Επισκέπτης
Αν του τον εχωσε δεν τον εχωσε βαθια
Μπορεί να ξενέρωσε με τον πληθυντικό.Γράφω σε έναν ταξιτζή στο fb (που παρεπιπτόντως μπορεί να τον είχα κάνει αντ από το beat δεν θυμάμαι):
"καλησπέρα παιδαρά!!! αν ήμουν ηθοποιός θα σας βίαζα"
και με έσβησε
Γράφω σε έναν ταξιτζή στο fb (που παρεπιπτόντως μπορεί να τον είχα κάνει αντ από το beat δεν θυμάμαι):
"καλησπέρα παιδαρά!!! αν ήμουν ηθοποιός θα σας βίαζα"
και με έσβησε
ποια πτερυγα ειναι αυτη;Μην γελατε καθολου παιδες. Οπως εχω πει παραπανω ο καρκας ειναι aidsακιας. Σημερα τον πηραν χαμπαρι στην τριπολη και τον εστειλαν στο νοσοκομειο κορυδαλλου στην πτερυγα που ανηκει. Κριμα αν πηρε κανενα παρασημο ο ταξιτζης η οποιος αλλος πηδηχτηκε μαζι του.
Μην γελατε καθολου παιδες. Οπως εχω πει παραπανω ο καρκας ειναι aidsακιας. Σημερα τον πηραν χαμπαρι στην τριπολη και τον εστειλαν στο νοσοκομειο κορυδαλλου στην πτερυγα που ανηκει. Κριμα αν πηρε κανενα παρασημο ο ταξιτζης η οποιος αλλος πηδηχτηκε μαζι του.
Δεν πειραζει τύπε, κι εγω σιχαινομαι τους πουστηδεςότι να ναι!
υγ. σιχαίνομαι τους δικηγόρους (συγγνώμη κύριε Άλεξ)
Κι εγώ το σκέφτηκα οτι και ταρίφας πρέπει το γυαλίζει το πόμολο αλλά πρέπει να τουντην έχει φέρει του ταρίφα. Υπνωτικα κλπ too muchΤυπε η ιστορια εχει πολλα περιεργα σημεια....ενδεχεται να ειναι κολομπα και ο ταριφας...
σε αυτην την πτερυγα κρατουνται αποκλειστικα κρατουμενοι με ειτζ. Προαυλιζονται ξεχωριστα απο τους υπολοιπους και γενικα δεν εχουν καμια επαφη με τους αλλουςποια πτερυγα ειναι αυτη;
Α,Β,Γ,Δ,Ε???? Έχουν αρίθμηση...αυτό μάλλον σε ρωτάει....σε αυτην την πτερυγα κρατουνται αποκλειστικα κρατουμενοι με ειτζ. Προαυλιζονται ξεχωριστα απο τους υπολοιπους και γενικα δεν εχουν καμια επαφη με τους αλλους
Για μέλος με 15 μηνύματα σαν πολλά να ξέρεις :S
Αλλά δεν ξέρεις τα βασικά, ότι όσοι έχουν κολλήσει τον ιό, αν παίρνουν αγωγή ΔΕΝ μπορούν να τον μεταδώσουν
σε αντίθεση με κάποιον/α που νομίζει ότι είναι safe και μπορεί να τον έχει και να τον μεταδίδει
:Sδυστυχως φιλε δεν τον κοβω τον καρκα να ειναι συνεπης με την αγωγη του.το ξερω αυτο που λες.
δεν γνωριζω πως ονομαζεται. Ξερω μονο οτι υπαρχει και κρατουνται εκει ολοι οι ασθενεις ειτζ.Α,Β,Γ,Δ,Ε???? Έχουν αρίθμηση...αυτό μάλλον σε ρωτάει....
τυπε λες να γινει του weinstein θα βγαινουν ενας ενας οι ταριφες να τον καταγγελουν :S :S :S