Νέα

Je t'aime

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris1984
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

elsoon

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2007
Μηνύματα
40
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
to οποιο ειναι πoιο?
 

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
4.459
Κριτικές
3
Like
12.400
Πόντοι
3.506

Συνημμένα

  • gousgounis2.JPG
    gousgounis2.JPG
    34,6 KB · Εμφανίσεις: 24

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Μηνύματα
1.639
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
την ξεκολιασε την τσηλα ο μεγασ  γκουσγκουνησ??????
 

dinosayros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2007
Μηνύματα
50
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχουν κάποιοι που ενοχλούνται απο το  σόου της Πάνια ?
Δε θα πρεπε γιατί η γυναίκα κάνει τη τρέλα της και το χαβαλέ της σε μιά τηλεόραση (Ελληνική τηλεόραση)και σε μιά κοινωνία (Ελληνική κοινωνία) που σχεδόν μόνο απο χαβαλέ καταλαβαίνει,...!
Γενικά στην Ελλάδα δεν υπάρχει χιούμορ και δεν υπάρχει και σοβαρότητα !
Υπάρχει χαβαλές άφθονος και σοβαροφάνεια μπόλικη ! Δυστυχώς !
 

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Μηνύματα
1.949
Κριτικές
3
Like
1.689
Πόντοι
216
ρε μαγκες, να πουμε του στραβου το δικιο εδω περα...
Πολλοι βρηκαν ευκαιρια να εκφρασουν την ενοχληση τους απο το σοου της Πανια τελευταια-σχολια του τυπου "κοροιδευει τους νοητικα αδυναμους, εξευτελιζει, κανει-ρανει" και κουραφεξαλα.
Αναγκαζει κανεναν να κανει καποιος κατι αθελα του?Οι ιδιοι που τραγουδανε, ισα-ισα που γουσταρουν, και δεν ντρεπονται να το δειξουν!
Δεν κρυβονται πισω απο λουσα, εκτυφλωτικα ρουχα και παρουσιες, ουτε πουλανε νταβατζο/αρχοντιλικι σε κανεναν-ισως γι αυτο πολλοι το εχουν παρει στραβα-γιατι δεν εχουν "ψαρωσει" οπως θα ψαρωναν με μακροπουλους, πετρελιδες, βισσες κτλπ.
Γιατι τα τραγουδια αυτα αν τα τραγουδουσαν αυτοι με σοβαροφανεια και κιτς φοντα, θα ταν μεγιστα σουξε.(οχι πως τωρα δεν ειναι-οι πωλησεις των δισκων πουλανε απο μονες τους)
Τοσα χρονια, η ελληνικη κοινωνια δεν εδειξε να φρικαρει με τραγουδια οπως "τι κανω μονη μου μες στο σαλονι μου","ηταν η ζωη μου κολαση κ την εκανες απολαυση" κ αλλα τερατωδη ασματα-ισα-ισα που τα πηρε στα σοβαρα.Απο που κι ως που λοιπον αυτη η ξαφνικη σοβαροφανεια και λυποψυχια?
Εδω αλλοι δεν λυπουνται τον εαυτο τους,κι ακουνε το gucci φορεμα του μαζωνακη στην διαπασων, βλεπουνε τατιανες και θρασκιες, λαβαινουν θπ οψην τους τριανταφυλλοπουλους και ευαγγελατους-ειναι αυτοι τωρα σε θεση να νιωσουν ασχημα για εναν κατμαν,ο οποιος γουσταρει να βγαινει να λεει τα δικα του σ ολον τον κοσμο και να γουσταρει, χωρις να ντρεπεται για κατι η να κρυβεται πισω απο φανταχτερα λουσα?
Μηπως οι ελληνες δεν ειναι δεκτικοι σε καποιες ομαδες ανθρωπων, θεωροντας τους "διανοητικα καθυστερημενους" και αποκλειοντας τους απο καθε ιδιοτητα?
Ο καρβελας απλα απεδειξε οτι ακομα και ενα παρασκευας μπορει να γινει αστερι, με την σωστη στηριξη και οργανωση.
Η πανια ανετρεψε το φτηνο τηλεοπτικο σταριλικι-ονειρο δυτικων προαστειων(αυτοι που γνωριζουν ολοι απ οτα ριαλιτι με το μικρο τους ονομα),το τσαλακωσε, και το τριβει στα μουτρα των ακολουθων και εμπνευστων του.Φυσικο να υπαρχουν αντιδρασεις και συγχιση.
Ειναι αστειο να μην θεωρουν τρας τα ριαλιτι και τον ψινακη, αλλα την ανιττα που ναι το πιο γνησιο τρας να την κραζουν.Θες τρας?Τοτε πας στο γνησιο τρας, οχι αυτο που κρυβεται και παλευει μονιμως να σε εξαπατησει πλαγιως.Ελεος πια,  ειναι ολα τοσο τελεια δηλαδη και politically correct, οπου η πανια ειναι το προβλημα μας.
Το μονο τρας που διακρινουν καπιοι ειναι αυτο δηλαδη?Τοσο ακατεργαστη αισθητικη εχετε δηλαδη?
Για την βερα λαμπρου π.χ. δεν ειπε κανεις τιποτα αρνητικο.Δεν ειναι τρας δηλαδη αυτη?
Καλο ειναι να σκεφτομαστε λιγο πριν εκφρασουμε μια γενικη αποψη, και να το πλαισιωνουμε με τα καταλληλα επιχειρηματα, πρωτα βγαλουμε στην φορα ο,τι μας κατεβαινει...
 

billk

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Μηνύματα
839
Κριτικές
4
Like
22
Πόντοι
6
ρε παιδια ειναι εκει μια χορευτρια για πολλα λιτρα σπερμα βλεπω την εκπομπη μονο γι αυτη ας ανεβασει καποιος καμια φωτογραφια!
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Αυτήν εννοείς;  :dancing:
 

Συνημμένα

  • Image-41.jpg
    Image-41.jpg
    68,3 KB · Εμφανίσεις: 31

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Και φαντάσου μέχρι τότε να έχει βγει πρώτη η Χριστίνα και να τα ξανααναβάλλουν!
 

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Μηνύματα
188
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Εγώ θα ήθελα να αναφερθώ στο θέμα Πάνια λίγο πιο εμπεριστατωμένα ίσως γιατί ξέρω πράγματα λόγω της δουλειάς που κάνω και λόγω του ότι έχω γείτονα τον Νίκο Καρβέλα. Μένω ********** στην ʼνω Γλυφάδα και από τότε που ο Καρβέλας μετακόμισε από τα Μελίσσια λόγω και της δουλειάς μου έχω καλές σχέσεις...Λοιπόν όλο αυτό έχει στηθεί γιατι η εφορια τον κυνηγάει όπως και την Πάνια και την Αννούλα. Το ανώνυμο που κρύβεται πάντα πίσω από π.χ. ΠΑΕ και ΚΑΕ εδώ έχει την ονομασία Ζε Ταιμ... Είναι απολύτως κατανοητό το πως μπορεί κάποιος με μία τέτοια κομπίνα να ξεφύγει από την όλη κατάσταση που οικονομικά δεν τον βολεύει καθόλου... η εταιρία ζε ταιμ κρύβει πρόσωπα και συμφέροντα...Αυτό δεν πάει να πει ότι ο Καρβέλας δεν λειτούργησε σωτά μπροστά στο αδιέξοδο που βρέθηκε...

Όμως αν θέλετε να μιλήσουμε για την εκπομπή Πάνια δεν θα με βρείτε σύμφωνο. Ναι γέλασα την πρώτη φορά, άντε και την δέυτερη...Σίγουρα από την Μπεζεντάκου και την "Νινί Βέρα" ακόμη περισσότερο...Αλλά... Η κατάσταση έχει ξεφύγει...Κια δεν είναι ότι ο κάθε Βας θέλει από μόνος του και τα κάνει...Είναι ένα κύκλωμα κλειστό που αν δεν έχεις ψώνιο και φυσικά μια ανάγκη για εύκολο χρήμα και δημοσιότητα το κλαμπ δεν σου ανοίγει την πόρτα...Εκεί είμαι και μάλιστα πάρα πολύ με τον Λαζόπουλο...έχει δίκιο...

Θα ξεχάσουμε πως είναι και τα τραγούδια...Αλλά σαν χιούμορ γενικά όλης της εκπομπής δεν παραξενεύομαι αφού η Πάνια σε αυτό είναι αρνητικά μοναδική...Μπορεί να είμαι αντίθετος με πολλούς παραπάνω αλλά θεωρώ πως αν θες να μείνεις στην ιστορία οπουδήποτε πρέπει να μην εκτίθεσαι και να μην εκθέτεις...Αυτό κανει η Πάνια. ο Καρβέλας δνε φαίνεται πουθενά προς το παρόν...

Τώρα η κοπελιά που χορεύει με τον Κεμπάπ είναι η ʼννα από το νάμπερ Ουάν στον ʼλιμο...Το παλιό τοτέμ...όποιος θέλει μπορεί εκεί να την βρει...Η ʼννα είναι σπέσιαλ σε λεσβιακό χωρό και σε πριβέ με άντρες και εγώ έχω χύσει μόνο που με άγγιξε...Είμαστε φιλαράκια επειδή συχνάζω εκεί χρόνια...Είναι ξηγημένη και με πολύ σιλικόνη παντού...Απίστευτη όμως καύλα....




mod:
Δεν ειναι αναγκη να γραφεις σε ποιον δρομο μενεις εσυ και ο Καρβέλας :rolleyes:
 

adaldizmi

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2006
Μηνύματα
151
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
1
Παντως γενικοτερα μαγκες εχει ξεφυγει η κατασταση με τους ολους δηθεν.Την κυριακη το βραδυ στην Αμμο και ενω τραγουδαει η Μερκουρη κατα τις 2 και μιση σκαει μυτη ο πριονης με γυαλι ηλιου μεσα στο σκυλαδικο.Λοιπον πανω απο το μισο μαγαζι του εκανε "πριονισματα" και το νουμερο χαιρετουσε ρε...Αν ειναι δυνατον...Σταρ!!!!
 

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Μηνύματα
607
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
μιας και λετε για Μερκουρη ...σημερα κυκλοφορησαν καποες φωτογραφιες στις οποιες εμφανιζεται με μαυρο στρινγκολετο στην παραλια :jerking: :jerking: :jerking:
νομιζω ηταν στο περιοδικο Chiao.. τις εχει κανενας???
 

Επισκέπτης
ρε συναγωνιστες καλυτερα στην Πανια παρα σε κατι μεσημεριανες εκπομπες που βγαινουν κατι χοντροαδερφαρες για να λυσουν τα σεξουαλικα και ψυχολογικα προβληματα τις καθε κατινας
 

billk

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Μηνύματα
839
Κριτικές
4
Like
22
Πόντοι
6
ρε παιδια ξερει κανενας τιποτα γι αυτη τη γκομενα με εχει καυλωσει παρα πολυ μου ρχεται να παω στο ALTER να τη γνωρισω απο κοντα μιλαμε για πολλα λιτρα
 

billk

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Μηνύματα
839
Κριτικές
4
Like
22
Πόντοι
6
Τώρα η κοπελιά που χορεύει με τον Κεμπάπ είναι η ʼννα από το νάμπερ Ουάν στον ʼλιμο...Το παλιό τοτέμ...όπο ιος θέλει μπορεί εκεί να την βρει...Η ʼννα είναι σπέσιαλ σε λεσβιακό χωρό και σε πριβέ με άντρες και εγώ έχω χύσει μόνο που με άγγιξε...Εί μαστε φιλαράκια επειδή συχνάζω εκεί χρόνια...Είναι ξηγημένη και με πολύ σιλικόνη παντού...Απ ίστευτη όμως καύλα....
Ειναι αυτη στη φωτογραφια αδερφε αν ναι στειλε σε πμ που ειναι αυτο το μαγαζι
 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
billk η κοπελα της φωτο είναι στο αθενς ναμπερ ΓΟΥΑΝ.

Καλή σου διασκέδαση
 

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.641
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.040
Πόντοι
17.085
Πρόστιμο 200.000 ευρώ από το ΕΣΡ στο Alter για το «Je t'aime»

Πρόστιμο 200.000 ευρώ επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στο Alter για υποβάθμιση ποιότητας προγράμματος από την εκπομπή Je t'aime που παρουσιάζει η Αννίτα Πάνια. Παράλληλα, επιβλήθηκαν πρόστιμα 30.000 ευρώ στο Κανάλι Δέκα, 15.000 ευρώ στo Extra και 30.000 ευρώ στο Time Channel Θεσσαλονίκης.

από www.in.gr/news/quicknews.asp?lngEntityid=809358]in.gr[/url]

Είναι απίστευτο! Μιλάμε για λογοκρισία κανονική και μάλιστα με δικαιολογία εξοργιστικότατη και αυταρχικότατη. Ήθελα να 'ξερα ποιοί πεφωτισμένοι νόες αξιολόγησαν την ποιότητα της εκπομπής και τη βρήκαν "υποβαθμισμένη". 'Ηθελα να 'ξερα ποιά κλίμακα ποιότητας χρησιμοποίησαν. Τί βαθμό πήρε η εκπομπή στην κλίμακα αυτή και κόπηκε και με ποιόν βαθμό πέρασαν οι ειδήσεις μεγάλων καναλιών που μας ενημερώνουν καθημερινά για τις νέες τάσεις στο μανικιούρ-πεντικιούρ και για το ποιοί παντελώς άγνωστοι ανέβηκαν ή σκοπεύουν να ανέβουν "τα σκαλιά της εκκλησίας". Αλλά ήθελα να δω και τους άλλους, τους προοδευτικούς υπερασπιστές της ελεύθερης έκφρασης και της ελευθερίας της τέχνης αν θα ασχοληθούν καθόλου. Ήδη πάντως ένας αέρας ποιότητας πνέει στην Ελληνική τηλεόραση.
Ρε άι σιχτίρ...
Φέρτε το πριόνιιιιιιιι.
 

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Μηνύματα
1.636
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
μπραβο στο ΕΣΡ εκανε ξανα το θαυμα του ? αυτο ειναι δημοκρατια να μπορουν και οι φασιστες να κανουν τι δουλια τους
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Δηλαδή το επίπεδο των εκπομπών που φιλοξενούν πολιτικούς και μας δουλεύουν είναι καλύτερο; Φαίνεται όμως ότι τα τραγούδια του je t'aime ενόχλησαν...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom