Νέα

Και έτσι απλά, κανείς δεν κάνει πια σεξ. Γιατί όμως;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 147
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.584
Πόντοι
9.931
Και εγω πιστευω οτι το πορνο εχει κανει πολυ μεγαλύτερο κακο απο καλο. Πολυ ανδρες ψάχνουν υπερμουναρες γκομενες σαν αυτες που βλέπουν στις τσοντες και περιμένουν οι γκομενες τους να γαμιουνται σαν πορνοσταρ και να εχουν και την ιδια σεξουαλική ένταση. Αλλοι παλι κομπλάρουν βλέποντας τους ανδρες πορνοσταρ με κατι 25ταποντα κοντάρια να γαμανε με λύσσα την παρτενερ τους για μεγαλο χρονικο διάστημα.
Αρα λιγο το κομπλεξ κατωτερότητας λιγο το κυνηγι του άπιαστου υπερμουνου που τα κανει ολα, εε ειναι φυσιολογικο το να εχει μειωθεί το σεξ στις μερες μας.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.949
Πόντοι
3.506
Καλησπέρα και από εμένα! Ας γράψω την ταπεινή μου άποψη σύμφωνα πάντα με τις προσωπικές εμπειρίες μου και μόνο! Θέλω να παρομοιάσω το πορνό με το Τζουράσικ Παρκ, δηλαδή στον κινηματογράφο βλέπουμε δεινόσαυρους αλλά όχι και στους ζωολογικούς κήπους ! Το πορνό είναι απλώς μια ταινία και τις περισσότερες φορές απέχει από την πραγματικότητα και θεωρώ πως πλέον μόνο μας αποκτηνώνει :confused: Το ζήτημα έρωτας ή σεξ, δεν έχει σημασία ο τίτλος είναι ψυχοσωματικό, δεν αφορά μόνο το σώμα μας, καλό είναι να συμμετέχει και το μυαλό αλλά και η καρδιά μας! Φυσικά δεν είναι ο κανόνας αυτός. Μεγαλώνοντας διαπίστωσα ότι ικανοποιώντας μόνο το σώμα μου,αισθανόμουν ένα κενό, σαν κάτι να μην έκανα σωστά και το αποτέλεσμα της απόλαυσης δεν ήταν αυτό που περίμενα! Κορεσμός δεν υπήρχε αλλά μάλλον κάτι σαν εθισμός υπήρχε μέσα μου και κάθε φορά ήθελα ακόμα περισσότερο και πιο έντονο, κάτι σαν το αλκοολ ή τα ναρκωτικά! Στο παρελθόν μια κοπέλα μου έδειξε αυτό τον διαφορετικό δρόμο, η ευχαρίστηση ήταν τελείως διαφορετική, ένιωθα γεμάτος πλέον , η αισθηση του εθισμού χάθηκε και την αντικατέστησε αυτή της γαλήνης. Δυστυχώς πολλοι άνθρωποι? δεν το γνωρίζουν αυτό και καταλήγουν σε μια αέναη αναζήτηση σαρκικής ηδονής η οποία τις περισσότερες φορές δεν ικανοποιείται και μας αφήνει άδειους ! Ετσι λοιπόν βαριούνται και εγκαταλείπουν την ερωτική τους ζωή η αναζητούν το άπιαστο! Φυσικά όλα αυτά είναι δικά μου συμπεράσματα και μπορεί να απέχουν από την πραγματικότητα :hi:

OP
OP
Jim85

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Ναι, οι άντρες ψάχνουν τις υπερμουνάρες, γι' αυτό βλέπεις κάτι φάλαινες στο ινστα και από κάτω από κάθε ποστ έχουν και δεκαπέντε χιλιάδες+ σχόλια ("τί κόκλα που είσαι εσύ..." και άλλα τέτοια) συν τους δέκα χιλιάδες+ followers... :confused:
Να μην μιλήσουμε για onlyfans... :confused:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Μπλεχτηκα προς στιγμην με την αργια και νομιζα οτι ηταν Κυριακη. Κατ' αλλα για ολα φταινε οι μαλακισμενες οι Ελληνιδες. Η καθε Ελληνομπαζολα την εχει δει Σκλεναρικοβα και εχουμε τα καημενα Ουκρανακια να βομβαρδιζονται και να τρεχουν μεσα στο κρυο. Ζητω απελαση των Ελλεεινιδων και να ερθουν ολες οι Ουκρανες στην Ελλαδα!!!!

OP
OP
Jim85

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Ζητω απελαση των Ελλεεινιδων και να ερθουν ολες οι Ουκρανες στην Ελλαδα!!!!
Και οι τούρκοι λέει τις ουκρανίδες περιμένουν... Φανταστείτε σε τί επίπεδα έχει φτάσει η αγαμία στη Μεσόγειο... :confused:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Και οι τούρκοι λέει τις ουκρανίδες περιμένουν... Φανταστείτε σε τί επίπεδα έχει φτάσει η αγαμία στη Μεσόγειο... :confused:
Αυτο ειναι casus belli συναδελφε. Αυριο επιστρατευση ολων των αρρενων απο 16 και ανω!!!!

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.399
Πόντοι
14.936
Αλανια μου κανει ο κοσμος σεξ απλως δεν κανει με τις local μπαζουκλες
του instagram που την εχουν δει αγγελακια της Victoria Secret.
Μια χαρα κανει με ολα τα εργαζομενα κοριτσια και διχως φασαριες,τοξικες καταστασεις
και περιττα προβληματα.
Αυτες οπως πολυ σωστα ειχε πει και ενας συναγωνιστης δεν θελουν σεξ δεν τους αρεσει
ειναι γεγονος.
Αυτες θελουν αποκλειστικα και μονο θαυμαστες που δυστυχως εχουν γιατι υπαρχουν
πολλοι μαλακες σε αυτην την χωρα.
Αμα θελανε σεξ θα το ειχαν απλως δεν θελουν.Μονο ευνουχους αυλικους γουσταρουν
και αυτους ψαχνουν και εχουν.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.477
Πόντοι
456
Η Ντέμπι Χέρμπενικ και η Τσουνγκ-τσίεχ Φου :2funny: που έκαναν την έρευνα πρέπει να είναι αγάμητες φεμιναζί. Διαβάζουμε στο άρθρο:

"Η ανακεφαλαίωση της (πολύ τεχνικής) :jerking: συζήτησης είναι πως ρόλο παίζουν πιθανότατα αρκετοί διαφορετικοί παράγοντες. Υπάρχει, φυσικά, η αυξανόμενη χρήση των σόσιαλ μίντια και των βιντεοπαιχνιδιών.
Ενας άλλος παράγοντας ενδεχομένως να είναι η μείωση της κατανάλωσης αλκοόλ :think: . Ισως πιο ενδιαφέρουσα και ανησυχητική, ωστόσο, είναι η υπόθεση των ερευνητριών πως η «μόδα» του ακραία άγριου σεξ ίσως να εμπνέει σε μία ολόκληρη γενιά νέων αποστροφή για το σεξ συνολικά."

Δηλαδή φταίμε οι άντρες που δεν γίναμε αλκοολικοί για να γαμάμε μπετονιέρες;; Όσο για το πορνό παπαριές καμαρωτές. Το επαγγελματικό πορνό έχει πεθάνει για αυτό τα everyday ξέκωλα του onlyfans βγάζουν εκατομμύρια. Στον κόσμο αρέσουν κορίτσια της διπλανής πόρτας όχι σιλικονάτες κούκλες.

Απλά οι ερευνήτριες ψάχνουν δικαιολογίες για να εξηγήσουν γιατί οι φεμιναζί μένουν αγάμητες και οι φυσιολογικές κοπέλες είναι ευτυχισμένες.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Οι γυναικες φταινε κυριως.
Που "δεν ειναι σε φαση" "εχουν αγορι" "θελουν να σε γνωρισουν πρωτα" κτλ για να σου αρμεξουν τ αρχιδια.
Ενω απλα θα μπορουσαν να γαμηθουν χωρις μα και μου.
Big Fucking deal

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Το σεξ παλια ητανε μεγαλη αναγκη γιατι ητανε απο τις λιγες απολαυσεις σε μια βαρετη καθημερινοτητα. Πλεον εχει τοσα πολλα να απασχολει το μυαλο του ο συγχρονος ανθρωπος, κυριως λογω του διαδικτυου, που το σεξ κυριολεκτικα για καποιους ειναι μια περιττη βαρετη ενασχοληση με χαμηλη ROI (τονιζω το για καποιους, φυσικα δεν ισχυει για ολους, η πλειοψηφια προφανως και εχει το σεξ στις τοπ επιλογες)
Η Ιαπωνια εχει δειξει το δρομο για το που βαδιζει ολο αυτο.
Οσο για το πορνο, κανει σιγουρα κακο, γιατι η σεξουαλικοτητα στον ανθρωπο λειτουργει κυριως μεσω της φαντασιωσης αλλα και της φαντασιας, την οποια κυριολεκτικα δολοφονει με ασχημο τροπο το πορνο

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.732
Πόντοι
3.656
Άμα έχεις γκόμενα,κάνεις και σεξ.

Άμα δεν έχεις,είσαι σε τσόντες και μαλακία

Όποιος δεν γαμάει,δεν βρίσκει γκόμενα,γι'αυτό δε γαμάει.

Φεμινοάρθρα σαν αυτά δε μας λένε τίποτα

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.770
Πόντοι
7.195
Πάλι εμείς φταίμε που βλέπουμε "πορνό"... :confused: :rockon:

εγώ φίλε όταν βλέπω το άρθρο ότι γράφτηκε από γυναίκες σταματάω να ασχολούμαι..

thelizard

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
315
Πόντοι
280

Φαυλος κυκλος, και εχει γινει μαστηγα στην κοινωνια μας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Το σεξ παλια ητανε μεγαλη αναγκη γιατι ητανε απο τις λιγες απολαυσεις σε μια βαρετη καθημερινοτητα. Πλεον εχει τοσα πολλα να απασχολει το μυαλο του ο συγχρονος ανθρωπος, κυριως λογω του διαδικτυου, που το σεξ κυριολεκτικα για καποιους ειναι μια περιττη βαρετη ενασχοληση με χαμηλη ROI (τονιζω το για καποιους, φυσικα δεν ισχυει για ολους, η πλειοψηφια προφανως και εχει το σεξ στις τοπ επιλογες)
Νομιζω επιασες ακριβως το θεμα

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296

Το να εχεις γκομενα πανω απο χρονο και να τη γαμας αυτη και μονο αυτη,οσο ωραια και αν ειναι,ειναι η πιο βαρετη,αχαρη,αχρωμη και αοαμη πραξη τυπε μου
Τοτε ναι προτιμω να παιξω με τον υπολογιστη η το πουλι μου
Και παραλληλα να χω τις υποχρεωσεις και το συναισθηματικο δεσιμο μιας σχεσης.
Βραστα

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.423
Πόντοι
206
Καλησπέρα και από εμένα! Ας γράψω την ταπεινή μου άποψη σύμφωνα πάντα με τις προσωπικές εμπειρίες μου και μόνο! Θέλω να παρομοιάσω το πορνό με το Τζουράσικ Παρκ, δηλαδή στον κινηματογράφο βλέπουμε δεινόσαυρους αλλά όχι και στους ζωολογικούς κήπους ! Το πορνό είναι απλώς μια ταινία και τις περισσότερες φορές απέχει από την πραγματικότητα και θεωρώ πως πλέον μόνο μας αποκτηνώνει :confused: Το ζήτημα έρωτας ή σεξ, δεν έχει σημασία ο τίτλος είναι ψυχοσωματικό, δεν αφορά μόνο το σώμα μας, καλό είναι να συμμετέχει και το μυαλό αλλά και η καρδιά μας! Φυσικά δεν είναι ο κανόνας αυτός. Μεγαλώνοντας διαπίστωσα ότι ικανοποιώντας μόνο το σώμα μου,αισθανόμουν ένα κενό, σαν κάτι να μην έκανα σωστά και το αποτέλεσμα της απόλαυσης δεν ήταν αυτό που περίμενα! Κορεσμός δεν υπήρχε αλλά μάλλον κάτι σαν εθισμός υπήρχε μέσα μου και κάθε φορά ήθελα ακόμα περισσότερο και πιο έντονο, κάτι σαν το αλκοολ ή τα ναρκωτικά! Στο παρελθόν μια κοπέλα μου έδειξε αυτό τον διαφορετικό δρόμο, η ευχαρίστηση ήταν τελείως διαφορετική, ένιωθα γεμάτος πλέον , η αισθηση του εθισμού χάθηκε και την αντικατέστησε αυτή της γαλήνης. Δυστυχώς πολλοι άνθρωποι? δεν το γνωρίζουν αυτό και καταλήγουν σε μια αέναη αναζήτηση σαρκικής ηδονής η οποία τις περισσότερες φορές δεν ικανοποιείται και μας αφήνει άδειους ! Ετσι λοιπόν βαριούνται και εγκαταλείπουν την ερωτική τους ζωή η αναζητούν το άπιαστο! Φυσικά όλα αυτά είναι δικά μου συμπεράσματα και μπορεί να απέχουν από την πραγματικότητα :hi:
Πολύ σωστή τοποθέτηση.
Μόνο "Αγράμματος" δεν είσαι... :grin::grin:

Geiler12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
507
Πόντοι
301
Τύποι αφήστε τις δικαιολογίες...όλα τα φταίει το πέμπτο τσιιιιιι....!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom