poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
ή πολύ στρέιτΠρεπει να εισαι πολυ βλακας για να το κανεις αυτο.
ή πολύ στρέιτΠρεπει να εισαι πολυ βλακας για να το κανεις αυτο.
Πράγα, Παρίσι και Αμστερνταμ. Αλλά τι να πας να κάνεις εκεί καλοκαιριάτικα? Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από Ελλάδα για καλοκαίρι. Οσο για το "φυσιολογικό" κόσμο που έγραψες παραπάνω, δεν ξέρω τι θεωρείς φυσιολογικό και τι όχι.Που έχεις πάει εκτός ελλάδας ;
Με τη γυναικα σου στη Μυκονο?
Πρεπει να εισαι πολυ βλακας για να το κανεις αυτο.
Ειναι σαν να πηγαινεις στο Αργος με το πεπονι σου.
Οχι, αλλά δεν θα την παρω να παμε...Μυκονο!!!Άλεξ ... πας διακοπές μόνος σου , ως παντρεμένος ;
Ξέρεις πολλούς να το κάνουν ;
Πράγα, Παρίσι και Αμστερνταμ. Αλλά τι να πας να κάνεις εκεί καλοκαιριάτικα?
Μαζεύουν όμως αρκετό κόσμο και τα υπόλοιπα νησιά.
Και για περισσότερο καιρό.
Και πιο ... φυσιολογικό κόσμο ...
Και το vfm είναι πάτος στη Μύκονο.
Με τα λεφτά που θέλει ένα ζευγάρι στη μύκονο για 2 βδομάδες,
ΠΑΝΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Και εδώ που τα λέμε ... αν δουλεύει κάποιος
και θέλει να ξεσκάσει 2 βδομάδες με τη γυναίκα του,
είναι πολύ μεγαλύτερο ξέσκασμα να πάει κάπου ... πολύ μακριά
παρά σε αυτό το βράχο.
Πιστεύω ότι όσοι την παινεύουν , δεν έχουν ταξιδέψει ποτέ εκτός ελλάδος.
Οχι, αλλά δεν θα την παρω να παμε...Μυκονο!!!
Η Σαντορινη τύπε εχει το see before you die,μονο για αυτο μπορει να ξαναπάς οχι για τις παραλίες και για αυτο χτυπά πρωτιές παγκοσμίως,η Μυκονος μοιαζει στο Λονδινο γιατι και τα 2 απο ομορφια δε λένε τίποτα αλλα εχουν πολλα μαγαζια και πολλά ψώνιαΒέβαια είναι τα χειρότερα νησιά της ελλάδος.
Η Σαντορίνη δεν έχει καν ... παραλίες ...
και στη μύκονο για να βρεις σκιά , πρέπει να έχεις 4 αλβανούς να κρατάνε κουβέρτα ...
Μα δεν την παινεύω ως ιδανικό προορισμό για τη φυσική ομορφιά της και τα κάλλη της, καλά καλά δεν την παινεύω ως προορισμό. Την παινεύω για το πως έχει ανελιχθεί στον τομέα της, τουρισμός και διασκέδαση, την παινεύω ως "ΜΥΚΟΝΟΣ Α.Ε.". ;)
Μα δεν την παινεύω ως ιδανικό προορισμό για τη φυσική ομορφιά της και τα κάλλη της, καλά καλά δεν την παινεύω ως προορισμό. Την παινεύω για το πως έχει ανελιχθεί στον τομέα της, τουρισμός και διασκέδαση, την παινεύω ως "ΜΥΚΟΝΟΣ Α.Ε.". ;)
Η Σαντορινη τύπε εχει το see before you die,μονο για αυτο μπορει να ξαναπάς οχι για τις παραλίες και για αυτο χτυπά πρωτιές παγκοσμίως,η Μυκονος μοιαζει στο Λονδινο γιατι και τα 2 απο ομορφια δε λένε τίποτα αλλα εχουν πολλα μαγαζια και πολλά ψώνια
Δεν θα παω καθολου ρε τύπε.Μισές κουβέντες λες.
ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ;
Εγώ ως τόπο για να δώσω τα λεφτά μου, της γαμώ την πα.....
Δεν πατάω να δώσω φράγκο εκεί.
Και όσους το κάνουν και χαλάνε λεφτά που δούλεψαν να τα βγάλουν
τους θεωρώ ΜΑΛΑΚΕΣ.
Και οι περισσότεροι , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,
για να συγκρίνουν value for money.
Δεν απευθύνεται σε όλους η Μύκονος ρε Λάκη. Και γω αν θέλω χλίδα θα προτιμήσω να τα δώσω σε μάγκες ελληνες που μου τα παίρνουν όμορφα. Σαφώς και μπορώ να πάω αλλού πιο πολλές μέρες με τα ίδια ή λιγότερα λεφτά. Ο καθένας επιλέγει που θα πάει. Μην είσαι αφοριστικός σε κάτι που δε σου ταιριάζει. Για να υπάρχει, έτσι όπως υπάρχει, κατι κάνουν καλά οι μάγκες και μαζεύουν το χαρτί.Πήγαινε σε κανένα νησί ή και μη νησί , αλλά τόπο θερινών διακοπών , μακρυά από την ελλάδα, να δεις το σεβασμό στο χρήμα ...
και μετά με ξαναβρίσκεις και τα συζητάμε πάλι ...
Θα μου πεις αν αξίζει , να πληρώσεις 15€ πάρκιγκ , για να σου παρκάρουν το αμάξι στη χώρα της μυκόνου , στα χώματα και σε πέτρες ...
ή αν αξίζει να πληρώσεις δύο κοκταίηλ και ξαπλώστρες 50€ στο paradise ...
Ξεκίνα και με φωτογραφίες, αν θες , για πρώτη γεύση,
να δεις τι μέρη έχει και ο υπόλοιπος κόσμος για ... θερινές διακοπές.
Πάρε γεύση.
http://[URL unfurl="true"]www.caniretireyet.com/wp-content/uploads/44106527_XS.jpg[/img[/URL]]
[img]http://rotaract7030.org/conference2016/wp-content/uploads/2015/10/ST-L1.jpg
http://[URL unfurl="true"]www.globogirls.com/uploads/places/0.05802600%201353708201.jpg[/img[/URL]]
[img]http://santorinidave.wpengine.netdna-cdn.com/files/2012/03/bali-best-beach-hotels-four-seasons-jimbaran.jpg
Σε ποιά μέρη έχεις πάει εκτός ελλάδος ;
Στο Λονδίνο , έχει ψώνια ευκαιρίες.
Στη Μύκονο ό,τι πάρεις, έχει φέσι τουλάχιστον +40%.
Χαλαρά μπορεί και τα τριπλά.
Δεν απευθύνεται σε όλους η Μύκονος ρε Λάκη. Και γω αν θέλω χλίδα θα προτιμήσω να τα δώσω σε μάγκες ελληνες που μου τα παίρνουν όμορφα.
Λάθος σύγκριση έβαλε ο τύπος, η Μύκονος είναι μια μικρή Ίμπιζα. Και το καταφέρνει αρκετά καλά.