Periergopaidi
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2021
- Like
- 264
- Πόντοι
- 21
rusty grail τυπε πηγαινε να απολαυσεις τον ελληνικο σου με τους παππουδες
Δεν είναι πάντα διάκριση. Πχ, κάθε μαγαζί έχει άδεια για χ αριθμό ανθρώπων (ο θεός και η ψυχή του αν τηρείται αλλά τέσπα). Αν είναι γεμάτο μπορεί να σου απαγορεύσει την είσοδο. Αν σου απαγορεύσει την είσοδο ως γεμάτο και αφήσει τα δύο πιπινάκια πίσω σου χωρίς να έχει βγει μύγα μπορείς να κάνεις καταγγελία.Βρε το ξέρω αυτό που λες αλλά όπως και να το κάνουμε δεν παύει να είναι διάκριση...όχι ηλικιακή, αλλά "φάτσας", γένους ή άλλου είδους, αλλά πάντως διάκριση...Η λογική είναι ίδια - το που θα βάλεις την διαχωριστική γραμμή αλλάζει
γιατι ειρωνευεσαι?
δεν ειπα για τους ανω των 40 αλλα για τα παπουδια που σκασαν με μαγκουρα και τραγιασκα να παραγγειλουν πολλα βαρυ και οχι και παθαν εγκεφαλικο οι επιχειρηματιες
Με το μπαρδόν τύπε μου, αλλά... οι τυποπαπούδες, ΟΡΘΩΣ πήγαν στο συγκεκριμένο καφενείο... "rusty grail"; (σκουριασμένο)rusty grail τυπε πηγαινε να απολαυσεις τον ελληνικο σου με τους παππουδες
Καλά.. Μην το παίζουμε και ανήξεροι τώρα... 99% που πέφτει πόρτα δεν γίνεται γιατί είναι γεμάτο, ούτε γιατί ο πελάτης είναι λιώμα... Γίνεται γιατί δεν έχουμε μουνί αντί για πούτσα, ή γιατί το πουλ μουρ ή/και το ντρεσσιγκ code δεν είναι του επιπέδου που θέλουν...Δεν είναι πάντα διάκριση. Πχ, κάθε μαγαζί έχει άδεια για χ αριθμό ανθρώπων (ο θεός και η ψυχή του αν τηρείται αλλά τέσπα). Αν είναι γεμάτο μπορεί να σου απαγορεύσει την είσοδο. Αν σου απαγορεύσει την είσοδο ως γεμάτο και αφήσει τα δύο πιπινάκια πίσω σου χωρίς να έχει βγει μύγα μπορείς να κάνεις καταγγελία.
Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που μπορεί νόμιμα να σου αρνηθεί. Αν είσαι λιώμα, έχεις προκλητική συμπεριφορά κλπ
Στατιστικές από το πουθενά βγαίνουν εύκολα. Τα περισσότερα κλαμπ, όσα έχουν απομείνει, αμφιβάλλω αν πλέον ρίχνουν έτσι εύκολα πόρτα όχι γιατί είναι υπέρ της ισότητας αλλά γιατί με το ζόρι γεμίζουν.Καλά.. Μην το παίζουμε και ανήξεροι τώρα... 99% που πέφτει πόρτα δεν γίνεται γιατί είναι γεμάτο, ούτε γιατί ο πελάτης είναι λιώμα... Γίνεται γιατί δεν έχουμε μουνί αντί για πούτσα, ή γιατί το πουλ μουρ ή/και το ντρεσσιγκ code δεν είναι του επιπέδου που θέλουν...
Και αυτά ΕΙΝΑΙ διάκριση...
Ναι, γιατί το Χίλτον είναι κλειστό για ανακαίνιση αυτή την περίοδο και πρέπει να φοράς τον εξοπλισμό που προβλέπεται στα εργοτάξιαΔηλαδή τύποι μου, αν πάω να μπω στο Χίλτον με σαγιονάρα, βερμούδα και άσπρη φανέλα Μινέρβα από πάνω, θα φάω πόρτα;
γιατι τυπε μου ειναι δημοσιος υπαλληλος ο καταστηματαρχης ή ο χωρος του ειναι δημοσιος;2) Σοβαρά, υπάρχει Νόμος που να δίνει στον μαγαζάτορα το δικαίωμα να αρνηθεί τις υπηρεσίες του καταστήματος;
Δηλαδή τύποι μου, αν πάω να μπω στο Χίλτον με σαγιονάρα, βερμούδα και άσπρη φανέλα Μινέρβα από πάνω, θα φάω πόρτα;
Κύριε Ευμορφίδη, εσείςΑν πας στο Χίλτον έτσι , και παίζει και καμία κυριλέ δεξίωση κτλ , το πιο πιθανό είναι ότι θα σε περάσουν για τον νέο και εκκεντρικό πρέσβη – απεσταλμένου , του Καρόλου
ναι ειναι διακριση. Αλλα αμα ειμαι μεσα σε ενα μαγαζι και ειναι τιγκα στις ψωλες, πιθανοτατα δεν θα το ξαναπροτιμησω. Δεν με νοιαζει να εχει μονο μουνακια λες και ειμαι αραβας μεγιστανας, αλλα φιλε πρεπει να τηρειται μια αναλογια. Αν εχεις ηδη βαλει μεσα 10 παρεες με ψωλαρια και ψαχνεις το μουνι με το κυαλι, ειναι λογικο να ριξεις λιγες πορτες στους επομενους.Καλά.. Μην το παίζουμε και ανήξεροι τώρα... 99% που πέφτει πόρτα δεν γίνεται γιατί είναι γεμάτο, ούτε γιατί ο πελάτης είναι λιώμα... Γίνεται γιατί δεν έχουμε μουνί αντί για πούτσα, ή γιατί το πουλ μουρ ή/και το ντρεσσιγκ code δεν είναι του επιπέδου που θέλουν...
Και αυτά ΕΙΝΑΙ διάκριση...
Ναι, έχεις δίκιο. Δεν υποστηρίζω, φυσικά, ηλικιακά όρια, αλλά αν ο άλλος είναι βρωμιάρης και δυσωδίας σαν άστεγος ή χεσμένο-κατουρημένο εξαρτημένος, ποιός λογικός θα τον αφήσει μέσα; Υπάρχουν και όρια, σαφώς, αλλά ο Νόμος δεν ξέρω αν προβλέπει κάτει τέτοιο.γιατι τυπε μου ειναι δημοσιος υπαλληλος ο καταστηματαρχης ή ο χωρος του ειναι δημοσιος;
Εννοειται πρεπει να μπορεις να αρνεισαι τις υπηρεσιες σου, δηλαδη θα εχω μαγαζι, θα σκαει καποιος απαραδεκτος πελατης (βρωμιαρης, αγενης κτλ) και θα εχω υποχρεωση να τον σερβιρω και να τον ανεχτω για ωρες;
Εχω δωσει καποιον ηθικο ορκο αντιστοιχο του ιπποκρατη για την παροχη των υπηρεσιων μου και δεν το ξερω;
Το αν η κοινωνια κραξει και μπουκοταρει το μαγαζι λογω της συμπεριφορας μου ειναι αλλο.
παλι πηγε να πληρωσει με πλαστο πενταευρο???τον νιπλη διωξανε....απλα το λεω