Νέα

Καφέ στη πλατεία Ψυρρή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα corfugreece2018
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

corfugreece2018

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2018
Like
180
Πόντοι
1
Είμαι στη πλατεία Ψυρρή τώρα πίνω καφέ έχει πολλά κούνια γύρω γύρω που ψάχνωνται τώρα ..αυτή τη στιγμή. Αν θέλει κανένας να έρθει τώρα βόλτα σε στείλει αμεσως..έχει και μικρές έχει και μιλγ καβλιαρες ..ελάτε τώρα οποίος θέλει βόλτα για γάμησι

OP
OP
C

corfugreece2018

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2018
Like
180
Πόντοι
1
Βούλα είσαι εσύ βρε ..άκου βούλα ..λοιπόν είμαι μόνος στο τζαζ καφέ στη πλατεία Ψυρρή τώρα πίνω έναν καφέ οποίος έρθει θα με δει ...είμαι μπροστά πρώτο τραπέζι και κοιτάζω τις τουρίστριες στο κωλο οποίος θέλει να έρθει τώρα θα με δει εδώ ελάτε για καμάκι

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.741
Πόντοι
3.556
τύπε νηματοθετη με καλαμάκι τον πινεις τον καφε; :undecided::undecided::undecided:

Συνημμένα

• 32AB7609-D5E5-455E-8392-20413CECB6D9.jpeg
    32AB7609-D5E5-455E-8392-20413CECB6D9.jpeg
    37,7 KB · Εμφανίσεις: 60

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.556
Πόντοι
3.846
ρε παίχτη γιατί δεν το παραδέχεσαι, παρέα θέλεις να τα λέτε ,δεν ψάχνεις για γυναίκα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.639
Πόντοι
27.261
μου αρεσει παντως που απ'ολα τα καφεδομαγαζα εκει ψυρρη, ο τιτανας εκατσε (εντελως τυχαια εννοειται) σε ενα καφε που λεγεται....
ΤΖΑΖ !!!:tooth:
:worship:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.432
Πόντοι
3.296
Είμαι στη πλατεία Ψυρρή τώρα πίνω καφέ έχει πολλά κούνια γύρω γύρω που ψάχνωνται τώρα ..αυτή τη στιγμή. Αν θέλει κανένας να έρθει τώρα βόλτα σε στείλει αμεσως..έχει και μικρές έχει και μιλγ καβλιαρες ..ελάτε τώρα οποίος θέλει βόλτα για γάμησι
Ωραιος τυπε καλη επιτυχια
Εχει αρκετο κυνηγι απ οτι φαινεται
Ορμα τους
Την παρεα τι τη θες;
:tooth::gay:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.300
Πόντοι
10.336
ρε μαλακα ηρθες απτην κερκυρα να γαμησεις ολα τα μουνια μας; τι θρασος ειναι αυτο;

λεγε που εισαι τωρα να ερθω με το μηχανακι και θα με κερασεις μπυρες για τον κοπο μου, αμα εισαι πουστρακι που ψαχνεις πουτσα ομως να ξερεις θα σου φερμαρω μεχρι και το σωβρακο, γυμνος και κολυμπωντας θα πας πισω στο νησι.
περιμενω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αλλα να ξερεις παμε για χυμα πεσιμο, μεθυσμενο, ή θα γαμησουμε ή θα φαμε μηνυση για παρενοχληση, δεν υπαρχει μεση οδος στο λεω

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
ρε μαλακα ηρθες απτην κερκυρα να γαμησεις ολα τα μουνια μας; τι θρασος ειναι αυτο;

λεγε που εισαι τωρα να ερθω με το μηχανακι και θα με κερασεις μπυρες για τον κοπο μου, αμα εισαι πουστρακι που ψαχνεις πουτσα ομως να ξερεις θα σου φερμαρω μεχρι και το σωβρακο, γυμνος και κολυμπωντας θα πας πισω στο νησι.
περιμενω

αλλα να ξερεις παμε για χυμα πεσιμο, μεθυσμενο, ή θα γαμησουμε ή θα φαμε μηνυση για παρενοχληση, δεν υπαρχει μεση οδος στο λεω
Ολη η μαγεία του σαητ σε ενα μηνυμα..

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.855
Πόντοι
3.656

τυπε μηπως τρως και φαλαφελ; :think: :confused: :confused: :confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.601
Πόντοι
6.536

περιμενω

Τελικά τι έγινε μαν?
Τον φέρμαρες?

:think:

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.085
Πόντοι
7.195
γιατί ρε του την πέσατε έτσι του ανθρώπου ;
δηλαδή και αδερφή να ήταν τι θα παθαίνατε ;
φίλε κερκυραίε άλλη φορά να κάθεσαι στο δίπλα από κει που ανακοινώνεις
να κόβεις και κίνηση
Και να έχεις και τίποτα χαρτιά να ανακατώνεις, δήθεν δουλειά, για προκάλυψη, να μη φαίνεσαι λιγούρης.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.300
Πόντοι
10.336
δηλαδή και αδερφή να ήταν τι θα παθαίνατε ;
αμα μια αδερφη, φωναζει κοσμο για "μουνακια", και καταληγει να σου πιανει το πουτσο, ε δεν το λες και κομπλε. λεω γω τωρα :2funny:

Τελικά τι έγινε μαν?
Τον φέρμαρες?

:think:
δεν ξερω φιλε ηπια πολυ χτες βραδυ, αφου δεν ξυπνησα σε καμια παραλια της κερκυρας παλι καλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom