Νέα

Ιταλία: Πολιτικό θρίλερ με φόντο νέες εκλογές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα midas69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 235
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xxxa1a2b3c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Κριτικές
6
Like
274
Πόντοι
281
Σωστά,  αλλά αν έχει δανείσει το 100% της αξίας του σπιτιού,
στον πλειστηριασμό πόσο θα πουληθεί ;
Σήμερα , κάτω από το 50 %.

και θα συνεχίσει ο δανειολήπτης να χρωστά την διαφορα (υπόλοιπο δανείου - τιμή πώλησης)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
O Σαλβινι για ποιο λογο ειναι γραφικος? Δευτερον τα προβληματα δετα προκαλεσεο Γκριλο και ο Σαλβινι αλλα οι " σοβαροι".
Η γνωστη καραμελα. Τα ιδια που ελεγε και ο Χιτλερ. Οτι τα προβληματα που δημιουργησαν οι παραδοσιακες πολιτικες δυναμεις, ηρθε να τα επιλυσει αυτος. Και εκανε την χωρα του οικόπεδο.

Απο εσενα δεν περιμενα τετοια ανοησια.
Πραγματικα λυπαμαι.
Η στηριξη σε ακραιους και γραφικους σε περιοδους κρισης, ειναι η μεγαλυτερη εγγυηση για την καταστροφη.
Στις περιοδους κρισης περιμενεις απο τις παραδοσιακες δυναμεις να σοβαρευτουν και να αξιοποιήσουν ό,τι καλυτερο εχουν.
Αλλιως επιλεγεις Τσίπρες και Γκρίλο να σε ισοπεδωσουν εντελως.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Και για να απαντησουμε στον Αλεξ για να μη γκρινιαζει, ο Ορμπαν ποιο ακριβως προβλημα δημιουργησε? Ισα ισα και τα σκατα που ειχαν κανει οι προκατοχοι του ελυσε και οικονομικη αναπτυξη για την Ουγγαρια επεφερε και ασφαλεια στη χωρα. Επειδη δεν αρεσουν αυτα που λεει στην ολιγαρχια των Βρυξελλων η στο Σορος τον οποιο καλα εκανε και πεταξε?
Οσο για το ευρω και την ευρωπαικη ενωση, καθιστε τωρα ο Τραμπ να βαλει δασμους στα γερμανικα βιομηχανικα προιοντα και να κλεισει τα εμπορικα ελλειματα, και θα σου πω εγω που θα παει και η ευρωπαικη ενωση και η γερμανια και ολοι αυτοι οι αεριτζηδες μαζι.
Η Ουγγαρια δεν εχει ευρω. Τωρα μιλαμε για τα οικονομικα. Στα θεματα ασφαλειας κανενας δεν διαφωνει με τις πρακτικες του. Μπορουμε επιτελους να ξεχωριζουμε καποια πραγματα?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
και θα συνεχίσει ο δανειολήπτης να χρωστά την διαφορα (υπόλοιπο δανείου - τιμή πώλησης)
Σωστα. Καθως προκειται για πολυετεις δανειακες συμβασεις, συνηθως ο δανειοληπτης για καποια χρονια ηταν συνεπης. Μετα επαψε να ειναι. Ειναι σαν ενα συμβολαιο με διαλυτικη αιρεση. Αγοραζεις ενα οικοπεδο, δινεις καποια χρηματα και αφηνεις και 3 χρονια δοσεις.  Αν δεν εξοφλησεις και τη τελευταια δοση, εχεις προβλημα. Δε παει να εδωσες χρηματα στην αρχη, να εδωσες δοσεις, πρεπει να εξοφληθει ολο το ποσον.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Σωστά,  αλλά αν έχει δανείσει το 100% της αξίας του σπιτιού,
στον πλειστηριασμό πόσο θα πουληθεί ;
Σήμερα , κάτω από το 50 %.
Ετσι.
Πήρα ας πουμε εγω δανειο 300.000 για ενα σπιτι, το οποίο δεν πληρωσα ποτέ. Και το σπιτι σημερα εχει 100.000. Αντε και μου το πηραν στον πλειστηριασμο για 100-120 χιλιαρικα. Τα υπολοιπα? Πώς θα τα παρει η τράπεζα? Γι αυτο πρεπει αυτα τα θεματα με τα δανεια να κλεισουν αμεσα με γενναια κουρεματα και διαγραφές και να αρχισει το κοντερ απο την αρχή. Δεν σωνεται αλλιως. Πώς να το κανουμε. Κι ας γκρινιαζει όποιος δεν πηρε ποτέ δανειο ότι αδικείται. Ας αδικηθει. Τι να κανουμε δηλαδη?

