You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Kaia Gerber
- Μέλος που άνοιξε το νήμα asmodar
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 81
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Είδε τον χάρο με τα μάτια της και σου λέει για συνελθε γιατί εκεί θα καταντήσω και εγώ.Θα πήγαινε η κόκα σύννεφο.Ηταν και της μόδας τότεΑν θυμάμαι καλά ήταν με τον τραγουδιστή των Ynxs που πέθανε καταλάθος από αυτοασφυξία στον αυνανισμό του
Από τότε η Κρίστενσεν άλλαξε πλεύση ζωής
Η Κάμπελ όλοι λένε ότι είναι δύστροπη και δεν την αντέχει κανένας.Το απίστευτο και με αυτήν αλλά και με όλες τις καυλες-καριολες είναι ο Flavio Briatore.Μιλαμε για τυπάς τόσες μουναρες και έστειλε όλες σπιτια τους μπορεί και να πληρωσε αλλά μιλάμε όλες λένε τα καλύτερα για αυτόν.Μεχρι και η Κάμπελ που λένε ότι του σκοτισε τόσο τα @@ κάποια στιγμή που την πέταξε έξω από το σκάφος λέει τι άντρας και πόσα έμαθε από αυτόν.Απο αυτόν πρέπει να πάρουμε μαθήματα.Αν δείτε τη λίστα με τις γυναίκες που έχει πάει είχε σχέση μιλάμε για τοπ.Kαλή οικογένεια έκαναν όλα τα τοπ μόντελ του 80, εκτός της Ναόμι Κάμπελ...
Μάγος του ΟΖ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2022
- Like
- 1.438
- Πόντοι
- 206
Για την ομορφιά του τον αγαπόυσαν τον τύπο, πάντως μπράβο τουΗ Κάμπελ όλοι λένε ότι είναι δύστροπη και δεν την αντέχει κανένας.Το απίστευτο και με αυτήν αλλά και με όλες τις καυλες-καριολες είναι ο Flavio Briatore.Μιλαμε για τυπάς τόσες μουναρες και έστειλε όλες σπιτια τους μπορεί και να πληρωσε αλλά μιλάμε όλες λένε τα καλύτερα για αυτόν.Μεχρι και η Κάμπελ που λένε ότι του σκοτισε τόσο τα @@ κάποια στιγμή που την πέταξε έξω από το σκάφος λέει τι άντρας και πόσα έμαθε από αυτόν.Απο αυτόν πρέπει να πάρουμε μαθήματα.Αν δείτε τη λίστα με τις γυναίκες που έχει πάει είχε σχέση μιλάμε για τοπ.
Ο Φλάβιο Μπριατόρε έχει πάει με τα μισά τπο μοντέλα της υφηλίου...Η Κάμπελ όλοι λένε ότι είναι δύστροπη και δεν την αντέχει κανένας.Το απίστευτο και με αυτήν αλλά και με όλες τις καυλες-καριολες είναι ο Flavio Briatore.Μιλαμε για τυπάς τόσες μουναρες και έστειλε όλες σπιτια τους μπορεί και να πληρωσε αλλά μιλάμε όλες λένε τα καλύτερα για αυτόν.Μεχρι και η Κάμπελ που λένε ότι του σκοτισε τόσο τα @@ κάποια στιγμή που την πέταξε έξω από το σκάφος λέει τι άντρας και πόσα έμαθε από αυτόν.Απο αυτόν πρέπει να πάρουμε μαθήματα.Αν δείτε τη λίστα με τις γυναίκες που έχει πάει είχε σχέση μιλάμε για τοπ.
Θεουλης!!!!!!Ο Φλάβιο Μπριατόρε έχει πάει με τα μισά τπο μοντέλα της υφηλίου...
Ισχύει...Θεουλης!!!!!!
Εχει πάρει και τη Ηeidi Klum πολύ νέα και την άφησε και έγκυο....Θεουλης!!!!!!
Ναι και δεν είδε ποτέ το παιδί το μεγάλωσε ο Seal.Γκομενάρα η Klum και πολύ τυχερή απότι φαίνεται ζει τη ζωή της στο μέγιστο.Επιτυχίες και επαγγελματικά και προσωπικά.Εχει πάρει και τη Ηeidi Klum πολύ νέα και την άφησε και έγκυο....
Με τη Ναόμι τα είχε πριν την Klum o Flavio....Ναι και δεν είδε ποτέ το παιδί το μεγάλωσε ο Seal.Γκομενάρα η Klum και πολύ τυχερή απότι φαίνεται ζει τη ζωή της στο μέγιστο.Επιτυχίες και επαγγελματικά και προσωπικά.
Το έγραψα παραπάνωΜε τη Ναόμι τα είχε πριν την Klum o Flavio....
Μετά έκανε οικογένεια με την Ελισαμπέτα Γκρεγκοράτσι...Το έγραψα παραπάνω
Ναι τα ξέρω άλλο καυλόμουνο και αυτή.Μετά έκανε οικογένεια με την Ελισαμπέτα Γκρεγκοράτσι...
Εχει πάει με υπεργκομενάρες...Ναι τα ξέρω άλλο καυλόμουνο και αυτή.
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.767
- Πόντοι
- 2.816
Και γω 3 σχέσεις έχω κάνει αλλά έχω γαμησει περισσότερεςH Κaia έχει κάνει ήδη τρεις σχέσεις πριν γίνει 22 ετών...
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.767
- Πόντοι
- 2.816
Το θέμα είναι ότι τον έχει φάει με το μέτρο κ αυτήΑυτή είναι 22.Εσύ πόσο είσαι?Δεν υπάρχει σύγκριση....
Εγώ άσχημη την θεωρώ, ξερακιανη και άχαρη. Η μαμά Σίντι ήταν από τις πιο μουναρες εννοείταιΔεν είναι και η μαμά Cindy,αλλά άσχημη δεν τη λες.
satov1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 20.693
- Πόντοι
- 5.956
O απόλυτος μούναρος η μαμά Σίντι.Εγώ άσχημη την θεωρώ, ξερακιανη και άχαρη. Η μαμά Σίντι ήταν από τις πιο μουναρες εννοείται
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 166
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 4K