραφιες μεσω κινητου που ισα ισα διακρινοταν μιας και μαλλον τις ειχε βγαλει απο κανα 2 μιλια αποσταση..μου ειχε κανει καλη εντυπωση απο τη συμπεριφορα της απο το τηλ ενω  μου ελεγε οτι τελευταια ειχε παρει 2-3 κιλακια...ζουσαμε και οι 2 σε κοντινες επαρχιακες πολεις ωσπου μια μερα μου λεει ερχομαι στη πολη σου για δουλεια θες να βρεθουμε?εγω χαρηκα επειδη εκεινη τη περιοδο ημουν μονος και φυσικα ειχα υψηλες προσδοκιες απο τη συναντηση..ετσι κανονιζουμε συναντηση στο σημειο αναφορας της πολης μου...εγω ντυθηκα σενιαριστικα ηπια και 3 ποτακια Serkova για να παρω θαρρος και ξεκινησα..οταν εφτασα στο σημειο συναντησης την παιρνω τηλ και της λεω που εισαι?μου λεει μπροστα σου σε βλεπω και ξαφνικα ξεπροβαλει πισω απο  ενα περιπτερο ενας τεραστιος βραχος με ποδια γυρω στο 1.80υψος μ ενα χυτο μαυρο φορεμα-μανδυας σαν την Μαρια Φαραντουρη..εκεινη τη στιγμη αν ετρεχα κατοσταρι θα βγαινα παγκοσμιος πρωταθλητης ομως δεν το κανα..σαστισα με δεος..δεν ειχα ξαναματαδει τοσο χοντρο ανθρωπο..με το ζορι περπατουσε...λεω μεσα μου ξεκολλα ενας καφες ειναι..ετσι συστηθηκαμε και πηγαμε σ ενα in cafe γεματο απο φοιτητες-τριες που κοιτουσαν κι αυτοι με δεος..παραλληλα εμενα μ ειχε κοψει κρυος ιδρωτας και κοιτουσα συνεχως το πατωμα..προσπαθησα να το παρω  χαλαρα ομως  οταν εκατσε διπλα μου μυριζε ξυνιλα σκατιλα μασχαλιλα και δεν μπορουσα ν ανασανω...αυτο ηταν που με χαλασε περισσοτερο..κρατουσα την αναπνοη μου και ενοιωθα λες και ειχα κανει καταδυση 30 μετρων...ξαφνικα δεν αντεξα και της  λεω δεν ειμαι αυτος που νομιζεις εχω νοσηλευτει σε ψυχιατρεια ειμαι ανεργος εχω ηπατιτιδα c και χιλιες δυο δικαιολογιες για να την αποφυγω..ετσι απο μονη της ενω την ειχα ζαλισει με ολα αυτα μου λεει παμε να φυγουμε πρεπει να προλαβω το λεωφορειο..με χαιρετησε κι απο τοτε δεν την ξαναειδα ουτε επικοινωνησαμε..ελπιζω τουλαχιστον να μη καταλαβε οτι ηθελα να την αποφυγω και να μην πληγωθηκε.

Γάμησες !!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Την έχω κάνει κι εγώ αυτήν την μαλακία με το τυφλό ραντεβού παλιότερα με έναν κολλητό και όταν τις είδαμε από το γεφυράκι στο Θησείο τι φακλάνες ήτανε του λέω ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ!!
Ο τύπος ντράπηκε να φύγει εγώ την έκανα με σπριντ πριν φτάσουνε!  :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny:
Έπρεπε να μας πείς και πως πήγε το ραντεβού του.  :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ο σωστότερος από ολους. Respect.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

φιλε κ εγω ειχα γνωρισει γκομενα απο τσατ κ μιλαγαμε καιρο κ απο τηλ τοτε δεν υπηρχαν καλα κινητα για φωτος
φαινοταν καλη κοπελα κ ταιριαζαμε κ της ειπα να μου στειλει φωτο με το ταχυδρομειο

οταν ηρθε το γραμμα ειδα την φωτο κ ηταν ενα απο τα πιο δυσμορφα ατομαπου εχω δει στη ζωη μου εμοιαζε λιγο με τον σλοθ στα γκουνις

τελικα επειδη μιλαγαμε καιρο ντραπηκα κ κανονισαμε μια συναντηση μιλησαμε λιγη ωρα κ μετα εφυγα με το τρενο κ δεν την ξαναειδα ποτε

αυτή είναι η διαφορά των αντρών. Οι άντρες έχουν ψυχή ρε φίλε. Οι γυναίκες παίζει να σε κοίταζαν από μακριά και μετά να εμφανιζόντουσαν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αλλο ειπα εγω ρε κεφτε
Ειπες για απορριψη. Καμια απορριψη δεν τρωνε οι χοντρες. Μια χαρα τις προσεγγιζουν, περισσοτερο από τις λεπτες, ακριβως επειδή με τις χοντρες ξε-κομπλεξαρονται αρκετοι.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Ειπες για απορριψη. Καμια απορριψη δεν τρωνε οι χοντρες. Μια χαρα τις προσεγγιζουν, περισσοτερο από τις λεπτες, ακριβως επειδή με τις χοντρες ξε-κομπλεξαρονται αρκετοι.

αυτα τα κομπλεξ ερχονται απο την εφηβικη ηλικεια

οταν εσκαγε η μουναρα του σχολειου στο παρτυ ολοι πεφταν πανω της κ οι χοντρουλες καθονταν σε κλικες κ ριχναν καταταρες κ γαμωμανες στην ωραια

οταν ειχαμε γυμναστικη η μουναρα εσκαγε με φορμα ναικ με σταμπα στον κωλο για να την κοιτανε ολοι

οι χοντρες εβαζα ριχτα κ μαυρες ασουλουπωτες φορμες για να κρυψουν οτι μπορουν να κρυψουν

FarNorth

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
20
Πόντοι
0
ακόμα και οι χοντρές γαμιούνται πολύ πιο εύκολα απο τον μέσο άντρα.
μην το ψάχνεται...κόμπλέξ βγάζουνε μόνο όταν ο άλλος είναι πολύ εμφανίσημος..
αν έχουνε απεναντι τους καποιον στα κυβικά τους τοτε το παίζουν γκόμενες και αυτές..

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
μιας και λέμε για περίεργα σκηνικά.

Πριν χρόνια ήμουν με φιλαράκι στο αμάξι και γυρνάγαμε ή πηγάιναμε κάπου δε θυμάμαι ακριβώς.

Ήμουν τότε ελεύθερο πουλί και χωνόμουν πιο γρήγορα από ότι έπαιρνα αναπνοή.

Έτισ όπως πηγαίναμε με το αμάξι λοιπόν βλέπω σε ένα διπλανό αυτοκίνητο 2 τύπισσες και η μία πολύ δυνατό γκομενάκι.

Με τα πολλά πιάνω την κουβέντα καθώς οδηγούσαμε εν κινήση και ανταλλάσουμε κινητά.

Μιλάμε την επόμενη μέρα και λέγαμε να κανονίσουμε να βγούμε τετράδα. Κλείνουμε ραντεβού στην είσοδο ενός κλαμπ στην Αθήνα την τάδε ώρα και όλα ωραία.

Φτάνει η ώρα του ραντεβού και περίμενα με το φιλαράκι μου και τις παίρνω τηλέφωνο γιατί είχαν αργήσει. Τίποτα αυτές.

Ξαναπαίρνω.. πάλι τίποτα.

Με τα πολλά παίρνουμε χαμπάρι ότι φάγαμε δούλεμα.

Την πήρα μετα από λίγες μέρες γιατί ήθελα να τη βρίσω ή με πήρε αυτή θυμάμαι για να ζητήσει συγγνώμη, και παρόλο το καντήλι που έφαγε, μου έλεγε ότι αισθάνθηκε άσχημα με αυτό που έκανε γιατί ήταν ιδέα της φίλης της και ήθελε να βγούμε οι δύο μας για καφέ.

Τη συνάντησα την καριόλα γιατί ήταν ωραίο μουνί και πήγαμε για καφέ με τα πολλά.

Σε όλο το ραντεβού πραγματικά δεν κρατιόμουν και την έκραζα. Αφού κάποια στιγμή έλεγα μέσα μου ότι πραγματικά τι ήθελα και βγήκα αφού δεν έχει νόημα. Κάποια στιγμή σταματάω το μπινελίκι και η κουβέντα τσούλαγε νορμάλ.

Η τύπισα μου είπε ότι το έχουν ξανακάνει σε αρκετούς αυτό, και είναι πάντα ιδέα της άλλης. (η άλλη φαινόταν αγάμητη λεσβία).

Αυτή που είχα βγεί ήταν τριμέγιστη ψωνάρα.

εγώ είμαι 1.80 και η τύπισα φόραγε 10 πόντους γόβα και βάλε, και ήταν λίγο πιο κοντή από μένα.
Και μου λέει τι ύψος έχεις. Της λέω 1.80. Μου λέει αποκλείεται γιατί αυτή είναι 1.75 είπε (ποτέ και με καμία κυβέρνηση, η κοπέλα φόραγε παπούτσι στριπτιτζούς και πάλι της έριχνα και μου το έπαιζε μοντέλο).

Και της λέω κοίτα 1.80 είμαι χρόνια τώρα...

Και συνέχιζε η ψωνάρα και μου έλεγε αφού σε περνάω στο ύψος και αφού είναι εκείνη 1.75 άρα είμαι πιο κοντός. Ότι να ναι.

Ούτε κατά διάνοια δεν της πέρασε από το μυαλό ότι φοράει γόβες... και όυτε κατά διάνοια δεν έχει ιδέα πόσο ζώο είναι.

Με λίγα λόγια κουβέντα ότι να ναι, τη γείωσα, την έβρισα και αυτό ήταν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom