Νέα

Καφετεριες με ξεκωλες σερβιτορες για ματι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 448
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλημέρα επίσης κάποια αρκετά καλά έχει ένα σουβλατζίδικο το Best στην πλατεία Ηούς στα Πετράλωνα Αλβανίδες τρίτης γενιάς.

Επίσης ανανέωση υπάρχει και στο Αχίλλειο στην Αχαρνών έχει φέρει κάτι καλά Ελληνίδες φοιτήτριες με μυαλό φυστικοβουτυρο λόγω του κόσμου που πάει εκεί εντάξει μιλάμε για άσυλο έτσι ότι να ναι οι περισσότερες κάθονται λίγο καιρό και φεύγουν.

Επίσης πολύ καλό έχει έρθει στο why sleep στο Γκάζι στην πλατεία

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
Στο Αχιλλειο οι πιτσιρικες καυλαντιζουνε με τα παππουδια...

Th3W4s73d

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2019
Κριτικές
9
Like
247
Πόντοι
280
Ξέκωλο δεν ήταν, αλλά σήμερα σε κωμόπολη της αθάνατης ελληνικής επαρχίας, πέτυχα σε καφέ 20χρονο το πολύ, σερβιτόρα η οποία περνάει κάτι call-girls σα σταματημένα, από θέμα ομορφιάς... Από θέμα εμπειρίας άλλη ιστορία...

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Στο Αχιλλειο οι πιτσιρικες καυλαντιζουνε με τα παππουδια...
Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα ναι όντως πολύ αστείο το σκηνικό αυτό ειδικά στο ισόγειο πως θα συντηρήθει το μαγαζί πάντως τα περισσότερα γκομενάκια εκεί είναι καλά

Επισκέπτης
Και το χωριατικο στον Αγιο εχει καλη σερβιτορα

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Πειραιάς στην οδό Καραϊσκου το καφέ 108 πάνω στον πεζόδρομο έχει δυνατά μωρά σερβιτόρες! Άκουσα πρόσφατα ότι το βράδυ το γυρνάει σε μπαράκι με κονσομασιον!

aouale

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2011
Κριτικές
13
Like
490
Πόντοι
291
Στο αχιλλειον πριν 5-6 χρονια δουλευαν κατι πολυ δυνατα  με χαρακτηριστικο ενα ψηλο μελαχροινο με βυζαρες το θυμαται κανεις αυτο;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
σόρυ μάγκες ... αλλά υπάρχουν καφετέριες ΧΩΡΙΣ ΞΕΚΩΛΕΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΕΣ ;;;;;;;
Εγώ σε όλες όσες πάνω, οι σερβιτόρες είναι τσόντες.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Καλημέρα επίσης κάποια αρκετά καλά έχει ένα σουβλατζίδικο το Best στην πλατεία Ηούς στα Πετράλωνα Αλβανίδες τρίτης γενιάς.

Επίσης ανανέωση υπάρχει και στο Αχίλλειο στην Αχαρνών έχει φέρει κάτι καλά Ελληνίδες φοιτήτριες με μυαλό φυστικοβουτυρο λόγω του κόσμου που πάει εκεί εντάξει μιλάμε για άσυλο έτσι ότι να ναι οι περισσότερες κάθονται λίγο καιρό και φεύγουν.

Επίσης πολύ καλό έχει έρθει στο why sleep στο Γκάζι στην πλατεία
Ναι τυπε το Best οντως εχει δυνατα μουνακια και δυνατα σουβλακια!!!!Ειδικα αυτο το ξεβρακωτο που κανονιζει τα τραπεζια στην πλατεια ειναι κωλαση!!!!

kaltsounis1

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Καμμιά καφετέρια με ξέκολα Θεσσαλονίκη ξέρει κανένας;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.865
Πόντοι
9.931
Και το καφε-μπαρ Whatever στο Περιστέρι έχει δυνατά καυλακια σερβιτόρες.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Και το καφε-μπαρ Whatever στο Περιστέρι έχει δυνατά καυλακια σερβιτόρες.
Καλημέρα ρε φίλε εκεί είμαι τώρα όντως έχει κανα δυο πιτσιρίκες καλες.
Το εξωφρενικό όμως είναι η τιμή του καφέ αλήθεια από ποτέ έγινε Κολωνάκι το Περιστέρι ρε παιδιά δεν πάμε καλά και φυσικά δεν πρόκειται να γίνει ποτέ Κολωνάκι η γυφτοκοπια και η καγκουρια με τις κινούμενες λατέρνες που βάζουν μουσική στο τέρμα για τα πανηγύρια πραγματικά

Συνημμένα

• IMG_20190717_114221.jpg
    IMG_20190717_114221.jpg
    975,3 KB · Εμφανίσεις: 53

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Καλημέρα ρε φίλε εκεί είμαι τώρα όντως έχει κανα δυο πιτσιρίκες καλες.
Το εξωφρενικό όμως είναι η τιμή του καφέ αλήθεια από ποτέ έγινε Κολωνάκι το Περιστέρι ρε παιδιά δεν πάμε καλά και φυσικά δεν πρόκειται να γίνει ποτέ Κολωνάκι η γυφτοκοπια και η καγκουρια με τις κινούμενες λατέρνες που βάζουν μουσική στο τέρμα για τα πανηγύρια πραγματικά
Θα μου επιτρέψεις ένα σχόλιο. Όντως η τιμή είναι τσιμπημένη στον πεζόδρομο, στον οποίο όμως πλέον έρχονται άτομα από όλες τις γύρω περιοχές και τα ΠΣΚ και από πολύ πιο μακριά (ειδικά φθινόπωρο/χειμώνα).Όσον αφορά στα "καγκούρια" αυτά πλέον είναι παντού! Και στο Κολωνάκι , και στη Γλυφάδα.. αυτό που άλλάζει είναι η τσέπη του κάθε κάγκουρα..
Δυστυχώς στην περιοχή του πεζοδρόμου , τα ενοίκια είναι πολύ υψηλά (το ξέρω επειδή ψάχνω καιρό για ιατρείο), γεγονός που συμπαρασύρει και τις τιμές (μαζί με την προσπάθεια των ιδιοκτητών να μεγιστοποιήσουν το κέρδος).

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Θα μου επιτρέψεις ένα σχόλιο. Όντως η τιμή είναι τσιμπημένη στον πεζόδρομο, στον οποίο όμως πλέον έρχονται άτομα από όλες τις γύρω περιοχές και τα ΠΣΚ και από πολύ πιο μακριά (ειδικά φθινόπωρο/χειμώνα).Όσον αφορά στα "καγκούρια" αυτά πλέον είναι παντού! Και στο Κολωνάκι , και στη Γλυφάδα.. αυτό που άλλάζει είναι η τσέπη του κάθε κάγκουρα..
Δυστυχώς στην περιοχή του πεζοδρόμου , τα ενοίκια είναι πολύ υψηλά (το ξέρω επειδή ψάχνω καιρό για ιατρείο), γεγονός που συμπαρασύρει και τις τιμές (μαζί με την προσπάθεια των ιδιοκτητών να μεγιστοποιήσουν το κέρδος).
Καλησπέρα φίλε πολύ σωστό το σχόλιο σου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
Επίσης να αναφέρω ότι κάνοντας αυτή την σύγκριση του Περιστερίου με το Κολωνάκι δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να υποτιμήσω το περιστέρι που είναι μια ωραία λαϊκή γειτονιά ο μεγαλύτερος δήμος νομίζω μετά από Αθήνα Πειραιά και είναι μια περιοχή με άτομα εργατιάς και όχι πλουσιόπαιδα.
Δυστυχώς όμως στον Πεζόδρομο της Βεάκη την έχουν δει πολύ και καλά θέλοντας να γίνουν Κολωνάκι μαιμουδιζοντας με τις υπερβολικές τιμές και τις αστείες συμπεριφορές στα όρια της γελοιοτητας από τα νόστιμα κοριτσάκια που σερβίρουν καφέ και έχουν ένα αλλαζονικο υφακι λες και βρίσκονται στην Μαγιόρκα η σε κάνα Μοντεκαρλο ενώ δουλεύουν με ξεφτίλα μεροκάματο 25€ο8ωρο μισά ένσημα μαλακίες η Βεάκη φούσκα είναι και θα ξεφουσκώσει σύντομα ήδη υπάρχουν μαγαζιά καφετέριες που έχουν μείνει ξένοικιαστα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom