foxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 120
- Πόντοι
- 16
ζωντανος θρυλος που συνεχιζει να καβλωνει κοσμοη lisa ann είναι θρύλος των πορνό αν και υπάρχουν πιο ωραία μουνια πιστεύω
ζωντανος θρυλος που συνεχιζει να καβλωνει κοσμοη lisa ann είναι θρύλος των πορνό αν και υπάρχουν πιο ωραία μουνια πιστεύω
μίκρυνε και τα βυζιά όταν ξαναγύρισε και πάλι είναι καύλα αλλά γουστάραμε τις αλειθωρες βυζάρες τηςζωντανος θρυλος που συνεχιζει να καβλωνει κοσμο
λαθος φιλε μου αυτο λεγεται γυναικεια ομορφια ... γιατι οσο χρονια και εαν περασουν οταν μια γυναικα ειναι τρελη καβλα συνεχιζει για παντα να ειναι... βεβαια ορισμενοι δεν το καταλαβαινουν αλλα οι περισσοτεροι εδω μεσα που εχουν μεγαλωσει με μουναρες τυπου julia ann ξερουν τι τους καβλωνει σε μια γυναικα... αν και στο οιδιποδειο δεν εχεις και τοσο αδικο ..Οιδιποδειο λέγεται αυτο?
οντως ρε φιλε δεν μου αρεσε που μικρυνε τις βυζαρες της αλλα το εσωσε με τα καινουργια της βιντεο ...μίκρυνε και τα βυζιά όταν ξαναγύρισε και πάλι είναι καύλα αλλά γουστάραμε τις αλειθωρες βυζάρες της
μεγάλη εμπειρία το λιζακιοντως ρε φιλε δεν μου αρεσε που μικρυνε τις βυζαρες της αλλα το εσωσε με τα καινουργια της βιντεο ...
οντως.. ισως η μονη που τσακιζε μαυρους πουτσους .. εαν υπαρχει καλυτερη και δεν το γνωριζω ζητω συγνωμημεγάλη εμπειρία το λιζακι
Adriana chechikοντως.. ισως η μονη που τσακιζε μαυρους πουτσους .. εαν υπαρχει καλυτερη και δεν το γνωριζω ζητω συγνωμη
ναι την ξερω προστυχοφατσα αλλα καλυτερα να δω juelz ventura που της μοιαζει και ειναι πιο αδηφαγα χαχαAdriana chechik