Νέα

Και ερωτώ......Ποιά η θέσις μου;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Βγηκα χτες μια απο τις σπανιες φορες που βγαινω Σαββατο....αλλα αφου με πρηξανε ειπα να παω......παμε σε μαγαζι (και καλα γνωστο μπαρακι στο οποιο βεβαια δεν ειχα ξαναπτησει) πανικος, ψωναρες, αυτοκινηταρες και ολοι οι γνωστοι λογοι που αποφευγω τα φειμους μερη οπως και το να βγαινω σαββατο.....

εχω βγει με δυο φιλεναδιτσες....γενικως το μαγαζι παντως επαιζε ωραια μουσικη και χτυπιομασταν ανελεητα με 80'ς επιτυχιες ανηλεως....καποια στιγμη, εκει στο ανηλεως νομιζω, ερχεται ενα αγορακι απο διπλανη παρεα και μας ζηταει να μας κερασουν ενα ποτο.....

που εγγειται τωρα το προβλημα.........εσυ βλεπεις το αγορακι.....(Εσυ=η μουνιτσα και η παρεα)
δε σου αρεσει ουτε το αγορακι ουτε η παρεα του.......

ευγενικα του λες οτι δεν υπαρχει λογος, δεν πειραζει κτλ κτλ κτλ

το αγορακι επιμενει.....καποια στιγμη δεχεσαι να σε κερασουν τελος παντων......

ολη την υπολοιπη ωρα λοιπον την περνας τσουγκριζοντας ευγενικα με το αγορακι και την παρεα, κανοντας ευγενικη συζητηση με το αγορακι και την παρεα κτλ κτλ κτλ

μεχρι εκει ομως.....ουτε δικαιωμα δινεις ουτε κατι παραπανω περαν μιας φιλικης συμπεριφορας (γιατι γενικως ηταν συμπαθητικα παιδια)

Ερχεται λοιπον η ωρα να φυγουμε.....τα συμπαθητικα παιδια θελουν να μας δωσουν το τηλεφωνο τους....εμεις το πηραμε.....απο κει και περα τωρα ειναι το θεμα και θελω οι αντρες εδω να με βοηθησετε να καταλαβω.....

εφοσον εμεις δεν θα παρουμε τηλεφωνο (ειναι δεδομενο αυτο) καθοτι δεν ενδιαφερομαστε για κατι παραπανω.....δεχτηκαμε και το κερασμα......ποια η θεση μας? πως θα μας χαρακτηρισει η παρεα? θα μου πεις και τι σε νοιαζει πως θα σε χαρακτηρισει....ε οχι δα...με νοιαζει....γιατι δε μου αρεσει να δημιουργω ασχημες εντπωσεις :boobies: :boobies:

και επειδη φορτωσα κι ολας........καλα να λεμε για τις ελλεηνιδες....οι ελλεηνες ποτε θα μαθουν που ειναι τα ορια στο μιλαω-κερναω-την πεφτω-ζηταω τηλεφωνο????

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Όσο τα δέχεστε

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
και επειδη φορτωσα κι ολας........καλα να λεμε για τις ελλεηνιδες....οι ελλεηνες ποτε θα μαθουν που ειναι τα ορια στο μιλαω-κερναω-την πεφτω-ζηταω τηλεφωνο????

:rockon:
Οι Ελλέηνες ποτέ,  για αυτό τους λένε έτσι  :2funny: :2funny:
:rockon:

Επισκέπτης
βασικα μουνιτσα εφοσον δεχτηκες κερασμα(εγω πληροφοριακα δεν κερναω ποτε) εγω θα καταλαβαινα οτι γουσταρατε γενικα....
εφοσον ομως πηρατε τηλεφωνο αλλα δεν δωσατε(δεν ξερω τι ακριβως πεχτηκε) εγω θα καταλαβαινα οτι θα περνατε μετα εφοφσον δεν εβλεπα κενα στις συζητησεις...
τωρα σας ζητησαν τηλ η εσεις ειπατε δωστε μας εσεις?
κ γιατι δεν σου αρεσε η παρεα?γενικα δεν σ αρεσει το ξεμπαρκο η συγκεκριμενα δεν σου αρεσανε

κ εαν μου εδινες εσυ τηλ κ δεν επερνες ενω εβλεπα να παιζετε μπαλα θα ελεγα ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε τ οτι τις πρηξανε κ δεν καταλαβαιναν οτι δεν γουσταρουν οι κοπελιες :P.. αυτο καταλαβα στα γρηγορα που το διαβασα.. δεν τους κανει ελλεηνες?

strata

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
τι να πεις για τις ελλεεινίδες, εγώ που προσφέρθηκα σε μια  :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: να την κεράσω μου είπε ότι θες να γίνω ερωμένη σου και μην τολμησεις να με ενοχλήσεις ξανά :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
ε τ οτι τις πρηξανε..
ΔΕΝ την πιεζει κανενας να κανει παρεα με κανεναν.
ΔΕΝ ειναι υποχρεωμενη να δεχτει κερασμα απο κανεναν
ΔΕΝ ειναι υποχρεωμενη να παρει απο κανεναν τηλεφωνο
ΔΕΝ ειναι υποχρεωμενη να καθεται στον οποιοδηποτε που της την πεφτει

εαν ομως γουσταρει καποιον Κ θελει να τον γνωρισει κ
ΔΕΝ κατσει να του μιλησει
ΔΕΝ δεχτει να δωσει τηλ
ΔΕΝ δεχτει να βγουνε για καφε

ειναι ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ε τ οτι τις πρηξανε κ δεν καταλαβαιναν οτι δεν γουσταρουν οι κοπελιες :P.. αυτο καταλαβα στα γρηγορα που το διαβασα.. δεν τους κανει ελλεηνες?

ΣΑΦΩΣ αλλα και την μουνιτσα την κανει ΕΛΛΕΗΝΙΔΑ γιατι δεχθηκε το κερασμα..ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΕΜΕΝΕ αν δεν ηθελε..ολα τα αλλα ειναι μουνιστικα..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ηταν ευγενικες.. τις εφεραν σε δυσκολη θεση γι αυτο κ δεχτηκαν κερασμα κλπ κ ετσι τους καναν παρεα στο μαγαζι
σιγα... λες κ υπεγραψαν κ συμβολαια να τους τηλεφωνησουν

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ηταν ευγενικες.. τις εφεραν σε δυσκολη θεση γι αυτο κ δεχτηκαν κερασμα κλπ κ ετσι τους καναν παρεα στο μαγαζι
σιγα... λες κ υπεγραψαν κ συμβολαια να τους τηλεφωνησουν

μαλακιες ειναι ολα αυτα..

ευγενικη κ πινεις το ποτο που σε κερνουν?αν δεν θες δεν το πινεις..

ολα τα αλλα ειναι ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ..

Επισκέπτης
ηταν ευγενικες.. τις εφεραν σε δυσκολη θεση γι αυτο κ δεχτηκαν κερασμα κλπ κ ετσι τους καναν παρεα στο κλαμβ
σιγα...

εχεις δικιο...κ οταν καποια γυναικα την στριμωξει ενας σε στενο για να την βιασει να μην βαλει τις φωνες αλλα να κατσει κ να του πει κ ευχαριστω  :2funny: :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν ειναι το ιδιο
χαχαχαχα

παντως νταξει ρε παιδια ειναι λαθος... αλλα μερικες φορες οντως σε φερνουν σε δυσκολη θεση με τον τροπο τους ορισμενοι κ δεν ξερεις πως ν αντιδρασεις

Επισκέπτης
ναι αλλα ομως εαν μιλας κ δεχεσαι κερασματα ολων δημιουργειτε συγχηση κ μετα δεν μπορεις να καταλαβεις ουτε εσυ εαν θελεις καποιον ουτε οι αντρες εαν θελετε η δεν θελετε  :idiot:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε αφου σου λεει μετα απο πες πες πες πρηξιμο δεχτηκαν το κερασμα
δεν παθανε κ τπτ επειδη κερασαν ενα ποτο μπιγκ ντιλ

εν τω μεταξυ μιλαμε εμεις κ η νιτσα πουθενα χαχαχα

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
οταν μαθετε κ εσεις οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ να ειστε διαχυτικες με ολους,ψαχνοντας με αυτον τον τροπο ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ..

σιγουρα ησουν διαχυτικη για να σου ζητησει τηλεφωνο κ τωρα τον βγαζεις στην σεντρα..

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
mounitsa πολυ αξια σας δωσανε απλα αφου ειδανε ποσο ξυνες ειστε επρεπε να την κανουν

Επισκέπτης
σιγουρα ησουν διαχυτικη για να σου ζητησει τηλεφωνο κ τωρα τον βγαζεις στην σεντρα..

