χαχαχαχα
Η γκαντεμια ειναι οτι εγω ειμαι ο φιλος του ..
Αγαπητε φιλε μου.. αθτο πρεπει να εγινε το 2000 . 8 χρονια περασαν . Ξεχασε το .
Τοτε ημασταν αβγαλτα .. τρυπα να ταν και οτι να ταν . Μονο με εξατμισεις δεν ειχαμε παει .. χαχα
Αν ημουν gay και δεν πηγενα φυλης . τωρα θα ειχα σπιτι στην Εκαλη με πισινα.. αχ , ποσα λευτα ..
Αυτην μετα το παρατιρισαμε.. ποιος ξερει και με ποσααλλατραβελια πηγαμε και δεν το εχουμε παρει χαμπαρι . και δεν θα το μαθουμε ποτε ..
Για να βοηθησω . ΑΥτο το μποθρδελο ειχε παντα μουσικη στο τερμα . και ηταν στον πρωτο οροφο .. απεναντι απο το βενζιναδικο .
Τωρα που ειπα βενζιναδικο . Εχω 5 χρονια να παω φυλης περιπου . Ξερει κανεις αν ζει η αδελφαρα ο τσατσος ποθ ηταν στο μποθρδελο κολητα με το βενζιναδικο ? στον πρωτο οροφο επισης ? Ενας με μαλι περουκα . Ο οποιος ηταν ολο αστεια .. και οποτε εβρισκε ευκαιρεια χουφτωνε . Θυμαμε εκει ειχα γαμησει μια ελληνιδα κοντοθλα ξανθια με σγυρο μαλι , μεσα στην κοκα . Και οσο την περιμενα γυμνος , ανοιγει την πορτα και ηταν αυτος .. Και αρχησε να μου λεει μαλακιες και μαλακιες. 19 χρονων τοτε πρεπει να ημουν ... πολυ γελιο ..
Και κατι αλλο .. Η νατασα . που ηταν τελευτεο μποθρδελο αριστερα . και απεναντι ειχε δρομο την θυματε κανεις ??
οσο σε ολα τα αλλα ηταν 3-5-6 αντε 8 χιλλιαρικα . αυτο ειχε 10.000 δρχ . τρελα λευτα . Πολυ μουναρα , μια φορα την γαμησα , αλλα κρυα σαν παγακι ..
ΑΥτη ηταν στο ιδιο μποθρδελο πανω απο 4 χρονια .. και καθε χρονο γινονταν ολο και πιο χαλια .. στις αρχες της ηταν ΜΟΥΝΑΡΑ ..
α ρε φιλαρακι τι μου θυμησες ..
Μετα απο ολα αυτα , ο θεος με λυπιθηκε και ειμαι στην ΜΟΣΧΑ/ΡΩΣΣΙΑ τωρα .. τα τελευτεα μμμ 2-2,5 χρονια ...
ΦΙλαρακι ποτε θα ρθεις παλυ απο εδω ?
θυμασε κατι παρτουζες που καναμε .. χαχαχα 2-1 , 2-2 , 2-3 , θυμασε το 2-5 .. τρελα
αυτα μονοεδω γινονται ε φιλαρακι ?