Νέα

Καινουργια σχεση μετα απο καιρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zoolander1453
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.157
Πόντοι
6.830
Φιλαράκο είσαι 40 και γαμάς 25?Συνέχισε και μην ακούς κανένα...Καμία γυναικα δεν μπορεί να αντέξει να είναι σε μια σχέση μονο σεξ.Ολες έτσι λένε και μετα απο 4-5 γαμησια δενονται και δεν φευγουν.Συνεχισε με αυτη τη σχεση, μην συγκατοικησεις παρα να την βλεπεις 2-3 φορές την εβδομαδα.Εντωμεταξυ ψαχνε και αν δεν βρεις τιποτα καλυτερο μετα απο 2-3 χρονια σκεψου να την παντρευτεις.Η η 25αρα είναι η ιδανική καβατζα γιατι δεν βιαζεται λογω ηλικίας.Ολοι έτσι κανουν και κυρίως οι γυναικες.Προσεχε μονο μην αγχωθείς εσυ στην πορεία και ζητησεις εσύ γρηγορα γαμο.Αστη να ζητησει αυτη πρώτη για να έχεις το πανω χέρι και να είσαι ενας επιτυχημενος ανδρας.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Πολύ δύσκολο πράγμα να βρεις γκόμενα για σεξ μόνο. Το βλέπουν διαφορετικά αυτές...
ψωλες ρε ολες πουτανες,πουτσα μονο στο μυαλο τους,απλα προσσπαθουν να μας περασουν οτι το μουνι τους που γαμησαμε..η και που καταφεραμε να γαμησουμε η γαμαμε ακομα,οτι ειναι ενα πραγμα σαν πατησε για πρωτη φορα η επιστημη στο φεγγαρι,μολις βαρεθουν....τα τιαυτα.... δεν με γεμιζεις και μπιρι μπιρι μπιρι μπιρι μπιρι...,και τον τρωει απο αλλον.,..γιατι απλα ΠΙΕΖΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ..H θα λεει σε φιλες της οτι δεν ηταν ΣΕ ΦΑΣΗ. Ο θεος και ψυχη τους.
Οσο για τον φιλο ...,εγω συμβουλευω κοιτα πηδα την καλα περαστε ομορφα μαζι..,και μην το πολυσκεφτεσαι και το πολυψαχνεις και ας το να κιυλησει οπως παει το πραγμα μονο του.
Τα σεβη μου....

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ψωλες ρε ολες πουτανες,πουτσα μονο στο μυαλο τους,απλα προσσπαθουν να μας περασουν οτι το μουνι τους που γαμησαμε..η και που καταφεραμε να γαμησουμε η γαμαμε ακομα,οτι ειναι ενα πραγμα σαν πατησε για πρωτη φορα η επιστημη στο φεγγαρι,μολις βαρεθουν....τα τιαυτα.... δεν με γεμιζεις και μπιρι μπιρι μπιρι μπιρι μπιρι...,και τον τρωει απο αλλον.,..γιατι απλα ΠΙΕΖΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ..H θα λεει σε φιλες της οτι δεν ηταν ΣΕ ΦΑΣΗ. Ο θεος και ψυχη τους.
Οσο για τον φιλο ...,εγω συμβουλευω κοιτα πηδα την καλα περαστε ομορφα μαζι..,και μην το πολυσκεφτεσαι και το πολυψαχνεις και ας το να κιυλησει οπως παει το πραγμα μονο του.
Τα σεβη μου....

σωσττατος ο σουκερμαν :rockon: :rockon:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.304
Πόντοι
5.006
.....και εχουν και λαθος χρωμα... :grin: :grin: :grin:

batmsup1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ζητα της να γνωριστειτε φιλικα ολοι μαζι, αν σου λεει δηλ οτι εχουν κρατησει φιλια. Εκει θα καταλαβεις αν ειναι οντως πρωην. Αραγε βγαινουν αλλες ωρες εκτος δουλειας πχ για καφε? Πηγαινε και συ αμα βγαινουν. Εγω προβλεπω οτι θα ειναι ανενδοτη να γνωριστειτε. Σε αυτη την περιπτωση αν εισαι αγαπουλης χαιρετα τη την αλεξανδρεια, διαφορετικα σκισ' την απο καθε τρυπα χωρις φοβο αλλα με παθος. Αυτες οι κοπελες ειναι οι ιδανικες για ελευθερη σχεση γτ εχουν ημερομηνια ληξης, ασχετα αν λενε τα δικα τους οτι πανε για σοβαρα.

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Τα παρασκέφτεσαι γιατι έχεις καψουρευτεί φίλε.χαλάρωσε και μην ψάχνεις κάθε λέξη!Όλα θα πάνε κάλα φίλε... :rockon: .Τα έχεις μεγαλοποιήσει!Α ρε πουτάνα καψούρα... :sunglasses:

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ σου προτείνω ένα κόλπο, δοκιμασμένο 2 φορες με επιτυχία, από μένα τον ίδιο και ενός φίλου πριν χρονια.

Ζητα της να μιλήσετε και θα της πεις συγκεκριμένα, ποσο πολύ την αγαπάς ποσο σημαντική είναι στην ζωή σου, ότι δεν θες με τίποτα να την χάσεις για αυτό εάν έχει κάτι που την βασανίζει είσαι διαθετειμένος να κανεις τα πάντα για να την βοηθήσεις. 

Η γκόμενα ακούγοντας όλα αυτά θα χαλαρώσει, θα νομίσει ότι έχει να κάνει με έναν άνθρωπο που μπορεί να εμπιστευτεί, γιατί όπως είπαμε δεν θες να την χάσεις από την ζωή σου. Αυτό μετράει πολύ, θα την κάνει να λυθεί.
Θα στα πει όλα, τι τρέχει και τι δεν τρέχει. Εάν πάλι είναι τόσο πολύ τσουλάκι μπορεί να σου πει την αλήθεια κρύβοντας σου κάποια πολύ σοβαρά πράγματα. Αλλα δεν έχει σημασία, εάν μάθεις ότι ήδη σου έκρυβε πράγματα έχεις κάθε δικαίωμα να μην την εμπιστευτείς για τίποτα.

Η καθοδήγηση για το τι θα λέγαμε ήταν από γυναικα, και αποδείχτηκε επιτυχημένη.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Φίλε συζήτησε το μαζι της (και καλλιτερη ώρα γιαυτο ειναι μετά το σεξ) και επειδή είσαι τσιμπιμένος μαζί της εξήγησέ της ότι σε ενοχλεί. Έτσι αφενός θα πάψει να το αναφέρει και αφεταίρου θα σκεφτεί ότι κυνδινεύει να χάσει τη σχέση μαζί σου. Αν παρόλο αυτά συνεχίσει να τον αναφέρει, τότε απομακρύνσου από κοντά της. Έτσι (και με την προυπίθεση βέβαια ότι τον θέλει ακόμη) θα την αναγκάσεις να μπει στο δίλημα. Αν σε θέλει πραγματικά, θα το λύσει το θέμα μόνη της. Αν όχιφύγε πριν δεθείς περισσότερο μαζί της και αρχίσεις τις εκπτώσεις και γίνεις ο αναπληρωματικός.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
αδιαφόρησε και ψάχνε και για άλλες.Δεν υπάρχει γυναίκα όνειρο, μια και μοναδική στην ζωή του άνδρα. Πρέπει να υπάρχουν πολλές στην ζωή του. Και μην ακούς τους παραπάνω που λένε ότι πρέπει να τους λες πόσο τους αγαπάς κ.λ.π. Μέγα σφάλμα!Αδιαφόρησε!!!μην απαντάς αμέσως στα τηλέφωνα, εξαφανίσου λίγο, στήστην, ακύρωσε ένα ραντεβού τελευταία στιγμή, θα δεις ότι θα σε σέβεται πολύ περισσότερο, γιατί όταν καταλάβαίνει ότι είσαι καψούρης μαζί της χανει το ενδιαφέρον της.
Μεταξύ 20-30 είναι η καλύτερη ηλικία των γυναικών και να μην σου φαίνεται περίεργο που γουστάρει σαραντάρηδες, έτσι είναι , ο άντρας παλιώνει σαν το κρασί, η γυναίκα έχει ημερομηνία λήξης σαν το γάλα

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Η δικιά μου γνώμη είναι η εξής.

Καταρχάς δεν έχει νόημα το τι σου λέει. Σκέψου το λίγο, στην περίπτωση που μια γυναίκα είναι με κάποιον επειδή δε θέλει να είναι μόνη της πρόκειται να του το έλεγε? Ποτέ. Οι γυναίκες ζουν και πιστεύουν το ίδιο τους το ψέμα. Τους συμφέρει να το κάνουν για να ικανοποιείται και ο εγωισμός τους ότι πέτυχαν. Δε σου λέω ότι ισχύει για τη δικιά σου, αλλά μην το δένεις 100% ότι λέει αλήθεια αφού για σένα ήδη χτυπάνε καμπανάκια.

Μια σχέση είναι καλή και προχωράει σωστά και ωραία, μόνο όταν δε θα έμπαινες στη διαδικασία να μας γράψεις το πρόβλημά σου. Από τη στιγμή που κάτι άρχισε να σε ενοχλεί προφανώς και δεν είναι ιδέα σου αλλά είναι πραγματικότητα. Όπου καπνός και φωτιά.

100% τρέφει αισθήματα για τον πρώην της. Αλλιώς δε θα μίλαγε γιαυτόν. Πως προχωράς τη ζωή σου με θεμέλια, όταν λες στον νυν για τον πρώην? Ούτε δημοτικό να ήμασταν. Δεν είσαι κανάς πιτσιρικάς να σου κάνει τέτοια για να ζηλεύεις. Θες σοβαρά πράγματα και να είστε ήσυχοι όχι να λαμπαδιάζετε με τέτοιες μαλακίες. Και παρόλο που αυτή είναι 25, αν η σχέση σας είναι οκ δεν έχει λόγο να το κάνει. Να μιλήσει γιαυτόν μόνο αν σε δεί αδιάφορο για να κόψει τις αντιδράσεις σου. Είναι πολύ άσχημο αυτό που κάνει.

Σαν άντρας 40 χρονών αυτό που βλέπει σε σένα είναι έναν τελείως διαφορετικό άντρα από έναν συνομίλικό της. Δε θέλει παιδιαρίσματα, δε θέλει ότι θα έκανε ένας συνομίλικός της. Σκέψου το, αντί για το νεανικό σώμα, προτειμάει τη "συμπεριφορά" ενός άντρα. Που σημαίνει ότι έτσι και αρχίσεις ζηλίτσες και γκρίνιες κλπ κλπ της γκρέμισες και όποια θετική εικόνα είχε σχηματίσει για τα 40 αυτά χρόνια σου. Η κυρία αυτή θα έχυνε σε χρόνο μηδέν, έτσι και από το πουθενά μια μέρα της έλεγες, "δε μαρέσει αυτό που κάνεις, τελειώσαμε γιατί δεν περνάω πια καλά" . Τελεία και παύλα χωρίς πολλά πολλά χωρίς σκηνές και προπάντων να μην προσπαθήσεις να τη διορθώσεις μήπως και αλλάξει. ΠΡοφανώς και ο άλλος αν την είχε μόνο για πήδημα, έτσι της γάμησε το μυαλό... γιατί η ίδια κατάλαβε ότι δε μπορεί ποτέ να τον έχει γιατί ο άλλος δεν τη θέλει παραπάνω.

ΠΡοσωπική μου εκτίμηση δεν έχει νόημα να αλλάξεις έναν άνθρωπο. Κυρίως γιατί από μόνος του πρίν ήταν κάτι που δε σου άρεσε. Το τι θέλουμε να κάνουμε αρκεί για να χωρίσει κάποιος ασχέτως αν δεν το έκανε.

Τι σε συμβουλεύω... μια μέρα που θα σου ξαναμιλήσει γιαυτόν, ή ακόμα και στο άσχετο και ας μη μιλάει γιαυτόν, πες της "πιστεύεις ότι υπάρχει νόημα να μου μιλάς για τον πρώην σου?" Με λίγα λόγια κόψτο. Αν ξαναμιλήσει γιαυτόν προφανώς ο τύπος έκανε κάμπινγκ στο μυαλό της.

Είναι σαν τον πεινασμένο που σκέφτεται ότι τραβάει η ψυχή του όλη την ώρα μέχρι να φάει.

Σκέψου κάτι : Αν η σχέση σου δεν είχε κανένα πρόβλημα, αυτή τη στιγμή δε θα έγραφες εδώ το πρώτο ποστ σου γιαυτό το θέμα. Άρα δεν είναι στο κεφάλι σου.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά, ασχέτως αν χωρίσεις ή όχι. Το θέμα είναι να είσαι εσύ καλά. Καλή επιτυχία

SOYLHS1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
273
Πόντοι
291
Η δικιά μου γνώμη είναι η εξής.

Καταρχάς δεν έχει νόημα το τι σου λέει. Σκέψου το λίγο, στην περίπτωση που μια γυναίκα είναι με κάποιον επειδή δε θέλει να είναι μόνη της πρόκειται να του το έλεγε? Ποτέ. Οι γυναίκες ζουν και πιστεύουν το ίδιο τους το ψέμα. Τους συμφέρει να το κάνουν για να ικανοποιείται και ο εγωισμός τους ότι πέτυχαν. Δε σου λέω ότι ισχύει για τη δικιά σου, αλλά μην το δένεις 100% ότι λέει αλήθεια αφού για σένα ήδη χτυπάνε καμπανάκια.

Μια σχέση είναι καλή και προχωράει σωστά και ωραία, μόνο όταν δε θα έμπαινες στη διαδικασία να μας γράψεις το πρόβλημά σου. Από τη στιγμή που κάτι άρχισε να σε ενοχλεί προφανώς και δεν είναι ιδέα σου αλλά είναι πραγματικότητα. Όπου καπνός και φωτιά.

100% τρέφει αισθήματα για τον πρώην της. Αλλιώς δε θα μίλαγε γιαυτόν. Πως προχωράς τη ζωή σου με θεμέλια, όταν λες στον νυν για τον πρώην? Ούτε δημοτικό να ήμασταν. Δεν είσαι κανάς πιτσιρικάς να σου κάνει τέτοια για να ζηλεύεις. Θες σοβαρά πράγματα και να είστε ήσυχοι όχι να λαμπαδιάζετε με τέτοιες μαλακίες. Και παρόλο που αυτή είναι 25, αν η σχέση σας είναι οκ δεν έχει λόγο να το κάνει. Να μιλήσει γιαυτόν μόνο αν σε δεί αδιάφορο για να κόψει τις αντιδράσεις σου. Είναι πολύ άσχημο αυτό που κάνει.

Σαν άντρας 40 χρονών αυτό που βλέπει σε σένα είναι έναν τελείως διαφορετικό άντρα από έναν συνομίλικό της. Δε θέλει παιδιαρίσματα, δε θέλει ότι θα έκανε ένας συνομίλικός της. Σκέψου το, αντί για το νεανικό σώμα, προτειμάει τη "συμπεριφορά" ενός άντρα. Που σημαίνει ότι έτσι και αρχίσεις ζηλίτσες και γκρίνιες κλπ κλπ της γκρέμισες και όποια θετική εικόνα είχε σχηματίσει για τα 40 αυτά χρόνια σου. Η κυρία αυτή θα έχυνε σε χρόνο μηδέν, έτσι και από το πουθενά μια μέρα της έλεγες, "δε μαρέσει αυτό που κάνεις, τελειώσαμε γιατί δεν περνάω πια καλά" . Τελεία και παύλα χωρίς πολλά πολλά χωρίς σκηνές και προπάντων να μην προσπαθήσεις να τη διορθώσεις μήπως και αλλάξει. ΠΡοφανώς και ο άλλος αν την είχε μόνο για πήδημα, έτσι της γάμησε το μυαλό... γιατί η ίδια κατάλαβε ότι δε μπορεί ποτέ να τον έχει γιατί ο άλλος δεν τη θέλει παραπάνω.

ΠΡοσωπική μου εκτίμηση δεν έχει νόημα να αλλάξεις έναν άνθρωπο. Κυρίως γιατί από μόνος του πρίν ήταν κάτι που δε σου άρεσε. Το τι θέλουμε να κάνουμε αρκεί για να χωρίσει κάποιος ασχέτως αν δεν το έκανε.

Τι σε συμβουλεύω... μια μέρα που θα σου ξαναμιλήσει γιαυτόν, ή ακόμα και στο άσχετο και ας μη μιλάει γιαυτόν, πες της "πιστεύεις ότι υπάρχει νόημα να μου μιλάς για τον πρώην σου?" Με λίγα λόγια κόψτο. Αν ξαναμιλήσει γιαυτόν προφανώς ο τύπος έκανε κάμπινγκ στο μυαλό της.

Είναι σαν τον πεινασμένο που σκέφτεται ότι τραβάει η ψυχή του όλη την ώρα μέχρι να φάει.

Σκέψου κάτι : Αν η σχέση σου δεν είχε κανένα πρόβλημα, αυτή τη στιγμή δε θα έγραφες εδώ το πρώτο ποστ σου γιαυτό το θέμα. Άρα δεν είναι στο κεφάλι σου.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά, ασχέτως αν χωρίσεις ή όχι. Το θέμα είναι να είσαι εσύ καλά. Καλή επιτυχία

δεν εχω λογια απλα η καλυτερη εξηγηση εδω μεσα,φιλε ειχα και εγω παρομοια σχεση και μου τα ειχε πρηξει η κοψτης το οσο ειναι νωρις η κοψτο γενικα,και μην μπαινεις σε διαδικασια επιπεδου να μην ασχοληθω και τετοια θα σε τρωει για οσο τραβιεσαι μαζι της οσπου καποια στιγμη θα σκασεις θα τα κανεις πουτανα και θα βγεις και μαλακας.

SOYLHS1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
273
Πόντοι
291

δεν εχω λογια απλα η καλυτερη εξηγηση εδω μεσα,φιλε ειχα και εγω παρομοια σχεση και μου τα ειχε πρηξει η κοψτης το οσο ειναι νωρις η κοψτο γενικα,και μην μπαινεις σε διαδικασια επιπεδου να μην ασχοληθω και τετοια θα σε τρωει για οσο τραβιεσαι μαζι της οσπου καποια στιγμη θα σκασεις θα τα κανεις πουτανα και θα βγεις και μαλακας.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Φιλες και φιλοι καλημερα,
θα ηθελα να μοιραστω κατι που με βασανιζει και δεν ξερω τι παιζει τελικα.
πριν απο καιρο και μετα απο περισσοτερο καιρο απραγιας σε επιπεδο σχεσης γνωρισα μια γυναικα οπου εχουμε αρκετα χρονια διαφορα ηλικιας.
Στην αρχη και οι δυο μπηκαμε στη διαδικασια μια ελευθερρης σχεσης χωρις δεσμευσεις και τα λοιπα και απλα να περναμε καλα.
στη πορεια τα πραγματα απο τη μερια της αρχισαν να εξελισσονται διαφορετικα με αποτελεσμα να μου λεει οτι ειναι τρελλα ερωτευμενη μαζι μου , με αγαπαει και τα τιαυτα.
μεσα απο την επαφη μας και απο τις συζητησεις μας, ενω ανοιχτηκαμε και μιλαγαμε για ολα χωρις ενδιασμους καθως δεν θελαμε να κρυψουμε κατι, μιας και δεν υπηρχαν δεσμευσεις διαπιστωσα οτι μια προηγουμενη της σχεση απλα μου την ειχε αναφερει αλλα ειχε κρατησει επαφες με τον τυπο , κατα τα λεγομενα της τελειως τυπικα.
δεν σας κρυβω οτι και εγω εχω τσιμπηθει μαζι της και πλεον ειμαστε σε φαση σχεσης.
απο τη στιγμη που ουσιαστηκα μπηκα και εγω στη διαδικασια της σχεσης μας, εχω κολλησει στραβα στο οτι δεν μου ειχε αναφερει οτι με το συγκεκριμενο ατομο που η σχεση στους δεν εληξε με νορμαλ διαδικασια αλλα δεν εκατσε για να συνεχισει, εχουμε αρκετα κοινα χαρακτηριστικα.
εκτοτε ζω σε μια διαδικασια αμφιβολιων και αναζητησεων αν ειναι μαζι μου απλα για να υποκαταστησει τον αλλον ή οτι ακομα κατι παιζει.
βασικο ειναι να αναφερω οτι η σχεση αυτη ηταν τελειως ελευθερη και απλα βρισκοντουσταν μονο για σεξ απλα δεν προχωρησε σε κατι λογο αντικειμενικων δυσκολιων απο τη μερια του τυπου.
πιστευεται οτι πρεπει να ανησυχω για κατι ή να χαλαρωσω;
Το μουνι εχει την γλυκα του.
Η δεσμευση και η ιδεα του να ανηκουμε καπου,επισης.
Δες αν εισαι κολλημενος μαζι της ή με την ιδεα του να εχεις σχεση.
Κατα την γνωμη μου ισχυει το δευτερο.
Δεν κανουν για σχεση τετοιες γυναικες.
Αν ηθελε αλλον ας παει να τον βρει.ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ τι ειχαν και τι δυσκολιες επαιζαν αναμεσα τους.
Βρες καποια που να μην εχει τετοιο κεφαλι.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Φιλες και φιλοι καλημερα,
θα ηθελα να μοιραστω κατι που με βασανιζει και δεν ξερω τι παιζει τελικα.
πριν απο καιρο και μετα απο περισσοτερο καιρο απραγιας σε επιπεδο σχεσης γνωρισα μια γυναικα οπου εχουμε αρκετα χρονια διαφορα ηλικιας.
Στην αρχη και οι δυο μπηκαμε στη διαδικασια μια ελευθερρης σχεσης χωρις δεσμευσεις και τα λοιπα και απλα να περναμε καλα.
στη πορεια τα πραγματα απο τη μερια της αρχισαν να εξελισσονται διαφορετικα με αποτελεσμα να μου λεει οτι ειναι τρελλα ερωτευμενη μαζι μου , με αγαπαει και τα τιαυτα.
μεσα απο την επαφη μας και απο τις συζητησεις μας, ενω ανοιχτηκαμε και μιλαγαμε για ολα χωρις ενδιασμους καθως δεν θελαμε να κρυψουμε κατι, μιας και δεν υπηρχαν δεσμευσεις διαπιστωσα οτι μια προηγουμενη της σχεση απλα μου την ειχε αναφερει αλλα ειχε κρατησει επαφες με τον τυπο , κατα τα λεγομενα της τελειως τυπικα.
δεν σας κρυβω οτι και εγω εχω τσιμπηθει μαζι της και πλεον ειμαστε σε φαση σχεσης.
απο τη στιγμη που ουσιαστηκα μπηκα και εγω στη διαδικασια της σχεσης μας, εχω κολλησει στραβα στο οτι δεν μου ειχε αναφερει οτι με το συγκεκριμενο ατομο που η σχεση στους δεν εληξε με νορμαλ διαδικασια αλλα δεν εκατσε για να συνεχισει, εχουμε αρκετα κοινα χαρακτηριστικα.
εκτοτε ζω σε μια διαδικασια αμφιβολιων και αναζητησεων αν ειναι μαζι μου απλα για να υποκαταστησει τον αλλον ή οτι ακομα κατι παιζει.
βασικο ειναι να αναφερω οτι η σχεση αυτη ηταν τελειως ελευθερη και απλα βρισκοντουσταν μονο για σεξ απλα δεν προχωρησε σε κατι λογο αντικειμενικων δυσκολιων απο τη μερια του τυπου.
πιστευεται οτι πρεπει να ανησυχω για κατι ή να χαλαρωσω;
Ζήστο ρε φίλε τα πως τα τι και τα γιατι δεν υπάρχουν πέρνα καλά μια φορά ζεις κράτα και μια πισινή για την πάρτι σου και όλα οκ

OP
OP
zoolander1453

zoolander1453

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
15
Like
53
Πόντοι
16
καταρχην να σας ευχαριστησω ολους που διαθεσατε το χρονο σας και μοιραστηκατε μαζι μου τις σκεψεις και τις αποψεις σας στο θεμα που με απασχολει.
υπαρχουν καποιες λεπτομερειες που δεν ανεφερα και γι αυτο ισως και θα τις αναφερω για να γινουν λιγο πιο ξεκαθαρα τα πραγματα.
ο <<αντιζηλος>> ηταν παρομοιας ηλικιας με μενα, παντρεμενος εξ ου και η αντικειμενικη δυσκολια η σχεση τους να παει καπου, αλλα μαλλον λιγο καθικακι μαλλον (αυτο θα το αναλυσω αλλη στιγμη).
δεν συνεργαζονται πια αλλα απο οσο εχω καταλαβει μεχρι πριν απο κανα δυο μηνες επικοινωνουσαν σε στυλ καλα εισαι και τετοια.
το δυσκολο για μενα να κατανοησω ειναι οτι, απο οτι βεβαιως μου εχει πει η κοπελα, δεν χωρισαν με την εννοια << αστο μωρε δεν τραβαει και τα διαφορα που λεγονται σε τετοιες περιπτωσεις>> απλα δεν εκατσε να βρεθουν στο κρεββατι ξανα.
και εδω η απορια-αγωνια μου.
αντε και η κοπελα λεει οκ δεν τρεχει κατι τελειωσαμε κλπ, που και εδω κραταω πισινη, ο αλλος το εχει ξεκαθαρο στο μυαλο του ή πιστευει οτι εκεινη η ευκολη λυση του για σεξ και ανα πασα στιγμη θα προσπαθησει να ερθει παλι στο προσκηνιο και να την κυνηγα;
αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου.....

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Την ιδια τακτική ακολουθώ κι εγώ. Το πρόβλημα είναι ότι μετά απο λιγο καιρό που έχεις ξεφύγει απ ολη τη κατάσταση και σκέφτεσαι καθαρά βλέπεις αν άξιζε η οχι η γκόμενα. Και εντάξει τις περισσότερες φορές καλά έκανες και τη σούταρες την ελλεηνίδα και σου μένει και μια αίσθηση νίκης, τη μια φορά όμως που όντως άξιζε τι κάνεις? Δύσκολα τα πράγματα με τις καριόλες.
Πως αξιζε ρε τυπε αν ηταν μαζι σου και σκεφτοταν τον αλλον? Εφτιαχνε καλα σουτζουκακια δηλαδη? Γαμησε την αυτην, το θεμα ειναι εσενα τι σου αξιζει.

dagreen789

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ σου προτείνω ένα κόλπο, δοκιμασμένο 2 φορες με επιτυχία, από μένα τον ίδιο και ενός φίλου πριν χρονια.

Ζητα της να μιλήσετε και θα της πεις συγκεκριμένα, ποσο πολύ την αγαπάς ποσο σημαντική είναι στην ζωή σου, ότι δεν θες με τίποτα να την χάσεις για αυτό εάν έχει κάτι που την βασανίζει είσαι διαθετειμένος να κανεις τα πάντα για να την βοηθήσεις. 

Η γκόμενα ακούγοντας όλα αυτά θα χαλαρώσει, θα νομίσει ότι έχει να κάνει με έναν άνθρωπο που μπορεί να εμπιστευτεί, γιατί όπως είπαμε δεν θες να την χάσεις από την ζωή σου. Αυτό μετράει πολύ, θα την κάνει να λυθεί.
Θα στα πει όλα, τι τρέχει και τι δεν τρέχει. Εάν πάλι είναι τόσο πολύ τσουλάκι μπορεί να σου πει την αλήθεια κρύβοντας σου κάποια πολύ σοβαρά πράγματα. Αλλα δεν έχει σημασία, εάν μάθεις ότι ήδη σου έκρυβε πράγματα έχεις κάθε δικαίωμα να μην την εμπιστευτείς για τίποτα.

Η καθοδήγηση για το τι θα λέγαμε ήταν από γυναικα, και αποδείχτηκε επιτυχημένη.

Βάλε και μια τρίτη φορά από μένα. Μόνο που εγώ το χρησιμοποίησα με δόλο, για να συνεχίσω να κοιμάμαι με κάποια, που με είχε αφήσει για κάποιον άλλο. Πέτυχε το σκοπό του, έγινα ο τρίτος σε μια προβληματική σχέση που τράβηξε πολύ και στο τέλος όλα έγιναν ρημαδιό.
Δε νομίζω να κερδίσαμε κάτι εμείς οι άντρες από αυτό. Η τύπισα μόλις τα βρήκε με τον εαυτό της προχώρησε τη ζωή της.

dagreen789

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
καταρχην να σας ευχαριστησω ολους που διαθεσατε το χρονο σας και μοιραστηκατε μαζι μου τις σκεψεις και τις αποψεις σας στο θεμα που με απασχολει.
υπαρχουν καποιες λεπτομερειες που δεν ανεφερα και γι αυτο ισως και θα τις αναφερω για να γινουν λιγο πιο ξεκαθαρα τα πραγματα.
ο <<αντιζηλος>> ηταν παρομοιας ηλικιας με μενα, παντρεμενος εξ ου και η αντικειμενικη δυσκολια η σχεση τους να παει καπου, αλλα μαλλον λιγο καθικακι μαλλον (αυτο θα το αναλυσω αλλη στιγμη).
δεν συνεργαζονται πια αλλα απο οσο εχω καταλαβει μεχρι πριν απο κανα δυο μηνες επικοινωνουσαν σε στυλ καλα εισαι και τετοια.
το δυσκολο για μενα να κατανοησω ειναι οτι, απο οτι βεβαιως μου εχει πει η κοπελα, δεν χωρισαν με την εννοια << αστο μωρε δεν τραβαει και τα διαφορα που λεγονται σε τετοιες περιπτωσεις>> απλα δεν εκατσε να βρεθουν στο κρεββατι ξανα.
και εδω η απορια-αγωνια μου.
αντε και η κοπελα λεει οκ δεν τρεχει κατι τελειωσαμε κλπ, που και εδω κραταω πισινη, ο αλλος το εχει ξεκαθαρο στο μυαλο του ή πιστευει οτι εκεινη η ευκολη λυση του για σεξ και ανα πασα στιγμη θα προσπαθησει να ερθει παλι στο προσκηνιο και να την κυνηγα;
αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου.....

Φίλε η μικρή θα σε ταλαιπωρήσει ! Φοβάμαι ότι ο πρώην είναι ακόμη στο παιχνίδι κι εσύ παίζεις το ρόλο του υποκατάστατου. Όπως είπαν κι άλλοι πριν, είναι καλύτερα να εξηγηθείς ξεκάθαρα μαζί της και να την ξεγελάσεις να είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου. Εαν καταλάβεις ότι αυτή είναι ακόμη συναισθηματικά δεμένη μαζί του, καλύτερα να φύγεις εσύ για να βρεις την ησυχία σου και κάτι καλύτερο που να σου αξιζει πραγματικά. Όσο μένεις μαζί της, αυτη θα καλύπτεται από σένα στις καθημερινές της αναγκες και πιθανόν να κηνυγάει τον πρώην που ειναι το απωθημένο της.
Κι επειδη ειναι ακόμη εικοσιπεντάρα και νοιώθει ότι μπορεί να γράψει ακόμα χιλιόμετρα στο βρακί της, θα σας σουτάρει και τους δύο μόλις ξανααποκτήσει τη συναισθηματική ισορροπία της. Γιατί για την ώρα φαίνεται να έχει πάθει μεγαλο στραπάτσο από τον πρώην κι εσύ να της γλύφεις τις πληγες για να γιάνουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom