downunder
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
Είναι η καφετέρια η γωνιακή , με τον illy καφέ ;Αχαρνων απεναντι απο τον Αγιο, αλβανικη καφετερια byrektur ή κατι τετοιο.
Είναι η καφετέρια η γωνιακή , με τον illy καφέ ;Αχαρνων απεναντι απο τον Αγιο, αλβανικη καφετερια byrektur ή κατι τετοιο.
γωνιακη απεναντι σε μικρο δρομοΕίναι η καφετέρια η γωνιακή , με τον illy καφέ ;
που ειναι το περιεργο;Σουβλάκια με γύρο;
Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα ναι όντως πολύ αστείο το σκηνικό αυτό ειδικά στο ισόγειο πως θα συντηρήθει το μαγαζί πάντως τα περισσότερα γκομενάκια εκεί είναι καλάΣτο Αχιλλειο οι πιτσιρικες καυλαντιζουνε με τα παππουδια...
Στο Αχιλλειο οι πιτσιρικες καυλαντιζουνε με τα παππουδια...
Το χρημα ειναι Θεός.Με κανά 100ρικο , πίνουν σπέρμα μεσήλικου δανδή ;
που βρισκεται αυτο?Στο αχιλλειον πριν 5-6 χρονια δουλευαν κατι πολυ δυνατα με χαρακτηριστικο ενα ψηλο μελαχροινο με βυζαρες το θυμαται κανεις αυτο;
Ναι τυπε το Best οντως εχει δυνατα μουνακια και δυνατα σουβλακια!!!!Ειδικα αυτο το ξεβρακωτο που κανονιζει τα τραπεζια στην πλατεια ειναι κωλαση!!!!Καλημέρα επίσης κάποια αρκετά καλά έχει ένα σουβλατζίδικο το Best στην πλατεία Ηούς στα Πετράλωνα Αλβανίδες τρίτης γενιάς.
Επίσης ανανέωση υπάρχει και στο Αχίλλειο στην Αχαρνών έχει φέρει κάτι καλά Ελληνίδες φοιτήτριες με μυαλό φυστικοβουτυρο λόγω του κόσμου που πάει εκεί εντάξει μιλάμε για άσυλο έτσι ότι να ναι οι περισσότερες κάθονται λίγο καιρό και φεύγουν.
Επίσης πολύ καλό έχει έρθει στο why sleep στο Γκάζι στην πλατεία
Καλημέρα ρε φίλε εκεί είμαι τώρα όντως έχει κανα δυο πιτσιρίκες καλες.Και το καφε-μπαρ Whatever στο Περιστέρι έχει δυνατά καυλακια σερβιτόρες.
Θα μου επιτρέψεις ένα σχόλιο. Όντως η τιμή είναι τσιμπημένη στον πεζόδρομο, στον οποίο όμως πλέον έρχονται άτομα από όλες τις γύρω περιοχές και τα ΠΣΚ και από πολύ πιο μακριά (ειδικά φθινόπωρο/χειμώνα).Όσον αφορά στα "καγκούρια" αυτά πλέον είναι παντού! Και στο Κολωνάκι , και στη Γλυφάδα.. αυτό που άλλάζει είναι η τσέπη του κάθε κάγκουρα..Καλημέρα ρε φίλε εκεί είμαι τώρα όντως έχει κανα δυο πιτσιρίκες καλες.
Το εξωφρενικό όμως είναι η τιμή του καφέ αλήθεια από ποτέ έγινε Κολωνάκι το Περιστέρι ρε παιδιά δεν πάμε καλά και φυσικά δεν πρόκειται να γίνει ποτέ Κολωνάκι η γυφτοκοπια και η καγκουρια με τις κινούμενες λατέρνες που βάζουν μουσική στο τέρμα για τα πανηγύρια πραγματικά
Καλησπέρα φίλε πολύ σωστό το σχόλιο σου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.Θα μου επιτρέψεις ένα σχόλιο. Όντως η τιμή είναι τσιμπημένη στον πεζόδρομο, στον οποίο όμως πλέον έρχονται άτομα από όλες τις γύρω περιοχές και τα ΠΣΚ και από πολύ πιο μακριά (ειδικά φθινόπωρο/χειμώνα).Όσον αφορά στα "καγκούρια" αυτά πλέον είναι παντού! Και στο Κολωνάκι , και στη Γλυφάδα.. αυτό που άλλάζει είναι η τσέπη του κάθε κάγκουρα..
Δυστυχώς στην περιοχή του πεζοδρόμου , τα ενοίκια είναι πολύ υψηλά (το ξέρω επειδή ψάχνω καιρό για ιατρείο), γεγονός που συμπαρασύρει και τις τιμές (μαζί με την προσπάθεια των ιδιοκτητών να μεγιστοποιήσουν το κέρδος).