Νέα

Και ερωτώ: είναι ανήθικο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vegankz
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μια λευκή πετσέτα καλύπτει την ψωλή με τα καλαμπαλίκια καθώς είμαι ξαπλωμένος ανάσκελα  στο κρεβάτι του μασάζ.
H νόστιμη κοπέλα δουλεύει επιμελώς τους προσαγωγούς όταν όλως τυχαίως ακουμπάει τα μπαλάκια μου. Κι’ άλλο άγγιγμα εν συνεχεία από τα επιδέξια δάκτυλα.
Το ματσούκι σκιρτάει για να καταφθάσει αμέσως η πρόταση: σπέσιαλ μασάζ με την καταβολή επιπλέον χρημάτων.
Από το σημείο αυτό, και εφόσον δεχτώ την προσφορά, ξεκινά η εκπόρνευση της μασέζ.
Και εγείρεται το ερώτημα: είναι ανήθικο να χρησιμοποιήσει το σώμα της για να μου προσφέρει ερωτική ευχαρίστηση;
Αν ναι, για ποιο λόγο;
Αν όχι, τότε γιατί μια τέτοια δραστηριότητα δεν χαίρει φανερής εκτίμησης στην κοινωνία;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Μια λευκή πετσέτα καλύπτει την ψωλή με τα καλαμπαλίκια καθώς είμαι ξαπλωμένος ανάσκελα  στο κρεβάτι του μασάζ.
H νόστιμη κοπέλα δουλεύει επιμελώς τους προσαγωγούς όταν όλως τυχαίως ακουμπάει τα μπαλάκια μου. Κι’ άλλο άγγιγμα εν συνεχεία από τα επιδέξια δάκτυλα.
Το ματσούκι σκιρτάει για να καταφθάσει αμέσως η πρόταση: σπέσιαλ μασάζ με την καταβολή επιπλέον χρημάτων.
Από το σημείο αυτό, και εφόσον δεχτώ την προσφορά, ξεκινά η εκπόρνευση της μασέζ.
Και εγείρεται το ερώτημα: είναι ανήθικο να χρησιμοποιήσει το σώμα της για να μου προσφέρει ερωτική ευχαρίστηση;
Αν ναι, για ποιο λόγο;
Αν όχι, τότε γιατί μια τέτοια δραστηριότητα δεν χαίρει φανερής εκτίμησης στην κοινωνία;

Aν ητανε  "φανερηs"  δεν θαχε γουστο!!!!
Εδω που τα λεμε ...μονο "κρυφηs" δεν ειναι....Ολοι ξερουνε τιs διευθυνσειs

Επισκέπτης
Aν ητανε  "φανερηs"  δεν θαχε γουστο!!!!
Εδω που τα λεμε ...μονο "κρυφηs" δεν ειναι....Ολοι ξερουνε τιs διευθυνσειs

Προφανώς λέει γιατι δεν εκτιμούνται οι πουτάνες γενικότερα στην κοινωνία μια και προσφέρουν σημαντικό έργο.

Ολοι κρύβονται πισω απο το δάχτυλό και αντί να θεωρείται θεάρεστο το έργο τους, ακόμα και η λέξη πουτάνα θεωρείται σχεδόν βρισια.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Προφανώς λέει γιατι δεν εκτιμούνται οι πουτάνες γενικότερα στην κοινωνία μια και προσφέρουν σημαντικό έργο.

Ολοι κρύβονται πισω απο το δάχτυλό και αντί να θεωρείται θεάρεστο το έργο τους, ακόμα και η λέξη πουτάνα θεωρείται σχεδόν βρισια.

Νομιζω .....οτι δεν το εννοει για την ιδια την κοπελα οσο για την πραξη...ετσι νομιζω.....Οτι δλδ αυτο που κανει ενω το κανει για ευχαριστηση του αντρα , η κοινωνια το θεωρει μεμπτον!!!
ισωs να ξεχναει οτι η κοινωνια ειναι μονογαμικη και συντηρητικη κατι που δεν ειναι ταυτοσημο με αυτο που κανει η κοπελα με ολουs τουs αντρεs....

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
53
Like
689
Πόντοι
4.995
Αν ναι, για ποιο λόγο;

Γιατι τοτε δεν θα λεγοταν μασατζιδικο αλλα πορνειο
Και ουτε θα ειχε αδεια σαν ινστιτουτο αισθητικης και και και ...
Αστο μη το ψαχνεις φιλε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αν ναι, για ποιο λόγο;
τυπε μου μην μασας
φατες ολες σαν σουβλακι

H1927

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
50
Like
33
Πόντοι
671
Ωραία τα λες αδερφέ και με όμορφο τρόπο. Με λέγειν, σαν λόρδος! Όσοι κατακρίνουν τις τάνες κατά βάθος είναι κομπλεξικοί και μίζεροι ή ανέραστοι.Χώρια που πολλοί απο δαύτους μπορεί να συχνάζουν κρυφά εκεί

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ε είναι λίγο...αλλα ποιός νοιάζεται;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ωραία τα λες αδερφέ και με όμορφο τρόπο. Με λέγειν, σαν λόρδος! Όσοι κατακρίνουν τις τάνες κατά βάθος είναι κομπλεξικοί και μίζεροι ή ανέραστοι.Χώρια που πολλοί απο δαύτους μπορεί να συχνάζουν κρυφά εκεί
:thumbsup:

OP
OP
V

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ας δούμε λίγο το ορισμό της λέξης ανήθικο.
Η ηθική έχει σχέση με τη διάκριση του καλού από το κακό.
Ηθική συμπεριφορά είναι η καλή συμπεριφορά.
Ανήθικη πράξη είναι η κακή πράξη.
Και τι είναι καλό;
Αυτό που προάγει την επιβίωση, την ευχαρίστηση και την γνώση.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Αν ναι, για ποιο λόγο;

Χριστιανισμός …

Διάβασε: «Γενεαλογία της Ηθικής» του Φρίντριχ Νίτσε

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
έλα μωρε φίλε μην το κουράζεις. Παράνομο είναι ανήθικο λίγο αλλα απόλαυσε το. Τουλάχιστον στο σέξ ας είμαστε και λίγο "οτι φάμε, ότι πιούμε και ότι αρπάξουμε"...

OP
OP
V

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Οι ηθικές αξίες του παρελθόντος μας επηρεάζουν αρνητικά σήμερα.
Μη ξεχνάμε τι έλεγε ο Σπινόζα στην «Ηθική» του, ένα έργο που επηρέασε καταλυτικά τους μεταγενέστερους: “Αυτός που υπηρετεί την λαγνεία μιας πόρνης προκαλεί τον δικό του ή τον κοινό όλεθρο.”

johndee

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αυτοι  που κατακρινουν, αυτοι οι ιδιοι ειναι που πανε πιο πολυ με πουτανες. Δεν βλεπω τιποτα το ανηθικο εφοσον γινεται με τη συναινεση της κοπελας. Σαμπως ρε παιδες και καποια γνωστα μοντελα του Κολωνακιου δεν κανουν βιζιτες?        :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom