Νέα

Κ. Καραμανλής ο νεώτερος, θύμα ή θύτης;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα memos@n
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
το μνημονιο εχει κριθει και συνταγματικα απο το στε

και πολιτικα τρικοματικη κυβερνηση δεξιας και αριστερας

τα υπολοιπα τωρα κουβεντα να κανουμε να περναει η ωρα

Α! Κάθε τί συνταγματικά αποδεκτό είναι και σωστή πολιτική επιλογή!
Μάλιστα...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
www.iefimerida.gr/news/88079/%CF%84%CE%B1-%C2%AB%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9%C2%BB-%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%BF-%E2%80%93-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%82]http://www.iefimerida.gr/news/88079/%CF%84%CE%B1-%C2%AB%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9%C2%BB-%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%BF-%E2%80%93-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%82[/url]

Τα «μαζεύει» ο Καμμένος για Αντρίκο – Τα πρακτικά της δίκης

«Ποτέ δεν υπήρξε διάθεση, πρόθεση καταφρονήσεως, περιφρονήσεων του προσώπου του Αντρίκου Παπανδρέου». Την διαβεβαίωση αυτή έδωσε ενώπιον του δικαστηρίου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, όπως προκύπτει από τα πρακτικά της δίκης που δημοσιεύει το iefimerida.gr.

Αγωγή εναντίον του κ. Καμμένου είχε καταθέσει ο Αντρίκος Παπανδρέου, διεκδικώντας αποζημίωση ύψους 1,4 εκατ. ευρώ, με αφορμή τα όσα είχε υποστηρίξει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων περί εμπλοκής του Αντρίκου Παπανδρέου στις αγοραπωλησίες ασφαλίστρων κινδύνου (CDS) σε ενδεχόμενη ελληνική χρεοκοπία.

Συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος ερωτάται «εσείς λοιπόν λέτε ότι δεν είχατε διάθεση, πρόθεση, καταφρονήσεως, περιφρονήσεως, του προσώπου...» για να απαντήσει ο κ. Καμμένος «καμία κε πρόεδρε και ποτέ δεν υπήρξε τέτοιου είδους».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μάλιστα, υποστήριξε ότι «ουδέποτε έχουν ειπωθεί. Είναι προϊόν διαδικτύου όπου υπάρχουν σχόλια διαφόρων ανθρώπων που ελευθέρως γράφουν στο διαδίκτυο και τα οποία παίρνοντας τις δηλώσεις τις δικές μου εντός του κοινοβουλίου ή όπως έχω υποχρέωση λόγω του δημοσίου συμφέροντος στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα και αναπαράγουν ιστοσελίδες

Συμφωνούμε λοιπόν πως κάτι είχε ακουστεί (αλλιώς προς τί η αγωγή;), αλλά δεν ξέρουμε αν όντως έγινε ούτε και κανείς μπορεί να το αποδείξει.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Α! Κάθε τί συνταγματικά αποδεκτό είναι και σωστή πολιτική επιλογή!
Μάλιστα...

ε τοτε να τα καταργησουμε και το συνταγμα και τα δικαστηρια και να δικαζουν τα λαικα δικαστηρια και οι μπαχαλακηδες του συνταγματος

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.167
Πόντοι
7.195
ε τοτε να τα καταργησουμε και το συνταγμα και τα δικαστηρια και να δικαζουν τα λαικα δικαστηρια και οι μπαχαλακηδες του συνταγματος

ιατρε μου IQ = ραδικιου !!!!!

αποστειλατε επειγοντως ABULANCE με εκπαιδευμενους παιδοτριβας δια να οδηγησουν τον δυσμοιρο στο ΙΔΡΥΜΑ.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ΕΦΕΡΕ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ;; (!!)
Απ’ό,τι φαίνεται, δεν φτάνει μόνο που ο καμένος Καμμένος πήρε πίσω στη δίκη όλες τις αθλιότητες που είχε εκτοξεύσει ενάντια στον Α. Παπανδρέου, έχει προκύψει μείζον θέμα και με τον μάρτυρα που παρουσιάστηκε για να υπερασπιστεί τον Καμμένο.

Μείζον θέμα.

Έγραψε χθες ο Γ. Παπαχρήστος στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ»:
«ΚΑΙ ΜΙΑ και το έφερε η κουβέντα, αυτός που κατέθεσε ως μάρτυρας του προέδρου Πάνου στη δίκη με τον Αντρίκο Παπανδρέου και ονομάζεται Κυριάκος Τόμπρας του Χρήστου, γεννηθείς το 1963 στην Αθήνα, έναν Κυριάκο Τόμπρα που ο πρόεδρος Πάνος τον έχει οικονομικό σύμβουλο και ένα φεγγάρι και υπεύθυνο στρατηγικού σχεδιασμού τι τον έχει ακριβώς;

ΤΟ ΛΕΩ αυτό διότι ο μάρτυρας που ορκίστηκε στο Ευαγγέλιο ως καλός χριστιανός δήλωσε ρητά ότι «δεν έχει καμία σχέση, φιλική ή επαγγελματική, με τους διαδίκους»όταν ρωτήθηκε από τον πρόεδρο του δικαστηρίου.

- Ποιος σας έφερε εδώ; Φίλος, γνωστός; ρώτησε πάλι ο πρόεδρος.

- Μόνος μου ήρθα, απάντησε ο μάρτυρας.

- Και πώς ξέρατε ότι σήμερα αυτή την ώρα εκδικάζεται η υπόθεση; ξαναρώτησε ο πρόεδρος.

- Μα το ξέρει όλη η Ελλάδα, ήταν η απάντηση.

ΤΟ ΟΠΟΙΟ σημαίνει ότι αν είναι το ίδιο πρόσωπο (η πηγή μου δηλώνει ότι ΕΙΝΑΙ!), κινδυνεύει να πέσει φωτιά να τον κάψει (αφού ορκίστηκε στο Ευαγγέλιο ότι δεν τον ξέρει τον πρόεδρο Πάνο). Δευτερευόντως, λέω εγώ, έχει υποπέσει στο αδίκημα της ψευδορκίας. Ε, κύριε εισαγγελέα μου;»

Και σήμερα ο δημοσιογράφος επανήλθε με φωτογραφία (!) του μάρτυρα δίπλα στον Καμμένο από παλαιότερη επίσκεψη του τελευταίου σε Υπουργείο!
Γράφει τα εξής:
ΒΕΒΑΙΩΝΩ ότι δεν έχω την παραμικρή διάθεση να ασχολούμαι και μάλιστα επί καθημερινής βάσεως με τα πεπραγμένα - «έργα και ημέρες» τα λέγαμε παλιά - του προέδρου του κόμματος «Π. Καμμένος και Σία Ανεξάρτητοι Ελληνες» Πάνου Καμμένου, αλλά δεν με βοηθάει και ο ίδιος.

ΕΝΩ εμφανίζεται λαλίστατος σε ό,τι αφορά άλλα ζητήματα, θέματα τα οποία τον καίνε προσποιείται ότι δεν υπάρχουν. Κοινώς κάνει το παπί, τον Κινέζο, τον «σφυρίζω αδιάφορα», γενικά τον «δεν πά” να λένε, θα βαρεθούν και θα σταματήσουν».

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ πρόσφατο: διερωτήθηκα χθες αν ο μάρτυρας ονόματι Κυριάκος Τόμπρας του Χρήστου που εμφανίστηκε κατά την εκδίκαση της αγωγής του Αντρίκου Παπανδρέου δήθεν αυθόρμητα έχει καμιά σχέση με έναν Κυριάκο Τόμπρα, οικονομικό του σύμβουλο και υπεύθυνο στρατηγικού σχεδιασμού του κόμματος, δεδομένου ότι στο δικαστήριο ο εν λόγω Τόμπρας είχε δηλώσει ότι δεν γνωρίζει τον πρόεδρο Πάνο.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ δεν έλαβα φυσικά. Ούτε από τον πρόεδρο Πάνο ούτε από τον Τόμπρα. Ως εκ τούτου, άρχισα κι εγώ να ψάχνω. Και τι ανακάλυψα; Οτι ο εν λόγω Τόμπρας, ο μάρτυρας, άκου τώρα κάτι συμπτώσεις, είναι ίδιος, μα ίδιος μιλάμε - πρόσωπο, σωματότυπος, ομιλία, κίνηση - με τον σύμβουλο του κυρίου προέδρου!

ΕΙΝΑΙ δε τόσο κολλητός στο καμμενοσύστημα ώστε ο πρόεδρος τον τοποθέτησε στις 13 Ιανουαρίου στην Κεντρική Προσυνεδριακή Επιτροπή (ΚΠΟΕ) - όπως λέγεται ο καταφανώς καμμενοόρος! Τον κουβαλάει δε παντού (εξού και τον πήρε και στη δίκη επί της αγωγής Παπανδρέου, δεν εξηγείται αλλιώς), αν κρίνω από το γεγονός ότι σε μια συνάντηση που βρήκα στο Διαδίκτυο με τον υπηρεσιακό υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης λίγο πριν από τις εκλογές του Ιουνίου συνόδευε τον πρόεδρο Πάνο(δεξιά του στη φωτογραφία).

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ

μπουρδολογοι

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ιατρε μου IQ = ραδικιου !!!!!

αποστειλατε επειγοντως ABULANCE με εκπαιδευμενους παιδοτριβας δια να οδηγησουν τον δυσμοιρο στο ΙΔΡΥΜΑ.

σου κανανε το ηλεκτροσοκ και επανηλθες;

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.167
Πόντοι
7.195
και σας παρεκαλεσα ιατρε μου...
το λωλομανδυα επειγοντως !!!!!!!!!!
γιατι δεν με ακουτε ?????????????????????

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
παραξενο το νουμερο ποσταρε μεσα σε 8 λεπτα

συνηθως χρειαζεται πανω απο μια μερα να ξεκινησει το μυαλο

τελικα το ηλεκτροσοκ του κανει καλο

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
...αλλά το αναπαράγουμε ούτως ή άλλως γιατί εξυπηρετεί τους πολιτικούς μας σκοπούς, να δείξουμε οτι ο ΓΑΠ ήταν "προδότης" και "δοσίλογος", ε;

Εσύ θεωρείς πως πέραν της ιστορικής του δικαίωσης ο ΓΑΠ έχει κανένα πολιτικό μέλλον, για να με κόφτει να τον "εκθέσω";
Το άκουσα κάπου, το ανέφερα με επιφύλαξη την οποία και τόνισα επανειλλημένως.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Εσύ θεωρείς πως πέραν της ιστορικής του δικαίωσης ο ΓΑΠ έχει κανένα πολιτικό μέλλον, για να με κόφτει να τον "εκθέσω";
Το άκουσα κάπου, το ανέφερα με επιφύλαξη την οποία και τόνισα επανειλλημένως.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.167
Πόντοι
7.195
παραξενο το νουμερο ποσταρε μεσα σε 8 λεπτα

συνηθως χρειαζεται πανω απο μια μερα να ξεκινησει το μυαλο

τελικα το ηλεκτροσοκ του κανει καλο

μην ξεχνιωμαστε ΑΡΧΙΒΛΑΚΑ του σαιτ !!!!!!

IQ = ΡΑΔΙΚΙΟΥ !!!!!!!!!!!!!

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.167
Πόντοι
7.195

Συνημμένα

• 268942_257414181066425_1616384885_n.jpg
    268942_257414181066425_1616384885_n.jpg
    66 KB · Εμφανίσεις: 22

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.167
Πόντοι
7.195
ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Δ! ΕΘΝΙΚΗ

ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Δ! ΕΘΝΙΚΗ

ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Δ! ΕΘΝΙΚΗ

ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Δ! ΕΘΝΙΚΗ

"
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική / Πολιτική / Δεν έχουν τελειωμό τα βάσανα
Δεν έχουν τελειωμό τα βάσανα

Αναρτήθηκε από:Θ. Π. 25 Μαΐου, 2013 11:58 Κατηγορία:Πολιτική

Η επιστροφή στην πραγματικότητα για τον Βαγγέλη Βενιζέλο μόνο εύκολη δεν ήταν μετά το σύντομο διάλειμμα που έκανε με αφορμή την απουσία του στο εξωτερικό.

Δεν πρόλαβε να πατήσει το πόδι του στη χώρα και τα βάσανα πολλαπλασιάστικαν για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που πλέον δεν τους προλαβαίνει.
Και ποιον να προλάβει αλλωστε; Την Άννα (Διαμαντοπούλου) που μιλάει και με τον Φώτη (Κουβέλη) για την νέα κεντροαριστερά από την οποία εκείνος έχει αποκλειστεί; Τον Γιώργο (Παπανδρέου) που του λέει «Βαγγέλη κάτσε φρόνιμα επιστρέφω οριστικά»; Τον Αλέκο (Παπαδόπουλο) που εβγαλε δικό του μανιφέστο; Τον Παναγιωτακόπουλο που του ανακοίνωσε πως ο χρόνος που είχε τελείωσε; Τον Αντώνη Σαμαρά που ξεκαθαρίζει ότι τις αποφάσεις παίρνει η ΝΔ ως πρώτη δύναμη; Ακόμα και οι Γερμανοί ξεφτιλίζουν την νέα σοσιαλιστική προσπάθεια που τόσο διαφήμισε ο Βαγγέλης μαυρίζοντας το όνειρο του.

Ψάχνουν σωτήρα

Την ίδια ώρα, μήνυμα στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ με την οποία διαφωνούν ριζικά και δε πρόκειται όπως λένε να συμφωνήσουν μαζί της αν δεν αλλάξει στρατηγική στέλνουν στελέχη του κόμματος. Ήδη μετά από συνεννοήσεις που έγιναν στο παρασκήνιο όλες τις προηγούμενες ημέρες στελέχη αποφάσισαν να μην παραστούν στη σημερινή συνεδρίαση.
Ανάλογες συζητήσεις έγιναν με στελέχη στη Βόρειο Ελλάδα. Μέλη της κεντρικής επιτροπής, πρώην βουλευτές, αποφάσισαν να στείλουν κι αυτοί το δικό τους μήνυμα καθώς όπως τονίζουν δε θέλουν να νομιμοποιήσουν με τη παρουσία τους το αποτέλεσμα του συνεδρίου όπως αυτό αποτυπώνεται στη σύνθεση της κεντρικής επιτροπής.
Οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει μεταξύ των στελεχών αυτών οι οποίοι διαφωνούν και ζητούν αλλαγή πολιτικής και αλλαγή ηγετικής ομάδας. Δεν αποκλείεται κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που έχει θεσμική ιδιότητα στο παρελθόν και που αυτήν την ώρα βρίσκεται σε συνομιλίες με άλλα στελέχη να αναλάβει πρωτοβουλία όπως λέει για τη σωτηρία της παράταξης: Τη δημιουργία μίας επιτροπής η οποία θα αναλάβει την ανασύσταση του κόμματος. Κάτι τέτοιο όμως συνιστά ομηρία του κύριου Βενιζέλου, την οποία δεν πρόκειται φυσικά να το δεχθεί.
Ηττα για την προοδευτική συμμαχία

Και με όλα αυτά ο Βαγγέλης Βενιζέλος καλείται να αντιμετωπίσει και την πρώτη ήττα της Προοδευτικής Συμμαχίας για την οποία τόσο πολύ καμάρωνε.
Τα Γερμανικά μέσα ενημέρωσης γύρισαν την πλάτη στη προοδευτική συμμαχία και υπήρξε επικοινωνιακός κόλαφος με τα σχόλια του γερμανόφωνου τύπου για το εγχείρημα του SPD. Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν οι Γερμανοί σοσιαλδημοκράτες που διοργάνωσαν το ιδρυτικό συνέδριο στη Λειψία , πως ειναι δυνατόν στις διαδικασίες της ιδρυτικής διακήρυξης να ήταν παρόντες απο τις 27 ευρωπαϊκές χώρες μονο επτά αρχηγοί κρατών, πρόεδροι ή πρωθυπουργοί ενώ την επόμενη ημέρα, γιορτή για τα γενέθλια του γερμανικού κόμματος να ήταν εκεί πολλοί ξένοι ηγέτες από τα ευρωπαϊκά σοσιαλιστικά κόμματα.
Παράλληλα με 124 άρθρα απασχόλησε τον γερμανικό τύπο η επιστολή Παπανδρέου και η ίδρυση της Προοδευτικής Συμμαχίας. Σε γενικές γραμμές ο γερμανόφωνος τύπος αντιμετώπισε με επιφύλαξη και πολλές κριτικές παρατηρήσεις την ίδρυση του νέου δικτύου, ίσως επειδή η πανηγυρική τελετή έναρξης δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που είχαν καλλιεργήσει οι διοργανωτές.
Μερικοί χαρακτηριστικοί τίτλοι από τον γερμανόφωνο τύπο:
Die Zeit: To SPD έπρεπε να μείνει στο παλιό του δίκτυο (.) Το SPD αφήνει τη Σοσιαλιστική Διεθνή για να φτιάξει ένα δικό του δίκτυο. Είναι λάθος, λέει ο ερευνητής Stephan Klecha.
Γερμανική Ραδιοφωνία (Deutschlandfunk): Ο πρώην Πρόεδρος του SPD, Franz Muntefering, σε σχετική ερώτηση για το θέμα δήλωσε στη Γερμανική Ραδιοφωνία: «Δεν έχω καθόλου εμπλακεί στο θέμα αυτό, αλλά έχω συναναστραφεί πολλές φορές με τον Παπανδρέου και τον έχω στο μυαλό μου με μεγάλο σεβασμό».
Der Standard Αυστρίας: H διαμάχη για την αριστερή συμμαχία επισκιάζει το πάρτυ του SPD.
Sueddeutsche Zeitung: To SPD απομακρύνεται από τον σοσιαλισμό και ιδρύει όμιλο με το αδιάφορο όνομα που δεν λέει τίποτα – Προοδευτική Συμμαχία. Τι επιδιώκει το SPD με αυτό το κακέκτυπο;
Τagesspiegel: Nέα κατεύθυνση στο SPD – Προοδευτικό και όχι σοσιαλιστικό.
Neues Deutschland: H κριτική απέναντι στη Σοσιαλιστική Διεθνή είναι αδικαιολόγητη. Αποτελεί ένα φόρουμ διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων. "

ΠΑΡΕ ΤΖΩΝΑΚ Μ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΑ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

νουμερο

τρομαρα σου εγραψες και 4 ποστ

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.167
Πόντοι
7.195
ΤΖΩΝΑΚΟ ΑΡΧΙΒΛΑΚΑ του ΣΑΙΤ τι διαβαζω ????????
εξ οικειων τα βελη τωρα ?????

"«Ελιά στην Ελλάδα χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δε νοείται»
Π. Αυγερινός: «Αν ο Γιώργος δεν ήταν γιος του Ανδρέα δεν θα γινόταν πρωθυπουργός»

Web only

27/05/2013  15:40

Την ελπίδα να μην παραμείνει το ΠΑΣΟΚ «παπανδρεϊκό» κόμμα εκφράζει το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κ. Παρασκευάς
Αυγερινός σε σημερινή συνέντευξή του.

Απαντώντας σε ερωτήσεις της «Εφημερίδας των Συντακτών» εμφανίζεται σίγουρος πως στην περίπτωση που ο Γιώργος Παπανδρέου δεν ήταν γιος του Ανδρέα, δεν θα γινόταν πρόεδρος του κόμματος και μετέπειτα πρωθυπουργός. Επίσης δηλώνει σχετικά με τον «παπανδρεϊκό» χαρακτήρα του κόμματος πως μπορεί το ΠΑΣΟΚ να «είχε δημοκρατική δομή κόμματος, αλλά ήταν αρχηγικό, ήταν ταυτισμένο με τον ιδρυτή του». Και συμπληρώνει: «για το αν θα παραμείνει παπανδρεϊκό δεν το νομίζω και δεν το εύχομαι».

Αναφορικά με το σημερινό ΠΑΣΟΚ ο κ. Αυγερινός σχολιάζει πως δεν έχει τίποτα από το παλιό κόμμα και κρίνει πως το γεγονός αυτό είναι και καλό και κακό και προσθέτει πως αυτήν την ώρα κρίνεται η συνέχειά του: «Αυτή την ώρα ο Βαγγέλης Βενιζέλος είναι ανάγκη να υπάρχει για να μη διαλυθεί, δεν υπάρχει τίποτα άλλο», σημειώνει.

Σε ότι αφορά στην προοπτική δημιουργίας κομματικού συνασπισμού τύπου Ελιάς, όπως αρκετοί στο ΠΑΣΟΚ έχουν προτείνει, ο κ. Αυγερινός δηλώνει πως «Ελιά στην Ελλάδα χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν νοείται, αν και δεν έχω καταλάβει ακόμα τι θέλει και τι υπόσχεται για το αύριο».

Ο κ. Αυγερινός αναφέρεται επίσης στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ και θεωρεί πως το κόμμα «μετά το 1981 ακολούθησε μια πορεία προοδευτικής υποχώρησης του ΠΑΣΟΚ, η οποία το υποχρέωνε σε συνεχείς συμβιβασμούς». Ο κ. Αυγερινός υπογραμμίζει σχετικά: «Σήμερα βέβαια επιχειρείται συστηματικά να φορτωθεί στο ΠΑΣΟΚ ό,τι στραβό υπάρχει. Θα μου πεις όμως ποιος κάτω των 50 χρόνων ξέρει τι υπήρχε το 1981 για να εκτιμήσει αυτό που έγινε μετά».

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΤΖΩΝΑΚΟ ΑΡΧΙΒΛΑΚΑ του ΣΑΙΤ τι διαβαζω ????????
εξ οικειων τα βελη τωρα ?????

"«Ελιά στην Ελλάδα χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δε νοείται»
Π. Αυγερινός: «Αν ο Γιώργος δεν ήταν γιος του Ανδρέα δεν θα γινόταν πρωθυπουργός»

Web only

27/05/2013  15:40

Την ελπίδα να μην παραμείνει το ΠΑΣΟΚ «παπανδρεϊκό» κόμμα εκφράζει το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κ. Παρασκευάς
Αυγερινός σε σημερινή συνέντευξή του.

Απαντώντας σε ερωτήσεις της «Εφημερίδας των Συντακτών» εμφανίζεται σίγουρος πως στην περίπτωση που ο Γιώργος Παπανδρέου δεν ήταν γιος του Ανδρέα, δεν θα γινόταν πρόεδρος του κόμματος και μετέπειτα πρωθυπουργός. Επίσης δηλώνει σχετικά με τον «παπανδρεϊκό» χαρακτήρα του κόμματος πως μπορεί το ΠΑΣΟΚ να «είχε δημοκρατική δομή κόμματος, αλλά ήταν αρχηγικό, ήταν ταυτισμένο με τον ιδρυτή του». Και συμπληρώνει: «για το αν θα παραμείνει παπανδρεϊκό δεν το νομίζω και δεν το εύχομαι».

Αναφορικά με το σημερινό ΠΑΣΟΚ ο κ. Αυγερινός σχολιάζει πως δεν έχει τίποτα από το παλιό κόμμα και κρίνει πως το γεγονός αυτό είναι και καλό και κακό και προσθέτει πως αυτήν την ώρα κρίνεται η συνέχειά του: «Αυτή την ώρα ο Βαγγέλης Βενιζέλος είναι ανάγκη να υπάρχει για να μη διαλυθεί, δεν υπάρχει τίποτα άλλο», σημειώνει.

Σε ότι αφορά στην προοπτική δημιουργίας κομματικού συνασπισμού τύπου Ελιάς, όπως αρκετοί στο ΠΑΣΟΚ έχουν προτείνει, ο κ. Αυγερινός δηλώνει πως «Ελιά στην Ελλάδα χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν νοείται, αν και δεν έχω καταλάβει ακόμα τι θέλει και τι υπόσχεται για το αύριο».

Ο κ. Αυγερινός αναφέρεται επίσης στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ και θεωρεί πως το κόμμα «μετά το 1981 ακολούθησε μια πορεία προοδευτικής υποχώρησης του ΠΑΣΟΚ, η οποία το υποχρέωνε σε συνεχείς συμβιβασμούς». Ο κ. Αυγερινός υπογραμμίζει σχετικά: «Σήμερα βέβαια επιχειρείται συστηματικά να φορτωθεί στο ΠΑΣΟΚ ό,τι στραβό υπάρχει. Θα μου πεις όμως ποιος κάτω των 50 χρόνων ξέρει τι υπήρχε το 1981 για να εκτιμήσει αυτό που έγινε μετά».

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

επειδή είμαι άνω των πενήντα ετών ξέρω πολύ καλά τι υπήρχε πρίν το 1981 και πως αυτό που υπήρχε και είχε μία δυναμική υγιους ανάπτυξης και βελτίωσης καταστράφηκε και ξεθεμελιώθηκε στο διάστημα 1981-1989...

Οσο για τον "κύριο" Παρασκευά Αυγερινό τον θεωρώ εκ των μεγίστων λαμογιών και διεστραμμένο εκλογομάγειρα με αποκορύφωμα τις εκλογικές αναμετρήσεις του 1989-1990, στις οποίες προκειμένου να μαγειρέψει το εκλογικό αποτέλεσμα έτσι ώστε η συντριβή του ΠΑΣΟΚ να έχει το μικρότερο δυνατό αντίκτυπο σε αυτό έβαλε στην βουλή κόμμα μειονοτικών...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
επειδή είμαι άνω των πενήντα ετών ξέρω πολύ καλά τι υπήρχε πρίν το 1981 και πως αυτό που υπήρχε και είχε μία δυναμική υγιους ανάπτυξης και βελτίωσης καταστράφηκε και ξεθεμελιώθηκε στο διάστημα 1981-1989...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.167
Πόντοι
7.195

jhonny64