zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
εγω στρατηγε, τις εχω παντρευτει αυτες τις 2! ;)εσεις πατερ σιγουρα θα ξερετε με ποια κλασατη κυρια και χαμογελάτε πονηρα.....
εγω στρατηγε, τις εχω παντρευτει αυτες τις 2! ;)εσεις πατερ σιγουρα θα ξερετε με ποια κλασατη κυρια και χαμογελάτε πονηρα.....
σε σεβομομουν απλως στο παρελθον τωρα εχεις αιωνιο ρισπεκτ από μενα......εγω στρατηγε, τις εχω παντρευτει αυτες τις 2! ;)
εμεις οι δυο φιλε εχουμε ιστορια φιλιας εδω μεσα 2 χρονων!!! Εγω θυμαμαι! ;)σε σεβομομουν απλως στο παρελθον τωρα εχεις αιωνιο ρισπεκτ από μενα......
εγω στρατηγε, τις εχω παντρευτει αυτες τις 2! ;)
για πειτε και σε μενα ρε παιδια που είμαι [size=10pt]μικρος και άμαθος[/size]
Ιζαμπέλα λοιπόν, οκ...!!! ;)
ΜΗπως τα παραλες λιγο αφηνει τα 20 ευρω? αποψη δεν εχεις αν το κανει μαλλον γιατι εσυ περασες καλα. οποτε ας αφησουμε της υπερβολεςΠάτερ έχει πρόβλημα ο συγκεκριμένος μην ασχολείσαι....
Να προσθέσω για την συγκεκριμένη ότι όντως είναι 30 κάτι και εαν θυμάσαι πάτερ την είχα χαρακτηρίσει "σίφουνας Ιζαμπέλλα". Σε αγώνα πριν καιρό στο BILL είχε μπει με πολύ όρεξη κάνει τα πάντα για να σε ικανοποιήσει και θυμάμαι μαζί είχαμε μείνει κοντά 2 ώρες!!! χωρίς έξτρα χρέωση.
Είναι από τις λίγες που εαν έρθει στο δωμάτιο και δεν σου αρέσει σου αφήνει 20ευρώ για το δωμάτιο και φεύγει!!
Γαμώ τα παιδιά.
Τώρα που λέτε ότι αδυνάτισε κιόλας θα πάω για επαναληπτικό.
εσενα σου ειχα πει....αλλα ησουν απασχολημενος με τις πανελληνιες εξετασεις....αγοραζες σακκα!Το έχω τεστάρει εγώ αυτό ρε ;
Α κατάλαβα.
Έχει αποφοιτήσει Ε ;
Καλώς !
προσκωλη ηθελα να γραψω. συγγνωμη αγιε πατερα
ΜΗπως τα παραλες λιγο αφηνει τα 20 ευρω? αποψη δεν εχεις αν το κανει μαλλον γιατι εσυ περασες καλα. οποτε ας αφησουμε της υπερβολες