Νέα

Και μετά τα 60 τι γίνεται ?? Σεξ και τρίτη ηλικία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Πολυ "θριλερ"" το κανατε το θεμα !!

Επισκέπτης
Αναλόγως τι "τραβάει" ο οργανισμός του καθενός!Βλέπεις 60άρηδες μες στην ενέργεια και στη τσίτα και άλλους 60άρηδες οι οποίοι είναι κούρκουτα!!!Πάνω από όλα όμως μετράει η ψυχική διάθεση :sunglasses:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αναλόγως τι "τραβάει" ο οργανισμός του καθενός!Βλέπεις 60άρηδες μες στην ενέργεια και στη τσίτα και άλλους 60άρηδες οι οποίοι είναι κούρκουτα!!!Πάνω από όλα όμως μετράει η ψυχική διάθεση :sunglasses:
:hi:
Σωστη !! Πιστευω ειναι αμφιδρομο. Δουλευει με 2 τρπους.

Η ορεξη για ζωη και δραστηριοτητα γεννσει και σεξουαλικη ορεξη.

Και το αναποδο.

Η σεξουαλικη ορεξη σου γενναει και Ορεξη για ζωη και δραστηριοτητα.

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon:

Born: September 29, 1936 (age 79), Milan, Italy

Silvio-Berlusconi--009.jpg

diablosaki

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Like
475
Πόντοι
21
Αδερφέ, με το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, μας βλέπω όλους όταν φτάσουμε σ'αυτές τις ηλικίες να γίνουμε θαμώνες στο Αβέρωφ...

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Εδω αλλοι σταματανε στα 45 και δεν μπορουν,πανω απο ολα ειναι να προσεχεις τον εαυτο σου λιγοτερο αγχος καλη διατροφη ησυχια οχι πολλες σκοτουρες.
Παντως αρκετοι γιατροι λενε οτι το σεξ κανει καλο στο σωμα και γενικα στην υγεια λιγο ξενοπηδημα σε φερνει στα ισια σου

afratoyla_cd

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
0
Γεια σας και από έμενα προσωπικά πιστεύω ότι όλα είναι στον άνθρωπο έχω πάει με αρκετούς 60+ και παρόλο που βλέπεις κόπιες αισθητές διαφορές από τους πενηντάρηδες κάνουν πολύ καλό κρεβάτι. Οι περισσότεροι είναι αρκετά εφευρετικοί και ακόμα και αν τελειώσουν γρήγορα πάντα ψάχνουν τρόπο να σε ικανοποιήσουν με ότι Άλο τρόπο επιθυμείς (οι περισσότεροι)…

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εδω αλλοι σταματανε στα 45 και δεν μπορουν,πανω απο ολα ειναι να προσεχεις τον εαυτο σου λιγοτερο αγχος καλη διατροφη ησυχια οχι πολλες σκοτουρες.
Παντως αρκετοι γιατροι λενε οτι το σεξ κανει καλο στο σωμα και γενικα στην υγεια λιγο ξενοπηδημα σε φερνει στα ισια σου

:hi: :hi:
Προσέχουμε για να έχουμε !!!! Ισχύει και για τις στύσεις !!!

Αν πατσαβουριάζεσαι όλη σου τη ζωή σαν νεος όσον αφορά διατροφή και γυμναστική τότε απο μια ηληκία και μετά μετατρέπεσαι σε κινητό φαρμακείο. Χαπι για το ζάχαρο, χάπι για τη πίεση, χάπι για τη χοληστερίνη κλπ οπότε μοιραία καταλήγεις και στο χάπι για το σεξ.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Γενικά πάντως  απο κουβέντες που έχω κάνει με πιο μεγάλους ανθρώπους όλοι συμφωνούν στο ότι αν ο άντρας αρχίσει να ζεί αγκαλιά με χάπια και μπουκαλάκια τότε γάμα τα.

Κάποιοι όμως που το ''παίρνουν'' σαν προσωπική πρόκληση και αλλάζουν ακόμη και σε αυτή την ηληκία τρόπο ζωής επι το υγειινότερον μου έχουν πεί ότι βλέπουν αποτέλεσμα και στο σεξ.

Εχω λόγους να τους πιστεύω !!!

teo34r

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
60 δεν εισαι κ πολυ μεγαλος για τα σημερινα δεδομενα.την δεκαετια του 60 70 ησουνα μεγαλος.ο σβαρτζενεγκερ κ ο σταλονε πχ ειναι 65 αρηδες.μια χαρα ειστε οι 60αρηδες!!

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
60 δεν εισαι κ πολυ μεγαλος για τα σημερινα δεδομενα.την δεκαετια του 60 70 ησουνα μεγαλος.ο σβαρτζενεγκερ κ ο σταλονε πχ ειναι 65 αρηδες.μια χαρα ειστε οι 60αρηδες!!
:hi: :hi: :hi:
Δώσε ελπίδα στο λαό !!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Δεν χρειαζετε ελπίδα ρε. Παραπάνω πήδα  χρειάζετε
ΚΑΙ ΑΥΤΟ,γιατρος μου εχει πει πως αν εχεις προβλημα στυσης περιμενε καρδια κατα ενα μεγαλο ποσοστο βεβαια ,αλλα αν διορθωσεις γενικα την ζωη σου μπορεις να πηδας και στα 80 σου.
Γενικα και πηδημα ειναι θεμα καλης υγειας και αν δεν μπορεις σημαινει οτι κατι φταιει,φυσικα υπαρχει και ο ψυχολογικος παραγοντας

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
"Φιλος μου" 63 ετων παντρεμενος (2ος γαμος) με 42αρα (πολυ καλο μ@@@ι), πηδαει κατα τα λεγομενα τις κυριας 3-4 φορες τη βδομαδα και εχει και γκομενα!!! :orchestra:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
"Φιλος μου" 63 ετων παντρεμενος (2ος γαμος) με 42αρα (πολυ καλο μ@@@ι), πηδαει κατα τα λεγομενα τις κυριας 3-4 φορες τη βδομαδα και εχει και γκομενα!!! :orchestra:
:rockon: :rockon:
Και να μη μιλησουμε για τις πουτανες που γαμαει ο τυπος. Ευγε !!!!!! :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
:rockon: :rockon:
Και να μη μιλησουμε για τις πουτανες που γαμαει ο τυπος. Ευγε !!!!!! :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:
Για πουτανες δεν εχω αποψη. Τη γκομενα ομως την εχω δει. Δεν λεει παρα πολλα, αλλα ειναι ''αξιογαμητη'' και πιο μικρη απο τη γυναικα του.

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.489
Πόντοι
3.506
Την καλύτερη απάντηση στο θέμα δίνει ο Κώστας Βουτσάς!!!  :grin: :grin: :grin:

Παντρεύεται σε λίγες μέρες ο Κώστας Βουτσάς με την Αλίκη Κατσαβού!  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

http://[URL unfurl="true"]www.govastileto.gr/assets/images/660x/165588.jpg[/img[/URL]]

Τον έρωτά του με την Αλίκη Κατσαβού θα επισφραγίσει ο Κώστας Βουτσάς σε λίγες μέρες. Την αποκάλυψη έκανε ο αγαπημένος ηθοποιός μέσα απ'την εκπομπή «Με το καλημέρα» όπου βρέθηκε μαζί με την σύντροφό του.

«Παντρευόμαστε σε λίγες μέρες με πολιτικό γάμο, γιατί έχω κάνει τρεις γάμους εγώ -δεν μπόρεσα να ακυρώσω κανέναν», είπε με χιούμορ ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη με τη σειρά της πρόσθεσε: «Είναι ένας γάμος κλειστός, δεν θα το κάνουμε κοινωνικό γεγονός».

[url=http://[URL unfurl="true"]www.govastileto.gr/lifestyle/pantrevete-se-liges-meres-o-kostas-voutsas-me-tin-aliki-katsavou/]http://www.govastileto.gr/lifestyle/pantrevete-se-liges-meres-o-kostas-voutsas-me-tin-aliki-katsavou/[/url[/URL]]
[/quote]

[b]Ο Βουτσάς θα γίνει πατέρας ξανά...[/b]
(ετων 84..)

"..τελικά τα κατάφερε και η ηθοποιός διανύει τις πρώτες εβδομάδες κύησης."

(Φφστ..μποιις.!)

[url=[URL unfurl="true"]http://www.zougla.gr/lifestyle/article/orgiazoun-i-psi8iri-sta-kalitexnika-pigadakia-oti-o-voutsas-8a-gini-pateras-ksana[/URL]  ] [URL unfurl="true"]http://www.zougla.gr/lifestyle/article/orgiazoun-i-psi8iri-sta-kalitexnika-pigadakia-oti-o-voutsas-8a-gini-pateras-ksana[/URL]  [/url]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom