Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.762
- Πόντοι
- 7.636
Αν και από βυζί δεν...Κώλο όμως τα σπάει από ότι έχω προσέξειΧαχαχ να κάθεσαι δίπλα της στο αεροπλάνο να σου βγουν τα μάτια
Αν και από βυζί δεν...Κώλο όμως τα σπάει από ότι έχω προσέξειΧαχαχ να κάθεσαι δίπλα της στο αεροπλάνο να σου βγουν τα μάτια
Αν και από βυζί δεν...Κώλο όμως τα σπάει από ότι έχω προσέξει
Πατούρα...
Χαχαχ δίκιο έχεις
Το βυζακι μια χαρα ειναι, εχουμε πηξει στο πλαστικο και στο ψευτικο, αυτο ισα ισα να το πιπιλας ειναι οτι πρεπειΑν και από βυζί δεν...Κώλο όμως τα σπάει από ότι έχω προσέξει
Θα ειχα γινει τακτικος πελατης με το 10ευροΜετάξι 10€ κ χωρίς πελατεία.
Παρολα αυτά είναι συμπαθητικό τυπακι
Χαράζει υποβρύχιο....μην πω το βυθίζει!!!!!
Μισή ζωή μαύρος μισή ζωή άσπρος Μα'ικλΤζακσον ζεις για πάντα ΠΑΟΚτσης!!!!Αρκετος ντόρος για το τιποτα...πλαστικες και προώθηση απο μανατζαρεους
Ωραίο χαχαχαχΜισή ζωή μαύρος μισή ζωή άσπρος Μα'ικλΤζακσον ζεις για πάντα ΠΑΟΚτσης!!!!
Αυτό μαζί με το "μήνυμα" στην Σαγράδα Φαμίλια της Βαρκελώνης είναι από τα κορυφαία στην Ανθολογία της ΠΑΟΚτσηδικης διανόησης....Ωραίο χαχαχαχ
327 σελιδες για την τουνη14 σελιδες γι'αυτο το πλαστικοποιημενο σαμιαμιδι, μιξης βανδη-τελεφερικ-μαϊκλ τζακσον
σορτσακι ειναι!Αυτό τώρα που φοράει είναι φούστα ή φαρδιά ζώνη;
Όλο τέτοια μίνι φοραεισορτσακι ειναι!
Την είδε ο κουνιάδος μου στη Μύκονο και δεν ενθουσιαστηκε με την παρουσία της.Όλο τέτοια μίνι φοραει
Στην τελευταία φωτό καθαρό upskirt το καριολάκι. Ξέρει τι κάνει...Αυτό τώρα που φοράει είναι φούστα ή φαρδιά ζώνη;
Τι upskirt βρε παλικαρε;; ! σορτσακι φοραει που εχει γυρω γυρω μια λουριδα υφασμα για να μειαζει με μινι φουστα, ολες οι πιτσιρικες τις φορανε! συνηθως ειναι απο καρω πλισε υφασμα με σχισιμο μπροστα για να μειαζει με σχολικη φουστιτσα αλλα εδω το υφασμα ειναι ελαστικο!Στην τελευταία φωτό καθαρό upskirt το καριολάκι. Ξέρει τι κάνει...