Νέα

Καινουργια σχεση μετα απο καιρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zoolander1453
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zoolander1453

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
15
Like
53
Πόντοι
16
Φιλες και φιλοι καλημερα,
θα ηθελα να μοιραστω κατι που με βασανιζει και δεν ξερω τι παιζει τελικα.
πριν απο καιρο και μετα απο περισσοτερο καιρο απραγιας σε επιπεδο σχεσης γνωρισα μια γυναικα οπου εχουμε αρκετα χρονια διαφορα ηλικιας.
Στην αρχη και οι δυο μπηκαμε στη διαδικασια μια ελευθερρης σχεσης χωρις δεσμευσεις και τα λοιπα και απλα να περναμε καλα.
στη πορεια τα πραγματα απο τη μερια της αρχισαν να εξελισσονται διαφορετικα με αποτελεσμα να μου λεει οτι ειναι τρελλα ερωτευμενη μαζι μου , με αγαπαει και τα τιαυτα.
μεσα απο την επαφη μας και απο τις συζητησεις μας, ενω ανοιχτηκαμε και μιλαγαμε για ολα χωρις ενδιασμους καθως δεν θελαμε να κρυψουμε κατι, μιας και δεν υπηρχαν δεσμευσεις διαπιστωσα οτι μια προηγουμενη της σχεση απλα μου την ειχε αναφερει αλλα ειχε κρατησει επαφες με τον τυπο , κατα τα λεγομενα της τελειως τυπικα.
δεν σας κρυβω οτι και εγω εχω τσιμπηθει μαζι της και πλεον ειμαστε σε φαση σχεσης.
απο τη στιγμη που ουσιαστηκα μπηκα και εγω στη διαδικασια της σχεσης μας, εχω κολλησει στραβα στο οτι δεν μου ειχε αναφερει οτι με το συγκεκριμενο ατομο που η σχεση στους δεν εληξε με νορμαλ διαδικασια αλλα δεν εκατσε για να συνεχισει, εχουμε αρκετα κοινα χαρακτηριστικα.
εκτοτε ζω σε μια διαδικασια αμφιβολιων και αναζητησεων αν ειναι μαζι μου απλα για να υποκαταστησει τον αλλον ή οτι ακομα κατι παιζει.
βασικο ειναι να αναφερω οτι η σχεση αυτη ηταν τελειως ελευθερη και απλα βρισκοντουσταν μονο για σεξ απλα δεν προχωρησε σε κατι λογο αντικειμενικων δυσκολιων απο τη μερια του τυπου.
πιστευεται οτι πρεπει να ανησυχω για κατι ή να χαλαρωσω;

marki

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
93
Πόντοι
11
Πηδα οσο προλαβαινεις και αμα κολλησει μαζι σου για τα καλα χωρις να τον αναφερει ξανα εχει καλως ειδαλλως τι ειχαμε τι χασαμε...

OP
OP
zoolander1453

zoolander1453

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
15
Like
53
Πόντοι
16
Πηδα οσο προλαβαινεις και αμα κολλησει μαζι σου για τα καλα χωρις να τον αναφερει ξανα εχει καλως ειδαλλως τι ειχαμε τι χασαμε...
το κακο  ειναι οτι τον αναφερει και μαλιστα επειδη δουλευαν μαζι συχνα αναφερεται σε διαφορα απο τη δουλεια οπου συμμετειχαν μαζι.
και καπου εδω αρχισαν οι προβληματισμοι μου.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Πολύ δύσκολο πράγμα να βρεις γκόμενα για σεξ μόνο. Το βλέπουν διαφορετικά αυτές...

marki

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
93
Πόντοι
11
το κακο  ειναι οτι τον αναφερει και μαλιστα επειδη δουλευαν μαζι συχνα αναφερεται σε διαφορα απο τη δουλεια οπου συμμετειχαν μαζι.
και καπου εδω αρχισαν οι προβληματισμοι μου.
δεν θελω να σε πικρανω αλλα ο τυπος καταφερε το καλυτερο...της πηδηξε το μυαλο...

kotsoskotsos

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξέρω τι βιώματα διαθέτεις, ούτε ποιάς ηλικίας είσαι, ούτε κατά πόσο είσαι αλάνη ή αγαπούλης. ΜΕΓΑ  :s&m_1: λάθος όμως σε σχέση γενικότερα είναι να ψάχνεις να βρεις νόημα κρυμμένο πίσω από κάθε λέξη και πράξη. Άμα μπεις σε τέτοιο τρυπάκι, το μόνο που θα καταφέρεις, άμα είσαι και λίγο τσιμπημένος, είναι να βασανίζεις συνέχεια το μυαλό σου με ανύπαρκτα προβλήματα. Γενικά πρέπει να είσαι cool – άνετος, να έχεις αυτοπεποίθηση – στο κάτω κάτω μαζί σου θέλει να είναι το κορίτσι - να κάνεις αυτά που εσύ γουστάρεις και άμα ταιριάζετε αυτά θα τα κάνετε μαζί. Αν όχι, κάνε το χαβά σου και όσο κρατήσει.

sersegas

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
248
Πόντοι
2.277
δεν θελω να σε πικρανω αλλα ο τυπος καταφερε το καλυτερο...της πηδηξε το μυαλο...

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
και πιθανοτατα αν κουνησει το δαχτυλακι του , θα τρεξει (χωρις κατ' αναγκη να το ξερεις ή να τα χαλασει μαζι σου).
πες την αληθεια τωρα , σου καναμε την καρδια περιβολι, ε?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πριν απο καιρο και μετα απο περισσοτερο καιρο απραγιας σε επιπεδο σχεσης γνωρισα μια γυναικα οπου εχουμε αρκετα χρονια διαφορα ηλικιας.
Στην αρχη και οι δυο μπηκαμε στη διαδικασια μια ελευθερρης σχεσης χωρις δεσμευσεις και τα λοιπα και απλα να περναμε καλα.
στη πορεια τα πραγματα απο τη μερια της αρχισαν να εξελισσονται διαφορετικα με αποτελεσμα να μου λεει οτι ειναι τρελλα ερωτευμενη μαζι μου , με αγαπαει και τα τιαυτα.
μεσα απο την επαφη μας και απο τις συζητησεις μας, ενω ανοιχτηκαμε και μιλαγαμε για ολα χωρις ενδιασμους καθως δεν θελαμε να κρυψουμε κατι, μιας και δεν υπηρχαν δεσμευσεις διαπιστωσα οτι μια προηγουμενη της σχεση απλα μου την ειχε αναφερει αλλα ειχε κρατησει επαφες με τον τυπο , κατα τα λεγομενα της τελειως τυπικα.
δεν σας κρυβω οτι και εγω εχω τσιμπηθει μαζι της και πλεον ειμαστε σε φαση σχεσης.
απο τη στιγμη που ουσιαστηκα μπηκα και εγω στη διαδικασια της σχεσης μας, εχω κολλησει στραβα στο οτι δεν μου ειχε αναφερει οτι με το συγκεκριμενο ατομο που η σχεση στους δεν εληξε με νορμαλ διαδικασια αλλα δεν εκατσε για να συνεχισει, εχουμε αρκετα κοινα χαρακτηριστικα.
εκτοτε ζω σε μια διαδικασια αμφιβολιων και αναζητησεων αν ειναι μαζι μου απλα για να υποκαταστησει τον αλλον ή οτι ακομα κατι παιζει.
βασικο ειναι να αναφερω οτι η σχεση αυτη ηταν τελειως ελευθερη και απλα βρισκοντουσταν μονο για σεξ απλα δεν προχωρησε σε κατι λογο αντικειμενικων δυσκολιων απο τη μερια του τυπου.
τυπε βαλε καμια φωτο της να παρουμε ματι :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

κανε της αφιερωση
  :rockon:

OP
OP
zoolander1453

zoolander1453

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
15
Like
53
Πόντοι
16
δεν με πικραινεις καθολου. εχεις και δικιο μαλιστα καθως απο τις συζητησεις μας μου εδωσε να ακταλαβω οτι τον θαυμαζε και αυτος ηταν απο τους βασικους λογους της σχεσης τους παρολο που ειχαν πολυ μεγαλη διαφορα ηλικιας και αντικειμενικο ζητημα για να προχωρησει η σχεση τους παρπανω. η συνεργασια τους ηταν το τελειο καλλυμα.

OP
OP
zoolander1453

zoolander1453

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
15
Like
53
Πόντοι
16
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
και πιθανοτατα αν κουνησει το δαχτυλακι του , θα τρεξει (χωρις κατ' αναγκη να το ξερεις ή να τα χαλασει μαζι σου).
πες την αληθεια τωρα , σου καναμε την καρδια περιβολι, ε?
αυτο ειναι που φοβαμαι. οτι αν την θελησει θα την εχει γιατι μαλλον ακομα τον γουσταρει.
αυτο που με τρελλαινει ειναι οτι μου λεει οτι πεθαινει για μενα και οτι δεν θα γυριζε ποτε σε αυτη τη σχεση ξανα, και απο την αλλη οποτε πεφτει η κουβεντα πανω του και σε διαφορες επαγγελματικες συζητησεις του παρελθοντος οταβν αναφερεται στο προσωπο του τη βλεπω να λαμπει.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.011
Πόντοι
2.606
και συ λαμπεις μπαμπη  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
αυτο ειναι που φοβαμαι. οτι αν την θελησει θα την εχει γιατι μαλλον ακομα τον γουσταρει.
αυτο που με τρελλαινει ειναι οτι μου λεει οτι πεθαινει για μενα και οτι δεν θα γυριζε ποτε σε αυτη τη σχεση ξανα, και απο την αλλη οποτε πεφτει η κουβεντα πανω του και σε διαφορες επαγγελματικες συζητησεις του παρελθοντος οταβν αναφερεται στο προσωπο του τη βλεπω να λαμπει.

OP
OP
zoolander1453

zoolander1453

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
15
Like
53
Πόντοι
16
Δεν ξέρω τι βιώματα διαθέτεις, ούτε ποιάς ηλικίας είσαι, ούτε κατά πόσο είσαι αλάνη ή αγαπούλης. ΜΕΓΑ  :s&m_1: λάθος όμως σε σχέση γενικότερα είναι να ψάχνεις να βρεις νόημα κρυμμένο πίσω από κάθε λέξη και πράξη. Άμα μπεις σε τέτοιο τρυπάκι, το μόνο που θα καταφέρεις, άμα είσαι και λίγο τσιμπημένος, είναι να βασανίζεις συνέχεια το μυαλό σου με ανύπαρκτα προβλήματα. Γενικά πρέπει να είσαι cool – άνετος, να έχεις αυτοπεποίθηση – στο κάτω κάτω μαζί σου θέλει να είναι το κορίτσι - να κάνεις αυτά που εσύ γουστάρεις και άμα ταιριάζετε αυτά θα τα κάνετε μαζί. Αν όχι, κάνε το χαβά σου και όσο κρατήσει.
το κακο με μενα ειναι αυτο που αναφερεις οτι ψαχνω το νοημα σε καθε λεξη και με τρελλαινει. με τρελλαινει πιο πολυ οτι ενω αρχισαμε πολυ χαλαρα με σκοπο να παμε χαλαρα καθως εχουμε μια σοβαρη διαφορα ηλικιας και γενικα δεν ψαχνομουν για σχεση , κατι που της το ειχα ξεκαθερισει απο την αρχη , ξαφνικα αρχισε να μου λεει οτι ειναι τρελλη και παλαβη για μενα καθως δεν μπορουσα να καταλαβω μια κοπελα 25 χρονων οτι μπορει να καψουρευτει εναν σαρανταρη και μετα αρχισα να βλεπω οτι πολλα χαρακτηριστικα μου ηταν κοινα με τον εν λογο τυπο. ιδια ηλικια , ιδιες αποψεις περι σχεσης κλπ. καποια στιγμη μου περασε και απο το μυαλο οτι η κοπελα ηθελε μεσα απο εμενα να εκπληρωσει κατι που δεν καταφερε μαζι του. δεν ξερω . φοβαμαι μην χαθω στις σκεψεις μου και απο ολα αυτα δεν ζησω αυτο που πρεπει.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16

Aστο φιλος, εχω και εγω μια τετοια περιπτωση. Η τυπισσα ειναι με τον αλλον 2 χρονια, μενει σπιτι του, τρωει τα λεφτα του και ακομα μου στελνει μηνυματα ποσο ασχημα αισθανεται, ποσο της λειπω, να ειμαστε παλι μαζι κλπ. Ο δικος της φυσικα δεν ξερει τιποτα για αυτο , ξερει μονο οτι σου ειπε και σενα η δικια σου και το βλεπει οπως εσυ.

Οταν της λεω, μα καλα, αφου νιωθεις ετσι γιατι δεν μενεις λιγο μονη σου μεχρι να βρεις τι θες για να μην κοροιδευεις και τον αλλον, μου λεει "δεν μπορω να ειμαι μονη μου" :jerking:

Εγω τι θα εκανα? μμμμμ δυσκολο...Νομιζω οτι το θεμα στις σχεσεις ειναι να περνας καλα και να μην ταλαιπωρεισαι. Αν σε κουραζει αυτο που συμβαινει και βλεπεις να επαναλαμβανεται το ιδιο βιολι 2-3 μηνες ακομα, χωρισε την. Θα κανεις καλο και στους δυο σας.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Aστο φιλος, εχω και εγω μια τετοια περιπτωση. Η τυπισσα ειναι με τον αλλον 2 χρονια, μενει σπιτι του, τρωει τα λεφτα του και ακομα μου στελνει μηνυματα ποσο ασχημα αισθανεται, ποσο της λειπω, να ειμαστε παλι μαζι κλπ. Ο δικος της φυσικα δεν ξερει τιποτα για αυτο , ξερει μονο οτι σου ειπε και σενα η δικια σου και το βλεπει οπως εσυ.

Οταν της λεω, μα καλα, αφου νιωθεις ετσι γιατι δεν μενεις λιγο μονη σου μεχρι να βρεις τι θες για να μην κοροιδευεις και τον αλλον, μου λεει "δεν μπορω να ειμαι μονη μου" :jerking:

Εγω τι θα εκανα? μμμμμ δυσκολο...Νομιζω οτι το θεμα στις σχεσεις ειναι να περνας καλα και να μην ταλαιπωρησαι. Αν σε κουραζει αυτο που συμβαινει και βλεπεις να επαναλαμβανεται το ιδιο βιολι 2-3 μηνες ακομα, χωρισε την. Θα κανεις καλο και στους δυο σας.

ρε με τι στόκους πάτε και μπλέκετε ?
χαρά στην υπομονή σας  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom