- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.074
- Πόντοι
- 42.697
Je t'aime: χτύπημα στη σοβαροφάνεια και τον αληθινό συντηρητισμό.
μαζί σου!
Je t'aime: χτύπημα στη σοβαροφάνεια και τον αληθινό συντηρητισμό.
Ναι ρε παιδια! Είδα καινούρια πουτανάκια σήμερα στο Jet'aime,ροζουλίνια! Που είναι ο Βάγκνερ?Πού είναι ο πουτσίνι? Οεο? Αμ έτσι όπως πάνε θα τον δούν και τον πουτσίνι..ααχχχχ,κι έχουμε να γράψουμε κι ενημέρωση!
Χαχα,φίλε μου η γραφή σου μου θυμίζει λίγο πρέπει να πώ κάποιον τηλεκριτικό ταινιών, ο οποιος θα έλεγε:Η πολιτιστική αποχαύνωση της υποκουλτούρας στο πλαίσιο της υποανάπτυκτης και ασθενικής ελληνικής κοινωνίας που κινείται στη μιζέρια της ελλειμματικής οντότητας.
Εκμετάλλευση διανοητικά προβληματικών ατόμων με περιτύλιγμα ροζ και ειρωνική διάθεση. Θα έπρεπε το λιγότερο να τους είχαν καταδικάσει στην ΠΥΡΑ...τους ιθύνοντες της εκπομπής και ειδικότερα την παρουσίαστρια να σταυρωθεί παραδειγματικά (σε κοντό σταυρό δεν είναι και πρώτο μποϊ) σε κεντρική πλατεία κατά προτίμηση όπυ συχνάζουν αλλοδαποί...
Ρε παιδια αφηστε τα αυτα και βαλτε καμια φωτο απο το γνωστο μουνο την Αννα
Αντε ρε LEFTY2 φτιαξε μας λιγο γιατι οπως φαινεται θα τον πιουμε στην εξεταστικη
Η εκπομπή της αντιπαθέστατης Πάνια είναι τρελό σκουπίδι. ʼνθρωποι με εμφανή προβλήματα προκαλούν το γέλιο στους τηλεθεατές σα ζώα σε ζωολογικούς κήπους, όπως είχαν στη βικτωριανή Αγγλία τους ανθρώπους-ελέφαντες σε κλουβιά και περιφέρονταν στην επαρχία. Το ανιτάκι βέβαια όπως πολύ ορθά κάποιος είπε πιο πριν ήταν κοτούλα μπροστά στον Πάσσαρη και τότε δεν είχε ούτε ..αετόπουλα,,,ούτε τηλεθεατόνια, ούτε αρχηγόπουλα ούτε καμιά από τις μαλακίες που αραδιάζει παίζοντας το κάτι μεταξύ μάγκισας-ρεμπέτισσας-μαίρης χρονοπούλου-ρόζας εσκενάζυ στο ξανθό και το αντιπαθητικό βέβαια.
Αν μου παιρνε και καμια πιπα...Σου τα πήρε τα μυαλά μικρεεεεεέ...
εγκρινω και επαυξανω γαμω το κατεστημενο τουςΔίκιο έχεις αλλά που να το βρεις...
Όταν η mainstream- my ass- μουσική σκηνή έχει να επιδείξει τσαλίκηδες, μαρτάκηδες, κελεκίδου και θώδη και άλλα αστέρια, όταν ο βέρτης θεωρείται σχεδόν ποιοτικός καλλιτέχνης γιατί κάνει ζημιά στο μαγαζί που τραγουδά και όταν στη μουσική βιομηχανία έχουμε καρτέλ που κάνει αυτό του γάλακτος να μοιάζει με ωδή στον ελεύθερο ανταγωνισμό, γιατί να μην κάνει ο Κατμαν καρριέρα;
Και μόνο το ότι όλοι αυτοί κόβουν πωλήσεις από τη Heaven, ότι δεν προωθούνται απο το gay καρακατσουλιό των μάνατζερ και των ενδυματολόγων, μου τους κάνει συμπαθείς...
Η εκδίκηση του Καρβέλα για την απαξίωση της Βίσση...
Γιατί ενοχλεί η Ανίτα Πάνια? Και εδώ πιστεύω βλέπουμε άλλη μια έκφανση της δήθεν ελληνικής σοβαροφάνειας. Αυτοί οι άνθρωποι ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Ανάμεσά μας. Αυτοί που φωνάζουν πιστεύω είναι της άποψης "Κρύβουμε τα σκουπίδια κάτω από το χαλάκι" . Αυτούς τους ανθρώπους του Je t'aime λοιπόν, να τους κλείσουμε σε ένα ίδρυμα ανιάτων (κοντά στη Δροσοπούλου και Λέλας Καραγιάννη ;) ) . Γιατί μας στενοχωρεί να τους βλέπουμε. Μας στενοχωρει η αλήθεια. Εγώ λοιπόν θέλω να τους βλέπω. Να αισθάνονται και οι ίδιοι Μικ Τζάγκερ. Τί άλλο να κάνουν? Να κλειστούν σε 4 τοίχους για να μη μας ενοχλεί το θέαμα? Οχι