Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.400
- Πόντοι
- 6.536
Υπήρχε bouΔυστυχως δεν υπηρχε bou τοτε ουτε ενημερωση.
Υπήρχε bouΔυστυχως δεν υπηρχε bou τοτε ουτε ενημερωση.
Δεν ακούγεται όμορφο αυτό
Κομμένες οι
Για να κλέβεις τα tips
Το bou από το 2000 δεν είναι?Δυστυχως δεν υπηρχε bou τοτε ουτε ενημερωση.
Αποθημενο η καριόλα!Το bou από το 2000 δεν είναι?
Θυμάμαι τότε ήταν στην Λιοσίων,από Ασπρόπυργο εξοδούχοι πηγαίναμε πρώτα εκεί για κατάθεση και μετά έξοδο με κοπέλες κτλ....
Εμείς το μάθαμε από έναν εκπαιδευτή μόνιμο αρχιλοχία....Αποθημενο η καριόλα!
Τον παίζαμε σαν φοιτητές την 10ετία του ‘90 με την πάρτη της (όταν δούλευε στο new Chanel)…δεν την πήρα χαμπάρι ποτέ ότι δούλευε…
Δεν ήξερα κ το μπου…
Μετά επιστρέψαμε στην βάση μας! Μας έφαγε η επαρχία!!
Και αυτό ο αρχιλοχίας σας το εμαθεΚαι τον παίζαμε και από την μονάδα για να μην χύσουμε γρήγορα...
Όχι ρε μαν....Και αυτό ο αρχιλοχίας σας το εμαθε
Εμείς το μάθαμε από έναν εκπαιδευτή μόνιμο αρχιλοχία....
Εκεί μέσα βλέπαμε την μισή Σχαλ,την μισή 2η μοίρα,το ΕΤΑ και μονιμάδες από το Πεύκο...
Αναμονή αρκετή ώρα...
Εκτός του ότι πήγα φαντάρος μέσα της 10ετία του ‘90 (έκοψα την αναβολή μου), δεν είχαμε κάποιον λοχία! Μόνο μαλακες Σμηνίες στην Τρίπολη…Και αυτό ο αρχιλοχίας σας το εμαθε
Τρίπολη απέναντι από 11ο Σ.Π είχε ένα κωλόμπαρο που έπεφτε πουτσάκος....Εκτός του ότι πήγα φαντάρος μέσα της 10ετία του ‘90 (έκοψα την αναβολή μου), δεν είχαμε κάποιον λοχία! Μόνο μαλακες Σμηνίες στην Τρίπολη…
Εγώ το μόνο που πρόλαβα στην Τρίπολη ήταν η ΥγρασίαΤρίπολη απέναντι από 11ο Σ.Π είχε ένα κωλόμπαρο που έπεφτε πουτσάκος....
Είχε και κάτι άλλα στην Ναυπλίου αλλά εκεί δεν ήταν για πλεμποφαντάρους,τα σκάγανε φορτηγατζήδες,κατά καιρούς είχε κάτι καλά μουνιά.
Δεν τα πρόλαβα εγώ δυστυχώς....
Τρίπολη και ψωλόκρυο πάνε πακέτο.Εγώ το μόνο που πρόλαβα στην Τρίπολη ήταν η Υγρασία
Τρίπολη με τις μοδίστρες ήμουν !Τρίπολη απέναντι από 11ο Σ.Π είχε ένα κωλόμπαρο που έπεφτε πουτσάκος....
Είχε και κάτι άλλα στην Ναυπλίου αλλά εκεί δεν ήταν για πλεμποφαντάρους,τα σκάγανε φορτηγατζήδες,κατά καιρούς είχε κάτι καλά μουνιά.
Δεν τα πρόλαβα εγώ δυστυχώς....
Χαχα κάπως έτσι! Εγώ Νοέμβρη παρουσιάστηκα! Τα βραδια το δάγκωνες από το κρύο κ την υγρασία, συνέχιζε τις πρώτες πρωινές ώρες και ξαφνικα κατά τις 10…μέναμε με κοντομάνικο!Εγώ το μόνο που πρόλαβα στην Τρίπολη ήταν η Υγρασία
Αφού ήταν άθλια ...Τρίπολη με τις μοδίστρες ήμουν !
1,5 μήνα και δεν ξανά πάτησα!
Δεν είχα ιδέα τι έπαιζε γύρω γύρω!
Χαχα κάπως έτσι! Εγώ Νοέμβρη παρουσιάστηκα! Τα βραδια το δάγκωνες από το κρύο κ την υγρασία, συνέχιζε τις πρώτες πρωινές ώρες και ξαφνικα κατά τις 10…μέναμε με κοντομάνικο!
Άθλια…αλλά ωραία!
Ξαναπήγαινα …!!!
Εγώ είμαι της ύστερης σχολής...Με Βίνα Ασίκη, Λίλα Καφαντάρη, Τέτα Ντούζου, Νανά Βενέτη, Βάσια Παναγοπούλου, Ισμήνη Καλεση, Γκέλη Γαβριήλ, Λίντα Γιγα και άλλες που δεν θυμάμαι τώρα
Ειπα άθλια αλλά κ ωραία!!Αφού ήταν άθλια ...
Γιατι ξαναπήγαινες
Να παςΕιπα άθλια αλλά κ ωραία!!
Ο καιρός άθλιος, αλλά αυτά ήταν τα τελευταία ανέμελα χρόνια μου!
Φυσικά ξαναπήγαινα κ με την εμπειρία που θα είχα πγιά, θα πέρναγα ακόμα καλύτερα!