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Η γνωστη καραμελα. Τα ιδια που ελεγε και ο Χιτλερ. Οτι τα προβληματα που δημιουργησαν οι παραδοσιακες πολιτικες δυναμεις, ηρθε να τα επιλυσει αυτος. Και εκανε την χωρα του οικόπεδο.

Απο εσενα δεν περιμενα τετοια ανοησια.
Πραγματικα λυπαμαι.
Η στηριξη σε ακραιους και γραφικους σε περιοδους κρισης, ειναι η μεγαλυτερη εγγυηση για την καταστροφη.
Στις περιοδους κρισης περιμενεις απο τις παραδοσιακες δυναμεις να σοβαρευτουν και να αξιοποιήσουν ό,τι καλυτερο εχουν.
Αλλιως επιλεγεις Τσίπρες και Γκρίλο να σε ισοπεδωσουν εντελως.

δεν υπαρχουν 'παραδοσιακες δυναμεις' στην Ιταλια ... εκτος αν εννοεις Μπερλουσκονι και Ρεντσι

το προβλημα ειναι οταν οι παραδοσιακοι που λες τα κανουν τοσο σκατα που ατομα σαν τον Γκριλο (και τον Τσιπρα, και τον Καμμενο, και τον Λεβεντη, και τον Μιχαλολιακο) γινονται ρυθμιστες των εξελιξεων.

Περα απο αυτα αλλο Ιταλια, αλλο Ελλαδα. G8 βιομηχανικη χωρα η μια, επαιτης για να βγει ο μηνας ο αλλος.

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Ετσι.
Πήρα ας πουμε εγω δανειο 300.000 για ενα σπιτι, το οποίο δεν πληρωσα ποτέ. Και το σπιτι σημερα εχει 100.000. Αντε και μου το πηραν στον πλειστηριασμο για 100-120 χιλιαρικα. Τα υπολοιπα? Πώς θα τα παρει η τράπεζα? Γι αυτο πρεπει αυτα τα θεματα με τα δανεια να κλεισουν αμεσα με γενναια κουρεματα και διαγραφές και να αρχισει το κοντερ απο την αρχή. Δεν σωνεται αλλιως. Πώς να το κανουμε. Κι ας γκρινιαζει όποιος δεν πηρε ποτέ δανειο ότι αδικείται. Ας αδικηθει. Τι να κανουμε δηλαδη?

ξεχνα τες τις διαγραφες

τωρα που πουλησανε και τα καταναλωτικα/καρτες σε 'funds' θα γινει της πουτανας το καγκελο σε κανα δυο χρονια. Θα γεμισει η Ελλαδα εντολες πληρωμης (=κατασχεσεις)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
δεν υπαρχουν 'παραδοσιακες δυναμεις' στην Ιταλια ... εκτος αν εννοεις Μπερλουσκονι και Ρεντσι

το προβλημα ειναι οταν οι παραδοσιακοι που λες τα κανουν τοσο σκατα που ατομα σαν τον Γκριλο (και τον Τσιπρα, και τον Καμμενο, και τον Λεβεντη, και τον Μιχαλολιακο) γινονται ρυθμιστες των εξελιξεων.

Περα απο αυτα αλλο Ιταλια, αλλο Ελλαδα. G8 βιομηχανικη χωρα η μια, επαιτης για να βγει ο μηνας ο αλλος.
Ακου κατι φίλε μου. Ειναι προφανες οτι ζουμε την εποχη της σαχλαμάρας. Δεν μπορω να δεχθω οτι επειδη την τελευταια πενταετια φτωχυνε ο Ελληνας, ταυτοχρονα επαθε και μαλακυνση εγκεφαλου. Εγω ειμαι 47 ετων και θυμαμαι, οτι κατι τυποι Μιχαλολιακοι και Λεβεντηδες δεν εβρισκαν την ψηφο τους και γελαγαμε μαζι τους. Τωρα ξαφνικα εγιναν ρυθμιστές και σοβαροι. Κατι ΚΚΕ Εσωτερικου και Συνασπισμοι ηταν κατι μυστηριοι που επαιρναν 2-3% (αν θυμασαι σε ενα επεισοδιο στο Κωνσταντινου και Ελενης το 1998 τους παρουσίαζε σαν κατι γραφικους με κιθαρες και λουλουδια). Τωρα εγιναν κυβερνητικη επιλογη.

Ε οχι ρε φιλε, δεν μου αρκει αυτο που λες. Οσο σκατα κι αν τα κανει ενας γιατρος, την αλλη φορα δεν θα πας να σε χειρουργησει ο μαναβης. Αυτο εχουμε κανει. Δηλαδη ο Ελληνας μεσα απο τις δυσκολιες της κρισης, το μονο που καταλαβε ειναι οτι την λυση θα του την δωσουν παλαβιαρηδες, γραφικοι και νεοναζι?
Ε τοτε να με συγχωρεις αλλά δεν εχουμε δει τιποτα ακομη.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.247
Πόντοι
1.686
Ετσι.

+ 10000

Ακριβώς !

Αν δεν μηδενίσει το κοντέρ, να ξεκινήσουμε από την αρχή
δεν μπορεί να βελτιωθεί η οικονομία.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.247
Πόντοι
1.686
Ακου κατι φίλε μου. Ειναι προφανες οτι ζουμε την εποχη της σαχλαμάρας. Δεν μπορω να δεχθω οτι επειδη την τελευταια πενταετια φτωχυνε ο Ελληνας, ταυτοχρονα επαθε και μαλακυνση εγκεφαλου. Εγω ειμαι 47 ετων και θυμαμαι, οτι κατι τυποι Μιχαλολιακοι και Λεβεντηδες δεν εβρισκαν την ψηφο τους και γελαγαμε μαζι τους. Τωρα ξαφνικα εγιναν ρυθμιστές και σοβαροι. Κατι ΚΚΕ Εσωτερικου και Συνασπισμοι ηταν κατι μυστηριοι που επαιρναν 2-3% (αν θυμασαι σε ενα επεισοδιο στο Κωνσταντινου και Ελενης το 1998 τους παρουσίαζε σαν κατι γραφικους με κιθαρες και λουλουδια). Τωρα εγιναν κυβερνητικη επιλογη.

Ε οχι ρε φιλε, δεν μου αρκει αυτο που λες. Οσο σκατα κι αν τα κανει ενας γιατρος, την αλλη φορα δεν θα πας να σε χειρουργησει ο μαναβης. Αυτο εχουμε κανει. Δηλαδη ο Ελληνας μεσα απο τις δυσκολιες της κρισης, το μονο που καταλαβε ειναι οτι την λυση θα του την δωσουν παλαβιαρηδες, γραφικοι και νεοναζι?
Ε τοτε να με συγχωρεις αλλά δεν εχουμε δει τιποτα ακομη.

Απλή λογική !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
ξεχνα τες τις διαγραφες

τωρα που πουλησανε και τα καταναλωτικα/καρτες σε 'funds' θα γινει της πουτανας το καγκελο σε κανα δυο χρονια. Θα γεμισει η Ελλαδα εντολες πληρωμης (=κατασχεσεις)
Συγνωμη αλλά δεν τα ξερεις καλα.
Στα funds οι πωλησεις γινονται στο 8-10% της αξιας των δανειων. Αρα τα funds ανετα θα ζητησουν ενα 20% και θα εχουν βγαλει και κερδος 100%. Ωφέλεια για όλους. Εγω ποτέ μου δεν καταλαβα γιατι δαιμονοποιειται η πωληση σε fund αφου ειναι η πραγματικα ωφελιμη λυση. Και για ποιες κατασχεσεις μιλαμε? και οι τραπεζες κανουν κατασχεσεις. Οι κατασχεσεις των fund γιατι ειναι πιο "τρομακτικες"?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ετσι.
Αυτο το λες γιατι προκειται να γινει; Γιατι μιλανε για χιλιαδες πλειστηριασμους εν οψει. Τελος παντως, διαφωνω με αυτο που λες. Καποια διευκολυνση, καποια κριτηρια, ναι. Αλλα σπιτι 250.000 ευρω ουσιαστικα χαρισμα στον δανειοληπτη; Απο που κι ως που; Εφυγε απο τα Πατησια και πηγε Γερακα και αγορασε οικοπεδακι και εχτισε και διπατο μεζονετα. Να παρουν καθαρο αερα. Εφυγε απο τη Κυψελη και αγορασε διαμερισμα  120 τμ, στη Γλυφαδα  250.000 ευρω νεοδμητο, του κουτιου, με πυλωτη, μπαρμπεκιου, μποιλερ, αυτονομη θερμανση ολα τα κομφορ. Στη μπακατελα του 1960 με τη κεντρικη θερμανση στη Κυψελη, στον Αγιο Παντελεημονα, στα Πατησια θα εμενε για μ ια ζωη; Και εφυγε. Ξανοιχτηκε. Ανθρωποι ειμαστε, του ετυχαν αναποδιες στη ζωη και δε μπορει να το αποπληρωσει. Ωραια, τι να κανουμε; Το σπιτι ομως δεν ειναι δικο του. Τον περιμενουμε πισω στη παλια του γειτονια στα Πατησια, καλοδεχουμενος. Καποιοι μειναμε εδω. Βρισκει ωραιοτατο σπιτι με φθηνο ενοικιο η να αγορασει με ελαχιστα χρηματα.

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Συγνωμη αλλά δεν τα ξερεις καλα.
Στα funds οι πωλησεις γινονται στο 8-10% της αξιας των δανειων. Αρα τα funds ανετα θα ζητησουν ενα 20% και θα εχουν βγαλει και κερδος 100%. Ωφέλεια για όλους. Εγω ποτέ μου δεν καταλαβα γιατι δαιμονοποιειται η πωληση σε fund αφου ειναι η πραγματικα ωφελιμη λυση. Και για ποιες κατασχεσεις μιλαμε? και οι τραπεζες κανουν κατασχεσεις. Οι κατασχεσεις των fund γιατι ειναι πιο "τρομακτικες"?

γιατι πριν πουλησουν στα fund κανανε προσφορα, δωστε 10% και τελος. Και κανεις δεν ειχε να δωσει

και το fund δεν εχει καμια αναγκη για 'κοινωνικο προσωπο'. Θα παρει μια στρατια δικηγορους των 700 ευρω το μηνα (δοξα το θεο παραγει ακομα δικηγορους με το τσουβαλι η Ελλαδα) και γεμισει ο τοπος εντολες πληρωμης. Και κει αντε πες στον μαλακα που χε παρει 3 χιλιαρικα καταναλωτικο, εγινε 15 χιλιαρικα με τοκους και προσαυξησεις να δωσει 3 χιλιαρικα που δεν εχει να ξοφλησει. Επι 5, γιατι οσοι περνανε, απο ολες τις τραπεζες περνανε.

Θα κλαψουνε μανουλες σου λεω ... Το μονο τεραστιο καλο της προ Τσιπρα περιοδου ηταν οτι ολα αυτα καθονταν στα βιβλια των τραπεζων και μαζευαν αραχνες. Τωρα θα γινει της ποπης.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ετσι.

Θα πληρωσεις για τα χρονια που εμενες μεσα τσάμπα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
+ 10000

Ακριβώς !

Αν δεν μηδενίσει το κοντέρ, να ξεκινήσουμε από την αρχή
δεν μπορεί να βελτιωθεί η οικονομία.
Οσο νωριτερα γινει κατανοητο, τοσο το καλυτερο.
Ναι, καποιοι μπαταξηδες θα ωφεληθουν. Καποιοι συνεπεις θα αδικηθουν. Και λοιπον, τι εγινε? Θα υποθηκευσουμε το μελλον τριων γενεων για χαρη του "Δικαίου"? Ειναι δυνατον να φτιαξεις οικονομια με τεσσερα εκατομμυρια ανθρωπους στον Τειρεσια αποκλεισμενους απο καθε χρηματοδοτηση και τραπεζες να μην δανειζουν κανεναν? Πλακα κανουμε?

Επισκέπτης
Το να συγκρίνει κάποιος την Ιταλία με την Ελλάδα είναι σαν να συγκρίνει την Λωζάνη με την Κοζάνη!

Η Ιταλία θα αποχωρίσει σύντομα την ζώνη του ευρώ και θα μειωθεί δραστικά το χρέος της διότι οι περισσότεροι Ιταλοί δεν ανέχονται να εξακολουθήσουν να είναι τα γιουσουφάκια των Γερμανών και των Γάλλων. Όσον αφορά την Ελλάδα, όλες οι τράπεζες, όλα τα πολιτικά κόμματα και τα Μ.Μ.Ε  έχουν εξαγοραστεί από ανθρώπους του Ρότσιλντ οι οποίοι προωθούν και εξυπηρετούν τα συμφέροντα του Γαλλογερμανικού Άξονα, με το αζημίωτο φυσικά!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Αυτο το λες γιατι προκειται να γινει; Γιατι μιλανε για χιλιαδες πλειστηριασμους εν οψει. Τελος παντως, διαφωνω με αυτο που λες. Καποια διευκολυνση, καποια κριτηρια, ναι. Αλλα σπιτι 250.000 ευρω ουσιαστικα χαρισμα στον δανειοληπτη; Απο που κι ως που; Εφυγε απο τα Πατησια και πηγε Γερακα και αγορασε οικοπεδακι και εχτισε και διπατο μεζονετα. Να παρουν καθαρο αερα. Εφυγε απο τη Κυψελη και αγορασε διαμερισμα  120 τμ, στη Γλυφαδα  250.000 ευρω νεοδμητο, του κουτιου, με πυλωτη, μπαρμπεκιου, μποιλερ, αυτονομη θερμανση ολα τα κομφορ. Στη μπακατελα του 1960 με τη κεντρικη θερμανση στη Κυψελη, στον Αγιο Παντελεημονα, στα Πατησια θα εμενε για μ ια ζωη; Και εφυγε. Ξανοιχτηκε. Ανθρωποι ειμαστε, του ετυχαν αναποδιες στη ζωη και δε μπορει να το αποπληρωσει. Ωραια, τι να κανουμε; Το σπιτι ομως δεν ειναι δικο του. Τον περιμενουμε πισω στη παλια του γειτονια στα Πατησια, καλοδεχουμενος. Καποιοι μειναμε εδω. Βρισκει ωραιοτατο σπιτι με φθηνο ενοικιο η να αγορασει με ελαχιστα χρηματα.
Μπερδευεσαι. Αν δηλαδη το σπιτι το παρει η τραπεζα, σε τι εχει ωφεληθει η τραπεζα? Θα εχει παρει πισω τα λεφτα που εδωσε ή θα τα παρει αξιοποιωντας καπως το ακινητο? Η λυση ειναι να διαγραφει το δανειο απο το παθητικο της. Να το πουλησει καπου ή να το κουρεψει και να το ρυθμισει. Σε ποιον θα ανηκει το σπιτι ή ποιος θα το κατοικεί, ειναι εντελως αδιαφορο απο οικονομικης αποψης. Μονο απο πλευρας "ηθικης" για οσους δεν εχουν παρει ποτέ δανειο, εχει σημασια. Αλλά αυτο ειναι επιεικως αδιαφορο στις συνθηκες που εχουμε βρεθει. Εξαλλου στην πραξη, οι τραπεζες οταν επαιρναν (παλιοτερα, γιατι τωρα δεν το κανουν) τα σπιτια στους πλειστηριασμους, αφηναν μεσα τον δανειοληπτη με ενοικιο.

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Μπερδευεσαι. Αν δηλαδη το σπιτι το παρει η τραπεζα, σε τι εχει ωφεληθει η τραπεζα? Θα εχει παρει πισω τα λεφτα που εδωσε ή θα τα παρει αξιοποιωντας καπως το ακινητο? Η λυση ειναι να διαγραφει το δανειο απο το παθητικο της. Να το πουλησει καπου ή να το κουρεψει και να το ρυθμισει. Σε ποιον θα ανηκει το σπιτι ή ποιος θα το κατοικεί, ειναι εντελως αδιαφορο απο οικονομικης αποψης. Μονο απο πλευρας "ηθικης" για οσους δεν εχουν παρει ποτέ δανειο, εχει σημασια. Αλλά αυτο ειναι επιεικως αδιαφορο στις συνθηκες που εχουμε βρεθει. Εξαλλου στην πραξη, οι τραπεζες οταν επαιρναν (παλιοτερα, γιατι τωρα δεν το κανουν) τα σπιτια στους πλειστηριασμους, αφηναν μεσα τον δανειοληπτη με ενοικιο.

τα δανεια για την τραπεζα ειναι ενεργητικο, ξεκινα απο εκει

παθητικο ειναι οι καταθεσεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
γιατι πριν πουλησουν στα fund κανανε προσφορα, δωστε 10% και τελος. Και κανεις δεν ειχε να δωσει

και το fund δεν εχει καμια αναγκη για 'κοινωνικο προσωπο'. Θα παρει μια στρατια δικηγορους των 700 ευρω το μηνα (δοξα το θεο παραγει ακομα δικηγορους με το τσουβαλι η Ελλαδα) και γεμισει ο τοπος εντολες πληρωμης. Και κει αντε πες στον μαλακα που χε παρει 3 χιλιαρικα καταναλωτικο, εγινε 15 χιλιαρικα με τοκους και προσαυξησεις να δωσει 3 χιλιαρικα που δεν εχει να ξοφλησει. Επι 5, γιατι οσοι περνανε, απο ολες τις τραπεζες περνανε.

Θα κλαψουνε μανουλες σου λεω ... Το μονο τεραστιο καλο της προ Τσιπρα περιοδου ηταν οτι ολα αυτα καθονταν στα βιβλια των τραπεζων και μαζευαν αραχνες. Τωρα θα γινει της ποπης.
Εντελως φιλικά σου ξαναλεω οτι αυτα που γραφεις δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα. Δεν μου εξηγεις γιατι το fund ειναι πιο "αποτελεσματικο" απο την τραπεζα. Προφανως ΔΕΝ ειναι. Οι διαδικασιες ειναι ιδιες. Η πώληση στα fund δεν εχει την εννοια οτι θα διευκολυνθουν οι πλειστηριασμοι. Τι βλακεια ειναι αυτη? Η πωληση στα fund απλως εξυπηρετει τις τραπεζες απο λογιστικής αποψεως. Οπως εκανε η Τράπεζα Αττικης (η οποια εκανε την φοβερη μαγκια να ιδρυσει δικο της fund ως...θυγατρικη).

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Οσο νωριτερα γινει κατανοητο, τοσο το καλυτερο.
Ναι, καποιοι μπαταξηδες θα ωφεληθουν. Καποιοι συνεπεις θα αδικηθουν. Και λοιπον, τι εγινε? Θα υποθηκευσουμε το μελλον τριων γενεων για χαρη του "Δικαίου"? Ειναι δυνατον να φτιαξεις οικονομια με τεσσερα εκατομμυρια ανθρωπους στον Τειρεσια αποκλεισμενους απο καθε χρηματοδοτηση και τραπεζες να μην δανειζουν κανεναν? Πλακα κανουμε?

Τωρα δεν δανειζουν κανεναν
Η απλη λογικη που επικαλεισαι λεει πως μετα τις την αρση της προστασιας αυτων που δεν πληρωνουν το τραπεζικο συστημα θα δουλεψει κανονικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom