Η δικιά μου γνώμη είναι η εξής.
Καταρχάς δεν έχει νόημα το τι σου λέει. Σκέψου το λίγο, στην περίπτωση που μια γυναίκα είναι με κάποιον επειδή δε θέλει να είναι μόνη της πρόκειται να του το έλεγε? Ποτέ. Οι γυναίκες ζουν και πιστεύουν το ίδιο τους το ψέμα. Τους συμφέρει να το κάνουν για να ικανοποιείται και ο εγωισμός τους ότι πέτυχαν. Δε σου λέω ότι ισχύει για τη δικιά σου, αλλά μην το δένεις 100% ότι λέει αλήθεια αφού για σένα ήδη χτυπάνε καμπανάκια.
Μια σχέση είναι καλή και προχωράει σωστά και ωραία, μόνο όταν δε θα έμπαινες στη διαδικασία να μας γράψεις το πρόβλημά σου. Από τη στιγμή που κάτι άρχισε να σε ενοχλεί προφανώς και δεν είναι ιδέα σου αλλά είναι πραγματικότητα. Όπου καπνός και φωτιά.
100% τρέφει αισθήματα για τον πρώην της. Αλλιώς δε θα μίλαγε γιαυτόν. Πως προχωράς τη ζωή σου με θεμέλια, όταν λες στον νυν για τον πρώην? Ούτε δημοτικό να ήμασταν. Δεν είσαι κανάς πιτσιρικάς να σου κάνει τέτοια για να ζηλεύεις. Θες σοβαρά πράγματα και να είστε ήσυχοι όχι να λαμπαδιάζετε με τέτοιες μαλακίες. Και παρόλο που αυτή είναι 25, αν η σχέση σας είναι οκ δεν έχει λόγο να το κάνει. Να μιλήσει γιαυτόν μόνο αν σε δεί αδιάφορο για να κόψει τις αντιδράσεις σου. Είναι πολύ άσχημο αυτό που κάνει.
Σαν άντρας 40 χρονών αυτό που βλέπει σε σένα είναι έναν τελείως διαφορετικό άντρα από έναν συνομίλικό της. Δε θέλει παιδιαρίσματα, δε θέλει ότι θα έκανε ένας συνομίλικός της. Σκέψου το, αντί για το νεανικό σώμα, προτειμάει τη "συμπεριφορά" ενός άντρα. Που σημαίνει ότι έτσι και αρχίσεις ζηλίτσες και γκρίνιες κλπ κλπ της γκρέμισες και όποια θετική εικόνα είχε σχηματίσει για τα 40 αυτά χρόνια σου. Η κυρία αυτή θα έχυνε σε χρόνο μηδέν, έτσι και από το πουθενά μια μέρα της έλεγες, "δε μαρέσει αυτό που κάνεις, τελειώσαμε γιατί δεν περνάω πια καλά" . Τελεία και παύλα χωρίς πολλά πολλά χωρίς σκηνές και προπάντων να μην προσπαθήσεις να τη διορθώσεις μήπως και αλλάξει. ΠΡοφανώς και ο άλλος αν την είχε μόνο για πήδημα, έτσι της γάμησε το μυαλό... γιατί η ίδια κατάλαβε ότι δε μπορεί ποτέ να τον έχει γιατί ο άλλος δεν τη θέλει παραπάνω.
ΠΡοσωπική μου εκτίμηση δεν έχει νόημα να αλλάξεις έναν άνθρωπο. Κυρίως γιατί από μόνος του πρίν ήταν κάτι που δε σου άρεσε. Το τι θέλουμε να κάνουμε αρκεί για να χωρίσει κάποιος ασχέτως αν δεν το έκανε.
Τι σε συμβουλεύω... μια μέρα που θα σου ξαναμιλήσει γιαυτόν, ή ακόμα και στο άσχετο και ας μη μιλάει γιαυτόν, πες της "πιστεύεις ότι υπάρχει νόημα να μου μιλάς για τον πρώην σου?" Με λίγα λόγια κόψτο. Αν ξαναμιλήσει γιαυτόν προφανώς ο τύπος έκανε κάμπινγκ στο μυαλό της.
Είναι σαν τον πεινασμένο που σκέφτεται ότι τραβάει η ψυχή του όλη την ώρα μέχρι να φάει.
Σκέψου κάτι : Αν η σχέση σου δεν είχε κανένα πρόβλημα, αυτή τη στιγμή δε θα έγραφες εδώ το πρώτο ποστ σου γιαυτό το θέμα. Άρα δεν είναι στο κεφάλι σου.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά, ασχέτως αν χωρίσεις ή όχι. Το θέμα είναι να είσαι εσύ καλά. Καλή επιτυχία
δεν εχω λογια απλα η καλυτερη εξηγηση εδω μεσα,φιλε ειχα και εγω παρομοια σχεση και μου τα ειχε πρηξει η κοψτης το οσο ειναι νωρις η κοψτο γενικα,και μην μπαινεις σε διαδικασια επιπεδου να μην ασχοληθω και τετοια θα σε τρωει για οσο τραβιεσαι μαζι της οσπου καποια στιγμη θα σκασεις θα τα κανεις πουτανα και θα βγεις και μαλακας.