You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Je t'aime
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris1984
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 169
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Ναι αλλά ο Μαρτάκης δεν είναι τρελός. Απλά ψώνιο. Οι άλλοι είναι όντως καθυστερημένοι...
Δεν αντιλέγω. Υπάρχουν 1-2 προβληματικές περιπτώσεις στην Ανίτα.
Και τα ψώνια όμως δεν είναι προβληματικές περιπτώσεις;
Τις προάλλες ο Κωστέτσος είπε ότι είχει πάει στην Ινδία και εκεί έμαθε ότι δεν είναι άνθρωπος αλλά μια θεότητα που έχει έρθει στη γη για να κάνει σημαντικά πράγματα.
Δεν ξέρω ποιος είναι περισσότερο προβληματικός
Προτιμώ κατμαν λέμε
Σωστό. Και επίσης το ότι είναι διανοητικά καθυστερημένοι στενοχωρεί εμάς, όχι αυτους. Εκείνοι (καθότι πτωχοί τω πνεύματι) ζουν στον κόσμο τους , νομίζοντας ότι είναι για τα MTV Awards. Οπότε μάλλον κοινωνικά ορθό είναι να τους βλέπουμε. Στηρίζουμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.Προτιμώ κατμαν λέμε
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Περισσότερο προβληματικοί είμαστε εμείς που ασχολούμαστε με αυτούς!Δεν αντιλέγω. Υπάρχουν 1-2 προβληματικές περιπτώσεις στην Ανίτα.
Τις προάλλες ο Κωστέτσος είπε ότι είχει πάει στην Ινδία και εκεί έμαθε ότι δεν είναι άνθρωπος αλλά μια θεότητα που έχει έρθει στη γη για να κάνει σημαντικά πράγματα.
Δεν ξέρω ποιος είναι περισσότερο προβληματικός
Περισσότερο προβληματικοί είμαστε εμείς που ασχολούμαστε με αυτούς!
Δες το επιχείρημα του germaon λίγο πιο πάνω και θα καταλάβεις ότι τελικά, η επιλογή με ποιόν θα ασχολείσαι ίσως επιτελέσει κοινωνικό έργο.
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Δεν αντιλέγω. Υπάρχουν 1-2 προβληματικές περιπτώσεις στην Ανίτα.
Κι εμείς ήρθαμε στη Γη για να πιτσιλάμε άτακτα πουτανίδια (μεγάλε πιτσιλιστή)
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Super εμπνευση το τραγούδι μίας από το group, που λέει¨:Εξω άπό τα δόντια, θα στο πω πως σ' αγαπώ! Σημείωση: Η εν λόγω καλλιτέχνιδα έχει μερικές οδοντικές απώλειες!
Αν είναι αυτή με τα πεταχτά δόντια, καλύτερα να αποφεύγεται το deepthroat μαζί της
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 7.775
Η Αννίτα έχει το ρόλο της ψυχολόγου γιά αυτά τα άτομα και τα κάνει να αισθανθούν ότι κάτι είναι και αυτοί μέσα στην πιθανή δυστυχία τους. ʼλλωστε και αυτοί το πέρνουν απάνω τους. Εγώ πιστεύω ότι πράττει σωστά.Αλλά ρε παιδιά ,δεν ξέρω ...να γελοιοποιείς κάποιους διανοητικά καθυστερημένους για να σπας πλάκα με ψιλοχαλάει...
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
οχι φιλε μου κανεις λαθος δεν ειναι ψυχολογος απλα τους εκμεταλλευεται κ κατ'εμε στο τελος χειροτερο κακο τους κανει
Παντως οπως προειπαν αρκετοι απο σας,ειναι πολυ προτιμοτερο να καθεσαι να βλεπεις Πανια,και ας εχει προβληματικους ανθρωπους,παρα να βλεπεις το (π.χ.)Μαρτακη που νομιζει οτι κανει καριερα και μας πλασαρουν οτι πρεπει να τον λαβουμε σοβαρα υπ΄οψη μας.Τουλαχιστον ο Παρασκευας και ο Κατμαν κανουν το χαβαλε τους και το γουσταρω πιο πολυ αυτο το πραγμα,πραγματικα γελαω,και μ αρεσει που κανουν αυτο που γουσταρουν και οχι αυτο που θα τους πει ο καθε Ψινακης.
Βας βας βας ,ο Παρασκευας βας βας...
Δως μου,δως μου,δως μου το κορμι σου....(καλα τα λεει ε;)
Βας βας βας ,ο Παρασκευας βας βας...
Δως μου,δως μου,δως μου το κορμι σου....(καλα τα λεει ε;)
Επισκέπτης
σοστος ο μπουρδελιαρις!!!!!+10000Η Αννίτα έχει το ρόλο της ψυχολόγου γιά αυτά τα άτομα και τα κάνει να αισθανθούν ότι κάτι είναι και αυτοί μέσα στην πιθανή δυστυχία τους. ʼλλωστε και αυτοί το πέρνουν απάνω τους. Εγώ πιστεύω ότι πράττει σωστά.
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 7.775
Αφιερωμένο τραγουδάκι στον πιτσιλιστή:
Ο πιτσιλιστής δολοφόνος με το τρομπόνι μας καυλώνει.
Ο πιτσιλιστής δολοφόνος με το τρομπόνι μας καυλώνει.
TASOULHSKAL
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
ο πιτσιλιστηςςςςςςςςςςςςςς
μεγας καυλιαρης και διαφωτιστηςςςςςςςςςςς(δις)
βαζει την ψωλαραααααα μεσα στη μουναραααα(δις)
πιτσιλαει ολους τους τοιχους μα και τη μουναραααααααααα!!!!!!
μεγας καυλιαρης και διαφωτιστηςςςςςςςςςςς(δις)
βαζει την ψωλαραααααα μεσα στη μουναραααα(δις)
πιτσιλαει ολους τους τοιχους μα και τη μουναραααααααααα!!!!!!