Νέα

Ήτανε trans ναι η όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα punter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Γραφω κι εγω για μια κοπελα που μου δημιουργησε την υποψια για την ταυτοτητα του φυλου της:Προκειται για τη Μαρια μελαχροινη εμφανιση αρκετα ομορφη,γυρω στο 1,75 και δουλευε πριν απο 2 χρονια στο μαγαζι επι της οδου Φυλης το 71Α...Ακομη μια κοπελα για την οποια μου δημιουργηθηκαν σοβαρες αμφιβολιες ειναι η Ζλατα που δουλευει στο στουντιο Δροσοπουλου 95 αλλα και στη Βουρβαχη 19...

Επισκέπτης
Γραφω κι εγω για μια κοπελα που μου δημιουργησε την υποψια για την ταυτοτητα του φυλου της:Προκειται για τη Μαρια μελαχροινη εμφανιση αρκετα ομορφη,γυρω στο 1,75 και δουλευε πριν απο 2 χρονια στο μαγαζι επι της οδου Φυλης το 71Α...Ακομη μια κοπελα για την οποια μου δημιουργηθηκαν σοβαρες αμφιβολιες ειναι η Ζλατα που δουλευει στο στουντιο Δροσοπουλου 95 αλλα και στη Βουρβαχη 19...

Η μελαχρινή η Μαρία ήταν σίγουρα trans,εγχειρισμένη βέβαια! :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ποια μαρια λετε?την μελαχρινη που ηταν απο την κρητη?

Επισκέπτης
εννοω αυτη που δουλευε στο 71 το κατω,που ειναι και η ωραια τσατσα,δεν θυμαμαι πως τη λενε.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Μαγκες,

περιπου το 2000 με 2002........................
.......................σε ενα κλασικο, στον 1 Οροφο,

............................

Το θεμα μου ειναι οτι δεν ξερω ακομα κ σημερα εαν ητανε Τραβελλι αυτο που μαμησα εγω κ φιλος μου...
Περιγραφη γκομενας/ου ===>>  1.78 περιπου, ξανθα μαλια, σωμα σουπερ, απο Αγγλια (UK) 
..........................
Ελπιζω να βοηθησετε

Thanks

όπως έγραψε και κάποιος άλλος, δεν είναι από Αγγλία, αλλά από Αμερική (ελληνοαμερικανίδα σύμφωνα με την τσατσά). κατά 99% τραβέλι

OP
OP
P

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
γραφω για να το δει ο φιλος μου.

φιλαρακι δες...

ev

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
0
χαχαχαχα
Η γκαντεμια ειναι οτι εγω ειμαι ο φιλος του ..
Αγαπητε φιλε μου.. αθτο πρεπει να εγινε το 2000 . 8 χρονια περασαν . Ξεχασε το .
Τοτε ημασταν αβγαλτα .. τρυπα να ταν και οτι να ταν . Μονο με εξατμισεις δεν ειχαμε παει .. χαχα
Αν ημουν gay και δεν πηγενα φυλης . τωρα θα ειχα σπιτι στην Εκαλη με πισινα.. αχ , ποσα λευτα ..
Αυτην μετα το παρατιρισαμε.. ποιος ξερει και με ποσααλλατραβελια πηγαμε και δεν το εχουμε παρει χαμπαρι . και δεν θα το μαθουμε ποτε ..
Για να βοηθησω  . ΑΥτο το μποθρδελο ειχε παντα μουσικη στο τερμα . και ηταν στον πρωτο οροφο .. απεναντι απο το βενζιναδικο .

Τωρα που ειπα βενζιναδικο . Εχω 5 χρονια να παω φυλης περιπου . Ξερει κανεις αν ζει η αδελφαρα ο τσατσος ποθ ηταν στο μποθρδελο κολητα με το βενζιναδικο ? στον πρωτο οροφο επισης ? Ενας με μαλι περουκα . Ο οποιος ηταν ολο αστεια .. και οποτε εβρισκε ευκαιρεια χουφτωνε .  Θυμαμε εκει ειχα γαμησει μια ελληνιδα κοντοθλα ξανθια με σγυρο μαλι , μεσα στην κοκα . Και οσο την περιμενα γυμνος , ανοιγει την πορτα και ηταν αυτος .. Και αρχησε να μου λεει μαλακιες και μαλακιες. 19 χρονων τοτε πρεπει να ημουν ... πολυ γελιο ..
Και κατι αλλο ..  Η νατασα . που ηταν τελευτεο μποθρδελο αριστερα . και απεναντι ειχε δρομο την θυματε κανεις ??
οσο σε ολα τα αλλα ηταν 3-5-6 αντε 8 χιλλιαρικα . αυτο ειχε 10.000 δρχ . τρελα λευτα . Πολυ μουναρα , μια φορα την γαμησα , αλλα κρυα σαν παγακι ..
ΑΥτη ηταν στο ιδιο μποθρδελο πανω απο 4 χρονια .. και καθε χρονο γινονταν ολο και πιο χαλια ..  στις αρχες της ηταν ΜΟΥΝΑΡΑ ..
α ρε φιλαρακι τι μου θυμησες ..
Μετα απο ολα αυτα , ο θεος με λυπιθηκε και ειμαι στην ΜΟΣΧΑ/ΡΩΣΣΙΑ τωρα .. τα τελευτεα μμμ 2-2,5 χρονια ...
ΦΙλαρακι ποτε θα ρθεις παλυ απο εδω ? 
θυμασε κατι παρτουζες που καναμε .. χαχαχα 2-1 , 2-2 , 2-3 , θυμασε το 2-5 .. τρελα :)αυτα μονοεδω γινονται ε φιλαρακι ?

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.040
Πόντοι
7.775
Η Χριστινα απο Κηφισσου 30 και παλιοτερα Κεφαλληνιας 75 ειναι τρανς? Τετοια δειγματα παρουσιαζει τις προαλλες πριν καμια βδομαδα την επισκεφτηκα αλλα ειχε πολυ μπασα φωνη και προσπερασα. Αν δεν ειναι παντως ειναι πολυ μουναρα.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom