Νέα

Και... ιερόδουλοι οι Πακιστανοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα siasia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ο κόλπος της γυναίκας μετά την εμμηνόπαυση είναι λεπτός σαν τσιγαρόχαρτο. Δε μπορεί να κάνει σεξ.

Μην κοιτάται εμείς οι άντρες που θα πηδάμε 20αρες μέχρι τα 80 μας, αν φυσικά είμαστε μπουρδελιάρηδες και όχι τίποτα αγαπούληδες μονογαμικοί.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Μην κοιτάται εμείς οι άντρες που θα πηδάμε 20αρες μέχρι τα 80 μας, αν φυσικά είμαστε μπουρδελιάρηδες και όχι τίποτα αγαπούληδες μονογαμικοί.

Σιγά μη γαμάς εικοσάρες στα 80 (εκτός αν είσαι γερό πορτοφόλι) !!  Μόνο τίποτα Πακιστανές μπορεί να μας κάθονται,αν μέχρι τότε έχουν απελευθερωθεί και αυτές και το έχουν ρίξει στο πουτανιλίκι !!  :grin:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Kαι τι ζητούν απ'αυτούς ? μόνο sex ?
Και αυτές δηλαδή είναι τόσο πατσαβούρια που δεν τις γαμάει κανένας και πάνε στους Πακιστανούς ??
καταρχας και οι πακιστανοι ειναι ανθρωποι..δευτερον λεω απλα τη μου λενε παιδια απο το πακισταν..και αυτο που μου λενε ειναι οτι συνηθως ειναι σιτεμενες παχυσαρκες γυρω στα 30αντα με 40αντα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σιγά μη γαμάς εικοσάρες στα 80 (εκτός αν είσαι γερό πορτοφόλι) !!  Μόνο τίποτα Πακιστανές μπορεί να μας κάθονται,αν μέχρι τότε έχουν απελευθερωθεί και αυτές και το έχουν ρίξει στο πουτανιλίκι !!  :grin:
υπαρχουν ηδη κατι ινδες στο τριγωνο τυπε
αλλα μιλαμε για πολυ βρωμα δικε μου :S

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
υπαρχουν ηδη κατι ινδες στο τριγωνο τυπε
αλλα μιλαμε για πολυ βρωμα δικε μου :S

A,ναι είχα ρωτήσει κι'εγώ για Ινδές κάποτε έδω πέρα και μου είπαν ότι βρωμάνε...Αυτές το κατέχουν το πουτανιλίκι πάντως απ'την κουλτούρα τους.

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...λετε ο τυπος "πακιστανος εραστης" απο κει να εμπνευστηκε το νικ του...?  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom