kati magiko7777777777
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2011
- Like
- 24
- Πόντοι
- 6
Επειδή εσύ πηδήχτηκες μετά τα 18 σημαίνει ότι το κάνουν όλες οι άλλες; Στα 15 παρτούζες κάνουν στις τουαλέτες του σχολείου...Ρε μαλακα τα 18 δεν εκλεισε ακομα ... 16 ηταν οταν ξεκινησε ... ελεος με τους μαλακες
όταν ακούω κάτι τέτοια είναι βέβαιο ότι είναι μόνο Βουλγάρα!
ποσες φορες την εχεις παιξει για παρτυ της ως τωρα με τις φοτο που ποσταρουν εδω?την ειδα προχτες live στη μενεγακη το μεσημερι ...η κοπελια ειναι ασχημη ...εχει πολυ μεγαλα ματια με τεραστιες σακουλες απο κατω με μεγαλο στομα και δονταρες σα φοραδα χωρια ενα σωρο σημαδια στο προσωπο λογω της εφηβειας βεβαια αλλα την χαλαγαν πολυ...απο κορμι ...μετριο για κανα 15ρικο στο μεταξι τιποτα παραπανω βεβαια ειναι διασημη και ισως εχει και πολλα λεφτα πλεον για αυτο την βλεπουμε ομορφη
μαριζα κωχ ή ντεμις ρουσσοςκι έχει και τάση για πάχος...
μπα...φακλάνα θα καταλήξει...
Επειδή εσύ πηδήχτηκες μετά τα 18 σημαίνει ότι το κάνουν όλες οι άλλες; Στα 15 παρτούζες κάνουν στις τουαλέτες του σχολείου...
Υποννοείς ότι η συγκεκριμένη κοπέλλα κάνει βίζιτες δηλαδή?Καλός μαλάκας είσαι
Άλλο κάνω παρτούζες κ γουστάρω κ άλλο είμαι 16 και κάνω βίζιτες ...
ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΤΡΙΒΕΛΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΩΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥΝΑΡΑ, ΕΝΗΛΙΚΗ ΠΛΕΟΝ, ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. ΠΟΙΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ, ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΗΒΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΥΣΗ!
Η δουλειά δεν είναι ντροπή..Καλός μαλάκας είσαι
Άλλο κάνω παρτούζες κ γουστάρω κ άλλο είμαι 16 και κάνω βίζιτες ...
Πες τα...όσα δεν φτάνει η αλεπού...
το έχουμε βρει τώρα... όποιο μουνί δεν θα μας κάτσει ούτε στον ύπνο μας το βγάζουμε βίζιτα !!! α ρε κομπλεξάρες !!!!!