αυτο δεν ειναι απαραιτητο,αλλα λογικα ξενερωμενη δεν θα εδειχνε  ;) ....σου λεει κ ο αλλος γιατι να μην ρισκαρω τι εχω να χασω  ;)

κ γιατι ρε νιτσα εφοσον καθησες τοσην ωρα δεν βγαινεις για καφε κ ενδεχομενως να συνεχισεις?τι θα παθεις?θα σου πεσει η μυτη?η θα του δωσεις το δικαιωμα να καταλαβει οτι ψαχνεσαι η οτι σε εχει του χεριου του?

strip

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Βγηκα χτες μια απο τις σπανιες φορες που βγαινω Σαββατο....αλλα αφου με πρηξανε ειπα να παω......παμε σε μαγαζι (και καλα γνωστο μπαρακι στο οποιο βεβαια δεν ειχα ξαναπτησει) πανικος, ψωναρες, αυτοκινηταρες και ολοι οι γνωστοι λογοι που αποφευγω τα φειμους μερη οπως και το να βγαινω σαββατο.....

εχω βγει με δυο φιλεναδιτσες....γενικως το μαγαζι παντως επαιζε ωραια μουσικη και χτυπιομασταν ανελεητα με 80'ς επιτυχιες ανηλεως....καποια στιγμη, εκει στο ανηλεως νομιζω, ερχεται ενα αγορακι απο διπλανη παρεα και μας ζηταει να μας κερασουν ενα ποτο.....

που εγγειται τωρα το προβλημα.........εσυ βλεπεις το αγορακι.....(Εσυ=η μουνιτσα και η παρεα)

ολη την υπολοιπη ωρα λοιπον την περνας τσουγκριζοντας ευγενικα με το αγορακι και την παρεα, κανοντας ευγενικη συζητηση με το αγορακι και την παρεα κτλ κτλ κτλ

μεχρι εκει ομως.....ουτε δικαιωμα δινεις ουτε κατι παραπανω περαν μιας φιλικης συμπεριφορας (γιατι γενικως ηταν συμπαθητικα παιδια)

Ερχεται λοιπον η ωρα να φυγουμε.....τα συμπαθητικα παιδια θελουν να μας δωσουν το τηλεφωνο τους....εμεις το πηραμε.....απο κει και περα τωρα ειναι το θεμα και θελω οι αντρες εδω να με βοηθησετε να καταλαβω.....

εφοσον εμεις δεν θα παρουμε τηλεφωνο (ειναι δεδομενο αυτο) καθοτι δεν ενδιαφερομαστε για κατι παραπανω.....δεχτηκαμε και το κερασμα......ποια η θεση μας? πως θα μας χαρακτηρισει η παρεα? θα μου πεις και τι σε νοιαζει πως θα σε χαρακτηρισει....ε οχι δα...με νοιαζει....γιατι δε μου αρεσει να δημιουργω ασχημες εντπωσεις :boobies: :boobies:

Μια χαρά, αφού δεν δώσατε τηλ. είναι στη διακριτική σας ευχέρεια

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Διευκρυνισα ρε μουνιλα........εμεις δεν παιζαμε μπαλα......εμεις χτυπιομασταν με το λα ισλα μπονιτα και ξαφνικα ερχεται απο πισω μου αυτος και μου λεει να μας κερασει.....η απαντηση μου ηταν οτι δεν υπαρχει λογος, ευχαριστουμε παρα πολυ.....χαμογελαστη οχι ξυνισμενη....ε μπουρου μπουρου...και οχι να σας κερασουμε....τι να κανουμε δηλαδη? (γιαυτο ρωτησα πριν για τα ορια...)

και μετεπειτα εφοσον μας κερασαν τι επρεπε να κανουμε? να τους γυρισουμε την πλατη? οκ μιλησαμε...συζητησαμε λιγο....μεχρι εκει.....δεν τους κωλοτριφτηκαμε ή να τους δωσουμε καποιο δικαιωμα τελος παντων....

τηλεφωνο πηραμε εμεις το δικο τους φευγοντας γιατι μας ειπανε να τους δωσουμε εμεις....εμεις δε δωσαμε και μας δωσανε εκεινοι(εκει δεν πολυπηρα πρεφα τι γινοταν γιατι βιαζομουν να φυγω)

και ξαναρωταω τωρα εγω....θα γυρισει σημερα το βραδυ ο μπαμπης να πει στους φιλους του "ρε τι πουτανακια τι ξινες τι ψωναρες αυτες οι χτεσινες οι γκομενες.....ουτε ενα τηλεφωνο δε μας πηραν...."

και αν το πει για ποιο λογο να το πει???

Επισκέπτης

αμα εισαστε ευγενικες οπως λες και δεχτηκατε το κερασμα ε δεν υπαρχει λογος να σε νοιαζει τι θα γινει,εσεις δειξατε ευγενεια ,τωρα αν θα το παρουν αλλιως οι μαγκες ε προβλημα τους,τι δικαιωματα δινεις ειναι παντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom