P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 218
- Πόντοι
- 346
To κόκινο φαντάζομαι το εννοείς μεταφορικά !!!![]()
Η όχι ??![]()
![]()
Μη τρομαζεις κανα σπανκινγκ εννοω
To κόκινο φαντάζομαι το εννοείς μεταφορικά !!!![]()
Η όχι ??![]()
![]()
Έχουμε και έναν μεγαλοτσούτσουνο, τον κ. raopau.
Σε κάθε περίπτωση έχουμε επιλύσει το ζήτημα και η αναλυτική, επιστημονική και περιεκτική απάντησή μας στο ερώτημά σας είναι:
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ!
Πολύ βαριά δήλωση !!!![]()
![]()
![]()
Θα ρίξεις το 60% του site σε βαριά κατάθλιψη !!!![]()
Μήπως να ανασκευάσεις λίγο τη δήλωση ???![]()
![]()
![]()
![]()
Λυπούμαι!
Αλλά στο νήμα των παππούληδων [ και μικροτσούτσουνων ] αντιμετωπίζουμε την αλήθεια κατάφατσα.
Το ερώτημά σας έχει απαντηθεί.
Προχωράμε στο επόμενο!
Αφου ακομη δεν εγινες 60 ρε παπάρα....Οποία έχει την απορία τι γίνεται με το σε μετά τα 60 την καλώ να προσέλθει να σκύψεις και θα της την λύσω.
Εδω δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει αυριο με τους πολιτικους που μπλεξαμε και εσεις αναρωτιεστε αν θα γαματε στα 60Νομίζω το θέμα του thread αφορά άμεσα πολλά μέλη του site που ανήκουν σε ''μεγάλες'' ηληκίες.
Αφορά όμως πιστέυω και μικρότερους απο την άποψη ότι μπορούν να δούν το δικό τους προσωπικό μέλλον.
Ανάμεσα στα δυο αντιθετικά εκ πρώτης όψεως λαικά ρητά :
''Ασπρα Μαλιά στη Κεφαλή, Μαύρα Μαντάτα στη Ψωλή'', και
''Μαλί Μπαμαπάκι, ψωλή Φαρμάκι''
βρίσκεται η πραγματικότητα της πλειοψηφίας των ηληκιωμένων ανδρών της εποχής μας.
Αντί για δική μου εισαγωγή θα ποστάρω το άρθρο του φίλου Θάνου ασκητή όπως αυτό δημοσιεύτηκε εδώ:
σα βάση της περεταίρω συζήτησης.
Η δική μου προσωπική άποψη. Η σχέση ανάμεσα στην σεξουαλική επιθυμία και στην ''παραίτηση'' απο τη ζωή είναι αμφίδρομη. Οσο εξακολουθεί κάποιος να έχει σεξουαλική επιθυμία δεν ''παραιτείται'' απο τη ζωή, και ανάποδα όσο δεν παραιτείται απο τη ζωή έχει σεξουαλική επιθυμία.
Αυτά απο εμένα. Στο επόμενο ποστ μου το άρθρο του Θάνου Ασκητή στο οποίο παραπάνω αναφέρθηκα.
Δεν έχω προς το παρόν άλλο. Να μην βγούμε και off topic !!
Εχουμε αρχίσει να μετράμε όλοι αντίστροφα !!!![]()
![]()
Πάντως, αν δείς, και τις προηγούμενες απαντήσεις, το συμπέρσμα του συναφούς thread, σπρώχνει το κόσμο στο νόμο του Picker, με προφανείς συνέπειες.![]()
![]()
![]()
γιατι σαμπως θα σκυψει καμιαΑφου ακομη δεν εγινες 60 ρε παπάρα....
Εδω δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει αυριο με τους πολιτικους που μπλεξαμε και εσεις αναρωτιεστε αν θα γαματε στα 60Παρτε το χαμπαρι ολα εχουν να κανουν με τη ζωη που κανουμε εαν απο τα 30 (ειμαι εγω) εισαι συνεχεια μεσα στο ανχος πως θα την παλεψεις με τα τοσα εξοδα που εχει τι περιμενεις μετα στα 60 να ξανα γινεις 20 αρις! Αλλο βεβαια μερικοι που ειναι βολεμενοι και ο μηνας εχει 9 σιγουρα αυτοι δεν προκειται να επηρεαστουν τοσο απο τα βαρη της ζωης. Δυστυχως οι περισσοτεροι νεοι θα περασουμε δυσκολα χρονια μετα τα 60 εαν φτασουμε τοσο.
Νταξει, δεν κλαιγομαστε και ολη μερα...προσπαθουμε να παιρναμε καλα και με τα λιγα,απλα θελω να σε πω οτι αν δεν εισαι τελειος αναισθητος ανθρωπος.. θα σε επηρεασει ολο αυτο που περναμε σαν νεοι ;)Σίγουρα αυτό που λές έχει κάποια βάση. Με το να κλαίμε όμως όλη μέρα τη μοίρα μας γιατί αυτή η χώρα είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια στη παραγωγή λαμόγιων πολιτικών δεν βγαίνει και κάτι.
Για να στο αντιστρέψω το πράγμα, ξέρεις πόσοι πλούσιοι 65άρηδες θα αντάλαζαν ευχαρίστως τη ''μεγάλη'' περιουσία τους με την ηλικία σου ??
Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Αν σου τύχει διάβασε τον Φάουστ του Γκαίτε.
Νταξει, δεν κλαιγομαστε και ολη μερα...προσπαθουμε να παιρναμε καλα και με τα λιγα,απλα θελω να σε πω οτι αν δεν εισαι τελειος αναισθητος ανθρωπος.. θα σε επηρεασει ολο αυτο που περναμε σαν νεοι ;)
αισίως την 12ην Δεκεμβρίου του παρελθόντος έτους εισήλθα εις το εξηκοστονΑφου ακομη δεν εγινες 60 ρε παπάρα....
Αυτο ξαναπεστο !!!Α, και κατι ακομα. Αν το αφησεις σε αφηνει.