easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Η ιστορία δε σταματάει εδώ.. κάποια χρόνια αργότερα θα λένε για δες με τι νόμους ζούσανε/με τότε..
Αλλοιώς θα μιλάγαμε για καταναγκαστική εργασία, για trafficking.
Δεν είναι συνώνυμα αλλά καμμιά φορά παρατάσσουμε στο λόγο μας λέξεις ή φράσεις με διαφορετική σημασία χωρίς τη χρήση συμπλεκτικών ή διαζευκτικών συνδέσμων.Trafficking είναι η παράνομη διακίνηση ανθρώπων.
Καταναγκαστική εργασία είναι άλλο. Δεν είναι συνώνυμα.
Μια λευκή πετσέτα καλύπτει την ψωλή με τα καλαμπαλίκια καθώς είμαι ξαπλωμένος ανάσκελα στο κρεβάτι του μασάζ.
H νόστιμη κοπέλα δουλεύει επιμελώς τους προσαγωγούς όταν όλως τυχαίως ακουμπάει τα μπαλάκια μου. Κι’ άλλο άγγιγμα εν συνεχεία από τα επιδέξια δάκτυλα.
Το ματσούκι σκιρτάει για να καταφθάσει αμέσως η πρόταση: σπέσιαλ μασάζ με την καταβολή επιπλέον χρημάτων.
Από το σημείο αυτό, και εφόσον δεχτώ την προσφορά, ξεκινά η εκπόρνευση της μασέζ.
Και εγείρεται το ερώτημα: είναι ανήθικο να χρησιμοποιήσει το σώμα της για να μου προσφέρει ερωτική ευχαρίστηση;
Αν ναι, για ποιο λόγο;
Αν όχι, τότε γιατί μια τέτοια δραστηριότητα δεν χαίρει φανερής εκτίμησης στην κοινωνία;
Και γιατί μπήκες ρε μεγάλε?? Για να σου κάνει μασά στους κωλιακούς? Η είχες πάθει λουμπαγκο κα σου είχε γράψει φυσικοθεραπέια ο ασκητής?
Μάλλον κλαις τα παραπά που έδωσες λογω καΰλας? Σιγα μωρέ πληρωσες κατι τις παραπά και το φχαριστήθηκες!! ;)
Η μήπως δεν πέτυχε η μαλακία?
Οι τάνες ήταν,είναι και θα είναι απαραίτητες στην κοινωνία
και τελικα πρεπει να γαμιοτανε αβερτα μετα.Πωπω τι μου θύμησες!!!!!!!!!!!!
Αυτο το είχα πει σε μια φιλη μου στην 5η Δημοτικού!!!!
...και φυσικά τσακωθηκαμε γιατι με θεώρησε πρόστυχη
γιατι φυσικά εκείνη θα έκανε σεξ μόνο για τεκνογονία
και τελικα πρεπει να γαμιοτανε αβερτα μετα.
ναι το βλεπω και απο το ονομα σου.κολος κανονικος εισαι.....φυσικά
Σε αντίθεση με μένα που στην στις πράξεις μου είμαι λίγο πιο συντηριτική απ ότι στη θεωρία μου.
ναι το βλεπω και απο το ονομα σου.κολος κανονικος εισαι.
στο περιπου.??????
να υποθεσω έκανες κάποιο αναγραμματισμό?
στο περιπου.
Αϊ γαμησου.... ρε τζιμη. Με καλυψες....Που λες, vegan, οι ηθικοί κανόνες...................
...........................Και υπό αγοραίες συνθήκες μπορεί να κάνει θαύματα.
Θαύματα λέμε.
ωδή στον αγοραίο έρωταΆσε που έρως είναι μέγας αλήτης.
Και υπό αγοραίες συνθήκες μπορεί να κάνει θαύματα.
Θαύματα λέμε.
Αν όχι, τότε γιατί μια τέτοια δραστηριότητα δεν χαίρει φανερής εκτίμησης στην κοινωνία;
Μια λευκή πετσέτα καλύπτει την ψωλή με τα καλαμπαλίκια καθώς είμαι ξαπλωμένος ανάσκελα στο κρεβάτι του μασάζ.
H νόστιμη κοπέλα δουλεύει επιμελώς τους προσαγωγούς όταν όλως τυχαίως ακουμπάει τα μπαλάκια μου. Κι’ άλλο άγγιγμα εν συνεχεία από τα επιδέξια δάκτυλα.
Το ματσούκι σκιρτάει για να καταφθάσει αμέσως η πρόταση: σπέσιαλ μασάζ με την καταβολή επιπλέον χρημάτων.
Από το σημείο αυτό, και εφόσον δεχτώ την προσφορά, ξεκινά η εκπόρνευση της μασέζ.
Και εγείρεται το ερώτημα: είναι ανήθικο να χρησιμοποιήσει το σώμα της για να μου προσφέρει ερωτική ευχαρίστηση;
Αν ναι, για ποιο λόγο;
Ακριβως, αν δεν παιζει trafficing, τοτε τι το ανηθικο υπαρχει?Αλλοιώς θα μιλάγαμε για καταναγκαστική εργασία, για trafficking.