Ανδράποδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2017
- Like
- 897
- Πόντοι
- 86
αυτη εγινε διασημη κιόλας
Θα πάω με τον εκπτωτικό κωδικό να πάρω φέτα. Ποτέ δεν ξέρειςΜε καυλωσες μωρό μου
πλαστικοτατοΜάγκες έχω πάθει πλάκα τι μουνι είναι αυτο
Νταξει τα βυζια δεν τα πείραξε ακόμα την μύτη μπορειπλαστικοτατο
Βγάζει μια αύρα με το βλέμμα της πουτανιαρικη σαν να σου λέει ελα και γαμαμε τώρα(και έχει και ένα τατουάζ πιστόλι στο δεξί κωλομερι)Απορώ τι σας αρέσει από αυτό το μυγόφτυμα με τα παρδαλά μαλλιά, τα τατουάζ ο',τι νά ναι και την αποτυχημένη πλαστική στη μύτη!
Βγάζει μια αύρα με το βλέμμα της πουτανιαρικη σαν να σου λέει ελα και γαμαμε τώρα(και έχει και ένα τατουάζ πιστόλι στο δεξί κωλομερι)
τιποτα. απλα καλη για ενα μπουτσο... και μεχρι εκει...Απορώ τι σας αρέσει από αυτό το μυγόφτυμα με τα παρδαλά μαλλιά, τα τατουάζ ο',τι νά ναι και την αποτυχημένη πλαστική στη μύτη!
Και που ειναι το παραξενο, οι περισσότερες απο τις δευτερο-τριτες τραγουδίστριες γαμιουνται με οποιοδήποτε μπορει να της προώθηση σαν τραγουδίστριες.την εχω πετυχει πριν 5 χρονια σε ξενοδοχειο της γλυφαδας να "συναναστρεφεται " εναν 40 + ....
Η αλήθεια είναι αι ότι την πηδηξε ο Πέτρος κωστοπουλος άρχισε να βγάζει εμπορικά τραγουδιαΚαι που ειναι το παραξενο, οι περισσότερες απο τις δευτερο-τριτες τραγουδίστριες γαμιουνται με οποιοδήποτε μπορει να της προώθηση σαν τραγουδίστριες.
Εδω η Λιολιου που ειναι αρκετά γνωστή τα έφτιαξε με ενα στέλεχος της δισκογραφικής της εταιρίας...αραγε γιατι;;;
Ρε φιλε μαλλον κανεις πλακα. Εδω ανεβαζει ο αλλος φωτο στο νημα ματι σε παραλιες απο τη γυναικα(;) του η οποια ειναι κήτος 110 κιλα με κυτταριτιδα και απο κατω διαβαζεις σχολια τυπου ποσο καυλα το γυναικακι σου, τι μωρο ειναι αυτο κτλπ. Στο ζοζεφινακι που ειναι κ κορμακι θα διστασει καποιος;Απορώ τι σας αρέσει από αυτό το μυγόφτυμα με τα παρδαλά μαλλιά, τα τατουάζ ο',τι νά ναι και την αποτυχημένη πλαστική στη μύτη!
Ρε φιλε μαλλον κανεις πλακα. Εδω ανεβαζει ο αλλος φωτο στο νημα ματι σε παραλιες απο τη γυναικα(;) του η οποια ειναι κήτος 110 κιλα με κυτταριτιδα και απο κατω διαβαζεις σχολια τυπου ποσο καυλα το γυναικακι σου, τι μωρο ειναι αυτο κτλπ. Στο ζοζεφινακι που ειναι κ κορμακι θα διστασει καποιος;