Νέα

Καινουργια σχεση μετα απο καιρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zoolander1453
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.241
Πόντοι
3.820
το κακο με μενα ειναι αυτο που αναφερεις οτι ψαχνω το νοημα σε καθε λεξη και με τρελλαινει. με τρελλαινει πιο πολυ οτι ενω αρχισαμε πολυ χαλαρα με σκοπο να παμε χαλαρα καθως εχουμε μια σοβαρη διαφορα ηλικιας και γενικα δεν ψαχνομουν για σχεση , κατι που της το ειχα ξεκαθερισει απο την αρχη , ξαφνικα αρχισε να μου λεει οτι ειναι τρελλη και παλαβη για μενα καθως δεν μπορουσα να καταλαβω μια κοπελα 25 χρονων οτι μπορει να καψουρευτει εναν σαρανταρη και μετα αρχισα να βλεπω οτι πολλα χαρακτηριστικα μου ηταν κοινα με τον εν λογο τυπο. ιδια ηλικια , ιδιες αποψεις περι σχεσης κλπ. καποια στιγμη μου περασε και απο το μυαλο οτι η κοπελα ηθελε μεσα απο εμενα να εκπληρωσει κατι που δεν καταφερε μαζι του. δεν ξερω . φοβαμαι μην χαθω στις σκεψεις μου και απο ολα αυτα δεν ζησω αυτο που πρεπει.
τυπε,το χει καταλαβει και αυτή ότι ψάχνεις νοημα σε κάθε λεξη και τον αναφερει για να σε εχει στη τσιτα και να σε σιγουρεψει.γνωμη μου,χαλαρωσε,μη μπαινεις στο τρυπακι να συζητάτε γι αυτό και χωρις να δειξεις ότι σε ενοχλεί πες της ότι δεν σε ενδιαφερει το παρελθον της και ξεκοψε την με τροπο από το να σου μιλαει γι αυτόν.αν συνεχισει να το κανει μαλλον είναι ακομα καψουρα,αν το κανει επίτηδες η αδιαφορια σου πανω στο θεμα θα την κανει να σταματησει.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το κακο με μενα ειναι αυτο που αναφερεις οτι ψαχνω το νοημα σε καθε λεξη και με τρελλαινει. με τρελλαινει πιο πολυ οτι ενω αρχισαμε πολυ χαλαρα με σκοπο να παμε χαλαρα καθως εχουμε μια σοβαρη διαφορα ηλικιας και γενικα δεν ψαχνομουν για σχεση , κατι που της το ειχα ξεκαθερισει απο την αρχη , ξαφνικα αρχισε να μου λεει οτι ειναι τρελλη και παλαβη για μενα καθως δεν μπορουσα να καταλαβω μια κοπελα 25 χρονων οτι μπορει να καψουρευτει εναν σαρανταρη και μετα αρχισα να βλεπω οτι πολλα χαρακτηριστικα μου ηταν κοινα με τον εν λογο τυπο. ιδια ηλικια , ιδιες αποψεις περι σχεσης κλπ. καποια στιγμη μου περασε και απο το μυαλο οτι η κοπελα ηθελε μεσα απο εμενα να εκπληρωσει κατι που δεν καταφερε μαζι του. δεν ξερω . φοβαμαι μην χαθω στις σκεψεις μου και απο ολα αυτα δεν ζησω αυτο που πρεπει.

γραφτη λιγο σταρχιδια σου γιατι πας για μεταλλιο δευτερου. ο αλλος ηταν ανετος γιαυτο τον σκεφτεται

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Μεγάλη άκρη με τις γυναίκες δεν βγαίνει, οπότε χαλαρά να δείς πως πάει..

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Αποφάσισε πρώτα τι θες εσύ από αυτή τη σχέση και ποιά μορφή θες εσύ να έχει η σχέση...και μετά ψάχνεσαι... ;)

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Φίλε τα ίδια λένε οι γυναίκες μεταξύ τους, μην προβληματίζεσαι η λύση είναι μία και παλιά ένα σκοτσέζικο (κρυο ζεστό) και θα συνέρθει μία θα σε χάνει και μία θα σε έχει, δεν θα έχει μυαλό για άλλον .......

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Δεν πας να ρίξεις κανά πούτσο σε κανά μπουρδελο να στανιάρεις?

Λέω εγώ τώρα...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ρε φιλαράκο πολύ το ''στραμπουλάς'' το πράγμα με αποτέλεσμα να μαζοχίζεσαι. Και εξηγούμαι.

Πρώτον. Διάφορες επιστήμες με προεξάρχουσες τη βιολογία και την ψυχολογία έχουν αποτύχει να απαντήσουν στην εξής απλή ερώτηση '' Τι σκατά θέλουν οι γυναίκες'' Μεγάλοι επιστήμονες όπως ο φρόιντ πέθαναν ψάχνοντάς το.

Με το παραπάνω λοιπόν δεδομένο οι Αγγλοι που είναι πολύ πρακτικοί άνθρωποι ακολουθούν μια θεμελιώδη αρχή που στην προτείνω ανειπιφύλακτα. ''Keep it Simple''. Σε οτιδήποτε έχει να κάνει σε σχέση με τις γυναίκες ''Κράτα το απλό, σκέψου και πράξε απλά''

Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι όσο και να μπουρδουκλωθείς νοητικά για να εξηγήσεις τα ψυχοσωματικά τους δεν θα τα καταφέρεις. Στις περισσότερες περιπτώσεις ούτε οι ίδιες δεν ξέρουν τι αισθάνονται και τι θέλουν. Εδώ ένα γαμημένο ζευγάρι παπούτσια θέλουν να πάρουν και πρέπει να δοκιμάσουν 150 ζυγάρια πριν εχοντας και δυο φίλες μαζί τους εν' είδη συμβούλου. Και αφού το πάρουν το δείχνουν στη μαμά τους, δεν της αρέσει και πάνε και το αλλάζουν. Αντε να διαλέξουν αυτές άντρα.

Στο δια ταύτα για να καταλήξω. Της δηλώνεις της δικής σου ορθά κοφτά ότι έχεις ακούσει αρκετά, και δεν γουστάρεις να ακούσεις περεταίρω, για τον πρώην της διότι απλούστατα ενοχλείσαι. Αν δεν το κόψει και συνεχίσει τα ίδια της εξηγείς ότι αυτό είναι αιτία διακοπής της σχέσης σας. Αν πραγματικά έχει τελειώσει με το τύπο και κυρίως αν αυτή τη στιγμή είναι ουσιαστικά μαζί σου και μόνο μαζί σου, τότε 99% θα σε ακούσει και θα το κάνει.

Αν δεν το κάνει σημαίνει δυο τινά παίζουν Πρώτον είναι ακόμη κολλημένη μαζί του και σε χρησιμοποιεί για να καλύπτει τα ψυχοσωματικά της ( δεν μπορεί να είναι χωρίς σχέση, λες και η σχέση είναι κάτι σαν το χαρτί υγείας ). Δεύτερον δεν σε σέβεται σαν άντρα και σε γράφει. Και στις δυο αυτές περιπτώσεις της λές χαίρεται και τα δέοντα στη γιαγιά σας.

Λίγο πολύ απλά ( όπως συστήνουν οι Αγγλοι ) της λες την αλήθεια και πράττεις ανάλογα με την αντίδρασή της άμεσα. Σε καμμία περίπτωση δε ρίχνεις την αξιοπρέπεια και τον αντρικό σου εγωισμό. Σε καμμιά περίπτωση δεν γίνεσαι εγνωσμένος κερατάς και μουνόδουλος. Αυτά από εμένα. Ελπίζω να βοήθησα.

marki

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
93
Πόντοι
11
Φιλες και φιλοι καλημερα,
θα ηθελα να μοιραστω κατι που με βασανιζει και δεν ξερω τι παιζει τελικα.
πριν απο καιρο και μετα απο περισσοτερο καιρο απραγιας σε επιπεδο σχεσης γνωρισα μια γυναικα οπου εχουμε αρκετα χρονια διαφορα ηλικιας.
Στην αρχη και οι δυο μπηκαμε στη διαδικασια μια ελευθερρης σχεσης χωρις δεσμευσεις και τα λοιπα και απλα να περναμε καλα.
στη πορεια τα πραγματα απο τη μερια της αρχισαν να εξελισσονται διαφορετικα με αποτελεσμα να μου λεει οτι ειναι τρελλα ερωτευμενη μαζι μου , με αγαπαει και τα τιαυτα.
μεσα απο την επαφη μας και απο τις συζητησεις μας, ενω ανοιχτηκαμε και μιλαγαμε για ολα χωρις ενδιασμους καθως δεν θελαμε να κρυψουμε κατι, μιας και δεν υπηρχαν δεσμευσεις διαπιστωσα οτι μια προηγουμενη της σχεση απλα μου την ειχε αναφερει αλλα ειχε κρατησει επαφες με τον τυπο , κατα τα λεγομενα της τελειως τυπικα.
δεν σας κρυβω οτι και εγω εχω τσιμπηθει μαζι της και πλεον ειμαστε σε φαση σχεσης.
απο τη στιγμη που ουσιαστηκα μπηκα και εγω στη διαδικασια της σχεσης μας, εχω κολλησει στραβα στο οτι δεν μου ειχε αναφερει οτι με το συγκεκριμενο ατομο που η σχεση στους δεν εληξε με νορμαλ διαδικασια αλλα δεν εκατσε για να συνεχισει, εχουμε αρκετα κοινα χαρακτηριστικα.
εκτοτε ζω σε μια διαδικασια αμφιβολιων και αναζητησεων αν ειναι μαζι μου απλα για να υποκαταστησει τον αλλον ή οτι ακομα κατι παιζει.
βασικο ειναι να αναφερω οτι η σχεση αυτη ηταν τελειως ελευθερη και απλα βρισκοντουσταν μονο για σεξ απλα δεν προχωρησε σε κατι λογο αντικειμενικων δυσκολιων απο τη μερια του τυπου.
πιστευεται οτι πρεπει να ανησυχω για κατι ή να χαλαρωσω;
ΠΗΔΗΞΕ ΤΗΝ ΣΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΡΙΟ ΩΣΤΕ ΕΣΤΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΕΦΑΛΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Εγω τι θα εκανα? μμμμμ δυσκολο...Νομιζω οτι το θεμα στις σχεσεις ειναι να περνας καλα και να μην ταλαιπωρεισαι. Αν σε κουραζει αυτο που συμβαινει και βλεπεις να επαναλαμβανεται το ιδιο βιολι 2-3 μηνες ακομα, χωρισε την. Θα κανεις καλο και στους δυο σας.

Την ιδια τακτική ακολουθώ κι εγώ. Το πρόβλημα είναι ότι μετά απο λιγο καιρό που έχεις ξεφύγει απ ολη τη κατάσταση και σκέφτεσαι καθαρά βλέπεις αν άξιζε η οχι η γκόμενα. Και εντάξει τις περισσότερες φορές καλά έκανες και τη σούταρες την ελλεηνίδα και σου μένει και μια αίσθηση νίκης, τη μια φορά όμως που όντως άξιζε τι κάνεις? Δύσκολα τα πράγματα με τις καριόλες.

diablosaki

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Like
475
Πόντοι
21
Έχεις μπει σε άσχημη διαδικασία, από την οποία δυστυχώς, δεν υπάρχει επιστροφή. Σου μπήκαν αμφιβολίες και αυτές οι ρημάδες δεν φεύγουν ποτέ. Πολύ κακώς για μένα που μπήκες σ'αυτή τη διαδικασία. Το κακό είναι ότι σιγά σιγά, θα αρχίσεις να της παραπονιέσαι για διάφορα μικρά πραγματάκια, που μπορεί γι'αυτή να είναι τίποτα, στο δικό σου το μυαλό όμως θα είναι στοιχεία και αποδείξεις αυτού που σκέφτεσαι. Κάν'την σιγά σιγά ως κύριος. Θα το εκτιμήσει κι αυτή κι εσύ θα μάθεις να μην ξανακάνεις το ίδιο σφάλμα.
Δεν ρωτάμε ποτέ, αυτό που δεν θέλουμε να μάθουμε...

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Φιλες και φιλοι καλημερα,

πιστευεται οτι πρεπει να ανησυχω για κατι ή να χαλαρωσω;

Γιατί δεν ρωτάς την ίδια για αυτό που σε βασανίζει? Που να ξέρουμε εμείς τι έχει ο άλλος στο μυαλό του? Αν το πράγμα μπλέκει φεύγεις για λίγο. Αν δεν ανησυχήσει τότε σ χει γραμμένο.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
αυτη ειναι η αληθεια! εκτος και αν βρεις αρκετα πιο μεγαλη και απελπισμενη...
το τριπτυχο ειναι μεγαλη απλεπισμενη με πολλα ψυχολογικα εκει κουμπωνεις και γαμας για πλακα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πλακωσε τη και καμια φορα στις μαπες ρε τυπε.
μην αγχωνεσαι, ξερει αυτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom