Νέα

Ήτανε trans ναι η όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα punter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Μαγκες,

περιπου το 2000 με 2002 (τα πρωτα μου χρονια στην Αθηνα δηλ.) ειχα αρχισει κ εγω το ακριβω "σπορ" της τσαρκας.

Φυλης, Αθηνας, Μεταξουργειο κ.α.

Με τραβιξε παραπανω η Φυλης, για ευνοητους λογους. Κοντα στην ΑΣΟΕ, κοντα σπιτι, με τα ποδια πηγαινες κ εριχνες εναν κτλ κτλ.

Τοτε λοιπον, δεν υπηρχανε κ τοσα πολλα ΦΩΤΑΚΙΑ στην Φυλης. Πηγα σε ενα κλασικο, στον 1 Οροφο,

Περιγραφη Μπουρδελου ===>>

Οδος Φυλης, αριθμος αγνωστος!!! Καθως κατεβαινεις απο την αρχη της Φυλης με οχημα, στο ΑΡΙΣΤΕΡΟ χερι ειναι ενα Παρκινγκ, στο τελος του δρομου (αριστερα) ητανε αυτο. Απεναντη απο το Βενζιναδικο)

Εσωτερικος χορος ====>>

Με το που ανοιγες την πορτα (αφου ανεβηκες τα σκαλια) εμπενες στην αιθουσα αναμονης. Αριστερα ητανε 2 δωματια, κ δεξια ητανε αλλο 1 δωματιο κ το δωματιο της τσατσας.

Το θεμα μου ειναι οτι δεν ξερω ακομα κ σημερα εαν ητανε Τραβελλι αυτο που μαμησα εγω κ φιλος μου... κ 2 φορες μαλιστα εγω κ το φιλαρακι. Οχι παρτουζα. Θελω να μαθω, εαν θυματε κανεις παλιος συναθλητης να μου πει.

Βεβαια, για να σας το λεω, παει να πει οτι το εχω σκεφτει κ εγω κ το φιλαρακι μου, αλλα μαλλον δεν θελαμε να το πιστεψουμε κ το κρυβαμε τοσο καιρο.

Πιστεψτε με, δεν ειναι αυκολο για εναν που τους σιχαινεται αυτος!!!

Περιγραφη γκομενας/ου ===>>  1.78 περιπου, ξανθα μαλια, σωμα σουπερ, απο Αγγλια (UK) 

Ελπιζω να βοηθησετε

Thanks

Επισκέπτης
θα μαδήσουμε την μαργαρίτα και θα μάθουμε.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Μαγκες,

περιπου το 2000 με 2002 (τα πρωτα μου χρονια στην Αθηνα δηλ.) ειχα αρχισει κ εγω το ακριβω "σπορ" της τσαρκας.

Φυλης, Αθηνας, Μεταξουργειο κ.α.

Με τραβιξε παραπανω η Φυλης, για ευνοητους λογους. Κοντα στην ΑΣΟΕ, κοντα σπιτι, με τα ποδια πηγαινες κ εριχνες εναν κτλ κτλ.

Τοτε λοιπον, δεν υπηρχανε κ τοσα πολλα ΦΩΤΑΚΙΑ στην Φυλης. Πηγα σε ενα κλασικο, στον 1 Οροφο,

Περιγραφη Μπουρδελου ===>>

Οδος Φυλης, αριθμος αγνωστος!!! Καθως κατεβαινεις απο την αρχη της Φυλης με οχημα, στο ΑΡΙΣΤΕΡΟ χερι ειναι ενα Παρκινγκ, στο τελος του δρομου (αριστερα) ητανε αυτο. Απεναντη απο το Βενζιναδικο)

Εσωτερικος χορος ====>>

Με το που ανοιγες την πορτα (αφου ανεβηκες τα σκαλια) εμπενες στην αιθουσα αναμονης. Αριστερα ητανε 2 δωματια, κ δεξια ητανε αλλο 1 δωματιο κ το δωματιο της τσατσας.

Το θεμα μου ειναι οτι δεν ξερω ακομα κ σημερα εαν ητανε Τραβελλι αυτο που μαμησα εγω κ φιλος μου... κ 2 φορες μαλιστα εγω κ το φιλαρακι. Οχι παρτουζα. Θελω να μαθω, εαν θυματε κανεις παλιος συναθλητης να μου πει.

Βεβαια, για να σας το λεω, παει να πει οτι το εχω σκεφτει κ εγω κ το φιλαρακι μου, αλλα μαλλον δεν θελαμε να το πιστεψουμε κ το κρυβαμε τοσο καιρο.

Πιστεψτε με, δεν ειναι αυκολο για εναν που τους σιχαινεται αυτος!!!

Περιγραφη γκομενας/ου ===>>  1.78 περιπου, ξανθα μαλια, σωμα σουπερ, απο Αγγλια (UK) 

Ελπιζω να βοηθησετε

Thanks
Νομίζω πως κατάλαβα πια/πιον λες.Είναι μια ξανθιά με κάτι βυζια φουσκοτα?Αν είναι αυτή τότε φίλε την πάτησες όπως εγώ.

pontik

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλά αφού το μαμησατε 2 φορές ο καθένας από ότι κατάλαβα,
άρα σας άρεσε τι ψαχνης  τώρα ????

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.038
Πόντοι
7.775
Φιλτατε punter ποιο σπιτι εννοεις στη Φυλης αυτο που ειναι διπλα απο της Σελινας-Σαββινας? Εκει επαιζε το καλοκαιρι του 2001 θυμαμαι μια Ελινα απο Αμερικη οπως μου ειχε πει η τσατσα πανυψηλη εκανε μπαμ οτι ητανε καρατραβελος και τελευταια φορα την ειχα δει φετος στο Αχαρνων 104 της Προεδρου. Μηπως λες αυτη?

OP
OP
P

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Φιλτατε punter ποιο σπιτι εννοεις στη Φυλης αυτο που ειναι διπλα απο της Σελινας-Σαββινας? Εκει επαιζε το καλοκαιρι του 2001 θυμαμαι μια Ελινα απο Αμερικη οπως μου ειχε πει η τσατσα πανυψηλη εκανε μπαμ οτι ητανε καρατραβελος και τελευταια φορα την ειχα δει φετος στο Αχαρνων 104 της Προεδρου. Μηπως λες αυτη?

Φιλαρακι, απεναντι απο Βενζιναδικο, αυτο ξερω για να σε κατατοπισω. Δεν ειμαι αλλο Ελλαδα/Αθηνα εδω κ καιρο για να σου πω ακριβως.

Το θεμα ειναι, οτι ισως παιζει κ αμερικα να ειναι. Τωρα που το λες, κατι θυμαμε...  :think: :think: :think:

Αλλα ελλινικα δεν ηξερε να μιλαει. ετσι δεν ειναι?

Ξερεις εαν ειναι τραβελι η οχι???

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Τι εννοείς ρε φίλε αν ήταν τραβέλι???
Εννοείς αν ήταν εγχειρησμένη ή γκόμενα???
Προφανώς θα είχες καταλάβει αν έχει πούτσο αν πράγματι την γάμησες...

OP
OP
P

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Τι εννοείς ρε φίλε αν ήταν τραβέλι???
Εννοείς αν ήταν εγχειρησμένη ή γκόμενα???
Προφανώς θα είχες καταλάβει αν έχει πούτσο αν πράγματι την γάμησες...

ναι φιλε μου, αυτο εννοω. Εγχειρησμενη... Ευνουχος. πως το λενε δεν ξερω το εγχειρησμενο τραβελι :think: :think:

Κανενα νεο εχουμε?? θυματε κανεις?

halls75

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
punter, απ'όσο ξέρω, το συγκεκριμένο μπουρδέλο έχει μία παράδοση στα τραβέλια...

6john9

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Κοίτα με την εμφάνιση που λες, εάν δεν ήταν τραβέλι , σήμερα θα είναι πολυ εκατομυριούχα με ιδιωτικό Νησί  . Θα το ξέραμε δηλαδή ...!Πάντως πολλές φορές εκεί σύχναζε ο Αχιλλέας από το Κάιρο  !

OP
OP
P

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
...εδω κ χρονια ζει στην Αθηνα???

OP
OP
P

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
halls75 λες ε!!

να΄σαι καλα φιλε μου.

Επισκέπτης
Περασμένα ξεχασμένα...δεν ήξερες...δε ρώταγες; Όταν την γαμούσες, βράχνιασε;

OP
OP
P

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
λες να θυμαμε πριν 6 χρονια??

Επισκέπτης
Eγώ πάντως αν και πήγαινα νομίζω λίγο παλιότερα Φυλής από τότε που αναφέρεις, δεν θυμάμαι βρωμοτραβέλλια εκεί. Ήταν μόνο στο αδιέξοδο στενάκι όσοι θυμούνται όπως πήγαινες αριστερά.

pappios

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
0
Οχι δεν ηταν τραβελι στο λεω στα σιγουρα, ειναι μια ξανθια Ελληνιδα απο Καρδιτσα η Λαρισα η απο εκει καπου, δεν θυμαμαι καλα. Εχει κατι τουρμπο βυζαρες φοραει ενα τουλι καμια φορα και βγαινει βιαστικα στο σαλονι κι αν προλαβεις να την δεις προλαβες. Απλως ειναι λιγο ψονισμενη και το παιζει οτι ειναι απο Τσεχια η απο Αγγλια κλπ. Οταν γαμιεται ιεραποστολικα βαζει και ενα μαξιλαρι απο κατω γιατι εχει την μεση της, ειναι βλεπεις καποιας ιλικιας αν και δεν φενετε λογω του πολυ μποντι λαιν και του πολυ στολισματος. Οταν την ειχα γαμησει ηταν μια φαση σαν να σου ελεγε κανω την δουλεια μου και τιποτα παραπανω,  :jerking: πως πας δηλαδη να πληρωσεις στη ΔΕΗ καπως ετσι.  :think: απο οτι ξερω ειναι δικο της και το μπουρδελο αλλα γουσταρει να το παιζει 20χρονο πουτανακι.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom