Νέα

Και ερωτώ: είναι ανήθικο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vegankz
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Η ιστορία δε σταματάει εδώ.. κάποια χρόνια αργότερα θα λένε για δες με τι νόμους ζούσανε/με τότε..

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Αλλοιώς θα μιλάγαμε για καταναγκαστική εργασία, για trafficking.

Trafficking είναι η παράνομη διακίνηση ανθρώπων.
Καταναγκαστική εργασία είναι άλλο. Δεν είναι συνώνυμα.

Οι περισσότερες κοπέλες που διακινούνται μέσο των κυκλωμάτων trafficking διακινούνται οικιοθελώς και ξέρουν τι παν να κάνουν. Και ας λένε άλλα …

OP
OP
V

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Trafficking είναι η παράνομη διακίνηση ανθρώπων.
Καταναγκαστική εργασία είναι άλλο. Δεν είναι συνώνυμα.
Δεν είναι συνώνυμα αλλά καμμιά φορά παρατάσσουμε στο λόγο μας λέξεις ή φράσεις με διαφορετική σημασία χωρίς τη χρήση συμπλεκτικών ή διαζευκτικών συνδέσμων.
Στο trafficking πάντως εμπεριέχεται συχνά η βία και ο εξαναγκασμός, εκτός κι' αν αναφερόμαστε σε πρακτορεία CT.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Μια λευκή πετσέτα καλύπτει την ψωλή με τα καλαμπαλίκια καθώς είμαι ξαπλωμένος ανάσκελα  στο κρεβάτι του μασάζ.
H νόστιμη κοπέλα δουλεύει επιμελώς τους προσαγωγούς όταν όλως τυχαίως ακουμπάει τα μπαλάκια μου. Κι’ άλλο άγγιγμα εν συνεχεία από τα επιδέξια δάκτυλα.
Το ματσούκι σκιρτάει για να καταφθάσει αμέσως η πρόταση: σπέσιαλ μασάζ με την καταβολή επιπλέον χρημάτων.
Από το σημείο αυτό, και εφόσον δεχτώ την προσφορά, ξεκινά η εκπόρνευση της μασέζ.
Και εγείρεται το ερώτημα: είναι ανήθικο να χρησιμοποιήσει το σώμα της για να μου προσφέρει ερωτική ευχαρίστηση;
Αν ναι, για ποιο λόγο;
Αν όχι, τότε γιατί μια τέτοια δραστηριότητα δεν χαίρει φανερής εκτίμησης στην κοινωνία;

Και γιατί μπήκες ρε μεγάλε?? Για να σου κάνει μασά στους κωλιακούς? Η είχες πάθει λουμπαγκο κα σου είχε γράψει φυσικοθεραπέια ο ασκητής?

Μάλλον  κλαις τα παραπά που έδωσες λογω καΰλας? Σιγα μωρέ πληρωσες κατι τις παραπά και το φχαριστήθηκες!! ;) :grin:
:think:Η μήπως δεν πέτυχε η μαλακία?

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Που λες, vegan, οι ηθικοί κανόνες,
είναι ένα μέσον διαμόρφωσης κοινωνικής συμπεριφοράς.

Επειδή η κοινωνία που ζούμε είναι κοινωνία ανισότητας και εξουσίας,
οι κανόνες, που ρυθμίζουν τη λειτουργία της προάγουν την ανισότητα και την εξουσίααααα.

Οκ;

Με λίγα λόγια, οι κανόνες αυτοί σκοπό έχουν να μας πείσουν να είμαστε καλά πρόβατα (ποίμνια, που λέει κι η εκκλησία)
και ως πρόβατα να συμπεριφερόμαστε, για να διατηρείατι επ' άπειρον αυτό το χάλι.

Παίζουν δε και νομικοί κανόνες (πχ "άμα κλέψεις, πας φυλακή")
και ηθικοί (πχ "αν είσαι γκόμενα, οφείλεις να είσαι αγνή ή έστω αγνούτσικη").

Γι' αυτόν τον λόγο η κοινωνική ηθική έχει καταδικάσει πρωτίστως και κυρίως το "σεξ" (αγοραίο και μη) ως ανήθικο και το έχει στείλει στο πυρ το εξώτερον: διότι το σεξ δεν είναι μόνο κάποια λεπτά/ώρες ευθυμίας και χαλαρώματος.
Είναι απελευθέρωση και έκφραση.
Με λίγα λόγια είναι από τις ελάχιστες στιγμές που μέσα σε ένα γενικευμένο περιβάλλον καταπίεσης, εκμετάλλευσης, καταστολής, γαϊδουριάς, ρουφιανιάς και βρώμας
μπορεί κανείς -κάνοντας έρωτα- να νιώσει άνθρωπος,
δλδ να ΖΗΣΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ, όχι απλά να επιβιώσει.

Και ελεύθερους ανθρώπους με εμπειρίες ελευθερίας και αλήθειας δε θέλει η εξουσία.

Θέλει τηλεθεατές του δελτίου των οχτώ (αντί για ανθρώπους που ανοίγουν κανά βιβλίο, για να ξεστραβωθούν),
τηλεθεατές των σήριαλ (αντί για θεατρόφιλους πχ),
παντρεμένους από σύμβαση, που βαριούνται τη γυναίκα/οικογένεια/ζωή τους (αντί για ερωτευμένους ανθρώπους),
ανέραστους/αγάμητους (αντί για ζωντανούς εραστές κ ερωμένες ) κοκ.

Για τον ίδιο λόγο παραδοσιακά όλες οι εξουσίες και όλα τα εξουσιαστικά κοινωνικά συστήματα θεωρούσαν το σεξ ανήθικο
και δεν άφηναν τους ανθρώπους να χαίρονται το κορμάκι τους
γεμίζοντάς τους ενοχές για τις επιθυμίες τους και απαγορεύσεις στην ερωτική τους έκφραση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όλες οι μεγάλες κοινωνικές επαναστάσεις είχαν ως κοινό παρονομαστή
την ερωτική απελευθέρωση (βλ. εποχή Διαφωτισμού και Γαλλικής Επανάστασης, Fower Power το 60-70 κοκ).

Υποτίθεται, βέβαια, ότι η κοινωνία τα έχει με την πουτανιά ειδικά και όχι γενικά με το σεξ.

Αυτό, φυσικά, είναι ψέμα πρώτου μεγέθους,
διότι η κοινωνία παράγει
(μέσω φτώχειας, εξαθλίωσης, ευτελισμού του σεξ ως μέσου βιοπορισμού, καθώς και μέσω της κατασκευασμένης σεξουαλικής στέρησης, αφού έχει ενοχοποιήσει το σεξ)
τα αίτια της πορνείας
και επιπλέον θεωρεί μιαρό το σεξ
("πουτάνες" τις κοπέλες με ελεύθερες σεξουαλικές επιλογές,
εξευτελιστικό τον αυνανισμό κοκ κοκ)
και όταν ακόμα δεν είναι αντικείμενο αγοραπωλησίας.

Σου προτείνω, λοιπόν, τα εξής:
να λειτουργείς με βάση έναν άλλο ηθικό κώδικα, δικό σου, όχι αυτόν της κοινωνίας,
που θα θεωρεί καλό/ηθικό ό,τι σε κάνει να ζεις σαν άνθρωπος, ό,τι σου επιτρέπει να καλύπτεις τις ανάγκες που έχεις χωρίς, φυσικά, να καταπιέζεις κανέναν άλλο.

Υπάρχει, βέβαια, το πρόβλημα ότι ό έρως στην αγοραία/μασατζίδικη μορφή του
είναι εμπορεύσιμο προϊόν, βιαστικός, ευτελής και δε σε καλύπτει όπως θά 'πρεπε.

Σωστά.

Αλλά, μήπως είναι πιο ηθικό να καταπιέσεις τις ορμές σου και να προκαλέσεις στον εαυτό σου οργανικά και ψυχολογικά προβλήματα λόγω σεξουαλικής αποχής;
Νομίζω αυτό είναι χειρότερο.

Άσε που έρως είναι μέγας αλήτης.

Και υπό αγοραίες συνθήκες μπορεί να κάνει θαύματα.

Θαύματα λέμε.

:tits: :tits: :tits:

Επισκέπτης
Και γιατί μπήκες ρε μεγάλε?? Για να σου κάνει μασά στους κωλιακούς? Η είχες πάθει λουμπαγκο κα σου είχε γράψει φυσικοθεραπέια ο ασκητής?

Μάλλον  κλαις τα παραπά που έδωσες λογω καΰλας? Σιγα μωρέ πληρωσες κατι τις παραπά και το φχαριστήθηκες!! ;) :grin:
:think:Η μήπως δεν πέτυχε η μαλακία?

Αν αυτο καταλαβες ότι ήθελε να πει ο θεματοθέτης τι να πω....
εκτος θέματος είσαι!

H1927

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
50
Like
33
Πόντοι
671
Ανήθικο είναι να κοροιδεύουμε τους εαυτούς μας.Οι τάνες ήταν,είναι και θα είναι απαραίτητες στην κοινωνία

Επισκέπτης
Οι τάνες ήταν,είναι και θα είναι απαραίτητες στην κοινωνία

Πωπω τι μου θύμησες!!!!!!!!!!!!
Αυτο το είχα πει σε μια φιλη μου στην 5η Δημοτικού!!!!
...και φυσικά τσακωθηκαμε γιατι με θεώρησε πρόστυχη :jerking:

γιατι φυσικά εκείνη θα έκανε σεξ μόνο για τεκνογονία

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πωπω τι μου θύμησες!!!!!!!!!!!!
Αυτο το είχα πει σε μια φιλη μου στην 5η Δημοτικού!!!!
...και φυσικά τσακωθηκαμε γιατι με θεώρησε πρόστυχη :jerking:

γιατι φυσικά εκείνη θα έκανε σεξ μόνο για τεκνογονία
και τελικα πρεπει να γαμιοτανε αβερτα μετα.

Επισκέπτης

Πάντως εμένα απ όλα που μου χουν πει για το νικ μου το καλύτερο ηταν το klwna.
Aλλά ακόμα και στις προσβολές μια άλλη ήταν η αξεπέραστη....

Και στις 2 κατηγορίες πρέπει να βρεις κάτι πιο έξυπνο....

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
806
Πόντοι
96
Που λες, vegan, οι ηθικοί κανόνες...................

...........................Και υπό αγοραίες συνθήκες μπορεί να κάνει θαύματα.

Θαύματα λέμε.

:tits: :tits: :tits:
Αϊ γαμησου.... ρε τζιμη. Με καλυψες....
...και το χαρηκα

OP
OP
V

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σύμφωνα με τους προλαλήσαντες η πορνεία είναι ωφέλιμη, ότι ωφελεί υπάγεται στη σφαίρα του καλού, άρα πρόκειται για μια ηθική δραστηριότητα. Με την προυπόθεση όμως ότι η εκδιδόμενη συναινεί απόλυτα στην παροχή αυτών των υπηρεσιών.
Αυτό που δεν απαντήθηκε ακόμα είναι γιατί η κοινωνία κατακρίνει και απορρίπτει, φανερά τουλάχιστον, τον πληρωμένο έρωτα.
Επικροτεί την μονογαμία και καμμιά εξουσία, την σήμερον ημέρα, δεν μπορεί να ελέγξει την λαγνεία, ακόμα και την άμετρη που αναπτύσσεται στις επιδοκιμαζόμενες σχέσεις.
Αν πεις φερ’ ειπείν σε οποιαδήποτε κοινωνική συντροφιά, «πέρασα ένα θαυμάσιο σαββατοκύριακο με μια φίλη μου στο Πήλιο», είναι αποδεκτό.
Αλλά για πες ότι πέρασες ένα χαλαρωτικό τρίωρο στο Lycabetus μ’ ένα call-girl. Μόνο αν θέλεις να την σπάσεις σε τίποτα καθωσπρέπει κυρίες…
Ενώ θα καιροφυλακτεί και ο απαξιωτικός σχολιασμός κάποιου γόη που στο διάβα του δεν αντιστέκεται τίποτα.

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
  Αν όχι, τότε γιατί μια τέτοια δραστηριότητα δεν χαίρει φανερής εκτίμησης στην κοινωνία;

Γιατι είμαστε ψυχανώμαλη κοινωνία, παράλογη ψεύτρα υποκριτική, μεσα σε παραισθήσιες και πλαστες καταστάσεις. Γι' αυτο.

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Μια λευκή πετσέτα καλύπτει την ψωλή με τα καλαμπαλίκια καθώς είμαι ξαπλωμένος ανάσκελα  στο κρεβάτι του μασάζ.
H νόστιμη κοπέλα δουλεύει επιμελώς τους προσαγωγούς όταν όλως τυχαίως ακουμπάει τα μπαλάκια μου. Κι’ άλλο άγγιγμα εν συνεχεία από τα επιδέξια δάκτυλα.
Το ματσούκι σκιρτάει για να καταφθάσει αμέσως η πρόταση: σπέσιαλ μασάζ με την καταβολή επιπλέον χρημάτων.
Από το σημείο αυτό, και εφόσον δεχτώ την προσφορά, ξεκινά η εκπόρνευση της μασέζ.
Και εγείρεται το ερώτημα: είναι ανήθικο να χρησιμοποιήσει το σώμα της για να μου προσφέρει ερωτική ευχαρίστηση;
Αν ναι, για ποιο λόγο;

Εντάξει στην Ελλάδα μένουμε, όλα ανήθικα είναι. Και το προγαμιαίο σεξ, ανήθικο είναι και αμαρτία μεγάλη, τι να κάνουμε τώρα;

Άλλη είναι η ερώτηση που έχω να σου κάνω: Εσύ τελικάς τι έκανες; Συναίνεσες σε αυτή την ανήθικη πράξη; Πόσο παραπάνω πλήρωσες; Άξιζε το κόπο η αμαρτία;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom