Νέα

Και μετά τα 60 τι γίνεται ?? Σεξ και τρίτη ηλικία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Έχουμε και έναν μεγαλοτσούτσουνο, τον κ. raopau.
Σε κάθε περίπτωση έχουμε επιλύσει το ζήτημα και η αναλυτική, επιστημονική και περιεκτική απάντησή μας στο ερώτημά σας είναι:
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ!

Πολύ βαριά δήλωση !!! :2funny: :2funny: :hi: :hi:

Θα ρίξεις το 60% του site σε βαριά κατάθλιψη !!! :2funny: :2funny:

Μήπως να ανασκευάσεις λίγο τη δήλωση ???  :2funny: :2funny: :hi: :hi:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Πολύ βαριά δήλωση !!! :2funny: :2funny: :hi: :hi:

Θα ρίξεις το 60% του site σε βαριά κατάθλιψη !!! :2funny: :2funny:

Μήπως να ανασκευάσεις λίγο τη δήλωση ???  :2funny: :2funny: :hi: :hi:

Λυπούμαι!
Αλλά στο νήμα των παππούληδων [ και μικροτσούτσουνων ] αντιμετωπίζουμε την αλήθεια κατάφατσα. :dunno:
Το ερώτημά σας έχει απαντηθεί.
Προχωράμε στο επόμενο!

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Λυπούμαι!
Αλλά στο νήμα των παππούληδων [ και μικροτσούτσουνων ] αντιμετωπίζουμε την αλήθεια κατάφατσα. :dunno:
Το ερώτημά σας έχει απαντηθεί.
Προχωράμε στο επόμενο!

Δεν έχω προς το παρόν άλλο. Να μην βγούμε και off topic !!

Εχουμε αρχίσει να μετράμε όλοι αντίστροφα !!! :2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως, αν δείς, και τις προηγούμενες απαντήσεις, το συμπέρασμα του συναφούς thread, σπρώχνει το κόσμο στο νόμο του Picker, με προφανείς συνέπειες. :2funny: :2funny: :2funny:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Νομίζω το θέμα του thread αφορά άμεσα πολλά μέλη του site που ανήκουν σε ''μεγάλες'' ηληκίες.

Αφορά όμως πιστέυω και μικρότερους απο την άποψη ότι μπορούν να δούν το δικό τους προσωπικό μέλλον.

Ανάμεσα στα δυο αντιθετικά εκ πρώτης όψεως λαικά ρητά :

''Ασπρα Μαλιά στη Κεφαλή, Μαύρα Μαντάτα στη Ψωλή'', και

''Μαλί Μπαμαπάκι, ψωλή Φαρμάκι''

βρίσκεται η πραγματικότητα της πλειοψηφίας των ηληκιωμένων ανδρών της εποχής μας.

Αντί για δική μου εισαγωγή θα ποστάρω το άρθρο του φίλου Θάνου ασκητή όπως αυτό  δημοσιεύτηκε εδώ:

σα βάση της περεταίρω συζήτησης.

Η δική μου προσωπική άποψη. Η σχέση ανάμεσα στην σεξουαλική επιθυμία και στην ''παραίτηση'' απο τη ζωή είναι αμφίδρομη. Οσο εξακολουθεί κάποιος να έχει σεξουαλική επιθυμία δεν ''παραιτείται'' απο τη ζωή, και ανάποδα όσο δεν παραιτείται απο τη ζωή έχει σεξουαλική επιθυμία.

Αυτά απο εμένα. Στο επόμενο ποστ μου το άρθρο του Θάνου Ασκητή στο οποίο παραπάνω αναφέρθηκα.
Εδω δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει αυριο με τους πολιτικους που μπλεξαμε και εσεις αναρωτιεστε αν θα γαματε στα 60  :headbang: Παρτε το χαμπαρι ολα εχουν να κανουν με τη ζωη που κανουμε εαν απο τα 30 (ειμαι εγω) εισαι συνεχεια μεσα στο ανχος πως θα την παλεψεις με τα τοσα εξοδα που εχει τι περιμενεις μετα στα 60 να ξανα γινεις 20 αρις! Αλλο βεβαια μερικοι που ειναι βολεμενοι και ο μηνας εχει 9 σιγουρα αυτοι δεν προκειται να επηρεαστουν τοσο απο τα βαρη της ζωης. Δυστυχως οι περισσοτεροι νεοι θα περασουμε δυσκολα χρονια μετα τα 60 εαν φτασουμε τοσο.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Δεν έχω προς το παρόν άλλο. Να μην βγούμε και off topic !!

Εχουμε αρχίσει να μετράμε όλοι αντίστροφα !!! :2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως, αν δείς, και τις προηγούμενες απαντήσεις, το συμπέρσμα του συναφούς thread, σπρώχνει το κόσμο στο νόμο του Picker, με προφανείς συνέπειες. :2funny: :2funny: :2funny:

Επιτρέψτε μου να σας είπω ότι σφάλλετε και ότι ουδεμίαν σχέσιν έχομεν με τον κ. Picker!
Παραθέτουμε gif του κ. Picker στο Μετάξι.

oZJd6.gif

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Εδω δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει αυριο με τους πολιτικους που μπλεξαμε και εσεις αναρωτιεστε αν θα γαματε στα 60  :headbang: Παρτε το χαμπαρι ολα εχουν να κανουν με τη ζωη που κανουμε εαν απο τα 30 (ειμαι εγω) εισαι συνεχεια μεσα στο ανχος πως θα την παλεψεις με τα τοσα εξοδα που εχει τι περιμενεις μετα στα 60 να ξανα γινεις 20 αρις! Αλλο βεβαια μερικοι που ειναι βολεμενοι και ο μηνας εχει 9 σιγουρα αυτοι δεν προκειται να επηρεαστουν τοσο απο τα βαρη της ζωης. Δυστυχως οι περισσοτεροι νεοι θα περασουμε δυσκολα χρονια μετα τα 60 εαν φτασουμε τοσο.

Σίγουρα αυτό που λές έχει κάποια βάση. Με το να κλαίμε όμως όλη μέρα τη μοίρα μας γιατί αυτή η χώρα είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια στη παραγωγή λαμόγιων πολιτικών δεν βγαίνει και κάτι.

Για να στο αντιστρέψω το πράγμα, ξέρεις πόσοι πλούσιοι 65άρηδες θα αντάλαζαν ευχαρίστως τη ''μεγάλη'' περιουσία τους με την ηλικία σου ??

Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Αν σου τύχει διάβασε τον Φάουστ του Γκαίτε.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Σίγουρα αυτό που λές έχει κάποια βάση. Με το να κλαίμε όμως όλη μέρα τη μοίρα μας γιατί αυτή η χώρα είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια στη παραγωγή λαμόγιων πολιτικών δεν βγαίνει και κάτι.

Για να στο αντιστρέψω το πράγμα, ξέρεις πόσοι πλούσιοι 65άρηδες θα αντάλαζαν ευχαρίστως τη ''μεγάλη'' περιουσία τους με την ηλικία σου ??

Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Αν σου τύχει διάβασε τον Φάουστ του Γκαίτε.
Νταξει, δεν κλαιγομαστε και ολη μερα...προσπαθουμε να παιρναμε καλα και με τα λιγα,απλα θελω να σε πω οτι αν δεν εισαι τελειος αναισθητος ανθρωπος.. θα σε επηρεασει ολο αυτο που περναμε σαν νεοι  ;) 

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Νταξει, δεν κλαιγομαστε και ολη μερα...προσπαθουμε να παιρναμε καλα και με τα λιγα,απλα θελω να σε πω οτι αν δεν εισαι τελειος αναισθητος ανθρωπος.. θα σε επηρεασει ολο αυτο που περναμε σαν νεοι  ;) 

:hi: :hi: :hi:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.112
Πόντοι
19.795
Σεξουαλικη συμπεριφορα μετα τα 60; Δεν ξερω παρολο που ειμαι πολυ κοντα σε αυτη την ηλικια. Εχω ομως ενα φιλο 67 χρονων που ετοιμαζεται να παει Ταιλανδη την αλλη εβδομαδα. Πηγαινει 3 φορες το χρονο για 1,5 μηνα περιπου. Δεν πηγαινει βεβαια για φυσιολατρεια. :grin: Αυτο ισως λεει καποια πραγματα. Προσωπικα πιστευω οτι σε αυτη την ηλικια που ειμαι εγω, κυριοτερο ρολο στο σεξ παιζει η φαντασια.
Εννοω για παραδειγμα οτι περισσοτερο σε διεγιρει μια ημιγυμνη γυναικα, η ακομα μια γυναικα ντυμενη, που ολο θυληκοτητα λικνιζει το κορμι της, προκλητικια, πολλα υποσχομενη, απο μια εντελως γυμνη που σου το δινει-δειχνει στο πιατο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.112
Πόντοι
19.795
Α, και κατι ακομα. Αν το αφησεις σε αφηνει.

opadosksanthoygenoys

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Κριτικές
10
Like
426
Πόντοι
511
Ενδιαφερον θα ειχε να δουμε τι λενε και γυναικες σε αυτη η κοντα σε αυτην την ηλικια.Κρεμανε παπουτσια η.... :lheel: :tits:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.893
Πόντοι
5.975
Την καλύτερη απάντηση στο θέμα δίνει ο Κώστας Βουτσάς!!!  :grin: :grin: :grin:

Παντρεύεται σε λίγες μέρες ο Κώστας Βουτσάς με την Αλίκη Κατσαβού!  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

http://[URL unfurl="true"]www.govastileto.gr/assets/images/660x/165588.jpg[/img[/URL]]

Τον έρωτά του με την Αλίκη Κατσαβού θα επισφραγίσει ο Κώστας Βουτσάς σε λίγες μέρες. Την αποκάλυψη έκανε ο αγαπημένος ηθοποιός μέσα απ'την εκπομπή «Με το καλημέρα» όπου βρέθηκε μαζί με την σύντροφό του.

«Παντρευόμαστε σε λίγες μέρες με πολιτικό γάμο, γιατί έχω κάνει τρεις γάμους εγώ -δεν μπόρεσα να ακυρώσω κανέναν», είπε με χιούμορ ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη με τη σειρά της πρόσθεσε: «Είναι ένας γάμος κλειστός, δεν θα το κάνουμε κοινωνικό γεγονός».

[url=http://[URL unfurl="true"]www.govastileto.gr/lifestyle/pantrevete-se-liges-meres-o-kostas-voutsas-me-tin-aliki-katsavou/]http://www.govastileto.gr/lifestyle/pantrevete-se-liges-meres-o-kostas-voutsas-me-tin-aliki-katsavou/[/url[/URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom