Νέα

Καφετέρια έδιωξε παππού γιατί της χάλαγε την μόστρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 283
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Ναι μωρέ, έδιωξαν δυο ηλικιωμένους και χέστηκε η φοράδα στο αλόνι, εμάς μας έχουν διώξει άπειρες φορές επειδή δεν είχαμε γκομενα στην παρέα και στα αρχίδια μας ! Οποίος δεν θέλει τα λεφτά μας απλά στα @@ μας, πάμε παρά δίπλα που τα θέλουν, ποιο το πρόβλημα; Δεν μπορώ να καταλάβω;

Ώρες ώρες έχω την εντύπωση ότι ζείτε σε ένα παράλληλο σύμπαν, σε μια άλλη χώρα και πέφτετε από τα σύννεφα όταν δημοσιεύετε ένα καθημερινό φαινόμενο. Μα τόσο επιρροή ασκούν αυτά τα μέσα ; Έλεος ρε!

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.486
Πόντοι
8.846
Ναι μωρέ, έδιωξαν δυο ηλικιωμένους και χέστηκε η φοράδα στο αλόνι, εμάς μας έχουν διώξει άπειρες φορές επειδή δεν είχαμε γκομενα στην παρέα και στα αρχίδια μας ! Οποίος δεν θέλει τα λεφτά μας απλά στα @@ μας, πάμε παρά δίπλα που τα θέλουν, ποιο το πρόβλημα; Δεν μπορώ να καταλάβω;

Ώρες ώρες έχω την εντύπωση ότι ζείτε σε ένα παράλληλο σύμπαν, σε μια άλλη χώρα και πέφτετε από τα σύννεφα όταν δημοσιεύετε ένα καθημερινό φαινόμενο. Μα τόσο επιρροή ασκούν αυτά τα μέσα ; Έλεος ρε!
τύπε σε έδιωξαν από καφετερια γιατί δεν είχες γκόμενα? :confused:
κάτι δεν κάνεις καλά...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
τύπε σε έδιωξαν από καφετερια γιατί δεν είχες γκόμενα? :confused:
κάτι δεν κάνεις καλά...
Βασικά δεν με διώχνουν επειδή δεν πάω, αλλά δεν έχει περάσει πολύς καιρός που έδιωχναν κόσμο από μαγαζιά επειδή δεν είχε πιστοποιητικό, τα ξέχασες αυτά;

Και τι είναι χειρότερο, να πας δυο βήματα παρά κάτω να πιεις καφέ, η να πληρώσεις πρόστιμο επειδή δεν θες να κάνεις το εμβόλιο; Η έχει σημασία αν σε διώχνουν από καφετέρια η από άλλου; Λιγότερο νομίζεις με πείραζε τότε ;

Τέλος πάντων, σήμερα αν μου πουν κύριε δεν μπορείτε να κάτσετε για τον οποιοδήποτε λόγο, θα πάω αλλού χωρίς παρεξήγηση. Τώρα αν εσένα σε καίει να πιεις καφέ σε μόνο μια καφετέρια, απλά λυπάμαι.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.486
Πόντοι
8.846
Βασικά δεν με διώχνουν επειδή δεν πάω, αλλά δεν έχει περάσει πολύς καιρός που έδιωχναν κόσμο από μαγαζιά επειδή δεν είχε πιστοποιητικό, τα ξέχασες αυτά;

Και τι είναι χειρότερο, να πας δυο βήματα παρά κάτω να πιεις καφέ, η να πληρώσεις πρόστιμο επειδή δεν θες να κάνεις το εμβόλιο; Η έχει σημασία αν σε διώχνουν από καφετέρια η από άλλου; Λιγότερο νομίζεις με πείραζε τότε ;

Τέλος πάντων, σήμερα αν μου πουν κύριε δεν μπορείτε να κάτσετε για τον οποιοδήποτε λόγο, θα πάω αλλού χωρίς παρεξήγηση. Τώρα αν εσένα σε καίει να πιεις καφέ σε μόνο μια καφετέρια, απλά λυπάμαι.
τα έμπλεξες τύπε...
άλλο η πόρτα λόγω έλλειψης πιστοποιητικού κοβιντ που προβλέπεται από το ΝΟΜΟ, άλλο η πόρτα σε ένα club επειδή δεν συνοδεύεσαι και άλλο πόρτα σε καφέ λόγω ηλικίας.
το πρώτο είναι αυτόητο και καλώς έγινε, το δεύτερο κατ'εμέ άσχημο αλλά μπορεί κάποιος να πει ότι έχει κι ένα νόημα, το τρίτο είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

vitsiozos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
413
Πόντοι
21
Το μήνυμα είναι ότι αν είσαι νέος/α, ωραίος και παραγωγικός σε θέλουμε, άμα γεράσεις σε πετάμε στα αζήτητα. Σε μια εποχή που αποθεώνεται η αιώνια νιότη, τα καλογυμνασμένα γεμάτα αναβολικά σώματα, οι σιδερωμένες από το λίφτινγκ μούρες και οι παραμορφωμένες φάτσες από τα φίλτρα των ΜΚΔ, οι γέροι δε χωράνε. Η βιομηχανία του θεάματος, της ομορφιάς, του σεξ και της μόδας χρόνια φροντίζουν για αυτό.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
τα έμπλεξες τύπε...
άλλο η πόρτα λόγω έλλειψης πιστοποιητικού κοβιντ που προβλέπεται από το ΝΟΜΟ, άλλο η πόρτα σε ένα club επειδή δεν συνοδεύεσαι και άλλο πόρτα σε καφέ λόγω ηλικίας.
το πρώτο είναι αυτόητο και καλώς έγινε, το δεύτερο κατ'εμέ άσχημο αλλά μπορεί κάποιος να πει ότι έχει κι ένα νόημα, το τρίτο είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
Για εμένα όλα απαράδεχτα είναι αλλά γίνονται και όταν ήμουν 14 με έδιωχναν από τα φλιμπεράκια που ήθελα να παίξω, πάλι απαράδεκτο για εμένα, αλλά πάλι γινόταν.

Το θέμα είναι το τι είναι απαράδεκτο για εσένα η για εμένα η το τι πραγματικά συμβαίνει στον κόσμο;

Τέλος, όταν σε διώχνουν από κάπου που θες να πας, για οποιονδήποτε λόγο αισθάνεσαι το ίδιο άσχημα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.412
Πόντοι
27.261
Για εμένα όλα απαράδεχτα είναι αλλά γίνονται και όταν ήμουν 14 με έδιωχναν από τα φλιμπεράκια που ήθελα να παίξω, πάλι απαράδεκτο για εμένα, αλλά πάλι γινόταν.

Το θέμα είναι το τι είναι απαράδεκτο για εσένα η για εμένα η το τι πραγματικά συμβαίνει στον κόσμο;

Τέλος, όταν σε διώχνουν από κάπου που θες να πας, για οποιονδήποτε λόγο αισθάνεσαι το ίδιο άσχημα.
δικε μου πρεπει να εισαι εξπερτ στις πορτες βλεπω.
θα σε εχω στα υπ'οψιν για μια ασφαλειας που θελω να βαλω καποια στιγμη.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
δικε μου πρεπει να εισαι εξπερτ στις πορτες βλεπω.
θα σε εχω στα υπ'οψιν για μια ασφαλειας που θελω να βαλω καποια στιγμη.
Φίλτατε, εποχές 2000 που ήμουν εγώ νέος, οι πόρτες ήταν πολύ της μόδας, οποίος τότε ήταν 16 17 18 και πει ότι δεν έχει φάει πόρτα λέει ψέματα …

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.486
Πόντοι
8.846
Το μήνυμα είναι ότι αν είσαι νέος/α, ωραίος και παραγωγικός σε θέλουμε, άμα γεράσεις σε πετάμε στα αζήτητα. Σε μια εποχή που αποθεώνεται η αιώνια νιότη, τα καλογυμνασμένα γεμάτα αναβολικά σώματα, οι σιδερωμένες από το λίφτινγκ μούρες και οι παραμορφωμένες φάτσες από τα φίλτρα των ΜΚΔ, οι γέροι δε χωράνε. Η βιομηχανία του θεάματος, της ομορφιάς, του σεξ και της μόδας χρόνια φροντίζουν για αυτό.
πάντα συνέβαινε αυτό ΔΥΣΤΥΧΩΣ, όχι μόνο τώρα....
προσωπικά αν ήμουν μπροστά στη φάση θα έπεφταν μπινελίκια.
είναι απαράδεχτο απέναντι σε οποιονδήποτε, πόσο μάλλον έναν ηλικιωμένο

the scent

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2021
Κριτικές
30
Like
1.931
Πόντοι
2.411
πάντα συνέβαινε αυτό ΔΥΣΤΥΧΩΣ, όχι μόνο τώρα....
προσωπικά αν ήμουν μπροστά στη φάση θα έπεφταν μπινελίκια.
είναι απαράδεχτο απέναντι σε οποιονδήποτε, πόσο μάλλον έναν ηλικιωμένο
Αυτά κάνουν κάτι καφετέριες που θέλουν να το παίζουν ιστορία ότι και καλά μαζεύουν μόνο την αφρόκρεμα
Ωραίες κοπέλες γυμνασμενους άντρες και ότι συνεπάγεται από αυτά

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.556

Mike45gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2021
Like
2.851
Πόντοι
446
Ορεστειαδα Γκατζολια φιλε μου μουνοπανα. Ο φασισμος σε ολο του το μεγαλειο. Σε αντιθεση η Ξανθη αν και αυτη φουλ στρατο ηταν ο παραδεισος του φανταρου καλοι ανθρωποι.
Αυτά τα τράβηξα Σπάρτη... στις Σέρρες όπως το λες σαν την Ξάνθη καλοί άνθρωποι και φιλόξενοι όποτε έβγαινα ένιωθα σαν το σπίτι μου

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Φίλτατε, πριν λίγο πήρα 2 σουβλάκια 6,40€, κάτσε και ασχολήσου με ανούσιες σαχλαμάρες που σερβίρουν τα μέσα και άστα τα άλλα ...

• Like
Αντιδράσεις: FARAW
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.486
Πόντοι
8.846
Φίλτατε, πριν λίγο πήρα 2 σουβλάκια 6,40€, κάτσε και ασχολήσου με ανούσιες σαχλαμάρες που σερβίρουν τα μέσα και άστα τα άλλα ...
μια χαρά τύπε, χόρτασες με 6 ευρώ σε τέτοιους καιρούς...
σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαική χώρα δεν σε έφταναν 15....μην το λες ούτε του παππά

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Δηλαδή τύποι μου, αν πάω να μπω στο Χίλτον με σαγιονάρα, βερμούδα και άσπρη φανέλα Μινέρβα από πάνω, θα φάω πόρτα;
Θα πάω να κλεισω κανένα business αεροπορικό και θα σκάσω με σαγιονάρα και τίποτα περίεργα ρούχα. Η θα μου πάρει πιπα η αεροσυνοδός πιστεύοντας οτι για να κυκλοφορώ ετσι θα είμαι κροισος ή θα πάμε ένα ωραίο αυτόφωρο και θα με πληρώνει η αεροπορική

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Επιστήμονες δεν υπάρχουν? Να ρωτήσουμε τους ειδικούς.....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.960
Πόντοι
9.297
rusty grail τυπε πηγαινε να απολαυσεις τον ελληνικο σου με τους παππουδες
Εσύ κορο'ι'δευεις αλλά οι παππούδες είναι δύναμη όταν βλέπουν σε καφενείο ποδόσφαιρο...τα μαγκοπουστρακια της νέας γενιάς μαλακιζονται με το κωλοκινητο τους και δεν ασχολούνται με τον αγώνα.

Periergopaidi

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2021
Like
264
Πόντοι
21
Εσύ κορο'ι'δευεις αλλά οι παππούδες είναι δύναμη όταν βλέπουν σε καφενείο ποδόσφαιρο...τα μαγκοπουστρακια της νέας γενιάς μαλακιζονται με το κωλοκινητο τους και δεν ασχολούνται με τον αγώνα.
Βρε δυναμη ειναι αλλα σαββατο πρωι ο παππουτς δεν πηγε να γαμωσταυρισει τον μανταλο και τον μασουρα για οφθαλμολουτρο πηγε ο χυστης και οι πυρφοροι τον εμποδισαν

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.721
Πόντοι
3.656
Μερικοί παππουδες πιανουν ένα τραπέζι απ το πρωι μέχρι μεσημέρι μ έναν γλυκι βραστό

Πιο έντιμο θα ήταν να έχει το καφέ χρονικό 2ωρο όριο όπως στο εξωτερικό και για τους νέους και για τους ηλικιωμενους

τυπε ακομα καλυτερα να πηγαινουμε να πληρωνουμε και να φευγουμε κατ'ευθειαν.να μην καθομαστε καθολου και να μην παιρνουμε τιποτα απο το μαγαζι :confused::confused::confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom